opel astra 17 jant kapağı fiyatları / Jant Modelleri ve Fiyatları - Jant Dünyası

Opel Astra 17 Jant Kapağı Fiyatları

opel astra 17 jant kapağı fiyatları

Opel Astra Jant Kapağı

Otomobillere takılan Opel Astra classic jant kapağı araçların fiziksel olarak iyi görünmesini sağlama amacıyla üretilir. Bazı modelleri balataların ve disklerin soğutulmasına yönelik olarak kullanılır. Opel Astra jant kapağı çeşitleri kırılmayan esnek yapılarıyla oldukça kaliteli ve sağlam olur. Çeşitlerden Opel Astra G jant kapağı modelleri 15 inç ve üzerinde boyutlara sahiptir. A kalite ABS kırılmaz plastikle geliştirilerek üretilir. Opel Astra jant göbeği H, J, C ve G gibi farklı modellerine uygun seçenekler arasından aracınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bu çeşitlerle yeni bir görünüm elde edebilirsiniz. Astra jant göbeği modelleri kolay çizilmeyen bir yapıya sahiptir. Oldukça dayanıklı olan bu ürünlerden uygun olanını Trendyol’dan alabilirsiniz. .

Kullanışlı Yapılarıyla Opel Jant Kapakları

Kullanışlı Yapılarıyla Opel Jant Kapakları

Astra jant kapağı dışarıdan gelen darbelere karşı aracınızı korur. Bu sayede arabayı güvenle kullanabilirsiniz. Opel Astra jant göbek kapağı modelleri arasından aracınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Yeni bir görünüm elde ederek arabanızı yeni gibi kullanabilirsiniz. Opel Astra çelik jant kapağı dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Kırılmaz ve oldukça sağlam bu çeşitler parlak tasarımlarıyla tercih edilir. Orijinal ürün çeşitleri tekli ve set halinde satışa sunulan ve araçlara özel üretilen modellerdir. Arabanızı yenilerken uygun olduğunu düşündüğünüz ürünleri deneyebilirsiniz. Ayrıca Opel orijinal jant kapağı modelleri arasından tarzınız ve arabanızla uyumlu olan çeşidi seçebilirsiniz. Son derece sağlam bir şekilde karşınıza çıkan bu ürünlerle sürüş deneyimlerinin kalitesini artırabilirsiniz. Aynı zamanda aracınızı modifiye edebilirsiniz. Opel Astra orijinal, plastik jant kapağı darbelere karşılıklı dayanıklı yapısı sayesinde fazla güneş görmesi sebebiyle solma ve renk atma gibi sorunlar yaşatmaz. Trendyol aracılığıyla ürüne sahip olarak uzun ömürlü bir şekilde kullanabilirsiniz.

Aracınıza Yeni Görünüm Katan Ürün Seçeneği

Aracınıza Yeni Görünüm Katan Ürün Seçeneği

Opel Astra J jant kapağı modelleri çıkma gibi sorunlar yaşatmayan ve kolay monte edilebilen ürünlerdir. Arka kısmında bulunan teller ve tırnaklar sayesinde araçlara kolayca takılabilir. Opel Astra G kasa jant kapağı modelleri birinci sınıf kalitede üretilir. Aracınızın hareket etmesine olanak tanıyan parçalar arasında yer alır. Opel Astra H jant kapağı modelleri içinde özel emniyet kasnağı olanları da vardır. Bu sayede yolda aracınızla giderken çukur düşmelerinde ve darbelerde dayanıklıdır. Opel Astra 15 inç jant kapağı çeşitleri vernikli çizilmez boya ile kaplıdır. Ürünleri uzun ömürlü bir şekilde orijinalliğini koruyarak kullanabilirsiniz. 17 inç jant kapağı çeşitlerinin sekman ve tırnak sayıları fazladır. Tercih yaparken aracınızı ve jant boyutunu göz önüne alabilirsiniz. Opel Astra F jant kapağı 14 inç, 17 inç ebatındaki modelleri ve diğer ürünleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Opel Astra Jant Kapağı

Avantajlı Fiyatlarıyla Opel Astra Jant Kapağı

Opel Astra J kasa jant kapağı yüksek kaliteye sahip ürünlerdir. Aracınızda ölçüm yaparak bu modellerden aracınıza ve bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Opel Astra G çelik jant göbeği çeşitleri dörtlü set halinde de bulunur. Şık tasarımlarıyla oldukça kullanışlı ve kaliteli olur. F model kapak takım halinde bulunarak içerisinde dört adet vida vardır. Size sunulan bu farklı modeller arasından arabanızla uyumlu olanı ve tarzınıza hitap edeni tercih edebilirsiniz. Opel Astra siyah jant kapağı modelleri gri tonları ile harmanlanarak şık bir tasarım oluşturur. Göze hitap eden bu ürünleri gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Opel Astra jant kapağı fiyatları kalitesi ve kullanışlı yapısı göz önüne alınarak ayarlanır. Ürünler arasından dilediğiniz çeşide Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Opel Astra edition, F jant kapağı modelleriyle ilgili detaylara da erişebilirsiniz.

OPEL GM ORİJİNAL ÜRÜNÜ NO :   

KAPAK,TEKERLEK PORYASI (TANIM RS) (7J X 17 CELIK JANT ICIN) (POC J60 FREN SISTEMI ILE KULLANIM ICIN)

Detaylı incelemek için yukarıda bulunan yazıya tıklayınız.

OPEL ZAFİRA C,ASTRA J GÜMÜŞ 17 İNÇ JANT KAPAĞI GM ORİJİNAL  


İncelediğiniz otomobil yedek parça ürünü Astra J, Zafira C otomobil modelleri ile uyumlu ve orijinal yedek parça bilgilerine sahiptir. (!) ÖNEMLİ TAVSİYE: Yedek parça destek hattımıza ulaşarak ürünün aracınıza uyumluluğunu kontrol ettirebilirsiniz.

ULUSLARARASI DETAYLI BİLGİ
You can get help from our Customer Support Line with any language of your preferance in order to get more detailed information about the original automobile spare parts you have seen on our website. You can also get information about all other international automobile spare parts of high quality and worldwide sales with discounted prices.
EN: Opel Astra J, Zafira C Wheel Cover 17 Inch Silver Gray(Price for Piece) GM Original
DE: Opel Astra J, Zafira C Radzierblende 17 Zoll Silbergrau (Preis pro Stück) GM Original
FR: Opel Astra J, Zafira C Couverture de roue 17 pouces gris argent (prix pour pièce) GM Original
PT: Cobertura da roda Opel Astra J, Zafira C 17 polegadas cinza prata (preço por peça) original GM
ES: Opel Astra J, Zafira C Cubre Ruedas 17 Pulgadas Gris Plateado (Precio por Pieza) Original GM
İT: Copriruota Opel Astra J, Zafira C 17 pollici grigio argento (prezzo per pezzo) originale GM

Crossland'in için üretildi

Orijinal Opel aksesuarlarıyla kendini ifade edecek ve otomobilini en verimli şekilde kullanacaksın. Üstelik senin Opel'in için tasarlandı ve test edildi.

Resimlerde opsiyonel ekipmanlar görülebilir.

Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş., bu web sitesinin içeriğinin doğru ve güncel olması için gerekli çabayı gösterecektir. Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş. 
tarafından web sitesinin virüs ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar dahilinde tedbir alınmış olmakla birlikte, nihai güvenliğin sağlanması için kendi virüs koruma sisteminizi tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlü olduğunuzu belirtiriz. Bu itibarla, seafoodplus.info web sitesine giriş yapmanız nedeniyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinizde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş.'nin sorumlu olmadığını kabul etmektesiniz. Bu sitedeki bazı bilgiler, sitenin kullanıma sunulmasından sonra yapılmış olabilecek ürün değişiklikleri sebebiyle fiili durumu yansıtmayabilir. Sitede yer alan bazı ekipmanlar, sadece belirli ülkelerde bulunuyor ya da sadece ekstra ücret karşılığında sunuluyor olabilir. Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş., bu web sitesinin içeriğini ve sağlanan hizmeti dilediği zaman değiştirme ya da sona erdirme ve seafoodplus.info web sitesinde kayıtlı kullanıcı bilgi ve verilerini silme hakkını saklı tutar. Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş., web sitesinin hatasız olması için her türlü tedbir almış olmakla birlikte, sitede mevcut ya da oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti vermemektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir