grafik tasarım atamaları / Atama (Öğr. Gör. Şevval AY) - Personel Daire Başkanlığı - Bartın Üniversitesi

Grafik Tasarım Atamaları

grafik tasarım atamaları

KPSS Lisans mezunu atamalarına göre Grafiker taban puanları ve ilgili kurumlar aşağıda listelenmiştir. Tabloda Grafiker KPSS atama taban puanları en son alımları bulunmaktadır. Puan bilgileri ÖSYM baz alınarak hazırlanmıştır. KPSS /2 Grafiker  atama taban puanları aşağıda tabloda belirtilmiştir.

KPSS Lisans Atama Taban Puanları

KPSS Önlisans Atama Taban Puanları

KPSS Ortaöğretim Atama Taban Puanları

Grafiker Atamaları KPSS Taban Puanları

Grafiker atamalarında adayların nitelik koduna tabi Grafik, Grafik Sanatlar, Fotograf ve Grafik  Sanatlar(Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım lisans programlarının birinden mezun olması gerekir. Ayrıca nitelik kodu  (Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması) özelliğini de taşıması gerekir.

KPSS /2 merkezi atamalarda Grafiker kontenjanı için 1  atama yapılmış olup aşağıda taban puanları belirtilmiştir.

Kurum AdıÜnvanİlKontenjanTaban Puan
Atatürk Kültür Merkezi BaşkanlığıGrafikerAnkara182,

* Yazılarımız tamamen bilgi amaçlıdır. Tercih yapacak adayların Ösym Kılavuzunu incelemeleri gerekmektedir.

seafoodplus.info

Grafik Tasarım /1 KPSS Atama Taban Puanları

Memur olmayı düşünen adaylar günümüz Türkiye’sinde KPSS’ye yani kamu personeli seçme sınavına girmelidirler. Tabi ki memur olmak için KPSS’ye girmek yeterli olmamaktadır. Adaylar mezun oldukları bölüme bağlı olarak belli bir puanı elde etmelidirler.

Merkezi atamalarda adayların alması gereken puan diğer memur alımlarına kıyasla biraz daha farklıdır. İşte biz sizlere fikir vermesi için bu puanları bölüm bazlı derleyerek sitemizde yayımlıyoruz. Bu yazımızda grafik tasarım KPSS /1 atama taban puanları listesini bulabileceksiniz.

KPSS /1 GRAFİK TASARIM ATAMA TABAN PUANLARI

Tercihiniyap Forum Tekrar Aktif Tıklayın

Grafik tasarım mezunu olarak merkezi atamalarda atanmayı düşünen adayların iki farklı nitelik koduna sahip kadrolara başvuru yapması gerekmektedir. Bunlardan ilki yani herhangi bir lisans programı mezununun başvuru yapabildiği kadroların nitelik kodu iken diğeri ise yani grafik tasarım veya benzeri bölüm mezunlarının başvuru yapabildiği kadroların nitelik kodudur.

/1 KPSS merkezi ataması için grafik tasarım mezunu olarak başvuru yapılabilecek kadro bulunmakta idi. Bunlardan adedi nitelik kodu ile başvuru yapılabilen kadrolara aitken kalan 2 tanesi ise yani grafik tasarım veya benzeri bölüm mezunlarının başvuru yapabildiği kadrolara aitti.

KPSS /1 grafik tasarım atama puanları listesinin tamamı aşağıdaki gibidir.

kpss 1 grafik tasarym atama taban puanlari 1

KPSS, memuriyet ve bunlar gibi tüm konularda fikir edinmek, bilgi almak, paylaşımlarda bulunmak için aşağıda linkini paylaştığımız forum sayfalarımızı ziyaret edebilir ve birikim sahibi üyelerimiz ve yöneticilerimizden faydalanabilirsiniz.

► seafoodplus.info

* Yazı içinde yer verdiğimiz bilgiler ve /1 KPSS grafik tasarım atama puanları listesi ÖSYM tarafından yayımlanan bilgiler üzerinden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Atama Puanları

Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Atama Puanları

Üniversiteyi başarı ile bitiren Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım mezun memur adayları ile, bu bölümünde okuyan memur adayları için yılı ÖSYM tarafından yapılan /2 KPSS Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Atama Puanları listesini hazırladık.

Hazırladığımız bu listede Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım mezunları kaç puanla atanır, KPSS'den en az kaç puan almalıdır, en son Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım atamaları ne zaman yapıldı, en düşük Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Atama Puanları kaç oldu sorularının cevaplarını aşağıda gösterilen tabloda bulabilirsiniz.


Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Atama Puanları yılında kaça puana düştü herkes tarafından merak edilmektedir. KPSS'de yalnızca ilk oturum olan genel kültür genel yetenek testleri üzerinden sıralanmaktadır. Bu bölümün mezunları için KPSS alan sorulmamakta genel yetenek kısmı ise oldukça basit olduğundan tarih ve coğrafya çalışan bir adayın KPSS P3’ten yüksek alması zor değildir. Dolayısıyla Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım KPSS atama puanları bayağı yüksektir.


Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Atama Puanları

KURUM ADIÖĞRENİM KOŞULUKADRO UNVANIİLADETEN KÜÇÜK PUAN
ANKARA SOSYAL BİLİMLER
ÜNİVERSİTESİ
Grafik, Grafik Sanatlar, Fotograf ve Grafik Sanatlar (Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım, Grafik Resimleme ve Baskı lisans programlarının birinden mezun olmak.MEMURANKARA179,
TÜRKİYE UZAY AJANSIGrafik, Grafik Sanatlar, Fotograf ve Grafik Sanatlar (Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım, Grafik Resimleme ve Baskı lisans programlarının birinden mezun olmak.GRAFİKERANKARA182,
YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİGrafik, Grafik Sanatlar, Fotograf ve Grafik Sanatlar (Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım, Grafik Resimleme ve Baskı lisans programlarının birinden mezun olmak.BİLGİSAYAR
İŞLETMENİ
YOZGAT176,

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir