bakırköy cumartesi pazarı nerede / Bakırköy Cumartesi Pazarı Nereye Taşındı?

Bakırköy Cumartesi Pazarı Nerede

bakırköy cumartesi pazarı nerede

Bakırköy Cumartesi Pazarı Nerede Nasıl Gidilir, Bakırköy Cumartesi Pazarı Haritası, Yol Tarifi Öğren

Türkiye Haritası » İstanbul » Bakırköy Cumartesi Pazarı Haritası, Konum Yer Bilgisi ve Yol Tarifi Öğrenme

Bakırköy Cumartesi Pazarı

Adres: Bakırkoy Cumartesi Pazarı Pazar Alanı Osmaniye, Bakırköy / İstanbul

Yukarıdaki adres, telefon vb. bilgilerde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize bildiriniz.

Bakırköy Cumartesi Pazarı Haritası

Bakırköy Cumartesi Pazarı Adresine Yol Tarifi Almak ve Ulaşım Bilgisi İçin Buraya Tıklayınız.
Aşağıdaki haritayı kullanarak Bakırköy Cumartesi Pazarınerede bulunduğunu, haritadaki yerini, nereye yakın görebilir ve yol tarifi alabilirsiniz. Bakırköy Cumartesi Pazarı konumuna yakın yerleri görmek için buraya tıklayınız


Bakırköy Cumartesi Pazarı Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Bakırköy Cumartesi Pazarı Haritası" sayfasındasınız. Bakırköy Cumartesi Pazarı haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Bakırköy Cumartesi Pazarı Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Bakırköy Cumartesi Pazarı haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Bakırköy Cumartesi Pazarı Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.

Bakırköy Cumartesi Pazarı İstanbul şehir sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Bakırköy Cumartesi Pazarı için Coğrafi Konum Yer Koordinatları; Enlem: 40° 59' 50¨ N Boylam: 28° 52' 49¨ E

Google Maps veya Navigasyon Cihazınız için Bakırköy Cumartesi Pazarı Coğrafi Koordinatları ise ; Enlem: 40.9971 Boylam: 28.8802 şeklindedir.

Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır

Bakırköy Cumartesi Pazarı haritası, Bakırköy Cumartesi Pazarı uydu görüntüleri, Bakırköy Cumartesi Pazarı karayolları haritası, google maps Bakırköy Cumartesi Pazarı, Bakırköy Cumartesi Pazarı arazi haritası, Bakırköy Cumartesi Pazarı sokak haritası, google earth Bakırköy Cumartesi Pazarı, Bakırköy Cumartesi Pazarı üç boyutlu görüntüsü, Bakırköy Cumartesi Pazarı 3d görüntüleri ve Bakırköy Cumartesi Pazarı yerleşim planı yukarıdaki haritada incelenebilir.

Bakırköy Cumartesi Pazarı haritasına yakın yerler listesi


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

Bakırköy Sosyete Pazarı Nerede, Nasıl Gidilir

Bakırköy Sosyete Pazarı

Bakırköy Sosyete Pazarı İstanbul Bakırköy'de bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüse binerek Zeytinburnu'nda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

            metrobusokmetrobus


  • Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zeytinburnu'nda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

          metrobusok metrobusokmetrobus


  • Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zeytinburnu'nda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

            metrobusok metrobusokmetrobus


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuna binerek Ünalan'da inp Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zeytinburnu'nda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

            metrobusok metrobusokmetrobus

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından gelenler için herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüse binerek Şirinevler durağında inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

           metrobusokmetrobus


  • Bayrampaşa, Esenler taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

            metrobus


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Bakırköy dolmuşlarına binerek Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz.

            minibus


  • Taksim'den Yenikapı-Hacısoman metrosuna binerek Mecidiyeköy'de inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zeytinburnu'nda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bakırköy-İncirli durağında indiğinzde Bakırköy Sosyete Pazarı'na ulaşabilirsiniz. 

            metrobusok metrobusokmetrobus

Bakırköy Cumartesi Pazarı, Bakirköy, nerede, Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş, Tren veya Tramvay ile nasıl gidilir?

Bakirköy şehrinde Bakırköy Cumartesi Pazarı konumuna Toplu Taşıma

Bakirköy, Türkiye'deki Bakırköy Cumartesi Pazarı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Bakırköy Cumartesi Pazarı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Bakırköy Cumartesi Pazarı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Bakırköy Cumartesi Pazarı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Bakırköy Metro-2; Limon Çiçeği Sokağı; İncirli; Talatpaşa Bulvari - Basin Sitesi Yönü; Talatpaşa Bulvari - Incirli Yönü; İncirli Ömür / Eminönü Yönü; İncirli(E-5) - Bahçelievler Yönü; Haznedar Yolu - Çalislar Yönü; İncirli Metrobüs - Cevizlibag Yönü.

Otobüs:3134AS34G72T7376D94YTren:MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M1AMinibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A-03

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Bakırköy Cumartesi Pazarı için yol tarifi alın.

Bakırköy Cumartesi Pazarı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bakirköy konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Bakırköy Cumartesi Pazarı için Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş, Tren ve Tramvay fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Bakirköy, İstanbul

Bakırköy Pazarı Hangi Gün Ve Nerede Kurulur?

Haberin Devamı

Bakırköy pazarı, Bakırköy'ün Florya ve Yeşilköy semtleri arasında yer alıyor. 

Bakırköy Pazarı Hangi Gün ve Nerede Kurulur?

 Bakırköy pazarı, Bakırköy'ün Florya ve Yeşilköy semtleri arasında bulunuyor. Sahil yolunda yer alan Çiroz mevkisinde kurulan bu pazarın ise üstü kapalıdır. Her hafta çarşamba günü kurulan bu pazar, sabit bir yerleşkede kurulur. 

 Bakırköy pazarı, her hafta cumartesi günü kurulan Bakırköy pazarı, alınan tedbirler kapsamında faaliyetlerini yürütüyor. 

İstanbul Bakırköy Pazarı Kaça Kadar Açık?

 İstanbul Bakırköy pazarı, genellikle kıyafet ve kozmetik ürün satın almak isteyen kişilerin tercih ettiği uğrak noktalardan birisidir. Bakırköy pazarı, saat 08:00 ile 20:00 arasında kuruluyor. Bakırköy pazarı diğer pazarlardan farklı olarak pürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor. 

Haberin Devamı

Bakırköy Pazarına Nasıl Gidilir?

 Günümüzde her yaştan insanın dikkatini çekmeyi başaran Bakırköy pazarına ulaşım da oldukça kolaydır. Bakırköy pazarında insanlar kıyafetten kozmetiğe pek çok ürünü kolaylıkla bulabiliyor. Bu nedenle de çok sık tercih ediliyor. Bakırköy pazarına gitmek için metro ya da İETT otobüslerini tercih edebilirsiniz. Bakırköy pazarına şu şekilde ulaşabilirsiniz; 

Metro ile ulaşmak için; Yenibosna -Aksaray metrosu ile Bakırköy İncirli Durağında inebilirsiniz. Bakırköy pazarı ise, hemen yan tarafta yer alır. 

Metrobüs ile ulaşmak için Mecidiyeköy, Kadıköy, Beylizdüzü Metrobüs ile de Bakırköy İncirli Durağında inerek kolaylıkla pazara ulaşabilirsiniz. 

İETT otobüsleri ile pazara ulaşmak için ise 58 numaralı otobüse binebilirsiniz. Bu otobüslerle kolaylıkla pazara ulaşım sağlayabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır