2020 kasım altın fiyatları / Altın fiyatları düştü! 29 Kasım altın fiyatlarında son durum Foto Galeri | STAR

2020 Kasım Altın Fiyatları

2020 kasım altın fiyatları

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 6 Kasım güncel altın fiyatları

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından ,4 liradan işlem görüyor.

Dün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışın yüzde 2,4 üzerinde ,9 liradan tamamladı.

Gram altın, haftanın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından saat itibarıyla önceki kapanışın hemen altında ,4 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın lira, Cumhuriyet altını da  liradan satılıyor.

Dün, doların değer kaybının pozitif etkilediği altının ons fiyatı ise hızlı bir şekilde yükselişe geçerek, yüzde 2,3 artışla  dolar sınırına çıktı. Altının son fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,3 altında ,1 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, dolar endeksindeki gerilemenin altının ons fiyatını desteklediğini belirterek, bugün yurt içinde hazine nakit dengesi, yurt dışında ise ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki tarım dışı istihdam, işsizlik ve ortalama saatlik kazançlar verilerinin takip edileceğini kaydetti. 

ABD'deki başkanlık seçimi sonuçları, yeni tip koronavirüs (Kovid) salgını ve jeopolitik gelişmelere ilişkin haber akışının gündemin odağındaki yerini koruduğunu bildiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında  doların destek,  doların direnç olarak öne çıktığını aktardı.

Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

Gram altın alış fiyatı lira 20 kuruşken satışı ise lira 40 kuruş. Çeyrek altının ise alış fiyatı  lira satış fiyatı lira. Peki, gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı ne kadar?

İşte, 6 Kasım güncel altın fiyatları…

Ons

Alış: ,31 dolar

Satış: ,50 dolar

Gram

Alış: ,20 lira

Satış: ,40 lira

Çeyrek

Alış: ,57 lira

Satış: ,42 lira

Cumhuriyet

Alış: ,00 lira

Satış: ,00 lira

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI (30 Kasım ) 22 Ayar bilezik, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

SON DAKİKA

Altın piyasasında bugün! 1 Kasım Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar? İşte güncel altın fiyatları

Binlerce yatırımcı altın fiyatlarındaki hareketliliği takip ediyor. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kapalıçarşı altın fiyatlarında hareketlilik yaşandı. Büyük hareketlilik altın piyasasında hissedilmeye başladı. Yatırımcılar heyecanla gidişatı takip ediyor ve yatırım yapacak en doğru zamanı yakalamaya çalışıyor. Peki, 1 Kasım Gram altın, çeyrek alın, yarım altın ve tam altın ne kadar? İşte güncel altın fiyatları

Haberler Haberleri

ABONE OL

Altın fiyatları hakkında binlerce yatırımcı arama motorlarında araştırma yapıyor. Merak edilen sorgular arasında "Gram altın kaç TL oldu? Merkez bankası gram altın kaç lira? Gram altın ne kadar?" sorguları da yer alıyor. İşte gram altın fiyatları ve son dakika gelişmeleri

İstanbulKapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki kapanış ve bugün açılış fiyatları (TL) şöyle:

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın Alış: ,10 Satış: ,36

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın Alış: ,70 TL'den Satış: ,20 TL'den satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış: ,00

Cumhuriyet altını satış: ,10

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış: ,50

Yarım altın satış: ,40

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış: ,50

Tam altın satış: ,64

ATA ALTIN NE KADAR?

Ata altın alış: ,98

Ata altın satış: ,67

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir