güldür güldür dedikodu skeci / Güldür Güldür oyuncusundan dedikodu skeci - Dailymotion Video

Güldür Güldür Dedikodu Skeci

güldür güldür dedikodu skeci

Güldür Güldür&#;e itirazım var: Bu eleştiri değil hakaret!..


Show TV'de yayınlanan "Güldür Güldür" isimli programda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye dair bir skeç yayınlanacaktı.
Tanıtım yapılmasına rağmen yayınlanmadı.
Bunun üzerine kanala baskı uygulandığı yönünde dedikodular çıktı.
Araştırdım, Bakan'ın hiçbir dahli olmamış.
Mevzu, kanal yönetimiyle yapımcı şirket arasında cereyan etmiş.
Söylentiye göre; bayramda reytinglerin düşük olduğu dolayısıyla skecin bir hafta ertelenmesinin iyi olacağı değerlendirilmiş.
Tabii kanal yönetimi, dedikoduları fırsata çevirdi.
Cumartesi gecesi dönüp dolaşıp evirip çevirip o skecin tanıtımını yaptılar. Acayip de reklam aldılar.
Bakan Nebati ise "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" diyerek esprili bir yorumla, dedikodu bulutlarını dağıtıverdi
          ***
Benim dikkatimi çeken ve asabımı bozan başka bir skeç oldu.
Bir çift markete giriyor. Fakat ürünlere sürekli zam geliyor. Görevliler etiketleri güncellemekten helâk oluyor.
Sonra kadın, gazete reyonuna uzanıp konuşuyor:
"Bilal'im biz bunları yaşarken gazetelerin başlıklarına bak. 'Panda Semi yavruladı'. 'Ekonomide altın çağ'. 'Almanya bizi kıskanıyor'. Tuvalet kâğıtlarına gerek kalmadı, bunları kullanabiliriz"
Basının görevi eleştirmektir. Ama basının kendisi de eleştiri konusu olabilir. Nitekim söz konusu programın geçmiş bölümlerinde bir haber toplantısı skeci yayınlanmıştı, oturup hep birlikte gülmüştük.
Ancak bu tuvalet kâğıdı benzetmesi çok ağır, tahrik edici ve rezilce.
'Ne oldu, üzerine mi alındın' demeyin, yakın tarihli arşivimiz pahalılık manşetleriyle dolu. Mesele o değil.
Yalanı, çarpıtmayı, karalamayı, algı oluşturmayı alışkanlık hâline getirmiş kimi muhalif gazeteler için de aynı benzetme yapılsa gönlüm razı olmaz.
Bir gün Bedii Faik'e okurları çok kızmış. Gazeteye mektup yazmışlar, "Senin yazılarınla bundan böyle kıçımızı sileceğiz" demişler.
Üstat ertesi gün köşesinde cevabı yapıştırmış:
"Yakında kıçınız beyninizden daha fazla çalışırsa şaşırmayın!"
O misal!
Yazarlara skeç yazmadan önce bir gazete okuyun derim.
Ömrümüzü harcadığımız mesleğimizi, üç paralık skeçlerinize aşağılıkça malzeme yapamazsınız! Buna haddiniz de olamaz hakkınız da
Meslek kuruluşlarımızı tepki vermeye davet ediyorum.

Kaplanlar ve tilkiler

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, "İktidar zorda. Her şey muhalefetin lehine. Ancak biz muhalefeti tartışıyoruz. Neden? Çünkü iktidar propaganda gücü kadar muhalefetin iletişim ve propaganda zaafı var. Özellikle ana muhalefetin iletişim kadrolarında ciddi bir kapasite eksikliği söz konusu. AK propaganda 10 kaplan gücünde" diye yazdı.
Deniz Zeyrek, bir süre önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Ömer Topsakal ile takışmıştı.
Topsakal'ın "Sen kimsin, geri zekâlı" diye korumasıyla üzerine yürüdüğünü ifade etmiş, "Muhalefetteyken bunu yapanlar, iktidara gelse neler yapmaz" mealinde dert yanmıştı Zeyrek.
Dolayısıyla yazarın ana muhalefeti iletişimde beceriksiz görmesinin altında duygusal sebepler de yatıyor.
Ancak, AK Parti'nin propagandada üstün olduğu fikrine katılmıyorum.
Bakın bayram tatili boyunca mülteci meselesini konuştuk. Kim gündeme taşıdı, kim köpürttü? Tabii ki muhalefet
Kemal Kılıçdaroğlu, SADAT'ın kapısına dikildi, terörist ilan etti Bütün muhalif medya kanalları SADAT'ı hedefine koydu. Oysa söz konusu kuruluşu gündeme getirecek bir dava, iddia, rapor, açıklama vs. hiçbir şey yoktu
O gün herkes, İstanbul'da bazı ilçe belediyelerinin terör örgütü DHKP-C'ye yardım yapmasını; savcı katili Şafak Yayla'nın Sarıyer Belediyesinin otobüs tahsis etmesini değil de SADAT'ı konuştu
AK Parti'ye gelince
Son dönemde tuhaf bir 'koordinasyonsuzluk' durumu var.
EYT, ek gösterge, asgari ücret ve emekli zamlarıyla ilgili farklı farlı açıklamalar yapılıyor.
Grup Başkanvekili açıklamada bulunuyor, parti sözcüsü "Partiyi bağlamaz" diyor


Hani o kamplara ne oldu?

Madem söz SADAT'tan açıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, başında enteresan açıklama yapmıştı.
AK Parti'nin SADAT'a Konya ve Tokat'ta silahlı eğitim kampları kurdurduğunu; burada eğitimden geçirilenlerin seçimde rol alacaklarını, bunların sandık başını tutacaklarını iddia etmişti Savcılık çağırıp ifadesine başvurmuştu.
Aradan dört yıl, iki seçim geçti O kişiler ortaya çıkmadı. Hatta AK Parti, sandığa sahip çıkamadığı, kimi yerde çoluk çocuğa teslim ettiği için İstanbul'u kaybetti. İddia da tabii ki fos çıktı
Anlaşılan şimdi aynı filmi Kemal Bey sergilemeye çalışıyor.


Zorlama misal

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na siyasi yasak getirildi.
Cumhurbaşkanına küfrettiği, iftira attığı, "devlet katil" dediği için ceza aldı.
Sözcü gazetesi, "Siyasi yasak getirmek siyasilerin önünü açıyor" manşetiyle çıktı.
Neymiş, geçmişte Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Recep Tayyip Erdoğan'ın önü kesilmiş ama iktidar olmuşlar.
Canan Kaftancıoğlu da aynı yoldan gidecekmiş
Haberi okuyunca gülmekten kendimi alamadım.
Bir defa Kaftancıoğlu, CHP için bile marjinal, 'molotofçu' bir tip.
Avrupa'da "Türk vekil" denilen ancak Türk'le, Türklükle alakası olmayan göçmen vekiller gibi
Ona getirilen yasağın Figen Yüksekdağ'a getirilen yasaktan hiçbir farkı yok.
Dolayısıyla ondan olsa olsa en fazla dönüşen CHP'ye Genel Başkan olur. Ona da Kemal Bey izin vermez

TÜRKİYE GAZETESİ

Güldür Güldür Show’da Mehmet Erdem şarkıları

Hayatın içinden konuların mizah süzgecinden geçirilerek ekrana taşındığı “Güldür Güldür Show”, Mehmet Erdem’in konuk olduğu bölümüyle takipçilerini yine kahkahaya boğdu.

Cuma akşamlarını kahkaha şölenine çeviren “Güldür Güldür Show”un bu haftaki ünlü konuğu Mehmet Erdem oldu. Sevilen şarkıcı, programın sevilen karakteri Cimri Şevket’in ısrarlarını kıramayarak düğüne şarkıcı olarak geldi. Seyircilerle birlikte kahkahalarına engel olamayan Erdem, eğlenceli anlara sahne olan çekimde sevilen parçası “Aşkımız Bitecek”i de seslendirdi.

Program; “Aynı işyerinde çalışan Hüseyin ve Sinem aralarındaki aşkı gizli tutmayı başarabilecekler mi?”, “Vapurda sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanan İsmail’in karşısına Çekirdek Çıtlayan Teyzeler çıkarsa neler yaşanır?”, “Bir kadın dergisi satın alan ve ilk toplantısına katılan patron Şevket’in dergide yapmak istediği değişiklikler ne?” sorularının yanı bulacağı birbirinden komik skeçlerle devam etti.

GÜLDÜR GÜLDÜR BÖLÜM SKEÇLERİ

Güldür Güldür Show – Bölüm, İş Yerinde Aşk Skeci

Aynı işyerinde çalışan Hüseyin ve Sinem aralarındaki aşkı gizli tutmayı başarabilecekler mi? Hüseyin’in terfi etmesi bu aşkı etkileyecek mi? Sinem iş ile aşkı birbirine karıştırmamayı başarabilecek mi?

Güldür Güldür Show – Bölüm, Evlilik Teklifi Skeci

Vapurda sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanan İsmail’in karşısına “Çekirdek Çıtlayan” teyzeler çıkarsa neler yaşanır? İsmail evlilik teklif etmeyi başarabilecek mi?

Güldür Güldür Show – Bölüm, Cimri Baba Düğün Yaparsa

Cimriliği ile meşhur olan Şevket, oğlunun düğünü için yerin üç kat altında ucuz ve izbe bir düğün salonu tutarsa neler yaşanır? Üç katlı düğün pastasına gözünü diken İbrahim, babasını üç bin liralık pastayı kesmeye ikna edebilecek mi? Davetiye vermek yerine konuklara çağrı atan ve yemekli düğün için tavuk döner-ayran alan Şevket karısı Yeter’in gazabından kurtulabilecek mi?

Güldür Güldür Show – Bölüm, Kadın Dergisinde Toplantı Skeci

Bir kadın dergisi satın alan ve ilk toplantısına katılan patron Şevket’in dergide yapmak istediği değişiklikler ne? Derginin editörü Hüseyin, gurmesi İbrahim, kadınlar hakkında bilgiler paylaşan uzman Mesut ve yazar Dilek yeni patronun isteklerini yerine getirebilecek mi?

Güldür Güldür Show – Bölüm, Mahalle Dedikodusu Skeci

Apartmanlarına taşınan Mustafa hakkında dedikodu yapan Şevket, Nezaket ve Sinem, hangi gerçekleri keşfedecek? Mahalle bakkalı, manavı ve fikri, bodrum katta yaşayan komşuları Mustafa’nın gelişinden nasıl etkileniyor?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir