2018 in en çok dinlenen şarkıları / Türkiye'nin yazından en çok dinlenen şarkıları açıklandı

2018 In En Çok Dinlenen Şarkıları

2018 in en çok dinlenen şarkıları

Türkiye&#;de En Çok Dinlenen Şarkılar Listesi Açıklandı

Dünyanın en popüler müzik uygulamalarından bir tanesi olan Spotify ’de dünya genelinde paylaştığı gibi Türkiye&#;de en çok dinlenen şarkılarını ve sanatçılarını da açıkladı. Türkiye&#;de en çok dinlenen şarkılar listesi tüm detaylarıyla Spotify Sayfası‘nda tüm detaylarıyla yer alıyor.

Türkiye&#;de En Çok Dinlenen Şarkılar

Türkiye&#;de en çok dinlenen sanatçılar listesinde ilk sırada bu yıl büyük çıkış yakalayan Ezhel yer aldı, bu patlamayı yapması bir süredir beklenen Ezhel aynı zamanda Türkiye&#;de en çok dinlenen erkek sanatçılar listesinde, Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar listesinde ve Türkiye’de en çok dinlenen albümler listesinde de ilk sırada yer almayı başardı. Türkiye’de En Çok Dinlenen Kadın Sanatçılar listesinde ilk sırada Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu yer aldı.

Rap müziğin damga vurduğu ve 4 rap şarkının yer aldığı &#;e Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar ilk sırasında Geceler şarkısıyla Ezhel yer aldı. İlk 5 sırada yer alan ve rap dışındaki tek şarkı ise Aleyna Tilki&#;nin Yıldız Tilbe&#;nin Yıldızlı Şarkıları albümünde seslendirdiği Yalnız Çiçek oldu. Türkiye&#;de en çok dinlenen albümler listesinde ilk sırada yine Ezhel, Müptezhel albümüyle yer aldı.

Türkiye&#;de en çok dinlenen gruplar listesinin ilk sırasında Yüzyüzeyken Konuşuruz yer aldı, bu listenin önemli kriteri grupların 3 veya daha fazla üyesinin bulunması.

Dünyada En Çok Dinlenen Şarkılar Listesi Açıklandı

İşte Spotify’da ’in Türkiye “En”leri!

Türkiye’de En Çok Dinlenen Sanatçılar

1. Ezhel
2. Sezen Aksu
3. Yüzyüzeyken Konuşuruz
4. Teoman
5. Sagopa Kajmer

Türkiye’de En Çok Dinlenen Erkek Sanatçılar

1. Ezhel
2. Teoman
3. Sagopa Kajmer
4. Gazapizm
5. Mabel Matiz

Türkiye’de En Çok Dinlenen Kadın Sanatçılar

1. Sezen Aksu
2. Dua Lipa
3. Sia
4. Sıla
5. Simge

Türkiye’de En Çok Dinlenen Şarkılar

1. Geceler – Ezhel
2. Heyecanı Yok – Gazapizm
3. Yalnız Çiçek – Aleyna Tilki
4. İmkansızım – Ezhel
5. Elbet Bir Gün – Canbay & Walker

Türkiye’de En Çok Dinlenen Albümler

1. Müptezhel –Ezhel
2. Dua Lipa – Dua Lipa
3. Maya – Mabel Matiz
4. An – Edis
5. Akustik Travma – Yüzyüzeyken Konuşuruz

Türkiye’de En Çok Dinlenen Gruplar

1. Yüzyüzeyken Konuşuruz
2. Imagine Dragons
3. Duman
4. Mor ve Ötesi
5. Adamlar

Türkiye’de En Çok Dinlenen Çalma Listeleri

1. Türkçe Pop
2. Today’s Top Hits
3. Türkçe Rap
4. Hot Hits Türkiye
5. Seven Kalpler

Billboard Hot bir numaralı şarkıları listesi (ABD)

Billboard Hot , Amerika Birleşik Devletleri'nde en iyi performans gösteren single çalışmalarını sıralayan bir listedir. Billboard dergisi tarafından yayımlanan ve Nielsen SoundScan tarafından derlenen bu liste, haftalık fiziksel ve dijital satış rakamlarının yanı sıra, müzik yayınlarını da esas almaktadır.

Camila Cabello"Havana" şarkısı ile ilk bir numarasını elde etti. "Camila" albümü aynı hafta Billboard listesine de bir numaradan giriş yaptı.
Childish Gambino"This Is America" ile ilk bir numarasını elde etti. Şarkı listeye bir numaradan giriş yapan 31, şarkı oldu.

Liste geçmişi[değiştir kaynağı değiştir]

Cardi B"I Like It" ve Maroon 5 düeti "Girls Like You" şarkıları ile liste tarihinde 3 tane bir numaraya sahip ilk kadın rap şarkıcısı oldu.

Ayrıca bakınız[değiştir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.