kabarık nişanlık modelleri fiyatları / Nişanlık Abiye Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Kabarık Nişanlık Modelleri Fiyatları

kabarık nişanlık modelleri fiyatları

Kabarık Abiyeler

Katılacağınız davet veya düğün için, tercih edebileceğiniz birçok abiye seçeneği arasından seçim yapmak her zaman kolay olmuyor. Mini, maksi, midi, göğüs dekolteli, sırt dekolteli, yırtmaçlı, kabarık ve daha pek çok farklı modeli olan abiyeler, her sezon yenilenen trendlerle tercihlerinize sunulmakta. Söz veya nişan töreni için şık ve gösterişli bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adaylarının genelde ilk tercihi kabarık abiye modellerini seçmek oluyor. Özellikle tarihi mekan veya otel gibi ışıltılı alanlar için ideal olan bu modellerin, geniş olan basenleri kamufle etmek gibi bir özelliği de bulunmakta.

Düğün, davet ya da şık ve ışıltılı bir organizasyona katılmadan önce, modeller arasından kabarık abiyeleri de seçenekleriniz arasına eklemek istiyorsanız bu yılın trendlerini de incelemeden geçmeyin.

Zarif Görünmek İçin Kabarık Abiye Elbiseler

Belden oturan, beli vurgulayan ve aynı zamanda etek kısmı kabaran abiyeler, her zaman şık ve doğru seçimlerdir. Ayrıca doğru malzemeler ile tasarlandığında, çok zarif görünebilir. Üst kısmında bulunan dantel işlemeleri olan ve uygun kabarık eteği ile oldukça zarif görünen abiye elbiseleri, gönül rahatlığıyla tercih edip giyebilirsiniz. Dilerseniz dantellere taş ve boncuk detayları da eşlik edebilir fakat dikkat çekici bir etek ile sade ve zarif bir hava yakalamak istiyorsanız tek başına kaliteli bir dantel bile yeterli olacaktır.

Tüy Detaylı Kabarık Nişanlık Modeli

İhtişamına ve şıklığına biraz romantizm katmak isteyen gelin adayları için tüy detaylı tasarımlar çok uygun seçim olmaktadır. Yakası tüylü kabarık nişanlık modelleri ideal bir seçim olabilir. Omuzlarını geniş göstermek isteyen gelin adayları için çok uygun model olduğu da unutulmamalıdır.

Bir davete giderken eğer gösterişli ve şık görünmeyi seviyor ve bunu istiyorsanız yine kabarık ve de tüy detaylı bu tarz bir modeli tercih edebilirsiniz. Tek renk, kol ya da etek ucu kısmında tüy detayları olan, parıltılı işlemelerin de eşlik edebileceği, bel kısmında kemer detayı eklenebilecek, tam kararında göğüs dekoltesine sahip ve belin inceliğini gösteren hafif kabarık eteği ile soft renkli kabarık abiye elbiseler, özel geceler ve davetler için çok iyi ve yerinde seçimler olabilir.

Fiyonk Detaylı Kabarık Abiye Elbiseler

Yeni abiye trendlerine uygun bir model arıyorsanız fiyonk detaylı bir kabarık abiye tasarımını tercih edebilirsiniz. Özellikle kır veya havuz başı gibi açık havada olan  organizasyonlara çok yakışan bu model, armut vücut tipli gelin adayları tarafından, geniş basenlerini saklamak için kullanabilir. Ayrıca fiyonk detayının genç havası sayesinde gelin ya da damadın 1. Derece yakını olan genç kızların da oldukça severek tercih ettiği bir modeldir.

İşlemeli Kabarık Nişan Elbisesi Modeli

Kabarık kolları, boncuk, taş ya da pul işlemeli, fiyonk kemer ile detaylandırılmış, modern ve romantik bir tasarıma sahip olan modelleri, ilkbahar ve yaz aylarında yapılacak nişan organizasyonları için tercih edebilirsiniz. Bu modeller sade bir topuz ile romantik ve zarif bir görünümü yakalamanıza yardımcı olur. Özellikle işlemeli kabarık etekli elbiselerde eteğin kabarıklığı arttıkça ağırlığı ve dikkat çekiciliği de artacağından nişan elbisesi kabarık olarak tercih edilmesi çok daha uygun olacaktır. Ayrıca kabarık nişan elbiseleri, kırmızı renkte tasarlandığında harika birer kına gecesi elbisesi de olur.

Tek Omuzlu Kabarık Nişanlık Modeli

Nişan töreninde tüm bakışları üzerinizde toplamanızı sağlayacak, tek omuzlu, işleme detaylı, A etek kesimine sahip kabarık abiye modelleri otel gibi kapalı ortamda yapılacak nişan organizasyonlarında giyebilirsiniz. Tek omuzlu olan nişan elbiseleri, omuzlarını geniş göstermek isteyen gelin adaylarının tercih etmesi de tesadüf değildir.

Kabarık Prenses Abiye Modelleri

Kabarık prenses abiye modelleri her vücut tipindeki kadına yakışır. Bu modelde en önemli kısım ise vücut oranını doğru ve düzgün ayarlamaktır. Mesela kilolu bir gelin adayını, fazla kabarık bir abiye olduğundan daha iri gösterebilir. Minyon tipli kadında ise işlemeler kol ve yaka bölümlerinde fazla kullanılırsa hatları gizler.

Prenses model kabarık abiye modelleri, her renk ve her süsleme detayı ile her sezon çok sayıda kadının tercihi olmaktadır.

Pembe Kabarık, Prenses Nişanlık Modeli

Eteği tamamen kabarık tüllerden yapılan, gövdesi kristal taş işlemeli, straplez bir yaka modeli ile prenses gibi görünüme sahip olunacak bir tasarım hayal edin. Elbisenin üzerindeki taş işlemeler bulunduğundan ayrıca iddialı takılar takılmasına da gerek olmadığı için, nişanlığınızı bir çift, şık sallantılı küpe veya isterseniz taşlı bir saç aksesuarı ile tamamlayabilirsiniz. Her sezon trend olan ve modası asla geçmeyen pembe kabarık prenses abiye elbiseler nişanlar için ideal modellerdir.

Kabarık Siyah Abiye ve Nişanlık

En asil renklerden birisi olan siyah abiye modelleri, giyen kadınları olduğundan daha fazla ince, zarif ve şık göstermesi ile bilinir. Siyah kabarık abiyeler ise özel günlerde iddialı görünmek isteyen kadınlar için çok uygundur. Bel hizasından açılan, balo görünümlü elbiseler mezuniyet törenlerinde de alternatif olarak iyi birer seçim olabilir.

Eğer prenses nişanlık modelini siyah renkte seçmeyi düşünüyorsanız, kabarık görünümü tül detaylı tasarımlarından tercih edebilirsiniz. Özellikle tütü tarzı katlı eteklerde daha uçuş uçuş bir görünüme sahip olmak mümkün olabilir. Eğer Fransız dantel detayı olan bir elbise düşünüyorsanız, etek ucu işlemeli tasarımları da kullanabilirsiniz.

Mini ve Midi Kabarık Prenses Abiye Modelleri

Midi prenses abiyeler, genellikle bel hizasından kısa katlar şeklinde veya üst üste dikilen tüller ile kabartılarak tercih edilir. Midi abiyeleri, özellikle mezuniyet töreni veya özel etkinlikler için elbise arayan genç kızlar tercih eder. Modern ve şık olan bu tasarımların yanında dolgu topuklu ayakkabı ve minik çantalar harika bir uyum yakalar.

Mini abiyelerde ise tüllü etekler daha fazla ön plana çıkar. Bir dönemin modası olan önü kısa arkası uzun modellerde kuyruk bölümünden katlı tül kullanılan modeller tercih edilmekte. İnce askılar bu modellerde şık bir görünüm yakalamaya yardımcı olabilir. Etekte katlı tül kullanımı daha fazla olduğu için bu abiyelerde straplez yaka tercih edilmesi hoş olabilir.

Mezuniyet geceniz için havalı ve zarif gece elbiseleri tercihinizi mini bir modelden yana  kullanabilirsiniz. Bu tarz bir abiye böyle özel bir gecede çok dikkat çekici bir görünüm sağlayabilir. Kabarık eteği ve göğüs dekoltesi ile oldukça şık görünen bu tarz bir abiye, nişan gecesi  için de tercih edebilir.

Kırmızı Kabarık Abiye Modeli

Kına davetlerinin genelde simge haline gelen rengi kırmızı tonlarında abiyeler, katlı tül ve kasnaklı modellerde kabarık olarak tasarlanabiliyor. Hareketli bir görünüm yakalamak isteyen gelin adayları, omuz kısımları püsküllü ve kabarık abiyeleri tercih edebilir. Kına törenine uygun bir şekilde taşlı veya kırmızı çiçekli taçlar ile şık bir görünüme sahip olmak mümkün.

Kına gecenizde bindallı için kıyafet değişimi yapmanız gerekiyorsa iki parçalı kabarık abiyeler  giyebilirsiniz. Bu sizin etek ve büstiyerinizi  hızlı olarak çıkarıp bindallınızı giymenizi sağlar. Sadece kaftan giyecekseniz kabarık eteği çıkarıp kaftanın altında düz bir kırmızı etek giyebilirsiniz.

Kabarık Prenses Tesettür Nişanlık ve Abiye

Kapalı kadınlar için tasarlanan birbirinden şık prenses abiyeler, farklı renk ve kumaş seçenekleri ile her zevke hitap etmekte. Genellikle katlı tül kumaştan tasarlanan kabarık abiye tesettür elbiseleri birçok gelin adayı nişanında tercih etmekte. Pudra rengi, açık mavi, su yeşili gibi pastel tonların öne çıktığı prenses tesettür abiyelerde bishop kollar oldukça şık ve görkemli görünüyor.

Prenses tesettür abiyelerde elbisenin göğüs kısmında ince dantel işlemeler tercih edilebilir. Eğer işlemeli bir kabarık tesettür abiye modeli tercih edecekseniz seçtiğiniz kumaşın simli olmamasına özen göstermeniz gereklidir. Aynı şekilde türban modelinizi de elbise ile uyumlu olacak bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Aradığınız kabarık abiye elbiseyi bulmak için hemen kabarık abiye elbise modellerimizi incelemeye başlayın!

Tümünü GösterTümünü Gizle

Uzun Nişanlık Modelleri

En özel gecenize özel Uzun nişanlık modelleri en uygun fiyat ve kalite garantisi ile Abiyefon'da. Ücretsiz ve aynı gün kargo & iade

  • Son 2

    Gold Taş İşlemeli Kuyruklu Balık Özel Tasarım Abiye ABU2988

    Gold Taş İşlemeli Kuyruklu Balık Özel Tasarım Abiye ABU2988

  • Lacivert Taşlı Tek Omuz Bacak Dekolteli Uzun Abiye ABU2964

    Lacivert Taşlı Tek Omuz Bacak Dekolteli Uzun Abiye ABU2964

  • Zümrüt Yeşili Taşlı Tek Omuz Bacak Dekolteli Uzun Abiye ABU2964

    Zümrüt Yeşili Taşlı Tek Omuz Bacak Dekolteli Uzun Abiye ABU2964

  • Son 2

    Kırmızı Taşlı Tek Omuz Bacak Dekolteli Uzun Abiye ABU2964

    Kırmızı Taşlı Tek Omuz Bacak Dekolteli Uzun Abiye ABU2964

  • Zümrüt Yeşili Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Dalya Abiye ABU3165

    Zümrüt Yeşili Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Dalya Abiye ABU3165

  • Kırmızı Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Dalya Abiye ABU3165

    Kırmızı Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Dalya Abiye ABU3165

  • Zümrüt Yeşili Straplez Balen Korse Detay Uzun Balık Abiye ABU3120

    Zümrüt Yeşili Straplez Balen Korse Detay Uzun Balık Abiye ABU3120

  • Son 1

    Kırmızı Straplez Balen Korse Detay Uzun Balık Abiye ABU3120

    Kırmızı Straplez Balen Korse Detay Uzun Balık Abiye ABU3120

  • Son 2

    Siyah Straplez Balen Korse Detay Uzun Balık Abiye ABU3120

    Siyah Straplez Balen Korse Detay Uzun Balık Abiye ABU3120

  • Kırmızı Üstü Transparan Yırtmaçlı Uzun Şifon Abiye ABU3144

    Kırmızı Üstü Transparan Yırtmaçlı Uzun Şifon Abiye ABU3144

  • Siyah Üstü Transparan Yırtmaçlı Uzun Şifon Abiye ABU3144

    Siyah Üstü Transparan Yırtmaçlı Uzun Şifon Abiye ABU3144

  • Siyah Kısa Kol Üstü Taşlı Uzun Balık Abiye ABU3102

    Siyah Kısa Kol Üstü Taşlı Uzun Balık Abiye ABU3102

  • Son 1

    Lacivert Kısa Kol Üstü Taşlı Uzun Balık Abiye ABU3102

    Lacivert Kısa Kol Üstü Taşlı Uzun Balık Abiye ABU3102

  • Gold Üstü İşlemeli Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3161

    Gold Üstü İşlemeli Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3161

  • Siyah Üstü İşlemeli Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3161

    Siyah Üstü İşlemeli Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3161

  • Son 2

    Pudra Kapri Kol Kare Yaka Simli Balık Abiye ABU2996

    Pudra Kapri Kol Kare Yaka Simli Balık Abiye ABU2996

  • Son 1

    İndigo Kapri Kol Kare Yaka Simli Balık Abiye ABU2996

    İndigo Kapri Kol Kare Yaka Simli Balık Abiye ABU2996

  • Bordo Tek Omuz Uzun Tafta Özel Tasarım Abiye ABU3160

    Bordo Tek Omuz Uzun Tafta Özel Tasarım Abiye ABU3160

  • Lacivert Tek Omuz Uzun Tafta Özel Tasarım Abiye ABU3160

    Lacivert Tek Omuz Uzun Tafta Özel Tasarım Abiye ABU3160

  • Siyah Straplez İşlemeli Balen Korse Uzun Şifon Abiye ABU3145

    Siyah Straplez İşlemeli Balen Korse Uzun Şifon Abiye ABU3145

  • Son 1

    Lacivert Straplez İşlemeli Balen Korse Uzun Şifon Abiye ABU3145

    Lacivert Straplez İşlemeli Balen Korse Uzun Şifon Abiye ABU3145

  • Siyah Tek Kol Simli Uzun Saten Abiye Elbise ABU3162

    Siyah Tek Kol Simli Uzun Saten Abiye Elbise ABU3162

  • İndigo Taş İşlemeli Uzun Tül Kol Özel Tasarım Abiye ABU2791

    İndigo Taş İşlemeli Uzun Tül Kol Özel Tasarım Abiye ABU2791

  • Son 2

    Zümrüt Yeşili Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

    Zümrüt Yeşili Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

  • Son 2

    Saks Mavi Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

    Saks Mavi Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

  • Son 1

    Lacivert Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

    Lacivert Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

  • Son 1

    Pudra Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

    Pudra Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

  • Son 1

    Kırmızı Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

    Kırmızı Kayık Yaka Üstü Pullu Uzun Saten Abiye ABU3100

  • Fuşya Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Fuşya Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Pembe Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Pembe Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Orange Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Orange Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Zümrüt Yeşili Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Zümrüt Yeşili Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Siyah Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Siyah Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Lacivert Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Lacivert Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Gümüş Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Gümüş Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Fıstık Yeşili Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Fıstık Yeşili Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Bej Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

    Bej Askılı Ateş Pile Yırtmaçlı Uzun Abiye ABU2909

  • Kırmızı Transparan Balen Korse Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3146

    Kırmızı Transparan Balen Korse Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3146

  • Mor Transparan Balen Korse Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3146

    Mor Transparan Balen Korse Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3146

  • Son 1

    Siyah İşlemeli Straplez Uzun Pullu Özel Tasarım Abiye ABU3083

    Siyah İşlemeli Straplez Uzun Pullu Özel Tasarım Abiye ABU3083

  • Siyah Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

    Siyah Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

  • Kırmızı Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

    Kırmızı Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

  • Lacivert Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

    Lacivert Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

  • Son 1

    Vizon Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

    Vizon Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

  • Bordo Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

    Bordo Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

  • Tarçın Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

    Tarçın Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

  • Pudra Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

    Pudra Kayık Yaka Yırtmaçlı Uzun Pul Payet Abiye ABU2987

  • Fuşya Kayık Yaka Bacak Dekolteli Simli Uzun Abiye ABU3133

    Fuşya Kayık Yaka Bacak Dekolteli Simli Uzun Abiye ABU3133

  • Zümrüt Yeşili Bacak Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye ABU2958

    Zümrüt Yeşili Bacak Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye ABU2958

  • Son 2

    Lacivert Bacak Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye ABU2958

    Lacivert Bacak Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye ABU2958

  • Son 2

    Kırmızı Bacak Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye ABU2958

    Kırmızı Bacak Dekolteli Kuyruklu Uzun Abiye ABU2958

  • Lacivert Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

    Lacivert Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

  • Pudra Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

    Pudra Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

  • Gold Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

    Gold Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

  • Son 2

    Kırmızı Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

    Kırmızı Kare Yaka Uzun Kol Simli Balık Abiye ABU3140

  • Son 2

    Gold Kolsuz İşlemeli Uzun Simli Prenses Abiye ABU2880

    Gold Kolsuz İşlemeli Uzun Simli Prenses Abiye ABU2880

  • Son 1

    Ametist Kolsuz İşlemeli Uzun Simli Prenses Abiye ABU2880

    Ametist Kolsuz İşlemeli Uzun Simli Prenses Abiye ABU2880

  • Son 2

    Zümrüt Yeşili Pullu Uzun Kol Yırtmaçlı Saten Abiye ABU3080

    Zümrüt Yeşili Pullu Uzun Kol Yırtmaçlı Saten Abiye ABU3080

  • Son 2

    Bordo Pullu Uzun Kol Yırtmaçlı Saten Abiye ABU3080

    Bordo Pullu Uzun Kol Yırtmaçlı Saten Abiye ABU3080

  • Son 1

    Ekru Pullu Uzun Kol Yırtmaçlı Saten Abiye ABU3080

    Ekru Pullu Uzun Kol Yırtmaçlı Saten Abiye ABU3080

  • Siyah Pullu Uzun Kol Saten Abiye Elbise ABU3143

    Siyah Pullu Uzun Kol Saten Abiye Elbise ABU3143

  • Son 1

    Zümrüt Yeşili Pullu Uzun Kol Saten Abiye Elbise ABU3143

    Zümrüt Yeşili Pullu Uzun Kol Saten Abiye Elbise ABU3143

  • Son 1

    Siyah Straplez Önü Kısa Arkası Uzun Özel Tasarım Abiye ABU3084

    Siyah Straplez Önü Kısa Arkası Uzun Özel Tasarım Abiye ABU3084

  • Lavanta Askılı Üstü İşlemeli Uzun Simli Prenses Model ABU3073

    Lavanta Askılı Üstü İşlemeli Uzun Simli Prenses Model ABU3073

  • Gümüş Tek Kol Kuyruklu Uzun Pullu Balık Abiye ABU3141

    Gümüş Tek Kol Kuyruklu Uzun Pullu Balık Abiye ABU3141

  • Lila Tek Kol Kuyruklu Uzun Pullu Balık Abiye ABU3141

    Lila Tek Kol Kuyruklu Uzun Pullu Balık Abiye ABU3141

  • Son 2

    Lacivert Otrişli Straplez Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3091

    Lacivert Otrişli Straplez Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3091

  • Son 2

    Siyah Otrişli Straplez Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3091

    Siyah Otrişli Straplez Yırtmaçlı Uzun Saten Abiye ABU3091

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır