mar solar maaşları / Maaş Hesaplama Aracı - Netten Brüte Brütten Nete

Mar Solar Maaşları

mar solar maaşları

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Departman

Bilgi İşlem

Bilgi İşlem

Başvuru Sayısı

178 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

178 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Holdingimize bağlı şirketlerin Mikro ERP altyapısını kurmak, geliştirmek ve süreç işleyişinde tüm departmanlara destek olacak“Mikro Uzmanı” aramaktayız.



İŞ TANIMI

  • Holdingimize bağlı şirketlerin Mikro alt yapısını kuracak ve geliştirmek,
  • Holding bünyesindeki şirketlerin konsolide raporlarını çıkarmaya erp altyapısı olarak destek olmak,
  • Tüm mikro modüllerinde kullanıcılara destek olunması,
  • Şirket bünyesindeki Departmanlarla koordineli çalışarak ihtiyaçları belirlenmesi,
  • Holdingimize bağlı şirketler arasında Kullanıcılara Erp programının kullanım desteğinin verilmesi,
  • İhtiyaca Göre SQL sorgusu yazılması ve veri tabanı üzerinde geliştirmeler yapılması, bu sorguları Excel ortamında hazırlayabilmek,
  • ERP Programı üzerinde kullanıcı yetkilerini ilgili departman yöneticisinden gelecek olan taleplere göre yetki ayarlarının yapılması,
  • Mevcut ERP sisteminin verimli ve etkin şekilde kullanımı sağlatılması,
  • Orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak,
  • İhtiyaçlar dâhilinde veri tabanı üzerinde yazılım materyallerini kullanarak yeni raporlamaların hazırlanması yapılması,
  • Mikro Enerji programını çok iyi düzeyde bilmek,
  • Tercihen üretim yapan işletmelerde Mikro ERP altyapısı oluşturmuş ve devam ettirmiş olmak,
  • Tercihen Muhasebe bilgisi sahibi olmak,
  • Ürün ve reçete maliyetleri oluşturabilmek,
  • MF Office programlarına ileri düzeyde hakim olmak,

Aday Kriterleri

5 - 20 yıl arası

Üniversite(Mezun)

Yapıldı

B sınıfı

Hakkımızda

MarSUN Solar, Marsan Marmara Holding A.Ş.’nin 35 yılı aşkın tecrübesi ile holding bünyesinde önemli bir atılım olarak, 2016 yılında Kocaeli İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. Firma olarak ürünlerimiz ile sektörde farklılık yaratmayı ve yüksek verimlilik oranlarımız ile Türkiye’de ve dünyada fotovoltaik enerjiyi, elektrik üretiminde en uygun opsiyonlardan biri haline getirmeyi amaçlamaktayız. Türkiye’de gelişmekte olan çatı üzeri güneş enerjisinde sektörün hızlı gelişimini sağlayan firmalardan olmayı hedeflemekte; bunun yanında, güneş enerjisi alanında hammadde yan sanayi üzerine yapacağımız yatırımlar ve gelişirmekte olduğumuz güneş enerjisi projeleri üzerinde çalışmaktayız. Önümüzdeki 5 yılın öngörülen teknolojik gelişmelerini rahatlıkla uygulayabilecek teknolojiye sahip fabrikamız, alanında uzman kadromuz ve üretim kalitemiz ile her geçen gün sektörde daha da tanınır hale gelmekteyiz. Çin, Tayvan ve Türkiye’den oluşturduğumuz ekibimizin çok kültürlü yapısı ve deneyimi sayesinde etkin olduğumuz alanlarda farklılık yaratmaktayız.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Accesorios de costura y mercería online

Compra etiquetas personalizadas en 12 Líneas
Comprar cuerda de macramé en 12 Líneas

Novedades de esta semana

Encuentra nuevos productos cada semana de costura y labores. Compra online productos de mercería y recíbelos en casa en 24h.

No hay productos en este momento.

Descubre la mercería online con precios de fábrica. Si eres apasionada del DIY y customizar tus propias prendas, en 12líneas podrás encontrar un gran catálogo de productos como cremalleras, botones, cintería, cordones o accesorios de costura. Renueva tu costurero con material de mercería y dale un toque personalizado a tus prendas con artículos de alta calidad producidos en España y resto de Europa.

Maaş Hesaplama

CNN Türk Döviz Çevirici aracını kullanarak elinizdeki dolar, euro ya da diğer dövizlerin kaç TL’ye karşılık geldiğini güncel fiyatlar üzerinden öğrenebilirsiniz. Elinizdeki TL’nin seçtiğiniz dövize göre ne kadar satın alabileceğinizi hızlıca inceleyebilirsiniz. Dolar fiyatları ya diğer döviz türleri düşerken ya da çıkarken anında hesaplama yapabilirsiniz. Dolar, Euro, Sterlin ya da diğer döviz hesaplamaları için sayfamızı inceleyin.

CNN Türk Altın hesaplama aracını kullanarak elinizdeki altınların kaç TL’ye karşılık geldiğini güncel fiyatlar üzerinden öğrenebilirsiniz. Elinizdeki TL’nin altın türüne göre ne kadar altın alabileceğinizi hızlıca inceleyebilirsiniz. Altın fiyatları düşerken ya da çıkarken anında hesaplama yapabilirsiniz. Gram altın, çeyrek altın, tam altın, bilezik ve diğer altın hesaplamaları için sayfamızı inceleyin.

CNN Türk KDV Hesaplama aracını kullanarak KDV oranları seçerek hesaplama yapabilirsiniz. KDV dahil hesaplama ve KDV hariç hesaplama için aracın özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

CNN Türk Yüzde Hesaplama aracını kullanarak bir sayısının yüzde hesaplamalarını yapabilirsiniz. CNN Türk Yüzde Hesaplama aracımızda seçtiğiniz işlem türüne göre farklı formüller kullanılarak girilen değerlerle işlem yapılmakta ve başarıyla tamamlanan işlemlerin sonucunda elde edilen değerler gösterilmektedir.

CNN Türk İndirim Hesaplama aracını kullanarak İndirim oranları seçerek hesaplama yapabilirsiniz. İndirim yapılan ürünlerde ne kadar indirim olduğunu ya da indirim yüzdesi seçerek ödeyeceğiniz fiyatı hemen görebilirsiniz.

CNN Türk Maaş Hesaplama aracını kullanarak brütten nete, netten brüte maaş hesaplaması yapabilirsiniz. Maaşın işverene maliyeti, AGİ ve çalışanın eline geçecek parayı kolayca hesaplayın.

Yönetici Asistanı

MAR SOLAR PANEL İML. VE ELEKTRİK ÜRETİM DAĞ. PROJ

Üniversite mezunu,

·Operasyon Direktörüne bağlı çalışacak

Sözlü ve yazılı iletişimde orta

düzeyde İngilizce

kullanabilen,

·

En az 2 yıl  tecrübesi olan,

·

B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,

·

Zaman yönetimi, planlama, organizasyon, koordinasyon ve takip becerisine sahip,

·

MS Office programlarını çok iyi kullanabilen,

·

Aktif, dinamik ve kişisel bakımına özen gösteren,

·

Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli,

protokol deneyimli,

·

Gerektiğinde esnek çalışma saatlerine uyabilecek özveriye ve sorumluluğa sahip

·

Bay

TANIMI;

·

Bağlı bulunduğu Yöneticinin ajanda takibinin gerçekleştirilmesi, yöneticisinin sağ kolu şeklinde çalışması,

·

Toplantı organizasyonlarının yapılması ve randevuların ayarlanması,

·

Gelen misafirlerin en iyi şekilde karşılanması ve ağırlanması,

·

Seyahat işlemlerinin organize edilerek takibinin yapılması,

·

Yurtdışı yurt içi seyahat engeli bulunmayan ve pasaportu olan,

·

Bağlı bulunduğu yöneticilerin çalışma ortamlarının düzen tertip vb. sorumlu olunması,

·

Her türlü telefon, yazışma, e-mail trafiğinin yönetilmesi,

·

Yöneticisinin talep ettiği konular ile ilgili araştırma yapmak, bilgi toplamak ve sorumlu olduğu tüm iş konularında destek vermek, istenilen doküman, rapor ve sunumları hazırlamak, hazırda bulundurmak,

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır