chromium indir 64 bit / En güncel Chromium sürümünü indir (bit ve bit)

Chromium Indir 64 Bit

chromium indir 64 bit

Chromium

Chromium Google Chrome Benzeri Windows Linux Tarayıcı

Chromium, os linux ve Windows pc de kullanılan Google Chrome benzeri Türkçe internet tarayıcısı. 32 bit ve 64 bit download edip ücretsiz indir yapabilirsiniz. Daha hızlı ve daha güvenli Web tarayıcısını kullanmaya başlayın.

Chromium Nedir

Google Chrome altyapısını oluşturan açık kaynak kodlu tarayıcıdır. Tüm dünyadan geliştirici ekibinin bir araya gelerek tasarladığı Chromium, daha kararlı performans ile en iyi internet deneyimini sunmayı amaçlıyor. Türkçe 64 bit ve 32 bit desteği ile tüm Windows Pc&#;lerde uyumlu çalışmaktadır.

Chromium internet tarayıcısı son sürüm güncellemesiyle en yeni internet teknolojisini kullanmaktadır. Dolayısıyla yeni bir tarayıcı arayışında olanlar download ederek Chromium indirebilirler. Bir nevi Chrome&#;un en sade versiyonu olarak tanımlamak mümkündür. Tasarımı ve çalışma prensibi açısından hızlı, güvenli ve kullanışlıdır.

Yeni ve diğer Web tarayıcılarından 2 kat daha hızlı Türkçe bir tarayıcı arıyorsanız. Mutlaka Chromium&#;u denemenizi tavsiye ediyoruz. Google Chrome eklenti, uzantı ve kısayollarını Chromium&#;da kullanma olanağınız vardır.

hromium&#;da kullanma olanağınız vardır.

Chromium bit

Paylaş! Tweetle!Whatsapp

Chromium, açık kaynak kodlu internet tarayıcısıdır. Birçok internet tarayıcısı Chromium alt yapısını kullanır. Basit kullanıma sahip ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.

Chromium Eski Sürümleri

Chromium Hakkında

Chromium açık kaynak kodla yazılan internet tarayıcısı, internet gezintisi programı olup ücretsizdir. Chromium ile birden çok sekmede çalışabilir, gizli gezinti yapabilir, eklenti desteğini kullanabilir, varsayılan tarayıcı olarak açabilir, yer imileri yönetebilir, arama motoru ayarı yapabilir, önerilen aramalarını görebilir, internet gezintisi, indirme geçmişi ve diğer gölge izlerinizi temizleyebilirsiniz.

Chromium eski sürümü sıkıştırılmış haldedir. Sıkıştırılmış halde bilgisayarınıza çıkardığınızda kurulum gerektirmeden çalıştırabilirsiniz. Bu sıkıştırılmış dosyası istediğiniz bilgisayar yine aynı şekilde kuruluma gerek kalmadan açabilirsiniz. Bu durum sadece Chromium için olabilir diğer eski sürümler kurulum gerektirebilir. Anlatılan özellik sadece bu sürümü ait olabilir.

Sayfa içerisinde Chromium eski sürümleri yenilenmektedir. Sürümler hakkında sayfa içerisinde sürüm numarası ve yayınlanma tarihini sizlere vermeye devam ediriz. İndirme sırasında eğer 32 bit veya 64 bit olarak indirme yanında ibaret yoksa bu her iki bit sürüm içinde çalıştığı anlamına gelmektedir.

İndirme sırasında sadece 32 bit için uygun olana indirme yanında 32 bit ibaresi, 64 bit için olan içinede 64 bit ibaresini indirme yanında size belirtiriz. Açık kaynaklı olması sebebiyle birçok kişi tarafından yazılır, sürekli geliştirilir ilk sürümden bu güne kadar ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Eski sürümler yüksek hızda indirmeniz için hazırlanmıştır. İndirmeler ağırlık site sunucusundan olduğundan güvenlidir. İndirme tamamlanana kadar sayfayı açık bırakınız.

Sürüm Görüntüleri

Eski Sürümü Kullanıcıların Bilmesi Gerekenler

Eski sürümünü, yeni güncellenen sürüme alışkın olmadığınız için, son çıkarılan sürümün cihazınız desteklemiyor olmasından, cihazınızı yavaşlatıyor olmasından, zararlı yazılım içeriyor olmasından veya size özel olan daha birçok nedenden dolayı kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat eski sürümü kullanıcıların şunları da bilmesinde fayda var.

  • Eski sürüm kullandığınızda yeni çıkan iyileştirmeleri ve özellikleri yok sayıyor olabilirsiniz. Her çıkan yeni sürümde yapımcı tarafından geliştirilerek yeni iyileştirmeler, özellikler ekleniyor olabilir.
  • Bazı sorunlardan dolayı yeni sürümü tercih etmiyor, eski sürümü kullanmak istiyorsanız. Sorunu nasıl düzeltirsiniz, bunu öğrenmeniz daha doğru bir yol olacaktır.
  • Önceden kullanıcının karşılaştığı sorun yeni çıkan sürümde düzeltilmiş olabilir. Siz eski sürüm kullandığınızda bu sorun ile karşılaşabilirsiniz.
  • Eski sürümünü tercih ettiğinizde kullanmış olduğunuz sürüme yapımcı tarafından destek verilmiyor olabilir.
  • Sürekli olarak eski sürüm kullanıcısıysanız yeniliklerden haberdar olmuyor olabilirsiniz.

Burada verilen bilgiler eski sürüm kullanıcıları bilgilendirme amaçlıdır. Eski sürüm kullanmak sakıncalı bir işlem değil, ihtiyaçtan dolayı gereklilik olabilmektedir.

Kategori:WindowsEtiket:Windows Eski Sürüm İnternet Tarayıcıları

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir