El feneri açılsın

El Feneri Açılsın

el feneri açılsın

iPhone Ekran Görüntüleri

Açıklama

5 milyon üzerinde indirme!

Bu yeni ve geliştirilmiş versiyonu daha az pil kullanır ve daha hızlı başlar.

---

El feneri iPhone, iPad veya iPod parlak beyaz bir ışık yansıtma, iPhone arkasında flaş veya eski iOS aygıtında ekranı kullanır.

Peki ne bekliyorsunuz? Download bugün ve karanlık bir köşeye tarama, elektronik devreleri içinde masanızın alt veya tamircilik keşfetmek, tüm sizin Fener ile hayat aydınlatırken.

Fener Özellikler:
  • Çok Parlak El feneri
  • Hızlı Başlangıç
  • Yüksek Çözünürlüklü Grafikler
  • Pil Optimizasyonu
  • Strobe Mod
  • Darbe Modu (Mors Kodu)
  • Acil Beacon (SOS için yanıp söner Mors Kodu)
  • iPhone arka lamba kullanır
  IPad, iPod, ve eski iPhone ile • İşleri

Not: Bu ​​ücretsiz feneri uygulaması reklam tarafından desteklenmektedir. Siz (i) simgesine tıklayarak 0,99 $ USD reklamları kaldırabilirsiniz.Anlayış ve destek için teşekkür ederiz.

Yasal Uyarı: fener Devamı kullanımı pil ömrünü önemli derecede azaltabilir.

- Grafik güncelleme
- Hata düzeltmeleri

Oylar ve Yorumlar

Çok güzel

Kesinlikle deneyin

İğrenç gözüm ağrıyo artık

iPad de olmuyor başlatma butonuna bastığımızda önden bi beyaz bişey yanıp söndü ve şu an gözüm ağrıyo hiç beğenmedim

Arka kamera ışık yok

Kötü

7th Gear adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
7th Gear

Boyut
39,8 MB

Kategori
Yardımcılar

Uyumluluk
iPhone
iOS 9.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS 9.0 veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS 11.0 veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Basitleştirilmiş Çince, Danca, Endonezce, Fince, Fransızca, Geleneksel Çince, Hollandaca, Japonca, Korece, Malay, Norveççe Bokmål, Portekizce, Rusça, Tayca, Vietnamca, Yunanca, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© 2019, 7th Gear

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Remove Ads₺21,99

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

El feneri

Veri güvenliği

Geliştiricilerin verilerinizi nasıl toplayıp paylaştıklarını anlamak, güvenliğin ilk adımıdır. Veri gizliliği ve güvenliği yöntemleri; kullanımınıza, bölgenize ve yaşınıza göre değişiklik gösterebilir. Geliştiricinin sağladığı bu bilgiler zaman içinde güncellenebilir.
Simge resmi
Üçüncü taraflarla veri paylaşımı yok

Geliştiricilerin, veri paylaşımını nasıl beyan ettikleri hakkında daha fazla bilgi edinin

Simge resmi
Bu uygulamanın toplayabileceği veri türleri

Uygulama etkinliği, Uygulama bilgileri ve performansı ve Cihaz veya diğer kimlikler

Simge resmi

Veriler, aktarım sırasında şifreleniyor

Simge resmi

Veriler silinemiyor

Cadılar Bayramı 2021

HALLOWEEN A Loading Screen 1.png
Şeker mi, Şaka mı? Cevap vermeden önce, unutmayın bu sene hepsinden bol bol var!
Ödüller, mumlar, fenerler ve kandiller kazanmak için gizemli panayır yerini keşfet!
Ringmaster
"Ziyaretçi! Dünya üzerindeki tek ve en olağanüstü yere hoş geldin! Ben Sirk müdürüyüm ve sen de büyük sürprizim için yeni konuğumsun. Böyle gel bakalım…"

Cadılar Bayramı Görev Dizisi

Bu yıl Cadılar Bayramında, görevleri Sirk müdürü verecek. Size etraftaki aksiyonları gösterecek ve sisli panayır yerinde turlarken ona katılmanız için davet gönderecek. Bu seneki Cadılar Bayramı görev dizisinde sizleri bekleyen 30 ardışık görev var ve hemen ardından günlük olarak gelecek 21 ek görev yer alacak.

HalQuest21.png

30 ardışık görevi, görevleri bitirdikçe arka arkaya alacaksınız ve ardından her gün bir olmak üzere 21 görev belirecek. Ama görevlerde gözünüzü açık tutun, korkmaya hazırlıklı olun!

Boo achievement.png

Bu sene Cadılar Bayramında karanlık ve korkutucu panayır çadırını keşfedeceksiniz. Bu çadırı ortaya çıkarmak için panayır biletlerini özel aletlerle takas edeceksiniz. Bu araçlar gideceğiniz yolu kapatan sisleri kaldıracak ve bazı ender hazineleri keşfedeceksiniz.

Panayır Çadırı

Etkinlik penceresini açtığınızda, sislerle kaplanmış çadırı ve seyahat çantasını göreceksiniz. Yolunuzu belirlemek, sisi kaldırmak için Mum, El Feneri ve Kandil gibi özel aletler kullanacaksınız.

Halloween Window.png

Mumları tek alandaki sis tabakasını kaldırmak için kullanın. El feneri, engelleyen bir sirk kolisi yoksa, tüm kolonu temizlemek için kullanılır. Kandil ise çevresindeki tüm alanları aydınlatır. Aynı el feneri gibi, koli bulunan alanları aydınlatmaz bu nedenle kullanacağınız alanları akıllıca seçmelisiniz!

HallTools.png

Etkinlik görevlerini bitirince biletlerle ödüllendirileceksiniz ki bu biletleri etkinlik Alet dükkanından özel aletleri alırken takasta kullanabilirsiniz. Bu şekilde farklı aletler sisli bölgeyi aydınlatmak ve gizli ödülleri keşfetmenize yardımcı olacak. Bunları akıllıca kullanın, her bir alet özel bir alanı etkiler ve çadırdaki yolunuzu aydınlatmaya yarar. Yolunuzun üstünde gizlenmiş Bal kabakları bulacaksınız. Bu Bal kabaklarının içinde farklı değerlerde ödüller yer alıyor ( günlük ödül bile kazanabilirsiniz). Hatta çok arzulanan Ampulleri (yeterince toplayabilirseniz büyük ödüle sahip olabilirsiniz) de bulabilirsiniz. Sirk kolilerine edin, bunlar çadırdaki yolunuzu tıkayabilir.

Hallticket20.png

Ayrıca biletleri her zamanki gibi şehrinizin içinde ya da etrafındaki alanlarda ortaya çıkan Olaylardan toplayabilirsiniz.

Daha Fazla Alet

Çadırın içerisinde daha fazla alet bulabilirsiniz ancak biletlerinizi daha fazla aletle değiştirmenin bir yolu daha var. Link= düğmesine tıklayın ve Alet Dükkanı açılsın. Burada, biletlerinizle ile tek bir alet veya size daha uygun olan birden fazla alet içeren paketler satın alabilirsiniz!

Halltools20.png

Oyuncak Koleksiyonu

Daha önceki etkinliklerde olduğu gibi, çadırda ödül olarak farklı görev serileri (Ürpertici panayır oyuncakları) toplayacaksınız, bunlar ana görev dizinine ek olacak ve her görev dizininin sonunda size, özel bir ödül kazandıracak. Bu da demek oluyor ki, aynı anda birden fazla görev üzerinde çalışma şansınız olacak.

Boo achievement.png

Bu oyuncakları sisli panayır çadırında dolaşırken bulabilirsiniz. Bunların birini topladığınızda,etkinlik penceresinden bunlara ulaşabilecek ve Oyuncak Koleksiyonu penceresinde etkinleştirebileceksiniz. Aynı olmamaları şartıyla, istediğiniz kadar görev dizinini aynı anda etkinleştirebilirsiniz! Birini bitirdiğinizde, bu oyuncağın yanında bir onay işareti çıkacak. Her oyuncağı birden fazla kere bulabilirsiniz ve her birinin bulunma şansı nadirlik durumlarına göre değişiklik gösterir.

Toy collection21.png

Tüm oyuncakları bulduğunuzda ve görevleri çözdüğünüzde, değerli koleksiyoncu ödülünü almak için ödülün sağında bulunan'Topla' butonuna tıklamalısınız.

Ödüller

Panayır çadırında sizi bir çok farklı ödül bekliyor ancak bunlar sislerin arkasında gizlenmiş. Bunları görmek için sisleri kaldırmanız gerekiyor. Kapalı oldukları sürece sislerin arkasındaki ödülleri göremezsiniz.

Alanları aydınlatıp açtıkça, Bal kabaklarını ortaya çıkaracaksınız, daha fazla alet (El Feneri, mum ve kandil) size yardımcı olacaktır. Avatarlar, Ampul veya Oyuncak Ayı kazanabilirsiniz. Bal kabağının üzerine farenizle gezinin içerisinde ne saklı olduğunu bulun. Bir kez ödülü tamamen ortaya çıkarırsanız, üzerine tıklayarak onu alabilirsiniz. Dikkat edin! İstediğiniz ödülü açmadan çadırın derinliklerine doğru ilerlemediğinize emin olun. Çok ileri gittikten sonra geri dönüş olmaz ve ödülün görüşünü kaybedersiniz.

Boo achievement.png

Cadılar Bayramı Ödülleri

Korku Sirki Seti

Right
Cadılar Bayaımı 2021 Büyük ödülü, beş farklı binadan oluşan Korku Sirki Seti! Sete ait her bina iki seviye geliştirilebilmektedir. Her binanın kendi temel bonusu olduğu gibi, bitişik yerleştirildiklerinde ek bonuslar sağlar. Bu binalar bireysel olarak tehlikeli olabilirler, ancak bir set olarak kesinlikle ölümcüldürler!!

Korku Sirki Setini Yükseltmek

Korku Sirki Set binalarını geliştirmek için, her binaya özel Geliştirme Kitine ihtiyacınız olacak. Ayrıca Korku Sirki Seçim Kiti de kullanılabilir.

Korku Sirki Seçim Kiti

Korku Sirki Seçim Kiti içerisinde set binalarının 1. seviyelerini bulabilirsiniz, aynı zamanda bu binaların geliştirme kitleri de Seçim Kiti içinde mevcuttur. İhtiyacınıza uygun olanı seçmeye dikkat edin.

Selection kit horror circus.png

"Kur" seçeneği ile binanızı şehrinize yerleştirebilirsiniz. "Geliştir" seçeneği ile şehrinizde kurulu olan 1.seviye binanızı geliştirebilirsiniz.

Cadılar Bayramı Avatarları ve Geçmiş Etkinlik Ödülleri

Bununla da sınırlı değil! Önceki etkinliklere katılma şansı yakalayamadıysanız, önceki etkinlik Büyük Ödüllerini kazanmak için yine şansınız olacak: Korku Evi ve Terkedilmiş Akıl Hastanesi!
Son olarak, her zaman olduğu gibi, etkinlik süresince yeni avatarlar kazanıp komşularınıza ya da arkadaşlarınıza hava atma şansınız olacak. Avatarların iki tanesi görevlerden, bir tanesi Ödül Takviminden, bir tanesi de Oyuncak Koleksiyonundan kazanılabilir!

Ödül Takvimi

Etkinliğimizde karşınıza çıkabilecek Günlük Çıkartmalara dikkat etmelisiniz. Bu çıkartmalar, bu sene ilk defa sunduğumuz Ödül Takviminde kullanılır! Her çıkartma özeldir ve sadece o güne ait takvim yuvasını açar! Hepsinden harika ödüller kazanabilirsiniz!

Reward Calendar screenshot.png

Eğer bir günü kaçırırsam ne olur diye düşünüyor olabilirsiniz. Cadılar Bayramında korkulacak pek çok şey olabilir ama günlük Çıkartmayı kaçırmak bunlardan biri değil!

Etkinlik boyunca Joker Çıkartma Parçaları bulma şansınız olacak. Yeteri kadar parça bulduğunuzda bir Joker Çıkartma oluşturup, kaçırdığınız günün yuvasını bu Joker Çıkartmayla açabiirsiniz.

Image2021-8-4 11-2-26.png
Image2021-8-3 12-36-18.png

Tüm Takvim yuvalarını açmaya çalışmakta fayda var, çünkü en sonunda iki adet seçim kiti, özel bir avatar va başka ödüller kazanabileceksiniz!

Boo achievement.png

Cadılar Bayramı Etkinliği 2021 ve Etkinlik Merkezi

Ayrıca, etkinlik dahilindeki görevleri başarıyla tamamladığınızda, "Hayalet Kafe" ile ödüllendireceksiniz. Emin olun, düşmanlarınız savunma ordularınız için 4 günlük %20 saldırı desteğinden çok korkacaklar!

V SS AllAge EventHub21AdditionE.png

iPhone ya da iPad Pro'nuzda el fenerini açma veya kapatma

iPhone veya iPad Pro'nuzdaki LED flaş, el feneri olarak da kullanılabilir. Böylece gerektiğinde ekstra aydınlatma sağlayabilirsiniz.

Siri'den isteme

Aşağıda, el fenerinizi açmak için Siri'yi nasıl kullanabileceğinize ilişkin birkaç örnek verilmiştir:

  • "Hey Siri, el fenerini aç."
  • "Hey Siri, el fenerini açar mısın?"
  • "Hey Siri, el fenerini kapat."

iPhone'unuzdaki el fenerini Denetim Merkezi'nden açabilirsiniz.

Face ID özellikli bir iPhone'da veya iPad Pro'da el fenerini açma veya kapatma

Ana Ekran düğmesi bulunan bir iPhone'da el fenerini kapatmak üzere Denetim Merkezi'ni kullanmak için ekranı aşağıdan yukarıya doğru kaydırma

Ana Ekran düğmesi olan bir iPhone'da Denetim Merkezi'ni kullanma

  1. iPhone'unuzda parmağınızı ekranın alt kenarından yukarı doğru kaydırarak Denetim Merkezi'ni açın.
  2. El Feneri düğmesine El Feneri simgesi dokunun.
  3. El fenerini kapatmak için El Feneri düğmesine El Feneri simgesi tekrar dokunun.

El fenerinin parlaklığını değiştirme

  1. Face ID özellikli bir iPhone veya iPad'de Denetim Merkezi'ni açmak için parmağınızı sağ üst köşeden aşağı doğru kaydırın. Ana Ekran düğmesi olan bir iPhone'da Denetim Merkezi'ni açmak için ekranın alt kenarından yukarı doğru kaydırın.
  2. El feneri düğmesini El Feneri simgesi basılı tutun.
  3. Kaydırıcıyı aşağı veya yukarı sürükleyin.

Aygıtınızda el feneri çalışmıyorsa ne yapacağınızı öğrenin

Yayın Tarihi: 

nest...

gelişim planı örnekleri 2022 doğum borçlanmasi ne kadar uzaktaki birini kendine aşık etme duası 2021 hac son dakika allahümme salli allahümme barik duası caycuma hava durumu elle kuyu açma burgusu dinimizde sünnet düğünü nasil olmali başak ikizler aşk uyumu yht öğrenci bilet fiyatları antalya inşaat mühendisliği puanları malta adası haritada nerede