hakik hava kuvvetleri misafirhanesi / TESUD - TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ

Hakik Hava Kuvvetleri Misafirhanesi

hakik hava kuvvetleri misafirhanesi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Misafirhanesi adresi, iletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mah., Gazi Mustafa Kemal Bulv. No, Çankaya/Ankara, Türkiye

Telefon:() 59 74



Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: kara kuvvetleri komutanlığı misafirhanesi çankaya/ankara, maltepe misafirhane ankara, kara kuvvetleri vardiya yatakhanesi maltepe, ankara orduevi, hava kuvvetleri misafirhanesi ankara, türk metal sendikası ankara maltepe misafirhanesi, sıhhiye orduevi

Yorumlar

Her zaman tavsiye ederim. Yeri konumu güzel. Askeri bir tesis. Kimliğiniz varsa ortam güzel. Cuma akşamları canlı müzik bulabilirsiniz.

Merkezi bir konuma sahip yürüyerek ister sıhhiye Kızılay yönüne isterseniz opera Ulus yönüne gidebilirsiniz. Aradığınız herşeyi rahatlıkla bulabileceğiniz bir çok mağaza ve dükkana yakın. Müzeler Gençlik parkı ,opera , Ankara kalesi gezmeyi sevenler ben asla yorulmam diyenler için çok yakın ve görülmeye değer. Temiz ve disiplini yüksek, güvenilir biryer.

Askeri yerler bana güven veriyor. Havacıların kafeteryaları ise cok temiz ve düzenli oluyor.

Herzaman çok yoğun, Restoran kalitesi çok iyi, odalar temiz, fiyat maliyet olarak oldukc seafoodplus.info: 5/5

Yeni bir başçavuş gelmiş böyle bir hizmet 25 yıl TSK hizmetimde görmedim. İsmi de Osman imiş ilgi ve alaka süper HAKİK ve Osman Bçvş. a başarılar seafoodplus.info: 5/5

Genel ihtiyacı karşılar fakat porsiyonlar fiyata göre küçük.

Hakik'de oğlum ve gelinimle bir akşam yemeği yedim çok memnun kaldım. Nezih çok güzel bir yerdiHizmet: 5/5

Hayatım da yediğim en berbat ızgara seafoodplus.info bıçak kaşık yıkanmamış aşırı seafoodplus.info olarak harika bir yer olarak gittiğim akşam yemeği sanki dünden kalmış salata patates kızartması ve ıseafoodplus.info daha seafoodplus.infoe kesinlikle etmiyorum

Askeri bir tesis,sivil halkın kullanımına açık değil.

Herşey için teşekkürler.. odalar çok güzel.. ayrıca herkese yardımcı oldukları için çok teşekkürler..

hava kuvvetleri hakik

Ankara misafirhaneleri rehberinden Hava Kuvvetleri İkmal Komutanlığı (HAKİK) Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Hava Kuvvetleri İkmal Komutanlığı (HAKİK) Sosyal Tesisleri konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

HAKİK ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: HVKK Opera Askeri Gazino. Çankaya &#; Ankara
Telefonu:
Harita: Askeri alanların harita, resim, fotoğraf, video ve diğer görsel dokümanlarının yayınlanması yasak olduğundan, HAKİK Sosyal Tesisleri resimleri ve haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Balgat’ta bulunan bu tesise, Ankaray – Ankara metrosu ile Çankaya&#;da inerek ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Balgat’tan geçen Çankaya – Balgat – Öveçler minibüsleri – dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı TSK Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava İkmal Komutanlığı Misafirhanesi ve Eğitim Tesisi olan bu merkez, askeri personele hizmet vermekle birlikte bekarlar için misafirhane bölümü bulunmaktadır. Ayrıca Hakik sosyal tesisleri yüzme havuzu da burada yer almakta, misafirler belli dönemler içerisinde yüzme havuzu ücretleri – fiyatları tarifesi ile bu havuzdan yararlanabilmektedir.  oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır. Bundan birkaç yıl öncesinde başlayan tadilatın son aşaması henüz bilinmemektedir. Bu yüzden konaklama tercihi yapmadan önce tesise ulaşalarak bilgi almanızı tavsiye ederiz.

 

*** Ankara Hakik misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

pansiyonMisafirhaneler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir