gaziantep sahinbey kiralik ev / Şubelerimiz - Eminevim

Gaziantep Sahinbey Kiralik Ev

gaziantep sahinbey kiralik ev

Gaziantep Şahinbey Kiralık Ev

Şahinbey Kiralık Konut Arayan Okuyucularımız için İlçe Hakkında Bilgiler

Şahinbey kiralık konut arıyorsanız hazırladığımız bu yazıda ilçe hakkında edineceğimiz bilgiler ile, ev arama sürecinize daha emin adımlar ile devam edebileceksiniz. Konut arama süreci içerisinde olan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da bölge hakkında biraz da olsa fikir sahibi olmalıdır. Bu amaç ile hazırladığımız bu ilçe rehberinde Şahinbey ilçesinin ekonomik faaliyetleri, coğrafi karakteristikleri ve nüfus özellikleri gibi bir ilçeyi temel bir düzeyde tanımlayabilecek kısa bilgilere yer vermeye çalıştık. Antep savunması sırasında oldukça büyük katkılar sağlayan Şahin Bey'in anısına ilçenin adı Şahinbey olmuştur. Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olmak ile birlikte, Gaziantep ilinin de en büyük ilçesi olma özelliğine sahiptir. Önceden bir mahalle olarak sayılan Şahinbey, senesinde Gaziantep ilinin artık bir büyükşehir olması sonrasında, bir ilçe olma statüsünü kazanmıştır. 

Şahinbey Kiralık Konut Bakan Kişiler için İlçenin Coğrafi Karakteristikleri

Öncelikle Şahinbey ilçesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde olan Gaziantep iline bağlıdır. İlçe sınırları içerisinde ortalama yüksekliği metre kadar olan Sof Dağları yer almaktadır. Bu coğrafi yapı, ilçenin doğusuna doğru uzanmaktadır. Bu dağların arasında ise pek çok sayıda, küçük çapta vadiler bulunmaktadır. İlçenin toplam yüz ölçümü km2 olup denizden yüksekliği de metre olarak ölçülmüştür.

Şahinbey Kiralık Konut Arayan Kişiler için İlçenin İklimi ve Ekonomik Faaliyetleri

Şahinbey kiralık daire arayışında olanlar için ilçe genelinde Akdeniz iklimine ait hava koşul karakteristiklerinin egemen olduğu görülmektedir. Yaz ayları sıcak ve kurak geçerken kış ayları soğuk ve yağışlı geçmektedir. Gece vakti oldukça serin olmaktadır. Bunun bir sebebi de Nur Dağları'nın ilçenin havasını büyük bir miktarda etkilemesidir. Bu yüzden deniz ve kara ikliminin geçiş konumunda yer almaktadır. İlçeye düşen yağışlar en sık Ocak ve Şubat aylarında gerçekleşmektedir. Ancak yaz ayları hariç her ay yağış görülmektedir. İlçede bugüne kadar bilinen en yüksek sıcaklıklar 42,8 santigrat derece olup en düşük sıcaklıklar da ,5 santigrat dereceyi bulmaktadır. Gece ve gündüz ile mevsim aralarındaki sert hava değişimleri, çöl ikliminin karakteristiklerine aittir. 

İlçe sakinlerinin büyük bir kısmı, geçimlerini küçük sanayi işletmeleri ile kazanmaktadır. Gaziantep il merkezine olan yakınlığı sebebi ile ekonomisi oldukça ileridedir. İlin alışveriş merkezi durumunda olması da yine bu sebepten dolayıdır.

Şahinbey Kiralık Konut Bakan Okuyucularımız için İlçenin Nüfus Özellikleri ve Mahalleleri

yılında yapılmış olan son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, Şahinbey ilçesinde toplam kişi yaşamaktadır. Bu insanların %50,56'sı erkek olup geriye kalan %49,44'lük kısmı kadın nüfus oluşturmaktadır. İlçenin son 10 yılda gözlemlenen nüfus verilerine göre, ilçede yavaş ve istikrarlı bir biçimde nüfus artışı gözlemlenmektedir. İlçenin güncel nüfus artış hızı %0,40 olarak tespit edilmiştir. 

Şahinbey ilçesine bağlı toplam adet mahalle bulunmaktadır. Şahinbey kiralık ev arayan okuyucularımızın arasından tercih edebileceği mahalle seçeneklerinin bir kısmının listesi aşağıda sıralanmıştır:

  • Karataş Mahallesi,
  • Yeditepe Mahallesi,
  • Şahintepe Mahallesi,
  • Güneş Mahallesi,
  • Akkent Mahallesi,
  • Barak Mahallesi,
  • Vatan Mahallesi.

Eğer siz de Şahinbey Çamlıca kiralık ev gibi ilçe spesifiğinde ev arama süreci içerisindeyseniz bölgedeki emlakçıları ziyaret etmeyi ya da seafoodplus.info sitesi üzerindeki listeleme sayfalarına uğramayı unutmayınız.

Şahinbey’de bin pehlivan meydana çıkıyor


Haziran tarihleri arasında Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin 3. Ayağı Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Spor Köyü’nde gerçekleştirilecek. Bin güreşçinin katılacağı organizasyonda güreşçiler altın kemer için mücadele edecek.


Başkan Tahmazoğlu’ndan davet


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Yağlı Güreş organizasyonuna bütün Gazianteplileri davet ederek, “Şahinbey Belediyesi olarak önemli organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bin güreşçinin katılacağı Yağlı Güreş organizasyonumuz Haziran tarihlerinde Akkent Spor Köyü’nde düzenleyeceğiz. Hemşerilerimize ata sporumuzu daha yakından tanıma ve izleme olanağı sunacağız. Şampiyonların katıldığı ve birinden heyecanlı müsabakaların olacağı önemli organizasyona bütün hemşerilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Final pazar günü


Şahinbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dev organizasyon 24 Haziran Cumartesi günü başlarken, final müsabakası ise 25 Haziran Pazar günü yapılacak. İki gün sürecek olan organizasyon sonrasında altın kemeri kazanacak olan güreşçi belli olacak.

Şahinbey bölgesindeki kiralık daire

Son güncellenme

Geçen hafta

Son 15 gün

Geçen ay

Fiyat: TL

Metrekare aralıkları

0 TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL +

&#; Daha fazlası

odalı

1+ odalı

2+ odalı

3+ odalı

4+ odalı

Alan: metrekare

Metrekare aralıkları

0 - 15 metrekare

15 - 30 metrekare

30 - 45 metrekare

45 - 60 metrekare

60 - 75 metrekare

75 - metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

+ metrekare

&#; Daha fazlası

banyolar

1+ banyolu

2+ banyolu

3+ banyolu

4+ banyolu

Resimler

kiralık daire ilanı bulundu

Gaziantep Şahinbey DüztepeKiralık Konut m² Birim Kiraları

* Bu ekrandaki tahminler, seafoodplus.info tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde seafoodplus.info veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde seafoodplus.info herhangi bir sorumluluk üstlenmez.



DövizOca 19 - May 231 Yıllık2 YıllıkBugün
USD/TRY%0,00%45,56%,14 25,23
EUR/TRY%0,00%50,49%,03 27,44
GBP/TRY%0,00%51,59%,83 32,03
EUR/USD%0,00%3,39%-8,91 1,09

Gaziantep Şahinbey Düztepe Kiralık Konut Ortalamaları

Ortalama BirimKira 19 ₺/m2
Ortalama Brüt Alan m2
OrtalamaKira
Geri Dönüş Süresi31yıl
Min. Maks. BirimKira 15 - 40 ₺/m2
Pazardaki Yaş Ortalaması 8yıl
Ortalama Pazarlama Süresi42gün
Stok Adedi2ad.
Stok Oranı-
Stok Değişimi-

Gaziantep Şahinbey Düztepe Kiralık Konut Kırılımları

* Endeksa verilerine dayanmaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir