toroslar elektrik sorgulama / Ödeme Bilgileri Sorgulama

Toroslar Elektrik Sorgulama

toroslar elektrik sorgulama

Elektrik Kesintisi Sorgulama

Toroslar EDAŞ (Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.); Adana, Osmaniye, Gaziantep, Mersin, Kilis ve Hatay illerinin elektrik dağıtım şebekesi inşa, bakım ve işletme faaliyetlerini sürdürmekte ve Toroslar Elektrik Dağıtım Bölgesi’nde milyonun üzerinde bir nüfusun elektrik dağıtımına erişimini sağlamaktadır.

Toroslar EDAŞ, Türkiye’de tüketilen toplam elektrik enerjisinin önemli bir kısmını oluşturan Toroslar Elektrik Dağıtım Bölgesi’nde gerçekleştirdiği elektrik dağıtımına uluslararası kalite standartlarında devam etmektedir.

Yenilikçi, müşteri odaklı, çözümcü yaklaşımı ile kesintisiz hizmet anlayışına sahip Toroslar EDAŞ, elektrik enerjisi tüketicilerinin ihtiyaçlarına hızlı yanıt verebilmek adına hizmet ve uygulamalarını her geçen gün geliştirmekte ve yeni çözümleriyle müşteri memnuniyet oranını artırmaktadır.

Müşterilerinin elektrik enerjisine pratik bir şekilde ulaşmalarını sağlayan ve bu enerjiden kesintisiz bir şekilde yararlanmaları için çalışan Toroslar EDAŞ, yenilikçi çözümleri ile her zaman daha iyiyi hedefliyor.

Siz de Toroslar EDAŞ Online İşlemler aracılığı ile elektrik enerjisine en pratik şekilde ulaşabilir, bölgenizde yaşanan arızaları hızlıca bildirerek Toroslar EDAŞ ekiplerinin sorunu bir an önce ortadan kaldırmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bu anlamda, Toroslar EDAŞ ekiplerinin günlük hayatı büyük ölçüde sekteye uğratan elektrik kesintisi, direk/trafo arızası, sokak aydınlatması arızası gibi sorunlara yol açan nedeni en kısa sürede tespit etmeleri ve ortadan kaldırmaları için Toroslar EDAŞ Arıza Bildirme ekranını kullanabilirsiniz

Toroslar EDAŞ websitesi üzerinden erişebileceğiniz bir diğer pratik çözüm ise Toroslar EDAŞ Tazminat Sorgulama ve Başvuru ekranı. Bu ekran üzerinden tazminat durumunuzu sorgulayabilir, tazminat için kolayca başvuruda bulunabilirsiniz.

Ayrıca Toroslar EDAŞ Kaçak İşlemleri çözümü aracılığı ile kaçak bedelinizin hesaplanması için talepte bulunabilir, kaçak elektrik ihbarında bulunabilir, kaçak durumu sorgulayabilirsiniz.

Toroslar EDAŞ’ın elektrik enerjisine dair sorularınızı yanıtladığı Sıkça Sorulan Sorular bölümünden ise elektrik dağıtım konusundaki diğer ihtiyaçlarınıza ne gibi çözümler sunulduğunu öğrenebilirsiniz

Diğer yandan borç ödeme, başvuru sorgulama, endeks işlemleri, sayaç işlemleri gibi diğer ihtiyaç duyacağınız işlemleri de Toroslar EDAŞ Online İşlemler aracı üzerinden pratik bir şekilde çözümleyebilirsiniz.

Toroslar EDAŞ’ın faaliyet gösterdiği il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi çeşitli nedenlerden dolayı önceden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileri hakkında önceden haberdar olabilirsiniz.

Enerji verilemeyeceği için elektrik kesintisi yaşanacak yerleri ve anlık olarak elektrik kesintisi yaşanan yerleri Toroslar EDAŞ Elektrik Kesintisi ekranından il ve ilçe seçimi yaparak görüntüleyebilirsiniz.

Adana, Osmaniye, Gaziantep, Mersin, Kilis ve Hatay’daki planlı elektrik kesintilerinin zamanlamasını öğrenerek günlük rutininizin aksamaması için gereken önlemleri alma imkanı bulabilirsiniz.

Planlı elektrik kesintileri, başlangıç tarihinden en az 48 saat önce Toroslar EDAŞ websitesi ve Toroslar Mobil uygulaması üzerinde görüntülenebilir.

Akdeniz Elektrik Perakende

Akedaş Elektrik Perakende

Aksa &#;oruh Elektik Perakende

Aksa &#;oruh Elektrik Dağıtım

Aksa Fırat Elektrik Dağıtım

Aksa Fırat Elektrik Perakende Satış A.Ş.

Avel Avrupa Elektrik Enerjisi

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş.

Balkaya Enerji Toptan Satış A.Ş.

Batı&#;im Enerji Toptan

Bereket Elektrik Tedarik A.Ş.

Bereket Enerji &#;retim A.Ş. (Bereket Grubu)

Ck &#;amlıbel Elektrik Perakende

Dicle Elekrik Dağıtım A.Ş

Dicle Epsaş Elektrik Perakende

Eltek Elektrik Enerji Kth

Ensat Elektrik Enerjisi Tedarik Ticaret A.Ş.

Eren Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş.

Eren Enerji Elektrik &#;retim A.Ş.

Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş.

İ&#;daş &#;elik Elektrik

İkitelli Org. San. Elektrik

Kayserı Org. San. Elektrik

Kayseri Mimarsinan Organize

Medaş Elektrik Dağıtım A.Ş

Mepaş Elektrik Perakenda Satış A.Ş

Ortadoğu Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş.

Sarı Perakende Enerji Satış Ve Ticaret A.Ş.

Sedaş Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.

Şems Enerji Elektrik Enerjisi

&#;r&#;nd&#;l Elektrik Enerjisi

Vedaş Vang&#;l&#; Elektik Dağıtım

Vepsaş Vang&#;l&#; Elektrik Perakende

Yaren Grup Elektrik Enerji

Zorlu Enerji Oepsaş Osmangazi Elektrik

Elektrik Faturası Sorgulama ve Fatura Ödemeleri

Türkiye genelinde bulunan tüm elektrik faturası borçlarınızı öğrenmek ve sıra beklemeden, kurum veznelerine, bankalara gerek kalmadan banka kartı ya da kredi kartlarınız ile 9 taksite kadar ödemek için "Faturanı Öde" butonuna tıklayabilirsiniz, dilerseniz Faturamatik İnternet ya da Mobil Şube'mizden de günün her saatinde tüm fatura ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Ayrıca elektrik, su, telefon, doğalgaz, cep telefonu, internet, tv, Digiturk, D-smart, Kablolu TV Türksat, Superonline gibi birçok faturalarınızı "Kayıtlı Faturalarım" alanına kaydederek fatura takibinden kurtulabilir ve ücretsiz borç hatırlatma servisinden yararlanarak tüm borç bilgilerinizi cebinize alabilirsiniz.

  • Elektrik Faturası Ödeme
  • Online Elektrik Faturası Ödeme
  • Kredi Kartı ile Elektrik Faturası Ödeme
  • Elektrik Faturası Sorgulama
  • Elektrik Faturası Borç Sorgulama
  • Elektrik Faturası Borç Ödeme
  • Kredi Kartı ile Fatura Ödeme
  • Elektrik Borcu Sorgulama
  • Tedaş Borç Sorgulama
  • Tedaş Borç Ödeme
  • Tedaş Faturası Sorgulama
  • Tedaş Faturası Ödeme
  • Elektrik Faturası Görüntüleme
  • Elektrik Fatura Borç Sorgulama
  • Tedaş Elektrik Borç Sorgulama
  • Tedaş Elektrik Borç Ödeme
  • Kredi Kartıyla Elektrik Faturası Ödeme
  • Elektrik Parası Ödeme
  • Borç Sorgulama Elektrik
  • Elektrik Faturası Yatırma
  • Elektrik Faturası Öğrenme
  • Abone No ile Elektrik
  • Elektrik Faturası Taksitlendirme
  • Online Ödeme

Online Fatura Öde

Tüm faturalarını "Online Fatura Öde" butonuna basarak kredi kartıyla 9 taksite kadar ödeyebilirsin.

Kredi Kartları

Fatura ödemelerinde hizmet bedeli
alınmamakta
olup, sadece kredi
kartı komisyon bedeli alınmaktadır.

Toroslar EDAŞ nedir? Toroslar EDAŞ elektrik faturası nasıl öğrenilir? Toroslar EDAŞ fatura sorgulama işlemleri

Toroslar EDAŞ hisseleri yılında Enerjisa tarafından satın alındı. Günümüzde 8 milyon kişinin elektrik dağıtımını sağlayan Toroslar EDAŞ yapılan özelleştirmeler ile İçel, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Hatay illerine elektrik dağıtımını yapmaktadır.

Toroslar EDAŞ elektrik faturası sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte pek çok işlem de daha kolay bir hale geldi. Uzun kuyruklar beklemek yerine bilgisayar başında işlemlerini kolay bir şekilde halletmek isteyen birçok kişi bu işlemlerin nasıl yapılabileceğini araştırmaktadır. Gelişim ve değişimleri yakından takip eden EnerjisA % hisselerine sahip olduğu Toroslar EDAŞ ile gelişmeleri aktarmaktadır. Toros EDAŞ sistemi üzerinden elektrik faturası borç sorgulama, fatura görüntüleme, borç ödeme, abonelik sorgulama gibi pek çok işlem yapılmaktadır.

Toroslar EDAŞ elektrik faturasında görüntülemek için ” seafoodplus.info ” sayfasına giriş yaparak sistem üzerinden fatura sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Toroslar Edaş Fatıura Sorgulama

Hizmetlerinden elektrik faturası öğrenilir mi?

Enerjisa'nın sunmuş olduğu hizmetler doğrultusunda internet sitesi üzerinden elektrik faturası borç sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bununla birlikte isteyen kişiler müşteri hizmetleri numarası olan “ 4 ” numarasını kullanarak fatura sorgulaması yapabilirsiniz. Aynı numarayı kullanarak elektrik kesintileri ödeme kanalları gibi aklınıza takılan pek çok sorunun da cevabını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Toros EDAŞ sistemi üzerinden sadece İçel, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Hatay illeri için sorgulama işlemi yapılır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir