salihli cinayet / Son Dakika Salihli Haberleri - Salihli Son Dakika

Salihli Cinayet

salihli cinayet

Salihli’de sır cinayet

MANİSA'NIN Salihli ilçesinde çiftçilikle uğraşan Mehmet Karakaya (42), tarlasında tabanca ile vurularak öldürüldü. Salihli'de çiftçilikle uğraşan evli ve 2 çocuk babası 42 yaşındaki Mehmet Karakaya, tarlasında silahla öldürülmüş halde bulundu. Kendisine ait traktörüyle Yeşilova Mahallesi'nde bulunan tarlasını sürmeye giden ve evine geri dönmeyen Karakaya'ye yakınları aramaya çıktı. Tarlaya gittiklerinde traktörü park halinde, Karakaya'yı ise traktörden metre ileride sırt üstü yatar vaziyette kanlar içerisinde bulan yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

3 KURŞUN ÇIKTI

İHBAR üzerine olay yerine sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Karakaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerindeki incelemenin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Karakaya'nın cansız bedeni, daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karakaya'nın yapılan incelemesinde vücudunun çeşitli yerlerinde 3 adet tabanca mermisi tespit edildiği öğrenilirken, olayın fail veya faillerinin tespit ve yakalaması için jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldığı öğrenildi.

EMRE SAÇLI

Salihli'de dövülerek öldürülen kişinin bıçakladığı kişi de öldü

7 kişi daha gözaltına alındı

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis, İlyas Filiz'in ölümüne neden olduğu ileri sürülen çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan şüphelilerden Kazım Akın, Mehmet Karakeçeli, Gökhan İpek, Ozan Demirkol ve Mahmut Karakeçeli tutuklandı. Tutuklanan kişilerin ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişleten polis, dün gece 7 kişiyi daha gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi. 

3 gün sonra öldü

Öte yandan, İlyas Filiz tarafından bıçaklanması sonucu ağır yaralanan Ali Akın ise Salihli Devlet Hastanesi'nde 3 gün süren tedavinin ardından hayatını kaybetti. Akın'ın ölümünü duyan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Belediye Başkanı taziye mesajı yayınladı

MHP Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden belediye personeli Ali Akın için taziye mesajı yayınladı. Kayda, yaptığı paylaşımda, "Cinayet sonucu hayatını kaybeden Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Kırsal Biriminde görevli mesai arkadaşımız Ali Akın'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve mesai arkadaşlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerine yer verdi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir