fizyoform zafer aksungur / FİZYOFORM ŞUBELERİ VE FRANCHİSİNG İLE BÜYÜYOR - Adana Haberleri

Fizyoform Zafer Aksungur

fizyoform zafer aksungur

Fizyoterapist Zafer Aksungur kimdir, kaç yaşında ve çalışmaları neler? İşte Zafer Aksungur biyografisi

Bolu Abant &#;zzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulunu'ndan mezun olan ve fizyoterapi dal&#;nda pek çok çal&#;&#;mas&#; bulunan Zafer Aksungur, bugün 21 May&#;s tarihinde Demet ve Ali&#;an ile Sabah Sabah program&#;n&#;n konu&#;u oluyor. Peki Fizyoterapist Zafer Aksungur kimdir?

F&#;ZYOTERAP&#;ST ZAFER AKSUNGUR K&#;MD&#;R?

39 ya&#;&#;nda olan ve tarihinde dünyaya gelmi&#; olan Zafer Aksungur, ilkokulu Adana’ da, ortaokul ve lise ö&#;renimini Hatay’da tamamlamas&#;n&#;n ard&#;ndan senesinde Bolu Abant &#;zzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulunu kazanam&#;&#;t&#;r. Burada üniversite hayat&#;na ba&#;layan K. Zafer Aksungur üniversite dönemi boyunca A&#;BÜ Yarat&#;c&#; Drama Toplulu&#;u’nun kurulmas&#;nda aktif görev alm&#;&#;t&#;r. A&#;BÜ Yarat&#;c&#; Drama Toplulu&#;u’nun düzenledi&#;i“… Ve De&#;irmen Dönerdi” isimli tiyatro oyununda oyuncu ve teknik amir olarak görev alm&#;&#;t&#;r. Yine senesinde “…Ve De&#;irmen Dönerdi” adl&#; tiyatro oyunu ile Samsun 19 May&#;s Üniversitesi’nde düzenlenen Tiyatro &#;enli&#;ine kat&#;lm&#;&#;t&#;r. Bolu Belediyesi taraf&#;ndan düzenlenmi&#; olan Gençlik &#;öleninde sunuculuk yapm&#;&#;t&#;r. 12 Aral&#;k tarihinde Bolu Koru Hotel’ de büyük bir üniversite partisi düzenlemi&#;tir. “Fantastik Parti” ismini verdi&#;i bu parti ile hem A&#;BÜ K.D. Fizik Ted. Ve Reh. Y.O. Ö&#;renci Toplulu&#;u ismini duyurmu&#; hem de ö&#;renci toplulu&#;una iyi bir gelir elde edilmesini sa&#;lam&#;&#;t&#;r.

senesinde Turgut Özakman’ &#;n “Bir &#;ehnaz Oyun” isimli tiyatro oyununda oyuncu, teknik amir ve koreografist olarak görev alm&#;&#;t&#;r. Turgut Özakman ile ayn&#; sene bir söyle&#;i düzenlenmesinde aktif rol alm&#;&#;t&#;r. Geleneksel A&#;BÜ Bahar &#;enlikleri’nde aktif rol alarak “Bulutsuzluk Özlemi” isimli grubun konserinin organizasyonunda önemli bir görev üstlenmi&#; ve grubun solisti taraf&#;ndan tedavisinde en iyi ilerlemeyi kaydetmi&#; olan serebral paralizili hastalar&#; F&#;rat I&#;&#;ky&#;ld&#;z ‘a hediyesi verilmi&#;tir.

ZAFER AKSUNGUR KAR&#;YER HAYATI

y&#;l&#;n&#;n Eylül ay&#;nda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu ve Özel E&#;itim bölümü ö&#;rencilerinden olu&#;an ekip ve pek çok profesyonel insan&#;n deste&#;iyle çal&#;&#;malar&#;na ba&#;lam&#;&#;t&#;r. 27 Mart tarihinde “Dünya Tiyatrolar Günü” nde K. Zafer Aksungur’ un yönetmenli&#;ini yapt&#;&#;&#; “Küçük Bal&#;k” isimli tiyatro oyunu zihinsel ve fiziksel engelli çocuklar taraf&#;ndan ba&#;ar&#;yla sahnelenmi&#;tir. senesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü III. S&#;n&#;f ö&#;rencileri taraf&#;ndan “En Organizatör” seçilmi&#;tir. y&#;l&#;n&#;n Ekim ay&#;nda Adana Özel Nobel T&#;p Merkezi’nde fizyoterapist olarak göreve ba&#;lam&#;&#;t&#;r. Fizyoterapistlik mesle&#;ini insanlara daha iyi tan&#;tabilmek ve fizyoterapi ö&#;rencilerinin, fizyoterapistlerin ve hastalar&#;n yararlanabilece&#;i bir site olan seafoodplus.info i kurmu&#;tur. 1 Kas&#;m tarihindeTürkiyenin ilk fizyoterapi dergisi "FizyoAktif" i kurmu&#;seafoodplus.infoerapistlik mesle&#;ini tüm Türkiye'de tan&#;n&#;r hale getirmek için k&#;sa film projesini ba&#;latm&#;&#; ve proje devam etmektedir. Amerika'n&#;n en önde gelen manuel terapi okullar&#;ndan olan Hands on Seminars' in Türkiye'deki asistan&#; olmu&#;tur.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Çağrı Merkezi Görevlisi

FİZYOFORM SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ

Her gün kendini geliştirerek büyüyen Uzm. Fizyoterapist Zafer Aksungur'un kurucu olduğu Fizyoform ailesinin Şişli Fulya’daki merkez şubesineÇağrı Merkezi Görevlisi arıyoruz.


Çağrı Merkezi Görevlisi olacak adaylarımızdan beklediğimiz genel nitelikler:

*Çağrı Merkezi Görevlisi olarak yıl deneyimli,

*Hafta içi ve Cumartesi günleri - çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

*İletişim becerisi yüksek ve enerjik olması,

*Diksiyonunun düzgün olması ve akıcı konuşması,

*Kişisel bakımına özen göstermesi,

*Ekip çalışmasına uyum sağlaması.

Ekip arkadaşımızın Görev Tanımı,
*Gelen çağrıları karşılanması,

*Oluşturulan randevuların takibi için hatırlatma ve teyit araması yapılması,

*E-posta ve anlık mesaj gibi arama dışı gelen çağrıların cevaplanması,

*Çağrı merkezi içerisinde MS Office ve gibi bilgisayar programlarını kullanması,

*Randevu takvimlerini oluşturup gerekli kayıtların yapılması gibi konularda görev alacak tercihen Şişli, Beşiktaş bölgesinde ikamet eden takım arkadaşı aramaktayız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir