o ses türkiye yılbaşı pınar deniz / O Ses Türkiye Yılbaşı Özel - Vikipedi

O Ses Türkiye Yılbaşı Pınar Deniz

o ses türkiye yılbaşı pınar deniz

Pınar Deniz'den Hadise'ye kazık! Bakın O Ses Türkiye'de ne yapmış? "Kaan'a değer miydi?"

Hadise ile çalkantılı bir aşk yaşayan ve nikah masasından dönen oyuncu Kaan Yıldırım, bir çok güzelle kısa süreli aşklar yaşadı. En son Hande Erçel ile 10 günlük bir kaçamak yaşayan Yıldırım, Yargı dizisinin Pınar Deniz'ine gönlünü kaptırdı. Melike Şahin konserine ele ele katılan çift aşklarını ilan etti. Tüm bunlardan sonra gözler Hadise'ye döndü. Pınar Deniz'in O Ses Türkiye görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

whatsapp-imageatjpeg

PINAR DENİZ'İN O SES TÜRKİYE GÖRÜNTÜLERİ ŞOKE ETTİ

Yılbaşına özel çekilen O Ses Türkiye programına katılan ve şarkı söyleyen Pınar Deniz'in o görüntüleri ortaya çıktı. O dönemler Hadise'nin jüri olması da dedikoduları ayuka çıkardı.

hadisemehmetjpg

Şarkı söyledikten sonra kendisine dönen jürilerden Hadise'yi seçen Pınar Deniz'in "Kadın dayanışması" yorumu sosyal medyayı salladı.

seafoodplus.info

Yıllar sonra Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Deniz'e çok sayıda tepki yağdı.

c64fb08be8fabab5d0exjpg

KAAN YILDIRIM TERK ETMİŞTİ

Hadise'nin yasak aşk olayı o dönemler magazine bomba gibi düşerken, sevgilisi Kaan Yıldırım ise haberlere dayanamayıp ilişkisini bitirmek zoruna kalmıştı.

seafoodplus.infoKötü bir süreçten geçen Hadise, kısa süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu.

ad69e10f7a4cfbd2c55c0cd80axjpg

ESKİ SEVGİLİSİ İLE ARKADAŞI AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Son dönemlerde evliliğinde sorun yaşadığı söylenen Hadise, Kaan Yıldırım-Pınar Deniz aşkıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Eski sevgilisi ve arkadaşının aşk yaşaması sonrası Hadise'ye destek mesajları yaparken, Pınar Deniz'e eleştiri yapıldı. Kimileri "Bunu Hadise'ye nasıl yaptın?" Sen nasıl dostsun?" gibi çok sayıda yorum yapıldı.

Pınar Deniz Haberleri

Pınar Deniz ile ilgili tüm haberler, içerikler, galeriler, testler ve videolar Onedio’da. Pınar Deniz ile ilgili son dakika haberleri ve gelişmelerini, yeni içerikleri de bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Yargı Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Yargı Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Son dönemlerin popüler dizisi Yargı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. En son bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ceylin'in hayata tutunmak için ani bir kararla ev tutması ve orayı yuva yapma isteği Ilgaz'ı kahreder. Çünkü Ilgaz'ın Ceylin'e söyleyecekleri vardır. Bu durum hem Ilgaz için hem de Ceylin için oldukça zor olacaktır. İşte Yargı bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

TV

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir