küçük inşaatçılar oyunu / ‎Küçük İnşaatçılar App Store’da

Küçük Inşaatçılar Oyunu

küçük inşaatçılar oyunu

Little Builders, çocuklar için hazırlanmış 3 boyutlu grafik ve animasyonlarla süslü bir inşaat uygulamadır.

Erkan Calp

Erkan Calp -

Little Builders (Küçük İnşaatçılar), 6 yaş ve altı çocukları için hazırlanmış 3 boyutlu bir inşaat uygulamasıdır. İnşaat sektöründe çalışmayı hedefleyen küçük sevimli çocukları yönettiğimiz uygulama 5 interaktif senaryo ve 100’ün üzerinde etkileşimli animasyon ve sürpriz içeriyor.

Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan uygulama bir inşaat alanında yapılan tüm işleri yapmanıza izin veriyor. Kazıcıyı kontrol edebiliyor, çimentoyu karıştırarak duvar örebiliyor, binanın çatısını onarabiliyor, vinç kullanabiliyor, patlayan su borusunu onarabiliyor, çimento karıştırıcısını kullanarak yola beton dökebiliyor, bir evi boyayabiliyorsunuz. Tabii ki her şantiyede görülen tersliklere de hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Etkileyici animasyonlarla beslenmiş yüksek kalitede grafikler sunan ve çocuklara yönelik olduğundan oldukça basit tasarlanmış arayüz ile gelen Little Builders, inşaatçı olmaya karar vermiş çocuklar için harika bir uygulama. Tabii fiyatının yüksek olması ve kendini tekrar eden oynanışı hesaba katmazsak.

Küçük İnşaatçılar, 2-6 yaş arası çocuklara şantiye yaşamını göstermek, inşaat işleriyle tanıştırmak, binalar, yollar inşa ederken eğlenmeleri için geliştirilmiş bir simülasyon.

Çizgi film tadında 3D grafiklerden hazırlanmış oyun oldukça ilgi çekici. Oyun şantiye alanına dönmüş sevimli bir kasabada geçiyor. Senaryolar, komik animasyonlar ile destekleniyor ve oyunun daha eğlenceli hale gelmesini sağlıyor. Oyunda çocuklar, iş makinelerini kullanacak. Kepçe veya vinç kullanacak, harç hazırlayacak, binaları boyayacak veya patlamış su borularını değiştirecek. O

Bir binanın yapım aşamalarını çocuklara gösteriyor. Çimentoyu karıştırıp gerçek bir duvar örmek gibi çeşitli görevler yer alıyor ve tamamladıkça yenileri geliyor..

Oyunu açtıktan sonra görevleri yerine getirmeye başla. İşaretçi neler yapman gerektiğini gösterecek. Örneğin yeteri kadar harfiyat çıkarıp kamyonu doldurduğunda ödül olarak yıldız alıp bir sonraki seviyeye geçeceksin.

Kullanımı basit arayüz el hareketleri yardımıyla çalışıyor. Parmağını dokunmak veya kaydırmak suretiyle tüm işlemleri yapabilirsin.

Türkçe.

Çocuklarıyla keyifli zaman geçirmek isteyen ebeveynlere tavsiye edilir.

Google Play, iOS Store.

78M

Android

Fox & Sheep menşei Almanya - İYİ Geliştirici: Güvenilir geliştirici.

Yaş sınırlaması bulunmuyor.

Uygulama içi satın alım bulunmuyor. Ücretsiz

En az 78M boş hafıza alanı ve Android 4.0 veya üzeri.

Android uygulamalarEğitimTüm aile için oyunlar

Çizgi film tadında ilgi çekici grafikler ve animasyonlar.

Görev ve seviye sayısı daha fazla olabilirdi.

Oyunu indirmeden önce görünümü ve oynanışını kontrol etmek için bu videoyu izleyebilirsin.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır