kocaeli edirne otobüs / Kocaeli (İzmit) Edirne otobüs bileti, En ucuz fiyat TL - ENUYGUN

Kocaeli Edirne Otobüs

kocaeli edirne otobüs

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kocaeli (İzmit) Hakkında

İzmit otobüs bileti satan firmalar, İzmit otobüs bilet fiyatları,  İzmit otobüs seferleri hakkında tüm bilgileri, seafoodplus.info aracılığı ile öğrenebilir ve online otobüs biletinizi güvenle satın alabilirsiniz.

Kocaeli, İzmit
Kocaeli ilçesi İzmit, Marmara Bölgesi'nde İzmit Körfezi'nin doğusunda yer alır. Romalılar döneminde ismi Nicomedia olup başkent olmuştur. Süleyman Şah yılında şehri fethetmiş ve Türk topraklarına katmış ancak tekrar Bizans egemenliğine girmiştir. İlçenin Osmanlı'ya geçişi ise Orhan Bey zamanında olmuştur. İzmit surları, kaleleri ve tersaneleri ve limanı ile tarih boyu büyük bir önem arz etmiştir. 

İzmit Gezilecek Yerler
Kocaeli'nin en önemli ve tarihi ilçesine İzmit otobüs bileti ile kolayca seyahatinizi sürdürüp ilçeyi gezebilirsiniz. İzmit Surları, Eskihisar Kalesi, Arızlı Yer altı Mezarları, Nymphaion Çeşmesi, Gonca Mezar Anıtı, Agustos Tapınağı, Av Köşkü, Hannibal'ın Anıt Mezarı, Ressam Osman Hamdi Bey Müzesi, Hereke, Kanuni Süleyman Köprüsü.

İzmit-Edirne Otoyolu, Kocaeli Merkezi, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Kocaeli Merkezi şehrinde İzmit-Edirne Otoyolu konumuna Toplu Taşıma

Kocaeli Merkezi, Türkiye'deki İzmit-Edirne Otoyolu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile İzmit-Edirne Otoyolu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak İzmit-Edirne Otoyolu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

İzmit-Edirne Otoyolu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Merkez Bankası; Yeni Turan; Fevziye Kuzey Yan Yol 1; Fevziye Kuzey Yan Yol; Adnan Menderes D 1; Adnan Menderes Güney Yanyol; Fuar; İzmit.

OtobüsKM17

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca İzmit-Edirne Otoyolu için yol tarifi alın.

İzmit-Edirne Otoyolu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Kocaeli Merkezi konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

İzmit-Edirne Otoyolu için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Kocaeli Merkezi, İstanbul

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir