Yurt basvuru sonucu

Yurt Basvuru Sonucu

yurt basvuru sonucu

e-devlet KYK yurt başvuru sonu&#;ları ne zaman a&#;ıklanacak? GSB KYK yurt sonucu sorgulama sayfası

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların hangi üniversiteleri kazandıkları açıklanmıştı. Okullarının bulunduğu illerde KYK yurtlarında kalmak isteyen adaylar içinse geçtiğimiz hafta boyunca başvurular alınmıştı. Peki, sonuçlar ne zaman ve nereden duyurulacak?

KYK YURT BAŞVURUSU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

eğitim dönemi için KYK yurt başvuruları sona erdi. Sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz duyurulmasa da üniversitelerde yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan sonuçların erişime açılması bekleniyor.

KYK SONUÇLARI SORGULAMA E-DEVLET'TE OLACAK

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt başvuruları e-devlet üzerinden alınmıştı. E-devlet’e TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapan adaylar karşılarına çıkan bilgileri doldurduktan sonra başvurusunu gerçekleştirmişti. Sonuçlar da açıklandığında yine e-devlet üzerinden kontrol edilebilecek.

E DEVLET KYK YURT SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

BAŞVURULARI DİKKATE ALINMAYACAK OLANLAR AÇIKLANDI

GSB'den yapılan bilgilendiremeye göre başvuruları dikkate alınmayacak adaylar şöyle;

1) Örgün eğitim veren bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olmayan öğrenciler,

3) Yurt dışında bulunan yurtlarda barınan öğrencilerin öğrenim gördükleri ülke kanunlarına göre taksirli suçlar hariç herhangi bir suçtan dolayı hakkında altı ay veya daha fazla süreyle hapis cezası ile kesinleşmiş mahkumiyeti bulunan öğrenciler,
4) Bakanlık veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yükseköğrenim öğrencilerine hizmet veren yurtlarından çıkarma cezası veya yükseköğretim kurumlarından altı aydan fazla uzaklaştırma cezası alan öğrenciler,
5) Zorunlu staj hariç brüt asgari ücret tutarının bir buçuk katı üzerinde ücretli bir işte çalışan öğrenciler,
6) Kamu personeli olan öğrenciler,
7) Toplu yerlerde yaşamaya engel olacak seviyede akıl ve ruh hastalığı veya bulaşıcı hastalığı bulunan öğrenciler,
8) Yurt başvurusu yaptığı tarihte otuz beş yaşını dolduran öğrenciler,
9) Öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumu veya programının, ailesinin ikamet ettiği il veya ilçe sınırları içinde bulunan öğrenciler (%40 engelli, yetiştirme yurdunda kalarak liseyi tamamlayan, anne ve babası vefat etmiş olan, devlet koruması altındaki öğrenciler hariç).

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı KYK Kredi ve Yurtlar Kurumu'na başvuran milyonlarca üniversiteli, kendisine yurt çıkıp çıkmadığını araştırıyor. KYK'nın öğrencilere sunduğu yurt imkanından faydalanmak isteyen üniversiteli öğrencilerin arama motorlarında araştırdığı Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabı ve KYK Yurt Başvuru Sorgulama Ekranı haberimizde

KREDİ VE YURTLAR KURUMU YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK yurt başvurularının açıklanmasına ilişkin geri sayım devam ederken Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan konuya ilişkin beklenen açıklama geldi. Bakanlık, yurt başvurularının sonuçlandığını ve sonuçların belli olduğunu duyurdu.

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

KYK yurtları için başvuruda bulunan öğrenciler, başvuru sonuçlarını e-devlet üzerinden öğrenebilecekler. KYK yurt sonuçlarının belli olmasıyla sorgulama ekranındaki bilgileri eksiksiz dolduran vatandaşlarımız, başvuru sonuçları sorgulaması yapabilecekler.

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Kredi ve Yurtlar Kurumu Başvuru Sonucu Sorgulama - KYK yurt sonucu sorgulama ekranı

KYK yedek yurt başvuru sonuçları GSB sorgula ekranı! KYK yurt yedek başvuru sonuçları son dakika açıklandı!

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından KYK yurt yedek başvuru işlemleri tamamlandı. Yurt sonucunu sorgulayanlar ise KYK yurt yedek sonuçları ne zaman açıklanacak, KYK yedek yurt başvuru sonuçları sorgulama nasıl ve nereden yapılır sorusuna yanıt arıyordu. Gelen son dakika haberine göre, yurt sonuçları açıklandı. Bakan Kasapoğlu, öğrenci yurtlarında yerleştirme oranının yüzde 92'ye ulaştığını açıkladı. İşte KYK yurt yedek başvuru sonuçları son dakika gelişmesi

KYK yedek yurt başvuru sonuçları GSB sorgula ekranı! KYK yurt yedek başvuru sonuçları son dakika açıklandı!

KYK yurt yedek başvuru sonuçları binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Özellikle şehir dışında eğitim gören öğrenciler barınma imkanını devletin yurdunda sağlamak istiyor. yılında eğitim öğretime başlayan öğrenciler ek yerleştirme sonuçlarımın açıklanmasıyla rahat nefes aldı. İşte KYK yurt yedek başvuru sonuçları e devlet sorgulama ekranı

KYK YURT EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, canlı yayında yaptığı açıklama ile KYK ek yurt yerleştirme sonuçlarının 29 Eylül itibariyle açıklandığını duyurdu.

KYK EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

KYK ek yerleştirme sonuçları e-devlet üzerinden açıklandı. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile sisteme giriş yaparak KYK yurt sonuçlarını görüntüleyebilecek.

KYK 3. FAZ YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Bakan Kasapoğlu KYK 3. faz çalışmalarını da Ekim ayı içinde paylaşacaklarını kaydetti.

BİN ÖĞRENCİ BAŞVURU YAPTI

Sonuçlanan 2. fazın gençlere ve ailelerine hayırlı olmasını dileyen Kasapoğlu, "Yurtlarımız 81 ilimizde, ilçelerimizde eşi benzeri olmayan bir hizmet anlayışı, kapasite ve heyecanla devam ediyor. Bu yıl ilk üniversiteye yeni başlayacak bin öğrenci ile eğitimi devam eden 98 bin öğrenci ilk süreçte tekrar başvuru yaptı. Yerleştirmeler tamamen dijital ortamda, 12 kamu kurumunun değerlendirme, analiz süreciyle objektif olarak yapıldı. Gelir, başarı ve sosyal durum baz alındı." dedi.

İlk fazda yüzde 80'lik bir yerleştirme oranıyla rekor kırdıklarını ve 41 il merkezindeki tüm başvuran öğrencilerin yerleştirildiğini hatırlatan Kasapoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu çok güçlü bir başarı. Tesadüf değil. Bu başarının arkasında 20 yıllık bir süreç var. Her yıl üstüne yeni çalışmaların eklendiği bir vizyon, doğru zamanda, doğru yerde yapılan yatırımlar var. Gençlik için sürekli gayret gösteren devasa bir kadro var. Bu başarının arkasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın genç odaklı hizmet ve siyaset anlayışı var. Gençleri önceleyen bir liderlik vizyonu var. Bundan tam 2 hafta önce bu güzide mekanda Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle yeni yurdun ve bin yeni kapasitenin resmi devreye alınışını gerçekleşirdik."

YURT ÜCRETLERİ – LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yıl da yurtlarda hiçbir ücret artışı olmayacağını müjdelediğini de anımsatarak, "Tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yurt ücretlerimiz aylık lira arasında değişiyor. Yurtlarımız tam donanımlı bir yaşam merkezi olarak uygun fiyat politikası ve yüksek bir memnuniyet oranıyla gençlerimizin her daim hizmetinde. Kabine Toplantısı sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız bu yıl beslenme yardımını rekor bir artışla 25 liradan 60 liraya çıkardı. Bu yıl her ay lirayı beslenme desteği olarak gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Öğrenim kredilerinde de geri ödemelerde ÜFE farkı yükünü nasıl gençlerimizin omzundan aldıysak, dünyada yaşanan ekonomik süreçler sonucunda da gençlerimizin etkilenmemelerini sağlamak için gerekeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Büyük bir başarı yakalayarak 2. fazı tamamladıklarını anlatan Kasapoğlu, "Bugün itibarıyla 2. faz neticesinde yurtlarımızda talep karşılama oranımız yüzde 92 oldu. 2. fazı da önemli bir rekorla tamamlamış olduk. Bugünkü verilerimize göre her öğrenciden 92'sini yerleştirmiş olduk. Bundan 22 sene önce başvuran kişiden 12'sinin yurtlara yerleştiğini göz önüne aldığımızda bugün itibarıyla Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görürüz. Daha 3. ve 4. fazlarımız var. Bu gurur Türkiye'nin gururdur." diye konuştu.

YATAY, DİKEY, YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Yerleştirmede 2. faz sonunda 60 ilde yedeksiz bir şekilde il merkezlerinde başvuran herkesin yerleştiğini vurgulayan Kasapoğlu, "Bu süreçlerin sonunda il il, ilçe ilçe yaptığımız detaylı çalışmalarımızı, fazlarımızı başarıyla tamamlayacağız. İnşallah 3 Ekim'de yeni bir süreç var. Yatay, dikey geçiş, yüksek lisans, ve doktora yapacak arkadaşlar ek kontenjan vesilesiyle özel yetenekle yerleşen arkadaşlarımızın da bir başvuru süreci olacak. Bunu da Ekim tarihlerinde alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kasapoğlu, üniversiteler için şehir değiştirecek öğrenciler için de gar, havalimanı ve otogarlar da bakanlık stantlarının olacağını, gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

ARKADAŞINA GÖNDER

KYK yedek yurt başvuru sonuçları GSB sorgula ekranı! KYK yurt yedek başvuru sonuçları son dakika açıklandı!

SON DAKİKA

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı ile KYK yurt başvuru sonuçları nasıl sorgulanır?

Yeni Asır - Son Dakika Haberleri

KYK yurt başvurularını tamamlayan üniversite öğrencileri eğitim- öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını aramaya hız kazandırdı. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) ve e- devlet sistemi üzerinden KYK yurt sonuçlarını artan üniversite öğrencileri gözlerini gelecek son dakika açıklamasına çevirdi. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

, Güncelleme Tarihi: ,

ABONE OL

KYK yurt başvurularını tamamlayan üniversite öğrencileri yurt sonuçlarının açıklanması için GSB sonuç sorgulama ekranını yeniliyor. Peki, KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün belli olur mu? İşte KYK yurt başvuruları tüm detaylar

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak/ belli olacak? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı

KYK YURT BAŞVURULARI SONA ERDİ

24 Ağustos tarihinde başlayan KYK yurt başvuruları, 28 Ağustos tarihinde sona erdi.

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak/ belli olacak? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı

KYK YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında henüz bilgi verilmedi. KYK yurt başvuruları bu sene 28 Ağustos'ta sona erdi. Geçtiğimiz yıl KYK yurt başvuru sonuçları eylül ayında açıklanmıştı. Bu yıl da aynı şekilde olması bekleniyor.

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak/ belli olacak? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı

KYK YURT KAYITLARINDA TALEP EDİLEN BELGELER

-Öncelik Belgesi (Önceliği Olanlar İçin); Öğrencilerin öncelik durumları, Bakanlığımız tarafından ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından doğrulanmaktadır. Doğrulaması yapılamayan öğrencilerin, sonuç ekranında belirtilen belgelerden engel raporunu yurtta kalmaya başladıkları tarihten itibaren en geç bir ay, diğer öncelik belgelerini ise yurtta kalmaya başladıkları tarihten itibaren en geç 7 gün içinde yerleştirildikleri yurt müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Bakanlığımız tarafından doğrulanamayan belgeyi verilen sürede teslim edemeyen öğrencilerin kayıtları, kayıtlı kaldıkları günlerin bedeli tahsil edilerek yanlış beyandan silinir.

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak/ belli olacak? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı

-Şehit eşi ve çocukları, şehidin çocuğu yoksa bekar kardeşleri ile gazi ve gazi çocukları (Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından alınan Seyahat Kartı veya Sosyal Güvenlik Kurumundan ilgili kanun maddelerine göre aylık bağlandığını gösterir belge),

-% 40 ve üzerinde engelli olduğunu beyan eden öğrenciler ( Tam teşekküllü hastaneden alınacak rapor),

-Lise ve dengi öğrenimlerini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı yetiştirme yurtlarında barınarak tamamlayanlar (Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından alınacak belge)

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak/ belli olacak? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı

-Bakanlık tarafından yurtlarda barınmada öncelikli olacak milli sporcu belgesine sahip sporculara ilişkin belirlenen kriterleri taşıyanlar (Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünden alınacak belge/yazı)

-Gönüllü güvenlik korucusu olarak çalışan, çalışırken vefat eden veya emekliye ayrılanların çocukları (Valilikten alınacak belge)

-4 adet son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf yurtta kalmaya başladıkları tarihte,

-% 40 ve üzeri engelli ebeveyni olanların (Tam teşekküllü hastaneden alınacak rapor). Bakanlık tarafından doğrulanamadığı takdirde yurtta kalmaya başladıkları tarihten itibaren en geç bir ay içerisinde,

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak/ belli olacak? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı

yaşından küçükler için Veli/Vasi İzin Belgesi doldurularak yurtta kalmaya başladıkları tarihte, yerleştirildikleri yurt müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

KYK YURT ÜCRETLETİ NE KADAR?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt ücretleriyle ilgili "Resmi olarak yurt ücretlerini eylül ayı içerisinde açıklayacağız" dedi.

KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

  • SON DAKİKA
  • İZMİRMAGAZİNSPORSON
    DAKİKA

    KYK yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? KYK yurt sonuçları açıklandı mı?

    KYK yurt sonuçları, üniversite öğrencileri tarafından merak ediliyor. Bu sene bini geçkin öğrenci yurt için başvuruda bulundu. Peki KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar

    KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

    KYK yurt sonuçları henüz açıklanmadı. Okulların açılma tarihi de göz önünde bulundurulduğunda KYK sonuçlarının Eylül ayı içerisinde erişime açılması bekleniyor.

    KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 'Yurt ücretleriyle ilgili ifadeler görüyorum. Resmi olarak yurt ücretlerini Eylül ayı içinde belirleyip, açıklayacağız.' dedi.

    KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

    KYK yurt sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın webgrid.co.uk adresi üzerinden erişime açılacak.

    KYK yurt sonuçları e-Devlet üzerinden de sorgulanabilecek.

    E-DEVLET YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

    KYK yurtlarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıt işlemlrine başlayacak. KYK yurt sıralamasında ismi yedeklerde yer alan öğrenciler ise kayıtların tamamlanmasının ardından boş kontenjanlara yerleştirilecekler.

    KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

    eğitim öğretim dönemi için KYK kredi burs başvurularının bu ay içerisinde başlaması bekleniyor.

    KYK KREDİ VE BURS ÜCRETLERİ NE KADAR ?

    yılında KYK lisans öğrencileri TL, Yüksek Lisans öğrencileri TL ve doktora öğrencileri TL burs alıyor.

    Geçtiğimiz yıl KYK kredi-burs ücretleri; lisans lira, yüksek lisans lira, doktora ise lira olarak düzenlenmişti.

    KYK yedek yurt başvuru sonuçları açıklandı! Yurt sonuçları sorgulama ekranı

    KYK yedek yurt başvuru sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından açıklandı. KYK yedek yurt başvuru sonuçları e-Devlet sayfasında sorgulanabiliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrenci yurtlarında yerleştirme oranının yüzde 92'ye ulaştığını açıkladı.

    Yayınlanma:

    KYK yedek yurt başvuru sonuçları açıklandı! Yurt sonuçları sorgulama ekranı

    Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları eğitim öğretim yılı 2. faz yurt yerleştirme sonuçlarına ilişkin Cebeci Yurt Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

    KYK YEDEK YURT BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI.

    BİN ÖĞRENCİ BAŞVURU YAPTI

    Sonuçlanan 2. fazın gençlere ve ailelerine hayırlı olmasını dileyen Kasapoğlu, “Yurtlarımız 81 ilimizde, ilçelerimizde eşi benzeri olmayan bir hizmet anlayışı, kapasite ve heyecanla devam ediyor. Bu yıl ilk üniversiteye yeni başlayacak bin öğrenci ile eğitimi devam eden 98 bin öğrenci ilk süreçte tekrar başvuru yaptı. Yerleştirmeler tamamen dijital ortamda, 12 kamu kurumunun değerlendirme, analiz süreciyle objektif olarak yapıldı. Gelir, başarı ve sosyal durum baz alındı.” dedi.

    İlk fazda yüzde 80’lik bir yerleştirme oranıyla rekor kırdıklarını ve 41 il merkezindeki tüm başvuran öğrencilerin yerleştirildiğini hatırlatan Kasapoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

    “Bu çok güçlü bir başarı. Tesadüf değil. Bu başarının arkasında 20 yıllık bir süreç var. Her yıl üstüne yeni çalışmaların eklendiği bir vizyon, doğru zamanda, doğru yerde yapılan yatırımlar var. Gençlik için sürekli gayret gösteren devasa bir kadro var. Bu başarının arkasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın genç odaklı hizmet ve siyaset anlayışı var. Gençleri önceleyen bir liderlik vizyonu var. Bundan tam 2 hafta önce bu güzide mekanda Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle yeni yurdun ve bin yeni kapasitenin resmi devreye alınışını gerçekleşirdik.”

    YURT ÜCRETLERİ – LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

    Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yıl da yurtlarda hiçbir ücret artışı olmayacağını müjdelediğini de anımsatarak, “Tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yurt ücretlerimiz aylık lira arasında değişiyor. Yurtlarımız tam donanımlı bir yaşam merkezi olarak uygun fiyat politikası ve yüksek bir memnuniyet oranıyla gençlerimizin her daim hizmetinde. Kabine Toplantısı sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız bu yıl beslenme yardımını rekor bir artışla 25 liradan 60 liraya çıkardı. Bu yıl her ay lirayı beslenme desteği olarak gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Öğrenim kredilerinde de geri ödemelerde ÜFE farkı yükünü nasıl gençlerimizin omzundan aldıysak, dünyada yaşanan ekonomik süreçler sonucunda da gençlerimizin etkilenmemelerini sağlamak için gerekeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.

    Büyük bir başarı yakalayarak 2. fazı tamamladıklarını anlatan Kasapoğlu, “Bugün itibarıyla 2. faz neticesinde yurtlarımızda talep karşılama oranımız yüzde 92 oldu. 2. fazı da önemli bir rekorla tamamlamış olduk. Bugünkü verilerimize göre her öğrenciden 92’sini yerleştirmiş olduk. Bundan 22 sene önce başvuran kişiden 12’sinin yurtlara yerleştiğini göz önüne aldığımızda bugün itibarıyla Türkiye’nin nereden nereye geldiğini görürüz. Daha 3. ve 4. fazlarımız var. Bu gurur Türkiye’nin gururdur.” diye konuştu.

    YATAY, DİKEY, YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA İÇİN TARİH BELLİ OLDU

    Yerleştirmede 2. faz sonunda 60 ilde yedeksiz bir şekilde il merkezlerinde başvuran herkesin yerleştiğini vurgulayan Kasapoğlu, “Bu süreçlerin sonunda il il, ilçe ilçe yaptığımız detaylı çalışmalarımızı, fazlarımızı başarıyla tamamlayacağız. İnşallah 3 Ekim’de yeni bir süreç var. Yatay, dikey geçiş, yüksek lisans, ve doktora yapacak arkadaşlar ek kontenjan vesilesiyle özel yetenekle yerleşen arkadaşlarımızın da bir başvuru süreci olacak. Bunu da Ekim tarihlerinde alacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

    Kasapoğlu, üniversiteler için şehir değiştirecek öğrenciler için de gar, havalimanı ve otogarlar da bakanlık stantlarının olacağını, gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. AA

    Cumhurbaşkanıe-devletGençlik ve Spor BakanıGençlik ve Spor BakanlığıKYKöğrenciRecep Tayyip ErdoğanTürkiye

    nest...

    gelişim planı örnekleri 2022 doğum borçlanmasi ne kadar uzaktaki birini kendine aşık etme duası 2021 hac son dakika allahümme salli allahümme barik duası caycuma hava durumu elle kuyu açma burgusu dinimizde sünnet düğünü nasil olmali başak ikizler aşk uyumu yht öğrenci bilet fiyatları antalya inşaat mühendisliği puanları malta adası haritada nerede

    © 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.