ets tur ege akdeniz turu / Ege Turu Fırsatları - Akdeniz Turu Fırsatları - seafoodplus.info

Ets Tur Ege Akdeniz Turu

ets tur ege akdeniz turu

6 GECE - 7 GÜN EGE & AKDENİZ TURU

5 GECE OTEL KONAKLAMALI

 

HAREKET / GECE YOLCULUĞU

  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ KARŞISI PETROL OFİSİ ÖNÜ 

  İBRAHİMLİ YÜKSEK BİNA KARŞISI 

  ANKATUR OFİS ÖNÜ

 

1.GÜNGaziantep’ten Hareket

Belirlenen noktalardan siz değerli misafirlerimizi aldıktan sonra Anka tur güvencesiyle Ege & Akdeniz Turu için gece yolculuğuna başlıyoruz.

 

2.GÜN  Antalya – Aspendos Tiyatrosu – Düden Şelalesi – Köprülü Kanyonda Rafting

Değerli misafirlerimiz yol güzergahımız da alacağımız kahvaltı sonrası Düden Şelalesi gezimizi gerçekleştiriyor ve sonrasında Anadolu’da günümüze kadar en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu Aspendos Antik Tiyatrosunu geziyoruz. Sonrasında Türkiye’nin en güzel doğa spor alanlarından olan, 7’den 77’ye herkesin rahatça yapabildiği ve bir daha asla hafızalarınızdan silinmeyecek Köprülü Kanyonda Rafting yapıyoruz. (Ekstra) Rafting sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Rafting Yapmayacak Olan Misafirlerimiz İçin Farklı Bir Gezi Alternatifi Olmayacağından, Bu Misafirlerimiz Rafting Alanımızda Bulunan Restoranımızda Beklemek Durumundadırlar.)

 

Kahvaltı:  Yol güzergahımız da bulunan restoranımızda alınacaktır. ( Ekstra )

Öğle Yemeği: Antalya’da menü olarak alınacaktır. ( Ekstra )

Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. ( Tur ücretine dahildir  )

Konaklama: Aflon Otel Vb. Oteller ( Tur ücretine dahildir )

 

3.GÜNKekova Tekne Turu – Üçağız Köyü – Kaputaj Plajı – Kaş – Simena Kalesi – Saklıkent Kanyonu – Fethiye

Siz değerli misafirlerimizle birlikte otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında otelden ayrılarak Kemer, Finike üzerinden Üçağız Köyü’ne gidiyor ve Kekova Tekne Turumuza (1. Tekne Turu Fiyata Dahildir) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Anadolu’nun en küçük tiyatrosunu barındıran Simena Kalesini ve denizin içindeki lahitleri uzaktan görüp fotoğraflama imkânı bulacağız. Ayrıca Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu bu turumuzda başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında Demre - Kaş - Kalkan güzergâhını takip ederek Kaputaş Plajı’nda ve Kaş şehir merkezini yukardan gören bir noktada fotoğraf molası veriyoruz. Molalarımız sonrası rehberimizin anlatımları eşliğinde Türkiye'nin en önemli kanyonlarından biri olan Saklı Kent'e gidiyoruz. Antik dönemde Xanthos Çayı olarak bilinen ve halk arasında Sarıçay olarak da adlandırılan Eşen Çayı ile bütünleşen 18 km’lik Saklıkent Kanyonuna giriş yapıyoruz  kanyon içinde kayaların altından çıkan buz gibi sularda serinleyip bu keyifli anları fotoğraflayarak Otobüsümüze geri dönüyoruz. Sonrasında Fethiye’de bulundan otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 

Kahvaltı:  Otelde alınacaktır. ( Tur ücretine dahildir  )

Öğle Yemeği: Teknede öğle yemeği (Izgara tavuk ya da alabalık, makarna, salata)  ( Ekstra )

Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. ( Tur ücretine dahildir  )

Konaklama: Atlas Otel Vb. Oteller ( Tur ücretine dahildir )

 

4.GÜN  Fethiye Serbest Gün Oniki Adalar Tekne Turu Tam Gün Jeep Safari Turu Tam Gün Fethiye Dalış Aktivitesi

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrasında, arzu eden misafirlerimiz otelde dinlenerek geçirirlerken, arzu eden misafirlerimiz de onlar için Ekstra olarak düzenlenen 3 farklı turdan birini seçebilirler.

 

seafoodplus.infoçenek: Tam Gün On iki adalar Tekne Turu (Ekstra)

Fethiye Marina da bizleri bekleyen teknemize biniyoruz. Gün boyu sürecek olan birbirinden muhteşem adaları görerek yüzme molaları veriyoruz. Görülecek yerler arasında Kızıl Ada, Göcek Adası, Yassıcalar Adası, Tavşan Adası bulunmakta. (Tekne turu sırasında verilecek yüzme molaları hava ve deniz şartlarına göre tekne kaptanı tarafından değiştirilebilir. 12 Adalar bölgede bulunan takım adalar sebebiyle kullanılan bir isimlendirmedir ve tur esnasında 12 farklı adaya gidilmez.) Gün boyu sürecek olan  tekne turu bitimi  tekrar Fethiye Marina'ya ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelde.

 

seafoodplus.infoçenek: Tam Gün Jeep Safari Turu (Ekstra)

Sabah bizleri bekleyen Jeeplerle buluşarak tam gün sürecek bu eğlenceli aktiviteye başlıyoruz. İlk olarak eğlencesine doyum olmayan su savaşları yaparak ‘İskender’in Mağarası’na ulaşıyoruz. Sonrasında Tlos Antik Kentini görerek, Yakapark’ta öğle yemeğimizi almak için mola veriyoruz. Devamında Gizlikent Şelalesi gezisi ve Saklıkent Kanyonunda verilen serbest zaman bizleri bekliyor. Dileyenler burada ki macera parkurunda zipline, rafting, bungee jumping gibi aktivitelerin keyfini çıkarabilir. Çamur banyosu ile günümüzü sonlandırıyoruz. Yine jeeplerimizle otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelde.(Su Tabancası ve Saklıkent Müze Örenyeri Giriş Ücreti Fiyata Dahil Değildir.)

 

seafoodplus.infoçenek: Tam Gün Fethiye Dalış Aktivitesi (Ekstra)

Bizi bekleyen araçla otelimizden ayrılıp dalış teknemize ulaşıyoruz. Burada CMAS,PADI,SSI sertifikalı, uluslararası konseptlerde lisanslara sahip eğitmenler tarafından verilecek bilgi sonrası, dalış noktalarına gidiyoruz. İlk defa dalış tecrübesi yaşayacak misafirlerimizin “Discovery dalış” yapma imkanı bulabilecekleri gün boyu sürecek bu aktivitede, aynı zamanda profesyonellere yönelik dalışlar da yapılacaktır. Tekne yolculuğumuz boyunca güneşlenip Akdeniz’in mavi sularında denize girme imkânı olacak. Bu güzel günün sonuna doğru Fethiye’de bulunan otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelde. ( dakika aralığında 2 dalış yapılmaktadır.)

 

Kahvaltı: Konaklama sağladığımız otelimizde. ( Tur ücretine dahildir  )

Öğle Yemeği: Seçmiş olduğunuz ekstra programlara istinaden rehberimiz sizlere gereken bilgilendirmeleri yapacaktır.

Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. ( Tur ücretine dahildir  )

Konaklama: Atlas Otel Vb. Oteller ( Tur ücretine dahildir )

 

5.GÜN  Yamaç Paraşütü Fethiye – Ölüdeniz Yüzme Molası – Belcekız – Dalyan Tekne Turu – Kaunos Kaya Mezarları – Köyceğiz – İztuzu Plajı

 

Siz değerli misafirlerimizle birlikte otelimizde alacağımız sabah kahvaltı sonrasında otelden ayrılarak (Arzu eden misafirlerimiz sabahın erken saatlerinde otelden alınarak, özel araçlarla muhteşem Ölüdeniz manzaralı Babadağ'a çıkarak, buradan YAMAÇ PARAŞÜTÜ yapabilirler.) (Ekstra) sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ dan aşağıya atan Belcekız`ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz de yüzme molası veriyoruz. Yüzme molasının ardından Ölüdeniz'den ayrılıp Calbis adı verilen fiyort tipi doğal kanalın kıyısı olan  Dalyan'a (Kaunos) ulaşıyoruz. Öğle yemeğinden sonra, bineceğimiz kanal teknesiyle Dalyan Tekne Turu (2. Tekne Turu Fiyata Dahildir) Köyceğiz Gölü’nden başlayıp İztuzu Plajı’nda son bulan ve doğal bir labirent olan Dalyan Kanalı içinde turumuza başlıyoruz. Teknemizle alt bölümüne kadar yaklaşarak izleyebileceğimiz Dalyan - Kaunos Tapınak Tipi Kral ve Yönetici Mezarları bizleri etkileyecek. Buradan, rehberimizin verdiği bilgi ardından ayrılarak Dalyan Kanalı içerisindeki tekne turumuza devam ediyoruz. İztuzu Plajı’nda son bulacak olan keyifli yolculukta, şansımız varsa Caretta Caretta kaplumbağalarını da görüyoruz. Ardından ise Atlantik Okyanusu’ndan Anadolu sahillerine gelerek koruma altında bir tür olan Caretta-Caretta kaplumbağaları ve Nil (Trionyx Tringulus) kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktıkları, altın renkli kumlarıyla ünlü İztuzu Plajı’na varıyoruz. Buradaki dileyen müşterilerimiz 5 seafoodplus.info plajdan yararlanabilir, dileyenler kanal ağzında yüzmenin keyfini çıkarabilirler. Dinlenmek için hoş kafeteryalarında bulunduğu İztuzu Plajı’ndaki molamızın ardından tekrar teknemizle kanalı takip ederek Dalyan’a ulaşıyoruz. Otobüsümüzle akşam Yemeği ve Konaklama için Otelimize hareket ediyoruz.  Yemek sonrasında dileyen misafirlerimiz ile birlikte Marmaris Barlar sokağına eğlenmeye gidiyoruz. (Ekstra)

 

Kahvaltı: Konaklama sağladığımız otelimizde. ( Tur ücretine dahildir  )

Öğle Yemeği: Rehberimizin belirlediği restoranımızda menü olarak alınacaktır. ( Ekstra )

Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. ( Tur ücretine dahildir  )

Konaklama: Surtel Otel Vb. Oteller ( Tur ücretine dahildir )

 

6.GÜN  Marmaris Akyaka – Gökova Körfezi – Azmak Çayı – Gökova Tekne Turu – Sedir Adası – Yüzme Molaları – Akyaka Beldesi – Bodrum

Siz değerli misafirlerimizle birlikte otelimizde alacağımız sabah kahvaltı sonrasında otelden ayrılarak Gökova’ya hareket ediyoruz. Azmak Çayı kenarında kısa molanın ardından Gökova Tekne Turumuza (3. Tekne Turu Fiyata Dahildir) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy Sedir Adası başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Serbest zamanda misafirlerimiz rüya gibi flora ve fauna’ya sahip Azmak Çayı'ını fotoğraflayabilir. Ardından Akyaka’dan ayrılıp Gökova’nın eşsiz panoramasına sahip Sakar Geçidi'ni aşıyoruz. Otelimize varış, akşam yemeği otelimizde Akşam, Arzu eden konuklarımız için Bodrum’un olmazsa olmazlarından Bodrum Barlar Sokağı Turu (Ekstra).

 

Kahvaltı:  Otelde alınacaktır. ( Tur ücretine dahildir  )

Öğle Yemeği: Teknede öğle yemeği (Izgara tavuk ya da alabalık, makarna, salata)  ( Ekstra )

Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. ( Tur ücretine dahildir  )

Konaklama: Milashan Otel Vb. Oteller ( Tur ücretine dahildir )

 

7.GÜN  Marmaris Akyaka – Gökova Körfezi – Azmak Çayı – Gökova Tekne Turu – Sedir Adası – Yüzme Molaları – Akyaka Beldesi – Bodrum

Siz değerli misafirlerimizle birlikte otelimizde alacağımız sabah kahvaltı sonrasında otelden ayrılarak eski adıyla Halikarnassos olarak bilinen, ülkemizin turizm merkezlerinden Bodrum merkeze hareket ediyoruz. Buradaki ilk ziyaret noktamız, verdiği eserleri ile bir döneme damga vurmuş, Türk sanat müziği efsanesi Zeki Müren’in evi olacak. Evin gezilmesi sonrası yolumuzu Bodrumun En Popüler koylarından olan Gümbet’e hareket ediyoruz. Gümbette Bizi Bekleyen Teknemizle Tam Gün sürecek olan Tekne Turumuza çıkıyoruz (Ekstra) tekne Turumuza katılmak istemeyen misafirlerimiz Serbest zamanlarında Gümbet’in kum plajlarında, berrak denizin tadını çıkarabilir, dilerlerse su sporları aktivitelerinden yararlanabilirler  Tekne Turumuz ve Serbest zamanımızın sonunda Bodrum’a veda ediyoruz. Yolumuzun üstünde olan Milas'tan geçerek, Bafa gölü yakınlarında Beş parmak Dağlarını görüp, hikâyesini dinledikten sonra Şirince'ye doğru devam ediyoruz. Selçuk üzerinden kaybolmamış köy dokusu ile eski bir Rum kasabası olan meyve şaraplarıyla ünlü Şirince'ye varıyoruz. Eski adlarından biri çirkince olan bu şirin Rum köyünün sokaklarında nostaljik bir yürüyüş yapıyor ve meşhur meyve şaraplarından tatma ve alma şansına sahip oluyoruz. Şirince gezimizden sonra tur aracımıza biniyoruz ve Gaziantep'e doğru yolculuğumuz başlıyoruz. Yol güzergahımız da vereceğimiz molalarla turumuzun başlangıç noktası olan Gazi şehrimize ulaşıyoruz. Siz değerli misafirlerimiz hangi duraklardan katılım sağlamışlar ise aynı duraklara transferlerini  gerçekleştiriyoruz ve bir dahaki Anka Tur organizasyonlarında görüşmek dileğiyle vedalaşıp ayrılıyoruz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz…

 

Kahvaltı: Konaklama sağladığımız otelimizde. ( Tur ücretine dahildir  )

Öğle Yemeği: Rehberimizin belirlediği restoranımızda menü olarak alınacaktır. ( Ekstra )

Akşam Yemeği: Dönüş yolunda serbest olarak alınacaktır. ( Ekstra )

Ege Akdeniz Turları

Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması7 Gece - 8 Gün Kalkış Yeri:İstanbulRota:Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Kişi Başı,00 TL,00

Vizesiz

Ankara Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması7 Gece - 8 Gün Kalkış Yeri:AnkaraRota:Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Kişi Başı,00 TL,00

Vizesiz

Bursa Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması7 Gece - 8 Gün Kalkış Yeri:BursaRota:Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Kişi Başı,00 TL,00

Vizesiz

Eskişehir Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması7 Gece - 8 Gün Kalkış Yeri:EskişehirRota:Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Kişi Başı,00 TL,00

Vizesiz

Kütahya Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması6 Gece - 7 Gün Kalkış Yeri:KütahyaRota:Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Kişi Başı,00 TL,00

Vizesiz

‘Juzdan ile Öde’ye Özel TL’ye Varan Chip-para!

‘Juzdan ile Öde’ye Özel TL’ye Varan Chip-para!

‘Juzdan ile Öde’ye özel, 30 Haziran'a kadar yapacağınız seafoodplus.info veya Gezinomi mobil uygulaması üzerinden TL ve üzeri alışverişinize TL'ye varan chip-para fırsatını kaçırmayın!

Detaylı bilgi
  • Popülerliğe Göre
  • Ada Göre
  • Fiyata Göre
Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:İstanbul

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Ankara Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Ankara Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:Ankara

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Bursa Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Bursa Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:Bursa

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Eskişehir Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Eskişehir Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:Eskişehir

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Kütahya Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Kütahya Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

6 gece 7 gün

Tur Kalkış Yeri:K&#;tahya

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Afyon Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Afyon Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

6 gece 7 gün

Tur Kalkış Yeri:Afyon

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Adana Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Adana Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:Adana

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Mersin Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Mersin Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması

3* & 4* Oteller

Otobüs İle Ulaşım

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:Mersin

Antalya, Kekova, Saklıkent, Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum, Şirince

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Yarım Pansiyon

,00 TL

Kayseri Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Yarım Pansiyon

,00 TL

Nevşehir Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Yarım Pansiyon

,00 TL

Konya Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Yarım Pansiyon

,00 TL

Aksaray Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Yarım Pansiyon

,00 TL

Kurban Bayramı Özel Kütahya Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Yarım Pansiyon

,00 TL

Kurban Bayramı Özel Afyon Çıkışlı Ege Akdeniz Turu 5 Gece Otel Konaklaması
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Yarım Pansiyon

,00 TL

Ege Akdeniz Turları

Her yıl binlerce yerli yabancı turistin dünyanın dört bir yanından akın ettiği ülkemizin en gözde lokasyonlarına doğru yola çıkmaya hazırsanız Ege Akdeniz Turları arasından size en uygun turu seçip vakit kaybetmeden yerinizi ayırtmalısınız.

Ülkemizin her köşesi görülmeyi, keşfedilmeyi bekleyen bambaşka güzellikler barındırır. Güzel havaların da kendini göstermeye başlamasıyla hemen hemen herkes tatil planlarını Ege ve Akdeniz için yapmaya başlar. Gezinomi Kültür Turları bazında düzenlenen Ege Akdeniz Turları ile en çok ilgi gören Bodrum, Marmaris, Dalyan, Fethiye, Kaş, Kekova gibi Güneş’in bir başka parladığı, yemyeşil doğanın maviliklere göz kırptığı, dalgaların iyot kokusuyla havaya karıştığı unutulmaz hisler yaşayacağınız destinasyonlar sizi bekliyor olacak. Katılacağınız tur programı ile Ege ve Akdeniz’in eşi benzerine az rastlanır güzellikteki koylarını, mavi bayraklı plajlarını, tarihi noktalarını ziyaret ederken hiç eğlenmediğiniz kadar eğlenecek ve harika bir deneyim yaşamış olacaksınız. Gün sonunda bölgenin en konforlu otellerinden birinde konaklarken, yeni bir güne başlamanın, yeni yerler görmenin heyecanını hissedeceksiniz. Gezinomi’de Ege Akdeniz Turlarına İstanbul dışında farklı şehirlerden de katılma şansına sahipsiniz.

Ege Akdeniz Tur fiyatları, gidilen rotaya, kalınan gün sayısına, kalkış noktalarına ve tarihlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Gezinomi’de bütçenizi zorlamadan Ege Akdeniz Turlarına katılmak için erken rezervasyon indirimlerini ve kampanyalarımızı takip edebilir, fırsatlardan anında yararlanarak satın almak istediğiniz turu çok daha uygun fiyatlarla planlayabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir