ibu yemek listesi / Okulumuz Hakkında - Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu

Ibu Yemek Listesi

ibu yemek listesi

Sayfası

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerinin güne sıcak çorbayla başlaması için daha önce altı noktada kurduğu Çorba Durağı hizmetini genişletti. Öğrencilere artık akşamları sıcak yemek imkânı da sunuluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Değerli genç arkadaşlarım, yaşanan ekonomik krizde elinizden bir nebze olsun tutabilmek istedik” derken, uygulamadan yararlanan gençler memnun.

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için yürüttüğü “Çorba Durağı” hizmetini genişletti. Aşevleri Şube Müdürlüğü öğrencilerin ücretsiz sıcak yemek hizmetinden daha fazla faydalanması için hafta içi her gün ile saatleri arasında yemek dağıtmaya başladı. Biri Ege Üniversitesi Kampüs içerisindeki metro istasyonu, diğeri ise Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tınaztape Yerleşkesi karşısındaki Tarık Akan Gençlik Merkezi'nin önünde bulunan iki noktadan öğrencilere zengin bir mönü sunuluyor. Uygulama kısa süre içinde Katip Çelebi Üniversitesi Çiğli Kampüsü’nde de başlayacak.

Başkan Soyer sosyal medyadan duyurdu
Uygulamayı sosyal medya hesabından duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Değerli genç arkadaşlarım, yaşanan ekonomik krizde elinizden bir nebze olsun tutabilmek istedik. Şimdilik Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül’de ücretsiz akşam yemeği dağıtımına başladık, devamı gelecek. Güzel yüreklerinizi sevgiyle kucaklıyor, mutlu yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Amacımız daha fazla öğrenciye ulaşmak”
Aşevleri Şube Müdürü Ebru Asal İzmir’deki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Günlük ortalama bin kişilik yemek dağıtıyoruz. Amacımız daha fazla öğrenciye ulaşmak ve geleceğimiz olan gençlerimize bir nebze olsun yardımcı olmak” diye konuştu.
Öğrencilere sunulan mönü her gün değişmekle beraber içinde çorba çeşitleri, dana tantuni ve tavuk tantuni gibi kumanya çeşitleri, kıymalı pide, etli ve tavuklu pilav, köfte ve patates, makarna çeşitleri, ayran ve yoğurt gibi çeşitler bulunuyor.  

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak yemek hizmetinden faydalanan öğrencilerden Neslihan Çelik, “Kıymalı pide yedik, çorba içtik. Kedileri de doyurdum. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Ceren Kaanoğlu da yemeklerin çok güzel olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Özgür Göbel ise “Hepimiz üniversite öğrencisiyiz. Bu tür imkânlardan faydalanmak bizim açımızdan son derece iyi” dedi.

“Karnımız tok şekilde evimize gideceğiz”
Fatma Yaşar bu soğuk günlerde sıcak çorbanın çok iyi geldiğini ifade ederken, Aslı Aydınhan şunları söyledi: “Çok güzel bir mönü. Bu imkanları sağlayanlara çok teşekkür ediyorum. Öğrenciyiz. Farklı bir şehirde, ailemizden uzakta yaşamaya çalışıyoruz. Maddi olanaksızlıklardan etkileniyoruz. Bu uygulama bizim için çok iyi oldu. Şu anda evimize karnımız tok şekilde gideceğiz.” Anıl Tolu da sabahları dağıtılan çorba hizmetinden faydalandıklarını, her iki çalışmadan memnun olduklarını söyledi.

Sabahları altı noktada çorba ikramı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin daha önce üniversite öğrencilerine çorba ikram etmek için Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Eğitim Fakültesi, DEÜ İlahiyat Fakültesi, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tınaztepe Yerleşkesi Girişi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ile Ege Üniversitesi Kampüsü yakınındaki Bornova Metro istasyonunda kurulan Çorba Durakları, hafta içi sabah ile saatleri arasında hizmet veriyor.

BOLU MERKEZ

Atatürk

Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu

A.İ.B.Ü. Gölköy Kampüsü Yüzme Havuzu Yanı Karaköy Mevkii Merkez/BOLU

seafoodplus.info

 Fotoğrafı

VÄ°ZYON

MEB Okulöncesi bakanlığının oluşturduğu programları esas alarak, bilgi çağına uyum sağlayarak araştırmacı ruhumuzu projelerle destekleyerek tüm fiziksel donanımlarıyla okul öncesi eğitimde Bolu’ya ve Türkiye’ye öncülük edebilmektir.

MÄ°SYON

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, keşfeden, merak eden, üretebilen, kendini tanıyan ve ifade edebilen, başkalarına, saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, kendisi ile barışık, sosyal sorumluluk bilincine sahip, bir nesil yetiştirmek için var olan bir eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

Öğretmen :8

Öğrenci

Derslik :6

Kütüphane Kitap Sayısı

Öğretim Şekli

İkili Eğitim Öğretim - İsteğe Bağlı Kulüp Eğitimi

Ders BaÅŸlama ve BitiÅŸ

arası

YABANCIDIL

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Bolu ValiliÄŸine 6 km mesafe

YerleÅŸim Yeri Bilgisi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesine mt,A.İ.B.Ü.Yüzme Havuzu yanı.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir