italyan erkeleri / Kategori:İtalyan erkek oyuncular - Vikipedi

Italyan Erkeleri

italyan erkeleri

İtalyan bir erkekle nasıl iletişim kurulur? İtalyan erkekleri ve karakterleri

İtalyan erkekleri dünyanın her yerindeki birçok kadının hayalidir. Sadece parlak görünümleri ve doğuştan gelen üslup anlayışı ile değil, etkisi altında oluşan bazı karakter özellikleriyle de gönülleri fethederler. ulusal gelenekler. Bununla birlikte, tüm İtalyanların basmakalıp parametrelere karşılık geldiğini düşünmemelisiniz, çünkü her zaman kurallarda istisnalar vardır. Ek olarak, çoğu kişinin yaşadığı bölgeye bağlıdır.

Dış özellikler

Erkekleri çeken ilk şey parlak görünüm. Esmer, koyu saçlı ve kahverengi gözlüdürler. Büyüme yüksek değil, ancak bu yalnızca güney bölgelerinin sakinleri için geçerlidir. İtalya'nın kuzeyinde erkekler daha Avrupalı ​​bir görünüme sahiptir (cilt, saç ve gözler çok daha hafiftir), bu onları daha az çekici yapmaz.

Dışında ulusal özelliklerİtalyan erkeklerinin kendilerine bakmayı sevdiklerini ve doğuştan gelen bir stil anlayışına sahip olduklarını belirtmekte fayda var. güzel şeyleri severler büyüleyici kadınlar ve mükemmel görünmeye çalışın. İtalyan her zaman traş olur, taranır, dokuza kadar giyinir ve sızar. hoş aroma pahalı parfüm.

korkak

İtalyan erkekler ebeveynlerine (özellikle annelerine) her şeyden çok değer verir. Bağlılık Aile değerleri ve gelenekler, genetik düzeyde ortaya konan ulusal bir özellik olarak adlandırılabilir. Bazen erkekler 30-40 yaşına kadar annelerinin kanatları altında kalırlar. Ve bir aile kurduklarında bile, ebeveynlerinin evinde yaşamayı tercih ederler.

İtalyan erkekleri için ana otorite annedir. Onun büyük bir etki oğlu üzerinde ve onu mümkün olan her şekilde manipüle edebilir. İtalyanlar her konuda annelerine danışırlar, itaat ederler ve itaat ederler (bir kadınla ilişkiler söz konusu olduğunda bile). Bu nedenle dışarı çıktığınızda evin sorgusuz sualsiz metresi olacağınızı beklemeyin. Ailenizin arkadaş canlısı ve güçlü olmasını istiyorsanız, annesini memnun etmek ve onunla iyi ilişkiler kurmak için her türlü çabayı göstermeniz gerekecektir. O zaman kesinlikle evin kraliçesi olacaksın.

İtalyanların uzun süredir "annenin oğulları" olarak etiketlenmesine rağmen, birçok kadın onlarla ilişki kurmayı tercih ediyor, çünkü nadiren aile değerlerine böyle bir bağlılık ve saygı duygusu görüyorsunuz. karşı cins. Yine de oradan ayrılmayan bir parazite bulaşmamaya dikkat etmelisiniz. ebeveyn evi sırf çalışmak istemedikleri için

ateşli mizaç

İtalyan erkekleri baştan çıkarıcı olmakla ünlüdür, çünkü flört onların yaşam tarzı olarak kabul edilebilir. Diğer Avrupalılarla karşılaştırıldığında, gerçek maço kendileriyle ve saygılı tutum kadınlara. Buna ek olarak, İtalyanlar çok okurlar ve bu nedenle hiçbir güzelliğin karşı koyamayacağı mükemmel bir mizah anlayışına ve olağanüstü zekaya sahiptirler.

Bir İtalyanla flört etmenin sadece sevdiği bir kızla tanışmanın bir yolu olmadığını belirtmekte fayda var. Yürümek, nefes almak veya yemek yemek kadar doğaldır. Belki de bu yüzden bayanlar bu erkeklerin cinselliğine güveniyorlar. İtalyan maço kadınları sadece saygı görmekle kalmaz, aynı zamanda idolleştirilir. Bayanın olağanüstü harici verileri olmasa bile tartılacaktır. güzel iltifatlar. Ve İtalyanları ağlarınızda yakalamayı başarırsanız, hem yaşamda hem de yatakta dikkat ile çevrili olacaksınız.

O nasıl bir aile babası?

çok hassas aile hayatıİtalyan erkekler. Evlilikte nasıllar? Bir yandan bakımlı ve sadık kocalar. Ancak diğer yandan, periyodik olarak flört etmeye yönelik doğal eğilimleri kendini hissettirir. Uzun bacaklı güzelliklere kayıtsız kalamazlar. Bu nedenle, bir İtalyan'ın karısı, çekici ve ilginç kalabilmek için her zaman kendine bakmalıdır.

Tabii ki, herhangi bir ilişki çatlayabilir. Boşanma durumunda, İtalyan tüm temaslarını kesebilir. eski eş ama çocukları asla unutmayacağım. Bir erkek onları sık sık görecek ve mümkün olan her şekilde destekleyecektir. Üstelik onları annelerine düşman etmeyecek, ona saygı duymaya çalışacaktır.

İtalyanlarla

İtalyan erkekleri hakkında çok şey var farklı efsaneler neyin doğru neyin kurgu olduğunu ayırt etmek zaten zor. Bununla birlikte, birçok kadın kahverengi gözlü bir esmerin nasıl fethedileceğini hayal eder. Üretmek için iyi izlenim, bazı iletişim kurallarına uyun, yani:

  • Ciddi ve uzun süreli bir ilişki havasında değilseniz flört etmeyin, telefon numaranızı ve adresinizi vermeyin. Bir adam bunu sana karşı bir zafer olarak kabul edecek ve ondan kurtulmak oldukça zor olacak.
  • Gardını düşürme. Zeka ve zeka, dikkatinizi çabucak yatıştırabilir.
  • Diyet ve spor konusunu onunla gündeme getirmeyin. Gerçek şu ki, İtalyanlar düzgün vücutlu bayanları sever.
  • İlişkinin devamına yüksek umutlar bağlamayın. İtalyanlar güzel konuşmayı ve iltifat etmeyi biliyorlar, ancak bu nadiren bir düğünle biter. Kalbinde silinmez bir iz bırakmak için her türlü çabayı gösterin.
  • havasındaysanız ciddi ilişki, kıskançlık için sebep vermemeye çalışın, aksi takdirde yüksek skandallar ve tiyatro sahneleri sizi bekliyor.

Karakter ve davranışla ilgili stereotipler

İtalyanlar hakkında birçok klişe var. Ancak, bunlar her zaman doğru değildir:

  • Birçok kadın, bu milletin temsilcilerinin inanılmaz derecede romantik ve tutkulu olduğunu düşünüyor. Ancak bu bir efsanedir - samimi olarak, diğer Avrupalılardan farklı değildirler.
  • İtalyanların ev hanımlarının ününü kazanmış olmalarına rağmen, bu onların eşleriyle olan ilişkilerini etkilemez. Seni asla annesiyle kıyaslamayacağından emin ol.
  • Aşık olduktan sonra bir İtalyan hemen sizinle evlenecek diye kendinizi gururlandırmayın. Modern gençler bir aile kurmak için acele etmiyorlar ve artıları ve eksileri dikkatlice düşünüyorlar.
  • İtalyanların çok etkileyici olduklarına dair bir görüş var, halka açık bir şekilde işleri yüksek sesle çözebilir ve aktif olarak hareket edebilirler. Ama bu milletin temsilcilerinin ne kadar alçakgönüllü olabildiğine şaşıracaksınız.
  • İtalyanların rüzgarlı olduğunu ve güvenilmeyeceğini düşünmek bir hatadır. Evet, aşıklar ama bir ilişkide çok güvenilirler.

İtalya dünyaya birçok ünlü aktör, şarkıcı ve sanatçı vermiş olmasına rağmen, ne yazık ki bu kadar yetenekli erkek yok.

güzel italyanca isimler

Erkekler için İtalyanca isimler kulağa çok güzel ve romantik geliyor. Bu, bayanları bu ülkeden insanlara çeken bir başka faktördür. Birçoğu İtalyan kültürüne o kadar bağımlı ki çocuklarına uygun isimler bile veriyorlar. Yani, en popüler olanlar:

  • Bertoldo (çeviri "bilge cetvel" anlamına gelir);
  • Bernardo ("cesur adam");
  • Valentino ("güç ve sağlığa sahip");
  • Gustavo ("dengeli");
  • Dario ("aziz" olarak Rusça'ya çevrildi);
  • İşaya ("kurtuluşu getiren");
  • Leonardo ("bir aslanla karşılaştırma");
  • Luigi ("cesur savaşçı");
  • Matteo ("Yüce Olan'dan bir hediye");
  • Macario ("kutsanmış");
  • Orazio ("keskin");
  • Patrizio ("soylu");
  • Renato ("yeniden doğmuş");
  • Romeo ("hacı");
  • Severino ("sert");
  • Umberto ("destek");
  • Fabrizio ("yetenekli usta").

Yakışıklı İtalyan erkekler

İtalyan erkekleri dünyanın en yakışıklıları arasında sayılıyor. Ünlüler hakkında konuşursak, o zaman en çekici olanı, adil yarı insanlık şu kişilerdir:

  • Eros Ramazzotti (tüm dünyada ünlü olan şarkıcı ve besteci);
  • Alessandro (sadece yakışıklı değil, aynı zamanda dünyanın en iyi futbolcularından biri);
  • Gösteriye katıldıktan sonra dünya çapında popülerlik kazanan Luca Argentero " Büyük kardeş»);
  • ("Gökyüzünün üç metre yukarısında" melodramındaki rolüyle ünlendi);
  • Eduardo Costa (eski futbolcu, şimdi başarılı bir girişimci);
  • Clint Mauro (sadece bir model değil, aynı zamanda hevesli bir oyuncu ve yetenekli bir yazar);
  • Antonio Cupo (rock müzisyeni ve İtalyan TV dizisi yıldızı);
  • Raul Bova (profesyonel yüzücü, oyuncu ve manken).

sonuçlar

Birçok kadının hayali İtalyan erkekleridir. Fotoğraflar bize esmer, koyu saçlı yakışıklı erkekleri gösteriyor. kahverengi gözler. İtalyanlar dış görünüşlerine özen gösterirler, her zaman temiz görünmeye çalışırlar. Bunu anlayan, yanlarında olmasını isteyen birkaç kişiden biri. güzel kadın, eşleştirmeniz gerekiyor.

İtalyanlar hakkında birçok efsane ve klişe var. Elbette kıskançtırlar, dışavurumcudurlar ve aşka düşkündürler, ancak genel olarak inanıldığından çok daha az ölçüde. İtalyanlar esprili, eğitimli ve kadınlara karşı çok dikkatlidir. Ancak, annesinin ilişkiniz üzerinde bir etkisi olabileceği gerçeğine hazırlıklı olun. Onunla savaşmamalısın. Eğer ciddiyseniz, kayınvalidenizle arkadaş olmak daha iyidir.

Roma'nın kültürel mirası, muhteşem manzaraları ve yumuşak denizi, mutfak ve müzikten bahsetmiyorum bile - tüm bunlar birden fazla turistin kalbini kazandı. Ancak sadece İtalya kalpleri değil, İtalyanları da fethediyor ve bugün birçok Rus kızı bu ülkenin bir sakiniyle evlenmeyi hayal ediyor. O yüzden manzaraları ve doğayı bir kenara bırakıp beylerden bahsedelim. Onlar ne, İtalyanlar mı? Bir Rus gelini yabancı bir damattan ne bekleyebilir?

İtalyan erkeklerinin zihniyeti

İtalyanlar, tutkulara yatkın, aceleci insanlardır. Geniş mizaçları, daha sakin Ruslardan tamamen farklıdır ve birçok yönden Kafkasya'yı andırır. İlk ziyarette İtalya ve halkı, açıklık ve renkleriyle, ancak daha fazlası ile fetheder. yakın tanıdık birçok sürprizle karşılaşacaksınız ve hepsi hoş olmayacak.

Her şeyden önce, İtalyanların müzikalitesine dikkat edilmelidir - neredeyse herkes şarkı söylemeyi sever ve güzel bir sesi vardır, bu yüzden seçtikleri kişiyi şımartmaktan mutluluk duyarlar. aşk itirafları serenatlar, opera aryaları ve sadece güzel şarkılar şeklinde.

İtalyan erkekleri bunlardan biridir. en iyi aşıklar Barış; sadece yatakta değil, aynı zamanda genel olarak kurda da tutkulu, ateşli ve önlenemezler. Bitmek bilmeyen iltifatlar, hediyeler, itiraflar, dünyayı sevgilinizin ayaklarına bırakma isteği her İtalyan'ın ortak özelliğidir. İtalyanlar ustadır güzel kelimeler söz vermeyi ve inşa etmeyi severler havadaki kaleler, ancak duruma ve fırsatlara bağlı olarak bunları her zaman yerine getirmezler.

Cömertlikleri nedeniyle ekonomik ve rasyonel olarak adlandırılamazlar. mali konular; diğer birçok Avrupa ülkesindeki erkeklerin aksine, sevgililerine ve flörtlerine isteyerek para harcarlar. Küçük faturalar ödemekten, bir restoranda iki kişilik ödeme yapmaktan, çiçek vermekten ve hatta kişisel harcamaları için para vermekten bile mutlular.

Ancak İtalyanlar da özellikle cömert değiller. Harcamaya istekli olmalarına rağmen, romantizm masraflarını kontrol altında tutarlar ve asla uygun gördüklerinden fazlasını harcamazlar. Bu nedenle, ilk izlenimlere rağmen, sağlansa bile, romantizm ve kur döneminde İtalyan pahasına “güzel yaşamak” işe yaramayacaktır.

Bu ülkenin erkekleri en azından telefonla canlı iletişim kurmayı tercih ediyor. İnternet onların ortamı değil ve İtalyanlar uzun yazışmalar yapmaya meyilli değil. Randevular, arkadaşlarla toplantılar, ziyaret edilen futbol maçları ve bira barları - canlı iletişimden daha iyi bir şey yoktur, bu yüzden birbirinizi sık sık göreceğinize ve birlikte çok zaman geçireceğinize hazırlıklı olun. Bu arada, İtalyanlar arasında şarap ve bira sevgisine rağmen neredeyse hiç alkolik yok.

İtalyan erkekler ilişkilerde

evlilik öncesi ve sonrası italyanca farklı kişi. en çok sen söyledikten sonra önemli kelimeler ve halkaları değiştirin, önemli ölçüde değişebilir. Sahiplik, kıskançlık, sürekli kontrol - bir kez onun haline geldiğinizde yasal eş, hayatın dizi olma tehlikesiyle karşı karşıya, tutkuyla dolu, şiddetli kavgalar ve uzlaşmalar.

Ve sadece erkekler bu şekilde davranmazlar - İtalyan çiftler sonsuza kadar telefonlarına takılabilir, işleri çözebilir. Kıskançlık ve aile içi kavgaların gürültülü sahneleri İtalya'da normdur, bu nedenle genellikle sadece evde değil, toplum içinde de olur.

Ama “neden ona böyle baktın” ruhuyla sürekli kontroller, rapor talepleri, açıklamalar, aslında bir despotluğun değil, kadınına olan sevginin ve endişenin bir göstergesidir. İtalyanlar bunu bu şekilde ifade ediyorlar, genellikle iyi huylu ve çatışmacı olmayan, doğaları gereği fazla hassas ve duygusal insanlar.

Damat nasıl seçilir?

Gelecekteki ilişkinizin çoğu, yalnızca arzularınıza ve hedeflerinize değil, aynı zamanda damata da bağlı olacaktır. Akıllıca ve çok dikkatli seçmelisiniz. Zengin bir İtalyanla evlenmek sadece zor değil, aynı zamanda çok zordur. İtalya'da birkaç nesildir işlerini geliştiren birçok zengin aile var, hepsi bu. önemli kararlar içlerinde alır Genel tavsiye ve adamın kendisi değil.

Bu nedenle, ebeveynler, sevgili oğullarının, kendilerine göre ona değil, aile servetine ihtiyacı olan anlaşılmaz bir yabancıyla evlenmesini önlemek için ellerinden geleni yapacaklardır. Yoksul ve çok değil güzel adamlar, birçok ülkede olduğu gibi, genellikle yalnız bırakılırlar ve genellikle yerel kültür ve zihniyetin nüanslarında özellikle bilgili olmayan yabancıları baştan çıkarmaya çalışanlardır.

İtalya'ya varışta bir beyefendi bulmak zor değil - bu ülke için tipik bir Rus kızının görünümü egzotik ve bu nedenle çok çekici. Böylece hayranlar kendilerini ve çabucak bulacaklar, özellikle de sarışınsanız. Ancak deneyimsiz bir Rus kadının gözünde en özenli ve nezih İtalyan, kolayca boşanmış bir “turist aşığı” olabilir. birçok çocuğun babası ya da sadece bir kaybeden.

Bu nedenle, romantizminiz ne kadar güzel gelişirse gelişsin, nihai sonuçlara acele etmeyin.

İtalyan ailesi

İtalya'da aile hayatı “anne kutsaldır” ilkesi üzerine kuruludur ve bu ülkede anne kültü inanılmaz boyutlara ulaşmaktadır. Hangisinden dolayı" korkak"Neredeyse her üç erkekten biri ve çoğu zaman bir eş değil, ona bakacak, tüm kaprislere katlanacak ve son derece tek taraflı olarak sevecek bir "ikinci anne" arıyorlar.

Oldukça başarılı ve başarılı erkekler bile bir şekilde annelerinin görüşlerini dinler, bu yüzden sadece seçtiğiniz kişiyi değil, onu da sevmeniz gerekir. Ayrı yaşıyorsanız, bu ebeveynleriniz için bir engel değildir - tüm işlerinize sürekli olarak katılmaya çalışacaklardır. İtalya'da daha ilerici, özgür görüşlü aileler var ama geleneksel bir aileye rastlama olasılığınız çok yüksek.

İtalyanların aşk ve mizaç sevgisi, özellikle eşin hamileliği sırasında ve doğumdan sonraki ilk yıllarda, onları genellikle ihanete ve küçük entrikalara iter. Ancak kadınların böyle bir şeyi düşünmeleri bile kesinlikle yasaktır. Herhangi bir "yanlış" görüş veya hatta bir ipucu hafif flört bir yabancıyla - skandal ve kıskançlık nedeni.

İtalyan bir eş için hayattaki en önemli şey, çoğu zaman evde kalmak anlamına gelse bile, kocasının ve çocuklarının çıkarları olmalıdır. Her durumda, bugün Avrupa'da pek çok onaylanmış diploma olmadan İyi iş Yabancı bulamıyorsunuz, örneğin bulaşıkçı olarak çalışıyorsunuz ... Bunun için o kadar uzağa gitmediniz, değil mi?

İtalyan koca, asıl görevini ailenin maddi desteği olarak görüyor, ancak kişisel olarak kendiniz için özel lüks ve para beklememelisiniz. İlk sırada - aile bütçesi, yani kocandan bakıma ihtiyacın kadar alacaksın aile ocağı. Bir İtalyan için eş, kocasının parasını harcayan ve alışverişi seven bir "uçlu" değil, bir yardımcı ve annedir.

Ayrı ayrı, boşanmalardan bahsetmeye değer - geçen yüzyılda bile yasaklandılar ve bu güne kadar karmaşık ve uzun süreçler olmaya devam ediyorlar. Ayrıca mahkeme, çocukların kiminle kalacağını seçerken genellikle babanın tarafını tutar. Ve bu, kadınların haklarını ihlal etmekle ilgili değil, tüm ailenin çıkarları basitçe göz önünde bulunduruluyor ve kocanın ebeveynleri artık çocuklarından asla vazgeçmeyecekler. eski eşözellikle de başka bir ülkeden iseler.

Düğün bir kilisede gerçekleştiyse, boşanmaya yalnızca Papa'nın kendisi izin verebilir. Bu nedenle, bir İtalyanla evlenmeye karar verirken, sadece romantik değil, aynı zamanda bu ülkenin kültürüne özgü tüm günlük nüansları da dikkate alarak artıları ve eksileri bir kez daha tartmaya değer.

Mesaj Görüntüleme: 3 661

İtalya'ya seyahat etmeyi planlayan bir kadınsanız, size tüm güzellikleri mutlaka gösterecek, boğucu kahverengi gözlü, koyu renk saçlı, çekici bir İtalyan ile orada kısa ama inanılmaz derecede tutkulu bir romantizm yaşama olasılığını düşünmüşsünüzdür. Çeşmelere bozuk para atacağınız ve rahat barlardan birine düşene kadar dans edeceğiniz şehrin. Bunlar sizin beklentileriniz, ama doğru mu? İtalyanlar hakkında on gerçek hazırladık. Bazıları doğru ve bazıları size onaylanmaya veya çürütmeye çalıştığımız hacklenmiş gibi görünecek.

  • İtalyan erkekleri şaşırtıcı derecede romantik ve tutkuludur.

Doğru değil: Tabii ki, İtalya'da bu tür bireylerle hala karşılaşabilirsiniz, ancak ne yazık ki İtalyanların şüphelendiği gibi mamutlar gibi ortadan kaybolacaklar. Bu nedenle, İtalya'da böyle bir adamla tanışacak kadar şanslıysanız veya zaten şanslıysanız, ikramiyeyi vurduğunuzu düşünün.

  • İtalyan erkekleri "annenin çocukları"

Gerçek: Annem her zaman en sevilen kişi olmaya devam eder, ancak bir İtalyanla ilişkiye girerseniz, sizi ve annesini karşılaştırmayı asla bırakmayacağını bilin. Özellikle mutfakta.

  • Bütün İtalyan erkekleri futbolu sever

Doğru değil: Tabii ki, hepsi değil. Bununla birlikte, bazı İtalyan futbol taraftarlarının bazen en sevdikleri takımın maçı sırasında duygularına o kadar daldıklarını ve dindar fanatikler gibi olduklarını belirtmekte fayda var.

  • İtalyan erkekleri kıskanç


Bu ifadeye açık bir şekilde cevap vermek imkansızdır. Ancak Pisa Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre bu gerçek. Dahası, veriler güney İtalya'daki insanların ülkenin kuzeyinde yaşayan İtalyanlardan çok daha sık ve daha fazla kıskançlık eğiliminde olduklarını gösteriyor.

  • Bir İtalyan erkeğin kalbine giden yol mideden geçer: iyi pişmiş veya kazanmanıza yardımcı olur italyan maço sonsuza dek. Önemsiz görünüyor, ancak yine de bu gerçeği belirtiyoruz.

Doğru değil:İtalyanlar sadece yemek yemezler harika içerik karbonhidratlar.

  • İtalyan erkekleri gecikmeden "iyi kız" üzerine


1950'lerde doğruydu. Bugün sunağa giden yol kesin zaman, şüphelerle ve bazen nahoş koşullarla dolu (ekonomik bir kriz veya sadece gelecekteki eşlerden birinin genç evlenme konusundaki isteksizliği). Ayrıca, İtalya'da genç adam belki 40'ın biraz üzerinde.

  • İtalyan erkekleri çok etkileyicidir: kollarını çok sallarlar ve yüksek sesle konuşurlar.

Doğru değil: Bazı İtalyanlar o kadar mütevazi ki, bazen sevgilisi, erkeğinden bir kelime bile alamadan çıldırabiliyor.

  • İtalyan erkekleri yaratıcı ve sanatsaldır.

Ne yazık ki, bu doğru değil. Ancak İtalya'da çoğu erkek şiir yazmaz, kötü resim çizmez ve çok kötü şarkı söylemez.

  • İtalyan bir adama güvenmemek daha iyidir

Doğru değil: Hatta güçlü yarıİtalya sadakat ve güvenilirliğin ne olduğunu biliyor. Örneğin, arkadaşlarını asla üzmez veya ihanet etmezler. Ancak İtalya'dan seçtiğiniz kişi hakkında hala şüpheleriniz varsa, ona güvenmek için acele etmemek daha iyidir.

  • İtalyan erkekleri yakışıklıdır, karakterlerinde sıkılık vardır, tıpkı onun gibi. Harika bir his mizah


Değil, kızlar, çekiciliği unutun.

Az önce tüm hayallerini yıktık mı? Değil! Okurlarımızın satırlar arasına nasıl bakılacağını bildiklerinden ve her şeyi kalbe çok yakın almadığından eminiz. Bu nedenle, İtalya geziniz sırasında yemeklerin, sergilerin tadını çıkaracağınızdan ve kim bilir belki de bir romantizm başlatacağınızdan şüpheniz olmasın...

↘️🇮🇹 FAYDALI MAKALELER VE SİTELER 🇮🇹↙️ ARKADAŞLARINLA PAYLAŞ

Hiçbir şey, bir erkeğin bir kadınla olan davranışını anavatanı kadar güçlü bir şekilde etkileyemez ve anadil. Ve bir kadının ayartma alanındaki silahı, etkinliğinde her yerde kesinlikle örtüşemez: her ulus, her kültür, her dini toplumun kendi kişisel aşk kodu vardır! Örneğin, ısınacak bir şey Türk erkeği yarım turdan itibaren, İtalyan'a (bizi ilgilendiren o) sıkıcı görünecek! Yani: bir İtalyan'ı nasıl kazanacağınızı ve elde tutacağınızı öğrenmeden önce, aşağıdaki kılavuzu dikkatlice okuyun. gizli arzular ve potansiyel İtalyan maçolarının aşk stratejileri.

bir italyanla flört etmek

Güneşli İtalya'da romantik kur yapmanın, ulusal görüş Spor Dalları. Bu nedenle, bir İtalyan'ın duyguları size yönelikse ve gerçekten sizinle birlikte olmak istiyorsa, kulaklarınıza İtalyan spagetti gibi tatlı iltifatlar asacak ve zengin sezgisini açıkça gösterecektir. Bu nedenle, bir İtalyan erkeğe aşık olacaksanız, size yöneltilen tüm iltifatlarını dikkatlice kabul etmeye ve kesinlikle karşılık vermeye hazır olun. Bu arada, İtalyan erkekler, tüm bariz (muhtemelen gizli) avantajlarına işaret ederek, kendilerini “iltifat denizinde yıkandıklarında” çok severler. Bu yüzden bir İtalyan'ı baştan çıkarmanın ilk kuralını hatırlayın: Onunla açıkça övgü ile flört edin. Ancak fazla ileri gitmemelisiniz, aksi takdirde dalkavukluktan şüphelenebilirsiniz ve bu açıkça sizin lehinize değil!

Seks ve İtalyan erkekler

İtalyan erkekleri samimi konularda Ferrari stilini tercih eder. Başka bir deyişle, prensipte çalışırlar, arkada ve istenen bitişte ilk sırada yer alırlar! İstatistiklere göre 15 dakika sonra annesine doğru yola çıkacak. Eh, eğer senin için gerçekten tutkuluysa, kalacak ve kesinlikle senden çok fazla söylenti olan o klitorisi bulacak. Bundan sonra, kesinlikle size ziyafet çekecek ve bir kural olarak, birden fazla kez. Bu arada, bir İtalyan ile alışılmadık bir yerde seks yapmak zorunda kalacağınız gerçeğine hazırlıklı olun, örneğin bir arabada aşırı bir yer bile denebilir, çünkü İtalyanların konutlarıyla ilgili sorunları var (dikkat edin).

İtalyan maçosunu ne fethedecek

Oldukça basit bir cephanelik kullanarak bir İtalyan'a aşık olabilirsiniz. Bu adamlar nükteli sohbetlere çok düşkündür. şakacı bir şekilde, bu nedenle konuşma sırasında yalnızca en iyi nitelikler ama aynı zamanda yüksek entelektüel seviyenizi ve mizah anlayışınızı da gösterin. İtalyanlar kadınsı formlara kayıtsız değiller, bu yüzden açık kıyafetler bu durumda - yardımcılarınız. Ve son olarak, bu tür erkekler hafif bir utangaçlıkla kırılgan sarışınları gerçekten sever.

İtalyan bir adamı ne iter

Kulağa ne kadar garip gelse de, bu ülkenin her erkek temsilcisi yatakta başarısız olmaktan her şeyden çok korkuyor. Bu nedenle, bir İtalyanla ilişkiye başlarken, ondan asla aşırı taleplerde bulunmayın.

Emniyet

Neredeyse her üç İtalyan erkeğinden birinin, her gün sevilmeye ihtiyacı olan annesini ziyaret ettiği gerçeğine hazırlıklı olun. Ama her yedide biri, 35 yaş üstü bile onunla aynı çatı altında yaşıyor. Ne söyleyebilirsin? İtalyan beyefendiyi kazandıktan sonra başka bir anne buldunuz! Yine de, bu adamlar yurttaşlarına çok sadıktır ve çok nadiren yabancı bir arkadaş bulmaya çalışırlar, eğer bu olduysa, bir damat aramamanız gerektiğini bilmelisiniz!

Masmavi kıyıları, başyapıtları ile güneşli İtalya görsel Sanatlar ve mimari, lezzetli yemekler ve ilahi doğa, arada sırada Rus kızlarını kendisine çekiyor. Birçok insan soğuk vatanlarını terk etmeyi ve eski uygarlığa yaklaşmayı tercih ediyor. Hatta bazıları İtalya'yı "seks turizmi"nin ana coğrafi noktası olarak "kullanıyor".

Ah şu tutkulu adamlar!

Rus kadınları genellikle İtalyan erkeklerinden etkilenir. Bununla birlikte, "isyankar" zihniyetleri hakkındaki popüler inançlar, "soğuk hanımların" kalplerini boğucu yabancılara açmasına izin vermelerini engelliyor.

Tipik bir İtalyan'ın karakteri gerçekten bu kadar spesifik mi? Evet öyle. italyanca karakter- bu, bir kişide yoğunlaşan gerçek bir tutku ve duygu fırtınasıdır. Ancak, böyle ateşli bir eğilime rağmen, Akdeniz'in bir yerlisi sizin için en nazik, sevecen ve hassas eş olabilir, ne yazık ki, uçsuz bucaksız Anavatanımızın genişliğinde bulmak o kadar kolay değil.

Aslında İtalyan zihniyeti bizimkinden çok uzak.

Her şeyden önce, İtalya'daki erkeklerin dünyada olup bitenlerle özellikle ilgilenmediğini anlamalısınız. Bu nedenle, Rusya'dan olduğunuzu söylerseniz, “perestroyka”, “soğuk”, “votka”, “kırmızı havyar”, “ayı”, “balalayka” gibi çağrışımsal ifadelere şaşırmayın. belki, "Putin". İtalyan erkekler özellikle yeni bir şeyle ilgilenmezler, bu nedenle bu tür ilkel sıfatlar, kendi bölgeniz hakkında duyabileceğiniz tek şeydir.

İtalyanların ilginç kişilik özellikleri


İtalyan erkekleri: onlar ne?

Bu soru genellikle kocası olarak mizaçlı bir İtalyan olmayı hayal eden kadınlar tarafından sorulur.

Dikkat etmeniz gereken ilk şey, onların aşklarıdır. İtalyanların sadece öldüklerinde aşık olmadıkları söylenir. Ve bu eğlenceli ifadenin bir gerçek payı var. Ve bir adam sana gerçekten aşık olmasa bile, umutsuzca ve ustaca aşıkmış gibi davranacaktır, çünkü onun için “aşk işleri” hayatın kendisidir, kutsal anlamıdır.

Size sadece iltifatlar (ve muhtemelen değerli hediyeler) vermekle kalmayacak, aynı zamanda düğünün tarihini, çocukların isimlerini, ilk evcil hayvanın takma adını da planlayacaktır ...

Siz onun hilelerine yenik düşer düşmez sizi ısrarla yanına çağıracak veya sizden isteyecektir. Ve reddeder reddetmez, sizi üşütecekler (ancak, tüm Rus kadınları gibi!).

Bir İtalyan'ı doğal paniğe getirebilecek şey eleştiri ve alaydır. Yeni yapılmış bir adama “nazik” bir şaka yapmaya çalışırsanız, ancak mizahınız ona çok yakıcı veya saldırgan görünüyorsa, yalnızca soğuk bir alıngan olarak değil, aynı zamanda kötü bir kaltak olarak da damgalanma riskiniz vardır.

Bir İtalyan adam gibi bir cümle atacak "Bana hiç saygı duymuyorsun!" ve arkanı dön. Şu anda daha güçlü cinsiyetin başka bir temsilcisinde avlanma içgüdüsü sıçrarsa, o zaman İtalyanca'da - sadece kızgınlık ve tahriş. Gerçek şu ki, bu adamlar biraz özeleştiri yapmıyorlar ve kendilerini tüm dünyadaki en yetenekli ve güzel aşıklar olarak görüyorlar. Ve bundan nasıl şüphe edersin?!

Ama en acı hayal kırıklığı, bu evde yetiştirilmiş Casanova ile yatağa girdiğinizde sizi bekliyor. Gerçek şu ki, bir İtalyanla seks çok vasattır (tabii ki, istatistiklerin çoğundan bahsediyoruz). Yurttaşlarımızın çoğu bunu takdir edecektir. "zor üç".


İtalya'dan gelen adamın kibirli bir kuş gibi bir şey olduğu ortaya çıktı: bütün akşam swaggers, şaşırtıcı inancına olan inancınızı uyandırmaya çalışıyor. "yatak becerileri" ve sonunda, olağanüstü bir şey beklerken, herkesin ünlü olduğu bir şey elde edersiniz. "Rus Vanka", ama daha da sıkıcı ve sıradan. Ama güzel özellikleri de var. Örneğin, Rus kadınlarına bol miktarda iltifat ve rüşvet verilmesi garanti edilecektir. övgü sözleri yoldan geçen herhangi bir kişiden ve hatta bir fırından gelen bir fırıncıdan.

İtalyanlar, bizim adamlarımızda uzun zamandır eksik olan istisnai bir şekilde cesurlar. Size her zaman yardım edecekler, sandalyenizi hareket ettirecekler, paltonuzu çıkaracaklar ve size bir kraliçe gibi davranacaklar. Çok bakımlıdırlar: her zaman zevkle giyinirler (ancak İtalya'daki giyim kültü bunu zorunlu kılar), hoş kokarlar, tıraşlı ve “taze”dirler.

İtalyanlarla iletişim kuralları

İtalyan erkek ve Rus kadınlarının sendikaları, öncekilerin mizacına rağmen hala başarılı. Özellikle İtalya'ya gelen bir yabancı, daha güçlü cinsiyetin yerel temsilcileriyle nasıl düzgün davranacağını biliyorsa.

İşte İtalyanlarla iletişimde işinize yarayacak bazı kurallar:



Ayrıca, İtalyanların şunları unutmayın:

  • Ebeveynleri aziz rütbesine yükseltin ve onlarla 45 yıla kadar yaşayabilir;
  • Kadın güzelliğini düşünmeyi severler;
  • 35-40 yaşlarında aile kurarlar;
  • Esas olarak aynı yaşta evlenmek;
  • Kadınlarla eşit düzeyde yemek pişirip temizlik yapıyorlar.

Ülkenin kültürüyle dolu bazı kadınlar, çocuğa uygun bir isim koymaya karar verir.

Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır ...

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

MODA,UncategorizedDicle Gözde Gültekinyazısı

00000

Sanat, tasarım, moda, yemek… Ne ararsanız İtalya’da en güzelini bulabilirsiniz. İtalya’yı eşsiz kılan en büyük özelliği güzelliğe verdiği önem diyebiliriz. Tabii İtalyan erkekleri de tıpkı ülkeleri gibi bir üne sahip, giydikleriyle ve stillerini öne çıkarma becerileriyle dikkatleri çekmeyi başarıyorlar.

Trendlere Kendinizi Kaptırmayın

İtalyan erkekleri için trendler gelip geçicidir ve onların peşinden koşmak anlamsızdır. Onlar giyinmeyi kendilerini ifade etme biçimi olarak kulla^nırlar. Yine de eskiye sıkı sıkı bağlı olduklarını, klasikten vazgeçemediklerini düşünmeyin. Orta yolu bulmak onların işin. Çağdaş renkler, baskılar ve desenlerle klasik çizgileri ve siluetleri birleştirmeye başladığınızda, siz de bir İtalyan erkeği gibi giyinmeye adım atmış olacaksınız.

Ayrı Parçalara Odaklanın

Vücut ölçülerinize göre özel dikilmiş bir takım elbiseniz yoksa, artık olmalı! Tabii artık birçok markanın geniş beden yelpazesinin olması özel dikimden uzaklaşmanıza sebep olabilir. Seçenekleriniz bol! Yine de takım elbise alışverişi sırasında ayrı parçalarla da kombin yapabileceğiniz tasarımları seçmeye odaklanın. Ceket ve pantolon takımlarınız ayrı giyilebilecek ve başka ceket ve pantolonlarla bir araya gelebilecek modeller olmalı.

Yaz için keten ya da pamuklu, pastel tonlarda, lacivert ya da bej blazer ceketler, kışın tüvitler, yün veya kaşmir ceketlere yatırım yapabilirsiniz.

Giyinmeyin, Kıyafeti Yaşayın!

Çok iddialı olduğunun farkındayız ama bu özellikle vücut tipinize en uygun modelleri giydiğinizde anlayacağınız bir his! Giyecekleriniz ne olursa olsun üzerinizde emanet durmadığına emin olmalısınız. Seçtiğiniz aksesuarları kombin öle gerektirdiği için değil, gerçekten o görünümü yakalamak için kullanmalısınız. Dolayısıyla aksesuar seçimi, kombinin üzerinizde nasıl görüneceğine de etki edecektir.

Formaliteyi Bozun

Takım elbiseler, ceket ve pantolon ikilileri her zaman daha resmi ortamlarda tercih edilse de İtalyan erkekleri için günlük hayatın bir parçası olabilir. Ancak bu takım elbiseleri kendinizce yorumlamanız gerekebilir. Örneğin ceketin altına bisiklet yaka bir tişört ya da düğmeleri açık bırakılmış bir gömlekle tamamladığınız ceket, resmiden çok stil sahibi görünür.

Mükemmelliyetçi Olmayın

Sanki üzerine hiç düşünmeden ne bulduysa giymiş gibi bir görüntünün üzerine aslında ne kadar düşünüldüğünü tahmin edebilir misiniz? İtalyan erkeklerinin alameti farikası biraz da bu! Örneğin, kemer takarken tokayı merkezden uzaklaştırmayı deneyin ve ardından artık deriyi kemerin etrafına sarın. Ya da tıpkı Danilo Zanna gibi kombinlerinizi sandaletlerinizle tamamlayın.

Kuralları Bilin ve Onları Bozun

Koyu renkler sadece kışın, açık renkler sadece yazın mı giyilir? İtalyan erkekleri için hayır. Öncelikle renklerle biraz daha iyi anlaşın. Yeşil gömlekler, pembe tişörtler, beyaz pantolonlar ya da desen üstüne desenler… Beğendiğiniz tüm renkler stilinizde yer bulsun. Yakasız bir gömlekle ceket giyilebilir mi? Neden olmasın? Önce iyi giyinmenin yazısız kurallarını keşfedin sonra onları kendi zevklerinize göre bozun ama bunu yaparken aşırı kaçmamalısınız. Bunun yerine dikkat çekici bir parçanın etrafında şekillenen daha sade tonlar ve tasarımlarla kombinini şekillendirin.

00000

Hangi kocalar İtalyanlar. İtalyan erkekler ilişkilerde

İtalyan erkekleri dünyanın her yerindeki birçok kadının hayalidir. Sadece parlak görünümleri ve doğuştan gelen üslup anlayışları ile değil, aynı zamanda etkisi altında oluşan bazı karakter özellikleriyle de gönülleri fethederler. ulusal gelenekler. Bununla birlikte, tüm İtalyanların basmakalıp parametrelere karşılık geldiğini düşünmemelisiniz, çünkü her zaman kurallarda istisnalar vardır. Ek olarak, çoğu kişinin yaşadığı bölgeye bağlıdır.

Dış özellikler

Erkekleri çeken ilk şey parlak görünüm. Esmer, koyu saçlı ve kahverengi gözlüdürler. Büyüme yüksek değil, ancak bu yalnızca güney bölgelerinin sakinleri için geçerlidir. İtalya'nın kuzeyinde erkekler daha Avrupalı ​​bir görünüme sahiptir (cilt, saç ve gözler çok daha hafiftir), bu onları daha az çekici yapmaz.

Dışında ulusal özelliklerİtalyan erkeklerinin kendilerine bakmayı sevdiklerini ve doğuştan gelen bir stil anlayışına sahip olduklarını belirtmekte fayda var. güzel şeyleri severler büyüleyici kadınlar ve mükemmel görünmeye çalışın. İtalyan her zaman tıraş edilir, taranır, dokuza kadar giyinir ve hoş bir pahalı parfüm aroması yayar.

korkak

İtalyan erkekler ebeveynlerine (özellikle annelerine) her şeyden çok değer verir. Aile değerlerine ve geleneklerine sadakat, genetik düzeyde ortaya konan ulusal bir özellik olarak adlandırılabilir. Bazen erkekler 30-40 yaşına kadar annelerinin kanatları altında kalırlar. Ve bir aile kurduklarında bile, içinde yaşamayı tercih ediyorlar. ebeveyn evi.

İtalyan erkekleri için ana otorite annedir. Onun büyük bir etki oğlu üzerinde ve onu mümkün olan her şekilde manipüle edebilir. İtalyanlar her konuda annelerine danışırlar, itaat ederler ve itaat ederler (bir kadınla ilişkiler söz konusu olduğunda bile). Bu nedenle dışarı çıktığınızda evin sorgusuz sualsiz metresi olacağınızı beklemeyin. Ailenizin arkadaş canlısı ve güçlü olmasını istiyorsanız, annesini memnun etmek ve onunla iyi ilişkiler kurmak için her türlü çabayı göstermeniz gerekecektir. O zaman kesinlikle evin kraliçesi olacaksın.

İtalyanların uzun süredir "annenin oğulları" olarak etiketlenmesine rağmen, birçok kadın onlarla ilişki kurmayı tercih ediyor, çünkü nadiren aile değerlerine böyle bir bağlılık ve saygı duygusu görüyorsunuz. karşı cins. Yine de, sırf çalışmak istemediği için anne babasının evinden ayrılmayan bir parazite bulaşmamak için daha dikkatli olmalısınız.

ateşli mizaç

İtalyan erkekleri baştan çıkarıcı olmakla ünlüdür, çünkü flört onların yaşam tarzı olarak kabul edilebilir. Diğer Avrupalılarla karşılaştırıldığında, vücutlarıyla gerçek maçolara benziyorlar. saygılı tutum kadınlara. Buna ek olarak, İtalyanlar çok okurlar ve bu nedenle hiçbir güzelliğin karşı koyamayacağı mükemmel bir mizah anlayışına ve olağanüstü zekaya sahiptirler.

Bir İtalyanla flört etmenin sadece sevdiği bir kızla tanışmanın bir yolu olmadığını belirtmekte fayda var. Yürümek, nefes almak veya yemek yemek kadar doğaldır. Belki de bu yüzden bayanlar bu erkeklerin cinselliğine güveniyorlar. kadın italyan maço sadece saygı duyulmakla kalmayıp, aynı zamanda idolleştirildi. Bayanın olağanüstü harici verileri olmasa bile tartılacaktır. güzel iltifatlar. Ve İtalyanları ağlarınızda yakalamayı başarırsanız, hem yaşamda hem de yatakta dikkat ile çevrili olacaksınız.

O nasıl bir aile babası?

çok hassas aile hayatıİtalyan erkekler. Evlilikte nasıllar? Bir yandan bakımlı ve sadık kocalar. Ancak diğer yandan, periyodik olarak flört etmeye yönelik doğal eğilimleri kendini hissettirir. Uzun bacaklı güzelliklere kayıtsız kalamazlar. Bu nedenle, bir İtalyan'ın karısı, çekici ve ilginç kalabilmek için her zaman kendine bakmalıdır.

Tabii ki, herhangi bir ilişki çatlayabilir. Boşanma durumunda, bir İtalyan eski karısıyla tüm temasını kesebilir, ancak çocuklarını asla unutmayacaktır. Bir erkek onları sık sık görecek ve mümkün olan her şekilde destekleyecektir. Üstelik onları annelerine düşman etmeyecek, ona saygı duymaya çalışacaktır.

İtalyanlarla

İtalyan erkekleri hakkında çok şey var farklı efsaneler neyin doğru neyin kurgu olduğunu ayırt etmek zaten zor. Bununla birlikte, birçok kadın kahverengi gözlü bir esmerin nasıl fethedileceğini hayal eder. Üretmek için iyi izlenim, bazı iletişim kurallarına uyun, yani:

  • Ciddi ve uzun süreli bir ilişki havasında değilseniz flört etmeyin, telefon numaranızı ve adresinizi vermeyin. Bir adam bunu sana karşı bir zafer olarak kabul edecek ve ondan kurtulmak oldukça zor olacak.
  • Gardını düşürme. Zeka ve zeka, dikkatinizi çabucak yatıştırabilir.
  • Diyet ve spor konusunu onunla gündeme getirmeyin. Gerçek şu ki, İtalyanlar düzgün vücutlu bayanları sever.
  • İlişkinin devamına yüksek umutlar bağlamayın. İtalyanlar güzel konuşmayı ve iltifat etmeyi biliyorlar, ancak bu nadiren bir düğünle biter. Kalbinde silinmez bir iz bırakmak için her türlü çabayı gösterin.
  • havasındaysanız ciddi ilişki, kıskançlık için sebep vermemeye çalışın, aksi takdirde yüksek skandallar ve tiyatro sahneleri sizi bekliyor.

Karakter ve davranışla ilgili stereotipler

İtalyanlar hakkında birçok klişe var. Ancak, bunlar her zaman doğru değildir:

  • Birçok kadın, bu milletin temsilcilerinin inanılmaz derecede romantik ve tutkulu olduğunu düşünüyor. Ancak bu bir efsanedir - samimi olarak, diğer Avrupalılardan farklı değildirler.
  • İtalyanların ev hanımlarının ününü kazanmış olmalarına rağmen, bu onların eşleriyle olan ilişkilerini etkilemez. Seni asla annesiyle kıyaslamayacağından emin ol.
  • Aşık olduktan sonra bir İtalyan hemen sizinle evlenecek diye kendinizi gururlandırmayın. Modern gençler bir aile kurmak için acele etmiyorlar ve artıları ve eksileri dikkatlice düşünüyorlar.
  • İtalyanların çok etkileyici olduklarına dair bir görüş var, halka açık bir şekilde işleri yüksek sesle çözebilir ve aktif olarak hareket edebilirler. Ama bu milletin temsilcilerinin ne kadar alçakgönüllü olabildiğine şaşıracaksınız.
  • İtalyanların rüzgarlı olduğunu ve güvenilmeyeceğini düşünmek bir hatadır. Evet, aşıklar ama bir ilişkide çok güvenilirler.

İtalya dünyaya birçok ünlü aktör, şarkıcı ve sanatçı vermiş olmasına rağmen, ne yazık ki bu kadar yetenekli erkek yok.

güzel italyanca isimler

Erkekler için İtalyanca isimler kulağa çok güzel ve romantik geliyor. Bu, bayanları bu ülkeden insanlara çeken bir başka faktördür. Birçoğu İtalyan kültürüne o kadar bağımlı ki çocuklarına uygun isimler bile veriyorlar. Yani, en popüler olanlar:

  • Bertoldo (çeviri "bilge cetvel" anlamına gelir);
  • Bernardo ("cesur adam");
  • Valentino ("güç ve sağlığa sahip");
  • Gustavo ("dengeli");
  • Dario ("aziz" olarak Rusça'ya çevrildi);
  • İşaya ("kurtuluşu getiren");
  • Leonardo ("bir aslanla karşılaştırma");
  • Luigi ("cesur savaşçı");
  • Matteo ("Yüce Olandan bir hediye");
  • Macario ("kutsanmış");
  • Orazio ("keskin");
  • Patrizio ("soylu");
  • Renato ("yeniden doğmuş");
  • Romeo ("hacı");
  • Severino ("sert");
  • Umberto ("destek");
  • Fabrizio ("yetenekli usta").

Yakışıklı İtalyan erkekler

İtalyan erkekleri dünyanın en yakışıklıları arasında sayılıyor. Ünlüler hakkında konuşursak, o zaman en çekici olanı, adil yarı insanlık şu kişilerdir:

  • Eros Ramazzotti (tüm dünyada ünlü olan şarkıcı ve besteci);
  • Alessandro (sadece yakışıklı değil, aynı zamanda dünyanın en iyi futbolcularından biri);
  • Gösteriye katıldıktan sonra dünya çapında popülerlik kazanan Luca Argentero " Büyük kardeş»);
  • ("Gökyüzünün üç metre yukarısında" melodramındaki rolüyle ünlendi);
  • Eduardo Costa (eski futbolcu, şimdi başarılı bir girişimci);
  • Clint Mauro (sadece bir model değil, aynı zamanda hevesli bir oyuncu ve yetenekli bir yazar);
  • Antonio Cupo (rock müzisyeni ve İtalyan TV dizisi yıldızı);
  • Raul Bova (profesyonel yüzücü, oyuncu ve manken).

sonuçlar

Birçok kadının hayali İtalyan erkekleridir. Fotoğraflar bize esmer, koyu saçlı yakışıklı erkekleri gösteriyor. kahverengi gözler. İtalyanlar dış görünüşlerine özen gösterirler, her zaman temiz görünmeye çalışırlar. Yanında güzel bir kadının olmasını istiyorsan, onunla eşleşmen gerektiğini anlayan birkaç kişiden biri.

İtalyanlar hakkında birçok efsane ve klişe var. Elbette kıskançtırlar, dışavurumcudurlar ve aşka düşkündürler, ancak genel olarak inanıldığından çok daha az ölçüde. İtalyanlar esprili, eğitimli ve kadınlara karşı çok dikkatlidir. Ancak, annesinin ilişkiniz üzerinde bir etkisi olabileceği gerçeğine hazırlıklı olun. Onunla savaşmamalısın. Eğer ciddiyseniz, kayınvalidenizle arkadaş olmak daha iyidir.

Andriano Celentano - huysuz İtalyan

Onlarla ilgilenmek için ne güzel bir yol! Adresinizde ne şiirsel övgüler duyuyorsunuz! Seni ne kadar saran tutkulu bir bakışla uğurluyorlar, on santimetrelik topukların üzerinde tam olarak değil, gururla yürüyorlar. İçerideki her şey çiçek açıyor! Ve konuşmalardaki üstünlüklerin bolluğu? Sadece güzel değil, bellissima. Sadece "aşığım" değil, "sono inammoratissimo", yani, sadece "kulaklar hakkında". Her şey sınırı aştı, tutku emer. Evet, tutku anahtar kelimeİtalyan karakter.

İşte bir şarap reklamı: "Tutkumuzu paylaşın." Votka reklamını benzer bir sloganla hayal edebiliyor musunuz? Ve burada - lütfen. Bu şarabı yapan kişi her sabah işe sadece gelmiyor, tutkuyla yapıyor. Yoğurt reklamına ne dersiniz: “Fate amore con il sapore” (“Lezzetle sevişin”) veya burada gururla “mortadella” olarak adlandırılan haşlanmış sosis: “Passione e desiderio” (“Tutku ve arzu”)? Peki, sosis nerede? Kadın cinselliği imajını çok açık bir şekilde kullandığı için onu yasaklardık.

İtalya'ya ilk kez 17 yaşında, tecrübesiz bir bakire olarak geldiğimde, böyle bir güzelliği saklamanın günah olduğuna karar verdiğim için dar bir mini elbiseyle eve döndüm. İki haftalık seyahat sırasında, özgüvenim büyük ölçüde arttı. Yine de, sokakta yürürken, her geçen ve geçen erkek, arkanızdan “Güzel, bekle! Kalbimi kırma!". O zamanlar İtalyanca bilmiyordum, birkaç kelime öbeği öğrendim. Ama benden sonra adamların tam olarak ne dediğini anlamak için yeterliydiler.

Sonraki her yolculukta, benlik saygısı daha da yükseldi. bir kadın gibi hissettim. Hayran bakışları üzerime çektiğimi bildiğim için başım dik bir şekilde evden çıktım. Güzel, lanet olsun. Dondurmacı da soracak, “Hoş genç hanım ne istiyor?” Ve kafedeki barmen “Bal” diyecek, hatta yarın evlenme teklif edecekmiş gibi görünecek. Hangisi olduğu önemli değil. Evet, mesele bu değil. Her zaman iyi durumda olmak önemlidir.

Daha sonra Moskova'da İtalyan girişimcilerle tercüman olarak çalıştım. Münhasıran iş ilişkisi. Fakat! İletişimde her zaman hafif bir flört dokunuşu vardı, herhangi bir kabalık, zarif iltifat olmadan, kelime oyunu yarım ipuçları ve bakışlar.

cesur. Zevkle giyinin (bunların değeri nedir) şık gömlekler kesinlikle nefes kesici renklerde uyumlu bağları ve her türlü hava koşulunda parıldayan çizmeleri ile). Ve onlardan hangi aromalar geliyor! Eşit giyimli erkeklerden oluşan çok uluslu bir kalabalığın içinde bile bir İtalyan tanırım.

O zaman istisnasız hepsi yakışıklı, özel bir halleri var. Turuncu bir yansıtıcı yelek giymiş bir kamyondan sarkan bir çöpçü. Tanrım, ne kadar iyi! Ve pencerede bir tane daha maydanoz serpiştirilmiş. Bu da jandarma şeklinde çok güzel (Askeri sevmiyorum ama ne duruş, ne profil!). İşte yeşil önlüklü başka bir doktor. Ve bu artık genç değil, ama gözlerinde nasıl bir parıltı var.

Genel olarak, İtalyanlar için deli oluyordum. Ama İtalya çok çeşitli. Ve oradaki insanlar da farklı. Kuzeyde, orta kısımda, güneyde - zıt dünyalarda. Kuzeyliler güneylileri sevmezler, onları tembel ve parazitler olarak görürler, güneyliler kuzeylilerden bahsederken hor görür: “şatafatlı kazlar”, “polenta yiyiciler” (polenta kalın gibi bir şeydir). mısır lapası kuzeydoğuda ekmek yerine yenen).

Her türlü türle iletişim kurdum: güneyden, orta kısımdan ve kuzeybatıdan. Ama Kuzeydoğu'yu görmedim. Bu nedenle Trieste ile Venedik arasında bulunan küçük bir kasabaya taşındığımda çok şaşırdım. Başka bir ülkede gibiydi. İtalyanlar nerede? Sonuçta duygusallık nerede, Kadına tapınma nerede? Burada insanlar çok çekingen. Kurallara çok sıkı bir şekilde uyarlar, “nasıl yapılır ve nasıl yapılmaz”a uyarlar.

Sokakta, sana bakarlarsa, o zaman biraz kayıtsız bir bakışla. Başını çevirdi ama öyle bir şekilde ki boynunu fazla zorlamadı. Sonra bağırmak yok. Belki hastalandım? Belki de artık evliyim diye alnıma yazılmıştır?

Merak ettim: “Nefes aldığım o İtalyanlar nereye gitti?” Ama düşününce ne olduğunu anladım.

1. Sekiz yıldır İtalya'da yaşıyorum. Yeterince görüldü! Güzeller, ne olmuş yani?

2. Moskova'ya iş için gelen İtalyanlar, evlerinden tamamen farklı davrandılar. Rusya'da onlar nezaket ve nezaketin kendisiydi. Burada birkaç yerde çalışmış biri olarak, ilk iş gününüz başladıktan sonra tüm nezaketlerinin kaybolduğunu söyleyebilirim. Zaten başka ilişkiler var. Onlardan tüm kelime dağarcığını öğrendim müstehcen sözlerİtalyan. Ve çoğu durumda İtalyanların gözlerine sadece toz attığını anlıyorsunuz.

3. İtalya'ya geldiğimde yabancı olduğum belliydi. Bu nedenle, bu kalp çarpıntıları, yerel yaşlılardan daha fazlasını karşılayabileceklerini düşündüler: “Ah, her neyse, daha sonra gidecek.” Doğu Avrupa'dan gelen kızların bir çift tayt için her şeye hazır olduğuna inanıldığı bir zamanın (SSCB'nin çöküşünden önce) olduğu gerçeğinden bahsetmiyorum bile. Bazı insanlar hala öyle düşünüyor. Bu yüzden bazen bir Rus kadınının ahlakını savunmanız gerekir.

4. Farklı bölgelerden İtalyan erkekleri oldukça farklıdır. Belki de Napoli yakınlarında yaşayan biri olarak, diz üstü bir elbiseyle dışarı çıkmanın imkansız olduğundan şikayet ederdim, çünkü etraftaki herkes dudaklarını şapırdatıyor ve “bellissima, stupenda” diye bağırıyor. Ve kuzeyde, İtalyanlar duygularında oldukça kısıtlı.

Evet, çoğu İtalyan neredeyse beşikten flört etme sanatında ustalaşır. Ama oyunlarının arkasında ne var? Şaşıracaksınız ama çoğu 40-45 yaşına kadar anneleriyle birlikte yaşıyor. 35 yaşında üniversitede 3. sınıfta okuyabilirler. İtalyanların tamamen farklı bir yaş ölçeği var. Acele etmek nerede?

Ve sonuç olarak, istediğiniz kadar iltifat yağmuruna tutulabileceğinizi söylemek istiyorum, ancak İtalyan erkeklerinden kararlı hareketler beklememelisiniz. Her ne kadar şüphesiz hayran olmak güzel olsa da!

İtalyanlar benzersiz bir halk olarak adlandırılabilir. Hem uyumlu hem de çelişkili, mütevazı ve çok aktif olabilirler. Ama gerçek bir İtalyan'ı tanımak için onu tanımanız, doğrudan iletişim kurmanız gerekir. İtalyan, hiç kimsenin olmadığı gibi, gelenekleri onurlandırıyor, ailesine çok yakın ve yaşadığı ülkeyle inanılmaz derecede gurur duyuyor. Ülkenin gelenekleri farklı milletlerden gelişti. Bu nedenle, İtalyan yaşamının deposu en iyisini emdi.

İtalyanlar arasındaki iletişim kuralları hak ediyor özel dikkat. Ülkenin her bölümünün, başkalarının anlayamayabileceği kendi davranış kuralları vardır. Örneğin, sizinle iletişim kurarken bir İtalyan omzunuza dokunur, elinizi tutar, size sarılırsa - bu oldukça normal fenomen. İtalya'nın orta kesiminde erkekler bile bu tür davranışları karşılayabilir (kuzey ve güneyde bu saygısızlığın bir tezahürü olarak kabul edilir).

İtalyanlar çok duygusal insanlardır, duygularını ifade etmeleri çok önemlidir. Konuşurken, muhatabınızın bir yalanı anlamaya veya sizin hakkınızda daha fazla şey öğrenmeye çalışıyormuş gibi doğrudan gözlerinize nasıl bakacağını fark etmemek imkansızdır. Bir konuşma sırasında sık sık başka yöne bakar, duruş değiştirirseniz, bu muhatabı yanıltma girişimi olarak kabul edilecektir.

İtalyanlar her zaman kibardır. Mağazanın girişinde İtalyan merhaba diyecek ve çıkışta satıcıyı tamamen tanımasa ve bu mağazadan hiçbir şey satın almamış olsa bile veda edecek.

Bir İtalyan'ın konuşması jestlerle doludur - bu, yalnızca bu insanlara özgü özel bir dildir. İletişim kurarken eller, avuç içi, parmaklar söz konusudur. Birçok jest standart olanlara benzer, herkes tarafından anlaşılabilir. Ancak sadece İtalyanlara ait bir dizi jest var. İşte bunlardan sadece birkaçı:

  • İtalyan, işaret parmağıyla alt göz kapağını biraz aşağı çekti - bu, sizinle işbirliği içinde olduğu anlamına gelir (veya kurnaz biri olduğunuz anlamına gelir);
  • uzatılmış büyük ve işaret parmakları ve onları yukarı ve aşağı hareket ettirmek - "evet" ve "hayır" arasındaki seçim;
  • "buraya gel", İtalyan avucunu aşağıda gösterecek ("güle güle" ye benzer şekilde);
  • işaret parmağı yanağın yakınında bükülür - çok lezzetli bir yemeğin işareti;
  • parmaklar bir araya toplanmış (pedler bir demet halinde) ve fırçayı yukarı ve aşağı hareket ettirmek bir şaşkınlık belirtisidir: “benden ne istiyorsun?”, “bununla ne söylemek istiyorsun?”;
  • bir İtalyan bir konuşma sırasında kulak memesine dokunursa, bu şekilde ortamda geleneksel olmayan bir yönelime sahip bir kişi olduğunu gösterir;
  • kapalı indeks ve baş parmak(gerisi yayılır) ve alnına getirilir - lütfen anlamaya çalışın.

Bu, iletişim kurarken görebileceğiniz jestlerin en küçük kısmıdır.

İtalyan ailesine çok değer verir. Ve çocuklar ailedeki ana hazinedir. İtalya'da çocuklar bir gurur, bir hayranlık nesnesidir. Ebeveynler, çocuklarının hiçbir şeye ihtiyacı olmaması için ellerinden geleni yaparlar, onu şımartırlar ve neredeyse hiçbir şeyi yasaklarlar. Ancak çocuğu, başarıları hakkında övünecek bir İtalyan'ı nadiren bulursunuz - nazardan korkarlar. İtalyanlar çocuklarını her zaman yanlarına alırlar ve onlarla bolca vakit geçirirler.

Erkekler ebeveynlerine çok bağlıdır ve bu nedenle onları eşlerinden daha fazla özenle çevreler. İtalyanlar, elbette, bu gerçeği her zaman sevmezler. Ama şunu belirtmekte fayda var italyan kadınları Avrupa'da en bağımsız olarak kabul edildi.

İtalya'da gelenek ve görenekler onurlandırılır ve izlenir. Çok ilginç düğün adetleri. İtalyanlar asla mayıs ayında düğün planlamazlar. Gerçek şu ki, Mayıs ayında evlilik için şanssız bir gün var. Ama hiç kimse hangi gün olduğunu bilmiyor ve tam da bu nedenle, herhangi birinde Mayıs günleri düğün olmayacak. Ayrıca Cuma, bir kombinasyon için en iyi gün değil, ancak Pazartesi ve Salı iyi şanslar getirecek ve aile refahı yeni evliler. Düğünden sonra damat geline bir spikelet verir, böylece çocuklar ailede daha hızlı görünürler.

İtalyanlar çok batıl inançlı insanlardır. Dairelerde, evlerde, arabalarda muska, cepte, çantada, el çantasında dua bulabilirsiniz. Böylece İtalyanlar kötü gözlerden korunur. İtalya'daki çiftçiler arasında popüler ay takvimi ekin ekim, hasat, şarap şişeleme, zeytinyağı üretme zamanını belirleyen .

Görüldüğü gibi İtalyanlar zıtlık ve çelişkilerle dolu bir halktır. İtalya yabancı turistler için bir mıknatıs. Sakinleri ile çevrili bu ülkede bulunduktan sonra bu macerayı asla unutamayacaksınız. İtalyanların misafirperverliği ve samimiyeti hafızanızda uzun süre iz bırakacak ve bu ülkeyi defalarca ziyaret etmenizi sağlayacaktır.

İtalyan bir adamdan daha fazla İtalyan yoktur.

Derhal kimsenin formülü türetmeyi başarmasının olası olmadığına dair bir rezervasyon yapın. Çünkü tam olarak kesin parametreler olmadığı gibi, yoktur. güzel kadın veya mükemmel pancar çorbası hazırlamak için bir algoritma. Herhangi bir büyük ve nispeten izole insan grubunda olduğu gibi, İtalyan toplumunda da belirli gelenekler, eğitim özellikleri ve tarihsel ve coğrafi faktörlerden kaynaklanan benzersiz karakter özellikleri vardır. Ek olarak, tipik bir İtalyan'ın temel özellikleri netleştiğinde bile, hem sizi hem de istatistikleri şaşırtarak, tüm (veya hepsinde değil) kuralların bir istisnası olabilecek tanıdıklarınız olduğunu anlamaya değer.

Dış görünüş

tipik İtalyan Genel dava bazen esmer, kahverengi gözlü ve koyu saçlı, orta boylu - bir tür kısa yanan esmer. Avrupa'daki daha büyük komşuların arka planına karşı, İtalyanlar çevik ve gülümseyerek, kalitenin veya daha doğrusu niteliklerin nicelikten üstün olduğunu gösteriyor. Adil seks temsilcileri, görünüşünü çok hoş ve romantik olarak nitelendiriyor. Ancak bu açıklama güneyliler için daha uygundur. Kuzey ne kadar uzaksa, o kadar "Avrupalı", erkekler sıradan görünüyor: değiller koyu saç, çok derinde Kara Gözler cilt bile daha solgun ve yarı saydam hale gelir. Bununla birlikte, İtalyan özü, açıklık ve aktif jestlerle uzaktan görülebilir.

İtalyan bir adam nasıl göründüğüne önem verir. Hayatı seviyor, kadınları ve güzelliği seviyor, sadece kendini sevmesi gerekiyor. Görünüşü, kusursuz değilse de, sürekli olarak bunun için çabalıyor: her zaman temiz tıraşlı, zarif ve ince bir çevre ile çevrili. hoş aroma. Yeni tanıdığınız, en son farkındalık alanında sizi kolayca kemerden çıkarırsa şaşırmayın. moda koleksiyonları ve trendler. Görünüme özen göstermek kıyafetlerle bitmez - bir erkek, aksesuarlardan, saç stillerinden başlayıp şık bir araba ile biten imajına titizlikle aksesuar seçecektir.

adam oğul

İtalyanların annelerine olan sevgisi bir klişe haline gelecek kadar biliniyor. Aslında, bu bir abartı değil, hatta bazı "yetersiz ifadeler". İtalyan halkı arasında aile değerlerine bağlılık geleneksel olarak güçlüdür, bu nedenle erkekler (ve kadınlar da) aileye ve ocağa dokunaklı bir şekilde bağlıdır. Bu sebeple yeterli olgun erkek genellikle anne babanın evinde yaşayabilir kendi karısı ve çocuklar. İstatistiklere göre, 30 yaşın altındaki yetişkin İtalyanların yaklaşık %80'i ebeveynleriyle birlikte yaşıyor. Bu, birçok nesildir oluyor ve norm olarak kabul ediliyor.

İtalyan kocanızı taşınmanın daha iyi olacağına ikna etmeyi başardınız mı? Annesi bakış açınızı desteklemiyorsa boşuna denediniz. Gözlerini devirip güzel bir şekilde kalbini yakaladığı anda, oğlu bir gün önce verdiği sözü hemen unutacak ve bir daha bu konuya dönmeyecek.

İtalyan kadınlar aktris olarak doğarlar ve oğulları üzerinde mutlak güce sahiptirler. Fikrinizin dikkate alınmasını ister misiniz? Kayınvalidenizle arkadaş olun, yeteneklerine hayran kalın ve belki de bir miktar özgürlük ve destek alın.

Ebeveynlerle Pazar akşam yemeği ayrılmaz bir parçasıdır erkek hayatı. Bir fotoğraf Fabio Bruna

Tabii ki, diğer kültürlerin temsilcileri arasında böylesine göze çarpan bir özellik her zaman anlaşılmaz ve daha sonra İtalyan adam bir “damgalama” alır. korkak ki bu genel olarak doğru değildir. Öte yandan, adamın aileye odaklanması ve çok sayıda akrabaya olan samimi ilgisi, genellikle fethedilmesinde belirleyici bir faktör haline gelir. kadın kalbiözellikle kız yabancıysa ve İtalyan zihniyetine aşina değilse. Ve gerçek: içgüdüsel olarak bir kadın ( gelecekteki anne) çocukları için şefkatli bir baba arıyor ve aileye yönelik bakımın tezahürü, bu erkeğin doğru tutumlara sahip olduğunu açıkça gösteriyor. Ayrıca, İtalyan'ın akrabalarına olan sevgisinin, karısının (kız arkadaşının) akrabalarına “aşık olmaya” dönüşmesi, ilişkinin gerçekten ciddi olduğunu ve genç adamın yeni insanları kabul ettiğini gösterebilir. aile.

Tabii ki, bu tür bir ilişkide her şey mükemmel değil. "Ev" İtalyan gençleri arasında, ebeveynlerinin evinde kalmayı tercih eden dürüst parazitler de var, çünkü burada her zaman beslenecekler, giyinecekler ve onlara iyi davranılacaklar. Çalışmak, bir aile kurmak istemezler ve genellikle bağımsızlık arzusuna yabancıdırlar.

erkek sevgilisi

Orta Çağ'daki İtalyan erkekleri, ölümcül baştan çıkarıcılar olarak ün kazandılar. Aslında, çoğunlukla huysuz, nazik ve kızlarla flört ederken çok organik görünüyorlar. Yine, diğer Avrupalılarla karşılaştırıldığında bu özellikle dikkat çekicidir, aralarında İtalyanlar en azından kelimelerle gerçek "maçolar"dır.

Baştan çıkarma sanatı, doğuştan gelen bir mizah anlayışı, yaşam sevgisi ve ... yüksek zeka. Evet evet, tarafsız istatistikİtalyan erkeklerini çok okunabilir olarak vurgular. Birçoğu dini ve klasik metinlerle ilgileniyor ve çoğu, kız arkadaşlarına göstermekten çekinmeyen şiir konusunda çok bilgili.

İtalyan erkeğinin iki zevki yemek ve kadındır. Bir fotoğraf Antico Casale di Scansano

İtalyanlar neden daha az zeki, güzel ve sosyal rakiplerinden daha çekici? Gerçek şu ki, Apenin sakinleri, ayrı bir şeye odaklanmadan tüm doğal veri ve becerilerini flört etmeye yatırım yapıyorlar. Onlar için baştan çıkarma süreci nefes almak gibi kesinlikle doğal görünüyor ve bu nedenle düzenli olarak buna başvuruyorlar. Ve bu bir oyun değil: İtalyan Yeniden aşık olur ve boşluk neredeyse geçer daha güçlü kız. Hemen hemen tüm İtalyan şarkılarının aşkla ilgili olması boşuna değil ve büyük bir kısmı mutsuz aşk ve kırık bir kalp hakkında.

Gigi D "Alessio, Lara Fabian - Un Cuore Malato

Çoğu Avrupalı ​​(ve sadece değil) kadın, İtalyan erkeklerin sadece seksi olduğundan emindir. Ve bir erkeğin karşı cinsine karşı yakışıklı, nazik ve her zaman aktif olarak ilgi gösteren biri hakkında nasıl farklı düşünebilirsiniz? Yabancı kadınlar, en vasat görünüme sahip olsalar bile, İtalya'da kendilerini çok rahat hissediyorlar çünkü. yerliler asla kaba değildir. Öte yandan, İtalyan arkadaşınız çevredeki kızlara bakabilir ve onlara iltifat edebilir. Böyle bir davranış, onun dünyaya ve onu dolduran tüm güzelliklere olan sevgisinin bir tezahürüdür. Ancak aynı şekilde davranmanıza izin verilmesini beklemeyin, kıskançlık patlamasını kışkırtmak zor olmayacaktır.

Cinsiyet ilişkilerinden bahsetmişken, yataktaki davranışları görmezden gelemezsiniz. Hayır, şaşırtıcı bir şekilde kadınların büyük çoğunluğu onlarla cinsel ilişkiye girdikten sonra çok memnun kalsa da, İtalyanlar hiç de cinsel dev değiller. İşin sırrı basit: Yeni (veya kalıcı) bir ortağın tam olarak düzenlenmesiyle bile, hedefe zaten ulaşılmış gibi göründüğünde ve sadece eğlenebilirsiniz, İtalyan adam iki ana ve çok önemli özelliği korur - açıklık ve dikkat. Böyle bir ortak, deneylere ve yeni deneyimlere açık olacak, ancak aynı zamanda, arzularını ilk etapta bırakarak dikkatini her zaman kadına tutacaktır.

Bir İtalyan ile her zaman ilgi odağı olursunuz. Bir fotoğraf Antico Casale di Scansano

Ne yazık ki, bugünün İtalyan gençliği arasında giderek daha yaygın tüketici tutumu hem kadın hem seks. Bu durumda, bir erkekte zevkinin bir kısmını feda etme ve partnerinin ihtiyaçlarına dikkat etme arzusunu uyandırmak için çok uğraşmanız gerekecek. AT son yıllar Sokakta sevdikleri kıza yaklaşmaktan korkan “kararsız” İtalyanlar da ortaya çıkmaya başladı. huzursuz tutum bazı Avrupalılar kendiliğinden kur yapar.

erkek koca

Görünüşe göre, bir aile için özlem ve sürekli flört bir kişide nasıl birleşiyor? Birincisi, her zaman sadece aile ile ilgilenenler (çok erken evlenir ve sadık kalırlar) ve asla üşümeyenler vardır. uzun bacaklar, kısa etek ve taze ilişkiler (evlenirlerse, o zaman birçok kez, her zaman yeni maceralara hazırlar). Sonunda çoğu, arayışlarının amacına ulaşır - tüm iç gereksinimleri karşılayan ve kendine olan ilgisini sürekli koruyabilen kadın. Onunla, İtalyan çalkantılı gençliği unutur ve örnek (veya neredeyse örnek) bir aile babası olur.

baba adam

saygıya rağmen Aile değerleri, aşk en çirkin İtalyan'ın bile başını döndürebilir. Çok sık olmamakla birlikte bu durum ara verilmesine neden olabilir. evlilik ilişkileri. Boşandıktan sonra, bir adam unutabilir eski eş ama asla çocuklar.

Evlilikte de, evlilik dışında da, yan odada ya da başka bir kıtada çocuklarını eşit sevecektir. Ve aynı zamanda, onlara annelere ve kadınlara sonsuz saygı aşılayacak ve böylece İtalyanların ana vasiyetini yerine getirecektir. aile Eğitimi. çocuklar cevap verecek baba sevgisi karşılıklılık, ona güvenerek en iyi arkadaşa, cesur görünümün altında "ebedi çocuğun" özünü hissetmek.

erkek işçi

İtalyan bir adam için çalışmak hayatın anlamı değildir. Ve arkadaşlarla birlikte, iletişimin aniden çalışma anları tartışmasına dönüşmesi pek olası değildir. İş konularından böyle bir kopuş, Amerikalı kadınlara, Alman kadınlara ve anavatanlarında erkeklerin kariyerlerini ilk sıraya koyduğu diğer birçok “İtalyan olmayan kadına” çok çekici geliyor. Hayır, İtalyan'ın isteği olsaydı, hiç çalışmazdı. Ama hayattan zevk almak maddi beslenmeyi gerektirir, bu yüzden insan çalışır ve bazen çok iyi not edilmelidir.

Boş vakit geçirme sevgisine rağmen, İtalyan erkekleri inanılmaz derecede pratiktir: hayatlarındaki tüm nesneler, hayvanlar ve hatta insanlar kesinlikle faydalı olmalıdır. Bu nedenle, bir İtalyan kızı olursanız, ama aynı zamanda nasıl ev işlerini yapmak istemiyorsanız ve yapmak istemiyorsanız, her zaman güzel olun. Çekici kalarak onun estetik ihtiyaçlarını gidereceksiniz ve alışkanlıktan yemeğini ve temizliğini annesine emanet edecek.

Bir İtalyan çalışmak için başvurursa en iyi senaryo tam olarak, o zaman hobiler tüm tutkuyla verilir. Azim, çalışkanlık ve işleri sona erdirme yeteneğinin kendini gösterebileceği yer burasıdır. Hobiler çoğunlukla spor disiplinlerini, özellikle de futbolu içerir. Doğru, erkek birliğin sadece küçük bir kısmı doğrudan spora giriyor, çoğunluğu spor barlarında veya TV ekranının önünde mizacın gücünü gösteriyor.

İtalyanca "tifoso". Bir fotoğraf LaertesCTB

Elbette bir İtalyan erkeğinin herhangi bir kadın için Tanrı'nın bir armağanı olduğunu düşünmemek gerekir, ancak en azından bazılarını mutlu edebileceği kesindir.

Masmavi kıyıları, başyapıtları ile güneşli İtalya görsel Sanatlar ve mimari, lezzetli yemekler ve ilahi doğa, arada sırada Rus kızlarını kendisine çekiyor. Birçok insan soğuk vatanlarını terk etmeyi ve eski uygarlığa yaklaşmayı tercih ediyor. Hatta bazıları İtalya'yı "seks turizmi"nin ana coğrafi noktası olarak "kullanıyor".

Ah şu tutkulu adamlar!

Rus kadınları genellikle İtalyan erkeklerinden etkilenir. Bununla birlikte, "isyankar" zihniyetleri hakkındaki popüler inançlar, "soğuk hanımların" kalplerini boğucu yabancılara açmasına izin vermelerini engelliyor.

Tipik bir İtalyan'ın karakteri gerçekten bu kadar spesifik mi? Evet öyle. İtalyan karakter, bir kişide yoğunlaşan gerçek bir tutku ve duygu fırtınasıdır. Ancak, böyle ateşli bir eğilime rağmen, Akdeniz'in bir yerlisi sizin için en nazik, sevecen ve hassas eş olabilir, ne yazık ki, uçsuz bucaksız Anavatanımızın genişliğinde bulmak o kadar kolay değil.

Aslında İtalyan zihniyeti bizimkinden çok uzak.

Her şeyden önce, İtalya'daki erkeklerin dünyada olup bitenlerle özellikle ilgilenmediğini anlamalısınız. Bu nedenle, Rusya'dan olduğunuzu söylerseniz, “perestroyka”, “soğuk”, “votka”, “kırmızı havyar”, “ayı”, “balalayka” gibi çağrışımsal ifadelere şaşırmayın. belki, "Putin". İtalyan erkekler özellikle yeni bir şeyle ilgilenmezler, bu nedenle bu tür ilkel sıfatlar, kendi bölgeniz hakkında duyabileceğiniz tek şeydir.

İtalyanların ilginç kişilik özellikleri


İtalyan erkekleri: onlar ne?

Bu soru genellikle kocası olarak mizaçlı bir İtalyan olmayı hayal eden kadınlar tarafından sorulur.

Dikkat etmeniz gereken ilk şey, onların aşklarıdır. İtalyanların sadece öldüklerinde aşık olmadıkları söylenir. Ve bu eğlenceli ifadenin bir gerçek payı var. Ve bir adam sana gerçekten aşık olmasa bile, umutsuzca ve ustaca aşıkmış gibi davranacaktır, çünkü onun için “aşk işleri” hayatın kendisidir, kutsal anlamıdır.

Size sadece iltifatlar (ve muhtemelen değerli hediyeler) vermekle kalmayacak, aynı zamanda düğünün tarihini, çocukların isimlerini, ilk evcil hayvanın takma adını da planlayacaktır ...

Siz onun hilelerine yenik düşer düşmez sizi ısrarla yanına çağıracak veya sizden isteyecektir. Ve reddeder reddetmez, sizi üşütecekler (ancak, tüm Rus kadınları gibi!).

Bir İtalyan'ı doğal paniğe getirebilecek şey eleştiri ve alaydır. Yeni yapılmış bir adama “nazik” bir şaka yapmaya çalışırsanız, ancak mizahınız ona çok yakıcı veya saldırgan görünüyorsa, yalnızca soğuk bir alıngan olarak değil, aynı zamanda kötü bir kaltak olarak da damgalanma riskiniz vardır.

Bir İtalyan adam gibi bir cümle atacak "Bana hiç saygı duymuyorsun!" ve arkanı dön. Şu anda daha güçlü cinsiyetin başka bir temsilcisinde avlanma içgüdüsü sıçrarsa, o zaman İtalyanca'da - sadece kızgınlık ve tahriş. Gerçek şu ki, bu adamlar biraz özeleştiri yapmıyorlar ve kendilerini tüm dünyadaki en yetenekli ve güzel aşıklar olarak görüyorlar. Ve bundan nasıl şüphe edersin?!

Ama en acı hayal kırıklığı, bu evde yetiştirilmiş Casanova ile yatağa girdiğinizde sizi bekliyor. Gerçek şu ki, bir İtalyanla seks çok vasattır (tabii ki, istatistiklerin çoğundan bahsediyoruz). Yurttaşlarımızın çoğu bunu takdir edecektir. "zor üç".


İtalya'dan gelen adamın kibirli bir kuş gibi bir şey olduğu ortaya çıktı: bütün akşam swaggers, şaşırtıcı inancına olan inancınızı uyandırmaya çalışıyor. "yatak becerileri" ve sonunda, olağanüstü bir şey beklerken, herkesin ünlü olduğu bir şey elde edersiniz. "Rus Vanka", ama daha da sıkıcı ve sıradan. Ama güzel özellikleri de var. Örneğin, Rus kadınlarına bol miktarda iltifat ve rüşvet verilmesi garanti edilecektir. övgü sözleri yoldan geçen herhangi bir kişiden ve hatta bir fırından gelen bir fırıncıdan.

İtalyanlar, bizim adamlarımızda uzun zamandır eksik olan istisnai bir şekilde cesurlar. Size her zaman yardım edecekler, sandalyenizi hareket ettirecekler, paltonuzu çıkaracaklar ve size bir kraliçe gibi davranacaklar. Çok bakımlıdırlar: her zaman zevkle giyinirler (ancak İtalya'daki giyim kültü bunu zorunlu kılar), hoş kokarlar, tıraşlı ve “taze”dirler.

İtalyanlarla iletişim kuralları

İtalyan erkek ve Rus kadınlarının sendikaları, öncekilerin mizacına rağmen hala başarılı. Özellikle İtalya'ya gelen bir yabancı, daha güçlü cinsiyetin yerel temsilcileriyle nasıl davranacağını biliyorsa.

İşte İtalyanlarla iletişimde işinize yarayacak bazı kurallar:



Ayrıca, İtalyanların şunları unutmayın:

  • Ebeveynleri aziz rütbesine yükseltin ve onlarla 45 yıla kadar yaşayabilir;
  • Kadın güzelliğini düşünmeyi severler;
  • 35-40 yaşlarında aile kurarlar;
  • Esas olarak aynı yaşta evlenmek;
  • Kadınlarla eşit düzeyde yemek pişirip temizlik yapıyorlar.

Ülkenin kültürüyle dolu bazı kadınlar, çocuğa uygun bir isim koymaya karar verir.

Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır ...

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

İtalyan Kesim Takım Elbise

İtalyan kesim takım elbise son dönemlerde oldukça öne çıkan ürün haline gelerek erkek modasına adeta yön vermektedir. Klasik kesimlerin ön plana çıkmasıyla damatlık olarak kullanımı yaygınlaşan İtalyan kesim erkek takım elbise, sade takımlarının yerini almıştır. Artan popülaritesi nedeniyle, model yelpazesi makul bir hızda genişlemektedir. Bu açıdan İtalyan kesim kruvaze takım elbise modelleri, çok çeşitli desen ve renklere sahiptir. Kendine has çizgilere sahip bir erkek fenomeni olan İtalyan dikim takımlar, hemen hemen herkese hitap eden bir tasarıma sahiptir. İş, günlük kullanım, davetler, toplantılar ve resmi akşam yemekleri için kullanımı kolay birkaç model vardır. Bu takım elbiseler genel olarak vücudu saran bir kesime sahiptir. İtalyan dar kesim takım elbise modelleri, genellikle polyester, akrilik, viskon ve sentetik elyaflardan yapılır. Esnekliği ile bilinen likralı kumaş kullanan modeller vardır. Bunlar özellikle takım elbise içinde uzun süre kalacaksanız ve hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadan tüm gün rahatlıkla kullanabilmeniz için tercih edilir. Her yılın her döneminde rahatlıkla kullanım imkanı sunan bu ürün, sezonluk tasarımları ile sunulurken nefes alan bir yapıya sahiptir. Düz desenlerin yanı sıra ekose desenler veya farklı renk değişimleri de vardır. Davetinizin dikkatini çekmesi için İtalyan kesim çizgili takım elbise modeli önerilir. İtalyan kesim takım elbiseler, gri, siyah, lacivert ve bordo gibi farklı renklere sahiptir. Aynı zamanda ekose, çizgili ve düz gibi farklı modellerde de üretilir. İtalyan kesim takım elbise fiyatları her üründe olduğu gibi markaya, modele ve üründe kullanılan kumaşın kalitesine göre performans sunar. İtalyan kesim siyah takım elbise modeli, klasik tarza sahip insanlar tarafından sevilmektedir. Bunun yanı sıra birçok renge sahip ürün de bulunur. Bu açıdan doğru uyumun sonucundan memnun kalır ve etrafınızdaki bütünleşmiş enerjiyi rahatça ifade edebilirsiniz.

Kaliteli Kumaşları ile İtalyan Kesim Takım Elbise

Kaliteli Kumaşları ile İtalyan Kesim Takım Elbise

İtalyan kesim takım elbise özellikleri çeşitli şekillerde karşınıza çıkar. Örneğin ceketin modeli vücut şeklinize bağlıdır. İtalyan takımlarında ceketin kalıbının slim fit tasarlandığı görülür. Bu bağlamda tercih aşamasında takımların özelliklerine dikkat etmek gerekmektedir. Farklı renklerin İtalyan dikim takımlarla birleştiği çok farklı tasarımlar ve modeller vardır. İtalyan takım elbise modeli üzerinde öne çıkan kareli model tercih edilebilir. Klasik vurgulara sahip bu modeller iki farklı renk kombinasyonu ile kombin edilebilir. Günlük kullanıma uygun olan bu modeller, saks mavisi pantolon ve cekette bordo yelek kombinasyonu ile tasarımı destekler. İtalyan kesim kareli takım elbise modeli özel günlerde de tercih edilen modellerden biridir. Bu yaz ve kış giyilebilir tasarımlar genellikle nefes alabilen viskon ve polyester karışımıdır. Bu özellikleriyle mavi, füme ve lacivert gibi çeşitli renklerde bulunabilirler. Klasik tutkunları için bordo ve lacivert geçiş kontrolleri olan gri bir takımda mevcuttur. Bu ürü modellerinde ceket, yelek ve pantolon takımı gibi renkli detaylar yer alır. Polyester kumaş ve viskoz kumaşın birleşimi olan ısıyı emmeyen parlak bir renk, terlemeyi önler ve iç mekan konforunu sağlar. Bu ürün grubunda apolet detaylı parlak takımlar da bulunmaktadır. İtalyan kesim takım elbiseler, lacivert renklerde giyebileceğiniz en iyi takımlardan biri olabilir. İtalyan kesim lacivert takım elbise renk ve tasarımın şıklığını birleştiren bir modeldir. Tek ya da çift düğme seçenekleri ile gri, bordo, kahverengi, krem ve siyah gibi renk detayları yer alır. İtalyan kesim damatlık da çok şık ve göz kamaştırıcıdır. Model ve detaylar göz önüne alındığında siyah, kırmızı, lacivert ve bordo renkleri kullanıcılarda büyük bir hayranlık oluşturmaktadır. Bu damatlık takımları mavi ve siyah gibi iki renk ile kombin olarak da bulunabilmekte ve genellikle takım olarak teslim edilmektedir.

İtalyan Kesim Takım Elbise Seçimi

İtalyan Kesim Takım Elbise Seçimi

İtalyan kesim takım elbise markaları tarafından üretilen bu takım elbiseler, düğme sayısından yakasına, kol uzunluğundan paça kesimlerine kadar hemen her konuda klasik takımlardan farklılık gösterir. Normal bir takım elbisenin bacakları düz ve uzun olur. Öte yandan İtalyan kesim takım elbiselerin bacak kısmı dar ve 12 cm daha kısadır. Normal takımların gömleği kapatmak için daha uzun kolları vardır ve bu tasarımlar gömleğin kuyruğunu keserek görünür hale getirir. Normal bir takım elbise ceketinin boyu kalçaları kapatacak şekilde tasarlanmıştır ancak bu modeller de kısa tutulmuştur. Bu sebeplerden dolayı bu takımların normal takım elbise bedenleri tam olarak uymayabilir. Bu kadar geniş takımlarda damlalar belirgindir ancak bu takımlar genellikle altı damla ve bir beli saran bir model olarak tasarlanır. Takım elbise bedenleri normal giyime göre farklılık gösterse de özellikle dar kesim İtalyan kesim takım elbise modelleri için farklılık gösterebilir. Bu açıdan bir ürün satın almadan önce vücudunuza uygun olmasına özen göstermeli ve beden ölçünüzü bilmeden tercih yapmamalısınız. Kalite, her üründe olduğu gibi İtalyan kesim takım elbise modellerinde de dikkat edilmesi gereken önemli bir unsurdur. Kalite terimi hem kumaş kalitesini hem de dikiş kalitesini içerir. Kaliteli kumaşlardan üretilen İtalyan kesim yelekli takım elbise modelleri, bir yandan şık bir görünüm verirken, diğer yandan da uzun bir kullanım ömrü sağlar. Bu nedenle takım elbisenizi seçerken kumaşın yün veya pamuk gibi doğal ipliklerden yapıldığından emin olmanız gerekir. Polyester içeriği yüksek veya zayıf olan kumaşlar, şıklığınızı etkileyeceği için güneşte parlayabilir. Bu açıdan takım elbisenin diz ve dirsek gibi parçaları, daha uzun süreler boyunca dayanıklı kalır ve kısa süreli deformasyon riski en aza iner.

İtalyan Kesim Takım Elbise Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

İtalyan Kesim Takım Elbise Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Slim fit veya dar kesim, özellikle geniş omuzlu ve vücut kitle indeksi normal olan kişiler tarafından tercih edilir. Günlük kullanım için olduğu kadar özel günler ve davetler için de ideal olan İtalyan kesim gri takım elbise modellerini, diğer modellerden ayıran en dikkat çekici özelliği ise vücuda tam oturan bir model olmalarıdır. Aynı zamanda önemli farklılıklardan biri de kolların ve bacakların kısa olmasıdır. Aynı zamanda bu modelin ceket boyları diğer klasik olan modeller ile kıyaslandığında daha kısa olarak ölçümlenebilir. Üçgen bir fiziğe sahip erkekler, omuz ve bel ölçülerindeki farklılıklar nedeniyle geleneksel takım elbiselerle beden sorunları yaşayabilir. İtalyan kesim takım elbise modelleri ise genellikle kolları dolgulu olarak tasarlanmakta olup, omuzları geniş ve aşağı doğru vücudu olan kişiler tarafından tercih edilmektedir. İtalyan kesim takım elbise modelini diğer modellerden ayıran özelliklerden biri de çoğunlukla tek düğmeli bir ceket ile kombinlenmesidir. Ek olarak, birçok takım elbise modelinde sırt yırtmaçları bulunur, bu çoğu İtalyan dikili takım elbise için geçerli değildir. Klasik ve sportif modeller İtalyan kesim takım elbise seçeneklerinde yer aldığı gibi diğer takım elbiseler de de ciddi ve resmi bir duruş sergilenmesini sağlar. İş veya günlük kullanım için giymenin tercih edilmesinde önemli bir rol oynar. Takım elbiseler genellikle yeleklerden yapılır, ancak bazı modellerde arma bulunur. Bu açıdan bu takım elbiseler ile toplantı, özel gece ve davetlerde bir fark yaratabilirsiniz. Bu aşamada ise sayfamıza göz atarak mevsime göre farklı kumaşlardan yapılmış takım elbise fiyatlarını karşılaştırabilir ve bir ürün satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir