eşe hediye için teşekkür mesajı / Teşekkür mesajları - Güzel Sözler

Eşe Hediye Için Teşekkür Mesajı

eşe hediye için teşekkür mesajı

Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri

Son Dakika Haberler

Güzel SözlerTeşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri

Teşekkür Sözleri, En Güzel Teşekkür Mesajları

Yapılan bir iyilik karşısında bizlerinde nezaketen de olsa onlara sağ ol dememiz gerekir. Peki bunu diyebilmek için neler yapmalıyız ve nasıl söylemeyiz? İşte burada eşe, dostlara, arkadaşa, sevgiliye yada akrabaya cep telefonu ile gönderebileceğiniz teşekkür ederim sözleri yazılmıştır. Buradan aldığınız cümleler ile karşınızdakine memnuniyetinizi ifade edebilirsiniz.

Teşekkür sözleri

Nazlim.net yazarları tarafından seçilmiş 13 teşekkür sözü:

  1. Gönderdiğin hediye için teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.
  2. Hayatı öğrenmem de bir öğretmene düşen vazifeyi fazlasıyla yaptığınız için minnettarım. Çok teşekkür ederim.
  3. İyi ve kötü günümde her zaman yanımda olan sevdiklerime binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
  4. Bu kadar anlamlı bir hediye için sevgiliye nasıl teşekkür edilir bilmiyorum. Ama sen harika bir şeysin onu biliyorum.
  5. Hayatımın her anında yanımda olan senin gibi bir arkadaşa sahibim. Ve bunun için minnet duyuyorum. Çok teşekkürler.
  6. Bu mutlu günümde yanımda olamasanız da mesajlarınızla manevi mutluluğu yaşattığınız için teşekkür ederim.
  7. Herkes birbiri ile dost olabilir ama herkes birbiri ile candan arkadaş olamaz. Sen benim can arkadaşımsın teşekkür ederim.
  8. Yeni hayatında yeni ümitler ile yol alman dileğiyle teşekkürlerimi sunuyorum.
  9. Beni Dünya’ya getiren ve benim bu yıllara gelmemde katkısı, emeği olan aileye yani aileme çok teşekkür ediyorum.
  10. Bu özel doğum günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Birlikte nice mutlu senelere.
  11. Yine dünyaya gelsem yine sizin gibi bir anneye ve babaya sahip olmak isterdim. Sonsuz teşekkür ederim ikinize de.
  12. Sen benim için bir nimetsin. Bir sevgiliden alacağım en güzel hediyeyi aldım. Çok teşekkür ederim sana.
  13. Bu mutlu günümde ve bundan sonra ki mutlu günlerimde sizleri yeniden yanımda görmek isterim. Bugün adına hepinize teşekkür ederim.

En güzel teşekkür mesajları

Teşekkür Mesajları

Bugün değerli zamanını bana ayırdığın çok teşekkür ederim.

Yaptıklarını asla unutmayacağım. O değerli vaktini bana ayırıp yardım ettiğin için teşekkür ediyorum.

Bu zor zamanlarımda hep yanımda oldunuz. Size gönülden teşekkür ederim.

Senin kalbinin güzelliğini biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum. Sonsuz tşk ederim.

Dünyamı aydınlattığın için teşekkür ederim.

Gülümseme sebebim olduğun için teşekkür ederim.

Bana hep inanıp güvendiğin için minnettarım. Bütün kalbimle teşekkür ederim sana.

Sana borcumu ödeyemem. Her zaman çok yardımcı oluyorsun. Teşekkürler iyi ki varsın.

Desteğiniz için minnettarım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Yaptığın her şey için teşekkürler. Her zaman çok yardımcı oluyorsun.

Bana yardım etme zahmetine girdiğin için teşekkürler. Böyle harika bir katkı için teşekkür ederiz.

Kısa teşekkür mesajları

Karşınızdaki kişiye teşekkür etmek için kullanacağınız basit ve kısa teşekkür mesajı sözleri:

Ayaklarım yerden kesildi. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağol.

Sen benim hayatımda ki en önemli kişisin. Bundan dolayı teşekkür ederim.

Yaptıkların için ne kadar minnet etsem azdır. Gerçekten çok teşekkür ederim.

Teşekkürlerimi sana ifade etmek kelime bulamıyorum. Yardımların ve yanımda olduğun için çok sağol.

Yaptığın iyiliğin altında eziliyorum. Ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bugün geçirdiğimiz zaman etkileyici ve çok anlamlı idi. Teşekkür ederim.

Sen benim için nimetsin. Bu kadar zaman sonra bunu tekrar anladım. Teşekkür ederim.

En içten ve tüm kalbimle kucak dolusu teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu mutlu günümde yanımda olduğun ve beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.

Doğum günüme geldiğin ve beni bu anlamlı hediye ile mutlu ettiğin için teşekkürlerimi sunuyorum.

Zor zamanlarımda hep yanımda olduğunu ve olacağını bilmek ne güzel. Çok teşekkür ediyorum.

Beni neyin mutlu ettiğini neyin etmediğini çok iyi biliyorsun. Düşünceli ve nazik tavrın için teşekkür ederim.

Sevgiliye teşekkür mesajları

Başlığımız içinde sizin için çok değerli olan hayat arkadaşınıza yani sevgiliye teşekkür mesajı örnekleri hazırlanmıştır:

Sensiz yaşamıyordum sanki hayatta seninle hayata döndüm. Hayatımda olduğun için teşekkür ederim sevgilim.

Bir gülün kokusu kadar gerçeksin bende. Bir hayatın gidişi kadar hayatsın kalbimde. Sen benim tek gerçeğimsin. Teşekkür ederim aşkım.

Her zaman benim tek sevdiğim oldun. Nefesimin son çığlığında da adını haykıracağım. Bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim biriciğim.

Gözyaşlarımın sahibi sensin, mutluluğumun tek eseridir senin sözlerin. Bir gün ölürsem eğer, sevgilim bil ki sensizlikten ölürüm biriciğim. Bana yaşam nefesi verdiğin için teşekkür ederim.

Benim hayatımda bir dünya oldun sen. Dünyamın içinde bir ülke ve o ülkenin tek vatandaşı kabul ettin beni. Sana teşekkür ediyorum sevgilim.

Dertlerim seninle huzur bulur. Huzurum seninle mutluluğa kavuşur. Her adını andığımda yüzümde tebessüm oluşur. Sevgilim teşekkür ediyorum, sen benim yaşama sebebimsin.

Teşekkür ediyorum sana sözlerime nefes ve içime huzur olduğun için. Teşekkür ediyorum sana ki hayatımı farklı kıldığın için.

Kimse bilemez içimde ki seni, kimse anlayamaz sana olan bendeki sevgiyi. Dünümde bu günümde sadece sen varsın. Ben senin adını kalbime kazıdım, teşekkür ederim sana.

Dünden bugüne kadar olan sana sevdam hiç bitmedi. Çünkü seni hala ilk günkü gibi seviyorum sevgilim. Bu heyecanımın tek sebebi sensin teşekkür ederim.

Teşekkür ediyorum sana sevgilim, beni hayata döndürdüğün için. Soğuk bedenime sıcak gülüşlerini aşıladığın için. Seviyorum seni.

Güzelliğinle içimi yakarsın. Bir gülüşünle beni benden alır, sesinle ruhumu okşarsın. Seni çok seviyorum teşekkürlerimi sunarım canım sevgilim.

Güller solsa da seni bırakmam. Hayatım bitse de sensin yeni başlangıcım. Bir gün öleceksem gözlerine bakarak ölmek isterim. Teşekkür ederim.

Bir gün sen olmaz isen yanımda bil ki ben o gün can veriyorum demektir. Sensizlik benim için hayat değil ölüm demektir. Bana hayat verdiğin için teşekkür ederim bebeğim.

Tek hayalim sen oldun ve hayallerim artık gerçek oldu. Seninle bir ömür boyu yaşamaya yeminliyim. Teşekkür ederim bana hayallerimi verdiğin için bir tanem.

Sen yaşama sebebim, sen mutluluğun anahtarısın benim için. Sen huzursun kalbimde sevgilim, sen kalbimde bir dünya oldun bunu bil biriciğim. Teşekkür ederim sana dünyam olduğun için biriciğim.

Dünüm nasıl senin ise bugünümde yarınımda senin. Sen benim hayatım, sen benim yaşama sebebimsin sevgilim. Bu mutluluğu bu gücü bana yaşattığın için sana teşekkür ederim.

Bir gülüşün yeter dertlerimin silinmesine. Bir sözün yeter beni hayata döndürmek için. İşte sen benim için o kadar önemlisin sevgilim. Teşekkür ederim sana her şey için.

Bugün seni seviyorum diyenler yarın başka hayatların içinde olur iken, biz hala bir bütünüz seninle ve bir nefes olduk bu bedende, teşekkür ederim sevgilim..

Kim ne derse desin benim içimde sadece sen varsın, kim giderse gitsin, benim dünyamda sadece sen varsın, kimlerle değil sadece seninleyim sevgilim, benim olduğun için teşekkür ederim.

Sensizliğin sonu ölüm biliyorum. Sensizlik hayatın bittiği yer, cehennemin başladığı yerdir benim için bir tanem. Teşekkür ediyorum bana hayatımı geri verdiğin için sevgilim.

Ne kimse senin gibi mutluluk verebilir bana ne de kimse benim gibi aşık olabilir sana. Sen benim için aşkın manasısın teşekkür ederim bir tanem.

Sensizliğe dayanamaz bu yürek, sensiz buz tutar ellerim üşürüm sevgilim, seninle hayat bulur bedenim bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim.

Her yalanın bir mumu vardır, her mumun söneceği bir gün vardır. Sen yalancıların yaktığı o mumdan olmadın, gerçek bir sevgilisin sana teşekkür ediyorum.

Gözlerim senden başkasını görmez, başka göze gözüm değerse haramdır bilirim. Kalbim senden başkası için atmaz. Kalbim ve gözlerim sadece senindir sevgilim. Her şeyimle sana teşekkür ederim bir tanem.

Arkadaşa teşekkür mesajları

Arkadaş demek güven demektir. Arkadaş demek iyi günde kötü günde bir beden olmaktır. Arkadaş demek sen demektir. Teşekkür ederim arkadaşlığın için.

Ölüm arkadaşları ayıramaz, arkadaşları ayıran sadece yalanlardır. Beni de senden sadece ölüm ayırır canım arkadaşım teşekkür ederim.

Arkadaş sadece iyi günde değil kötü günde de destek olmalıdır. Sende benim hem iyi hem de kötü günümde yanımda olduğun için teşekkür ederim sana arkadaşım.

Arkadaş olmak bir sorumluluk ister, başın sıkışınca değil her zaman benim yanımda olduğun için sana teşekkür ederim arkadaşım.

Her zaman yanında olan seninle senin duygularını yaşayabilendir arkadaş. Sende her zaman yanımda olup beni anladığın için bana arkadaş olduğun için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlığın değerini kimse bilemez, çünkü kimsenin senin gibi harbi arkadaşı olamaz. Teşekkür ederim bana yaptıkların için arkadaşım.

Arkadaşlık özel bir kelimedir ve bu özel kelime senin gibi bir arkadaşa denilebilir. Beni maddi ve manevi her açıdan yanımda olman ve desteklemenden dolayı teşekkür ediyorum.

Arkadaş dediğin canını ortaya koymalı yeri geldiğinde. Arkadaş dediğin yalanların arkasına saklanmamalı 5 kuruş için. Sende böyle olmadığın için teşekkür ederim arkadaşım benim…

Arkadaşlar iyi gün ve kötü gün ayırt etmeksizin yan yana olur. İşte sende benim öyle bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun için sana teşekkür ederim.

Sana olduğum kadar kimseye samimi olmadım. Kimseye olmadığım kadar sadece sana samimi oldum arkadaşım tek dostumsun benim teşekkür ederim.

Seninle öğrendim dostluğu samimiyeti, seninle öğrendim yanlışı, doğruyu. Sen benim en iyi arkadaşımsın. Sen olmasaydın yalancıları arkadaşım sanacaktım. Teşekkür ederim arkadaşım.

Hep yanımda olan ve kötü günlerimi atlatmamda katkıları büyük olan dostlara teşekkürlerimi sunuyorum. Sizi asla unutmayacağım.

Ne arkadaşlar bir laf uğruna harcadı sevdiklerini, ne sözler arkadaşları ayırdı. Her zaman bana inanan ve savunan oldun. Sana çok teşekkür ediyorum gerçek arkadaşım benim.

Doğum günü için teşekkür mesajları

Bu kadar işinin arasında bana vakit ayırıp doğum günümü kutladığın için teşekkürler.

Büyük ve ayrıca çok güzel bir kalbin var. Bu özel günümde beni yalnız bırakmadığın teşekkür ederim.

Doğum günü partime geldiğin için teşekkür ederim. Seninle kutlamak benim için daha özeldi.

Birlikte gülüp birlikte ağlayacağımız nice güzel doğum günlerimde bir arada olmak ümidi ile herkese teşekkür ederim.

Doğum gününde bize bu mutluluğu yaşattığın içim teşekkür ederiz. İyi ki doğdun nice mutlu yıllara.

Doğum günümde sizin gibi özel insanların yanımda olmalarından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Herkese teşekkür ederim.

Beni yalnız bırakmayan ve şuan gerek yanımda gerek ise mesaj atarak bu özel günümde manevi yönden yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Doğum günümü unutmayan tüm arkadaşlarımın bu özel günümde manevi açıdan yanımda oldukları için çok teşekkür ederim. İyi ki hayatımda varsınız.

Manevi desteğini benden esirgemeyen ve iyi kötü günümde her zaman yanımda olan ayrıca bu özel günümde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Birlikte nice güzel günlerde buluşmak adına sağ olun.

Doğum günümde tüm sevdiklerimi bir arada görmek ve mesaj ile beni bu mutlu günümde bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bazen birine teşekkür etmenin doğru yolunu bulmak zordur.  Teşekkür mesajlarımızla teşekkür etmek hızlı ve kolaydır.  Birisine, düşüncelerini, davranışlarını veya desteğini takdir ettiğinizde o kişiyi gülümsetmek için tasarlanmış çeşitli mesajlardan birini seçerek gönderebilirsiniz.

Teşekkür mesajları

Arkadaşım olduğun için teşekkür ederim;  Sen gerçekten ihtiyacım olan bir arkadaşsın;  gerçek bir arkadaş.

Hayatın zor anları vardır;  Güvenin, samimiyetin ve eşsiz desteğin için;  kalpten bir teşekkür ederim diyorum. 

Sahip olduğum en değerli hediye senin dostluğundur.  Dostluğun beni sevgi, anlayış ve destekle ödüllendirdi;  teşekkür ederim.

Seninle tanışmam hayatımın en güzel hediyesi oldu.  Sabrın, iyiliğin, tavsiyelerin ve bağlılığın için teşekkür ederim. 

Sözlerim genellikle yardımlarınızdan dolayı sevincimi ifade etmek için yetersiz kalıyor.  Hayallerimi paylaştığınız için;  Çok değerli yardım, destek ve sabrınız için teşekkür ederim diyorum.

Yanımda olduğun anlarda verdiğin eşsiz sevgi, anlayış ve destek için, hatalarımı düşünmeden bir arkadaş olduğun için teşekkür ederim.

Sen gerçek bir dostsun, çünkü dünya bana sırt çevirdiğinde yanımda durdun.  Dostum gerçek dostluğun için bir milyon kez teşekkür ederim.

Başarı, kişisel çabanın yanı sıra senin gibi insanlardan gelen destek ve teşvikin meyvesidir.  Kendimi destekleyemediğim zamanlarda bana bir omuz kazandırdığın için teşekkür ederim.



Sevgin, cömertliğin ve iyi dileklerin için teşekkürler.  Seni çok takdir ediyorum.

Yaptığınız her şey için teşekkür ederiz ve hepimiz tarafından sevildiğinizi bilmenizi isteriz. 

İhtiyacım olduğu süre boyunca yanımda olduğun için içtenlikle teşekkür ederim aşkım.

Lütfen bize yardımcı olmak için yaptığınız her şey için teşekkürlerimizi kabul edin.  Sizi takdir ediyoruz.

Sevgin, söylediğin ve yaptığın her şeyde sabrın ve çabaların için teşekkür etmek istiyorum.

Sen sade bir teşekkürden daha fazlasını hak ediyorsun.  Bundan sonra ve sonsuza kadar kalbimde olduğunu bil.

Seni ve seninle ilgili her şeyi seviyorum.  Yanımda olduğun için teşekkürler.

Hatalarıma, gözyaşlarıma ve tüm sorunlarıma rağmen yanımda olduğun için teşekkür ederim.

Başımı yukarıya kaldırmanın ve tekrar gülümsemenin ne demek olduğunu gösterdiğin için teşekkürler.

Yanımda kalıp, umutlarımı ve hayallerimi paylaştığın için ve yalnızca kendin olduğun için teşekkür ederim. 

Sabrınız, şefkatli ve sevecen tutumunuz için teşekkür etmek istiyorum.

Bana altından daha değerli bir dostluk önerdiğin için teşekkürler.

Yanımda olduğun yıllar için sana çok şey borçluyum.

Nazik dilekleriniz ve içten düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Burada olduğunuz için teşekkürler, varlığınız bana güç veriyor.

Hep cömert ve nazik davranıyorsun.  Çok destekleyici olduğun için teşekkür ederim.

Her zaman nazik ve cömert davrandınız, ancak bugün jestiniz harikaydı. Teşekkür ederim.

Yanımda olduğun ve bana ihtiyaç duyduğumda yardım ettiğin için teşekkürler. Sana her zaman borçlu kalacağım.

Harika bir meslektaş olduğun için teşekkürler. Ofis hayatı seninle daha eğlenceli hale geldi. Burada olduğun için teşekkürler.

Sen gelmeseydin doğum günüm çok sıkıcı ve çekilmez olurdu. Burada olduğun için teşekkürler.

Harika bir arkadaş olduğun için teşekkürler. Mutsuzluk ya da umutsuzluğun olduğu zaman hep buradaydın.

Kimse olmadığında hep benim yanımdaydın. Kabul ediyorum, içten teşekkürler, çünkü bana çok şey demek istedin. Burada olduğun için teşekkürler!

Kelimeler sizin için minnettarlığımı ifade etmek için yeterli değil. Hepinize sevgi ve desteğiniz için teşekkür ederim!

Sana teşekkür etmek istedim ama sonra nereden başlayacağımı bilmediğimi fark ettim. Yani, sadece sensiz yapamayacağımı söylemek istedim.

Nazik davranışın için teşekkürler, hayatım boyunca asla unutmayacağım.

Seninle geçirdiğim zamanlarda ne kadar harika birini olduğunu fark ettim! Benim için yaptığın her şey için sana teşekkür ediyorum.

Çok nazik olduğun için teşekkürler, sevgine ve özenine teşekkürler. Sana çok borçluyum.

Bana öğrettiğin bütün iyi şeylerden dolayı sana teşekkür etmek istiyorum. Sen benim en iyi rehberim ve ilham kaynağımsım.

Yardım elini en çok ihtiyaç duyduğumda uzattığın için teşekkürler.

Hayatımda senin gibi birine sahip olduğum için çok mutluyum. Bana çok şey anlatmak istedin. Yaptığın her şey için sana çok teşekkür ederim.

Harika hediyen için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok sevdim. Düşünceli davranışını takdir ediyorum.

Senin yüzünden hayatım çok güzel. Çaban ve sevgin için teşekkür ederim arkadaşım.

Bütün dünya bana yapamayacağımı söylediğinde, başarmam için bana yardım ettin. Desteğin için teşekkür ederim baba!

Gerçek bir arkadaş dünyanın herhangi bir hazinesinden daha değerlidir. Sonsuza kadar dostum olduğun için teşekkürler.

Teşekkür ederim hep destekleyici ve anlayışlı olduğun için.

Sensiz bir gün bile düşünemiyorum. Hayatımı her yönden zenginleştirdin. Teşekkürler aşkım!

Bunu senin desteğin olmadan başaramazdım. Herşey için teşekkürler.

Doğum günümü unutulmaz yaptığınız için teşekkürler. Hepiniz hayatımdaki en muhteşem dostlarımsınız. Hepinizi seviyorum. Gülümsemeye devam edin.

Gönderdiğin sürpriz hediyeyi gerçekten sevdim.Kullandığımda seni hep özleyeceğim. Çok teşekkürler canım.

Teşekkür ederim arkadaşlarım, sıcak  dilekleriniz için, sevimli hediyeleriniz için, harika gülümsemeleriniz için, bu unutulmaz doğum günü için teşekkürler!

Kabus kelimesini hayatımın sözlüğünden sildiğin için teşekkürler. Hayatımı gerçek bir rüya haline getirdin.

Her zaman en iyi destekçim ve rehberim olduğun için teşekkür ederim.

Bana öğrettiğin her şey için teşekkür ederim.

Sırrınızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Son Güncellenme:

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Teşekkür etmek için çoğu zaman mesaj yöntemi kullanılmaktadır. En çok beğenilen dikkat çeken teşekkür mesajını kaydederek, ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz uzun ya da kısa en güzel teşekkür ederim sözleri arasından beğendiğinizi gönderebilirsiniz. İşte, tüm detaylar.Yapılan bir iyiliğe karşılık olarak davranışla ya da sözle gönül borcunu ödemek teşekkür etmek anlamına gelmektedir. Günümüzde teşekkür etmek notlarla ve mesajlarla da olabilmektedir.

1/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
2/50En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
3/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
4/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
5/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
6/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
7/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
8/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
9/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
10/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
11/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
12/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
13/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
14/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
15/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
16/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
17/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
18/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
19/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
20/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
21/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
22/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
23/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
24/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
25/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
26/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
27/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
28/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
29/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
30/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
31/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
32/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
33/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
34/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
35/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
36/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
37/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
38/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
39/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
40/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
41/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
42/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
43/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
44/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
45/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
46/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
47/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri
48/50Teşekkür Mesajları 2023: En Güzel Teşekkür Ederim Sözleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir