göğüsündeki uykumu bölme / Göğsündeki Uykumu Bölme , Dilara Kaçmaz - Fiyatı & Satın Al | seafoodplus.info

Göğüsündeki Uykumu Bölme

göğüsündeki uykumu bölme

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme, gerçek olayların üzerine kurgulanmış bir eserdir. Romanın dili sade ve akıcıdır. Kitap, ilk defa yılında basılmıştır. sayfadan oluşan eseri okurken hayatınıza dair izler bulabilirsiniz. Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme eserini elinizden kolay kolay bırakamazsınız. Evde, iş arasında, toplu taşımada ve boş vakitlerinizde kaliteli zaman geçirmek için okuyabilirsiniz. Ürün; yeşil, pembe, sarı ve beyaz tonların olduğu ön kapağıyla dikkat çeker. Bu kısımda deniz kenarında bir kadın figürü ve el ele tutuşan bir çift görebilirsiniz. Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Eser, çok takipçili sosyal medya fenomeni Dilara Kaçmaz tarafından yazılmıştır.
  • Yazarın yokluklar ve zorluklar içinde verdiği mücadele anlatılır.
  • Romanın ölçüleri: 13,5x21 cm

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme Kitabının Konusu Nedir?

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme Kitabının Konusu Nedir?

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme Dilara Kaçmaz’ın yokluklar ve zorluklar içinde verdiği yaşam mücadelesi kaleme alınmıştır. Yazarın küçük yaşlarda başlayan hüzünleri, peşini bırakmayan talihsizlikleri ve hayal kırıklıkları, ürünün konusunu oluşturur. Roman olarak dünyaya gelen ve çingene ırkına mensup olan Dilara Kaçmaz, eserde bu tür ayrımcılıkların önemsiz olduğunu vurgular. Herkesin insanca yaşamaya hakkının olduğunu dile getiren yazar, ailesi ve 6 kardeşiyle geçirdiği zorlu günlerden bahseder. Hayallerinin peşinden giden Kaçmaz, zaman zaman risk almak gerektiğini öğütler. Horlanmaya karşı tepkisini dile getiren yazar, ona zulüm etmeye çalışanlara haykırır. Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme romanında fenomen, kimseye sırrınızı açık etmemeniz gerektiği tavsiyesini verir. Zaaflarınızı ve endişelerinizi gören kişilerin acımadan bunları kullandığını anlatır. Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme eserinde gerçek hayatta yaşanan olaylara şahit olabilirsiniz.

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme eserini genç ve yetişkin bireyler tercih edebilir. Bireyler bu eseri okuyarak kendi içlerinde bir aydınlanma yaşayabilir. Irk, din, dil ve cinsiyet fark etmeksizin herkese eşit davranılması gerektiği kanısına varabilir. Kişiler; yoksul, kimsesiz ve ihtiyacı olan herkese ufak da olsa bir yardımda bulunma ihtiyacı hisseder. Baskıya ve işkenceye maruz kalan bireylerin artık susmamasını isteyen Dilara Kaçmaz, okurlarına yol gösterir. Yazar, ezilmenin yersizliğine ve hakkını savunabilmenin önemine özellikle dikkat çeker. Fenomenin babası tarafından taciz edilmesinden yaşadığı eziyetlere kadar her duruma tanık olunabilir. Gerçek hayatta yaşanabilen bu durumları okuyup kendinizi bilinçlendirebilirsiniz. Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme eseri, okurlarda farkındalık yaratıp onların yaşanan olaylardan ibret almasını sağlar.

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme Kitabının Yazarı Kimdir?

Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme eserinin yazarı Dilara Kaçmaz’dır. Yazar, 5 Ocak yılında Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Genç kadın, ticaret lisesinde pazarlama bölümü okumuştur. Ardından Düzce’de Dış Ticaret alanında 3 ay üniversite eğitimi almıştır. Okulu bırakıp İstanbul’a dönen yazar, ünlü bir platformda video çekerek içerik üretmeye başlar. Sosyal medyadaki görüntülerle dikkat çeken yazar, kısa sürede fenomen olur. Sosyal medyadan tanınan Dilara Kaçmaz, televizyon programlarında da görülmüştür. Yazar, yılında Ufuk Akdoğan’la evlenir. Aynı yıl kendi hayatını anlattığı Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme romanını yayınlar. Sosyal medyada aktif olarak videolar çeken yazar, eserinde yaşadığı acıları takipçileriyle paylaşır. Enerjik ve dans etmeyi seven genç kadının yaşadığı zulümden ders çıkarabilirsiniz. Dilara Kaçmaz’ın hayatına yakından tanıklık etmek için bu romanı alabilirsiniz. Bu ürünü avantajlı fiyatlarla Trendyol’da bulmak mümkündür. Eserin konusu hakkında belirtilen görüşleri öğrenmek için Dokuz Yayınları Göğsündeki Uykumu Bölme yorumlarını platformdan okuyabilirsiniz.

Ön Söz
Keşke çok farkl&#x; bir dünyaya ait olsayd&#x;k. Ölümün uğramad&#x;ğ&#x; bir ülke, hastal&#x;ğ&#x;n bilinmediği bir şehir, menekşelerle kapl&#x; bir mahalle Sevgi kokan bir sokakta yaşasayd&#x;k. Ac&#x;ya yerimiz olmadan, huzura doymadan, özgürlüğümüz k&#x;s&#x;tlanmadan
Taş&#x;nd&#x;ğ&#x;m&#x;z tek yer güzel kalpler olsun. Kene gibi kenetlenelim umutlar&#x;m&#x;za. Beton binalar yerine ağaç evler olsun. Toprak koksun hava. Caddeler aşktan geçilmesin. Kimselerin sevdikleri uğurlanmas&#x;n mezarlara, ne cezaevleri olsun ne de hastane koridorlar&#x; Bunlar&#x;n yerine cennet bahçeleri olsun. Kimselerin kalbi sakat kalmas&#x;n. Ötekileştirilmeyelim, kimseyi ötekileştirmeyelim. &#x;nsanlar&#x; el olarak değil ev olarak görelim; birinin bir odas&#x; vard&#x;r diğerinin beş. Mesele sar&#x; saç&#x;n, beyaz tenin, yeşil gözün değil özün olsun. Kumral veya esmer ne fark eder? Hayat&#x;n karş&#x;m&#x;za neler ç&#x;karacağ&#x;n&#x; bilmiyoruz fakat bir şeylerle karş&#x;laşacağ&#x;m&#x;z&#x; biliyoruz. Mesela hayal kurun. Hayalleriniz uçurumsa gülümseyerek
gökyüzüne atlamay&#x; sak&#x;n unutmay&#x;n. Sürekli gülümsemezseniz sürekli ağlat&#x;rlar. Gülerken ağlad&#x;ğ&#x;n&#x;z&#x; anlamazlar. Maskeli insanlara koz vermeyin, ç&#x;karmay&#x;n o maskeleri. Ve asla büyük konuşmay&#x;n, yaşatmadan öldürmeyen bir yasa var. Yine de korkmay&#x;n yaşayacaklar&#x;n&#x;zdan, b&#x;rak&#x;n onlar sizden korksun. Kötünün kötüsü var da iyinin iyisi neden yok? Ah&#x;n&#x; almay&#x;n kimselerin. Kul hakk&#x; götürmeyin ki yollarda ağ&#x;rl&#x;k yapmas&#x;n. Kötülük nimetten say&#x;lmas&#x;n. Ad&#x;n&#x;z iyi an&#x;ls&#x;n. &#x;stanbul olun, Üsküdar'&#x; Kad&#x;köy'ü Beşiktaş'&#x;. Tarlabaş&#x;'nda saklanmay&#x;n. Küçücük çocuğa torba tutturulan semti sahipsiz b&#x;rak&#x;n, çocuğu değil. Değiştirin renkleri, grileri pembe yap&#x;n. Ön yarg&#x;y&#x; ciğerinize kadar yerleştirmeyin. Hoyratlaşt&#x;rmas&#x;n ruhsuzluklar bizi. Kimse kimsenin hayat&#x;n&#x; tacize boğmas&#x;n. Ar olsun insanda, örtün tüm kusurlar&#x;. Evcilik art&#x;k klişe biz Polyannac&#x;l&#x;k oynayal&#x;m; belki görmek istediklerimizi görürüz. Ben yapamasam bile siz yap&#x;n. Ne kaybedersiniz ki kazanacaklar&#x;n&#x;z&#x;n yan&#x;nda
Her birimizin geçmişinde bir iz

Eksik Yan&#x;m
Hayat hiç kimseye hikâye yazmaz hikâyeler yazar. Sen bu hayat tiyatrosunda asla tek bir karakter olamayacaks&#x;n, hep değişecek rolün sonra duygular&#x;n. Şimdi bir düşün bakal&#x;m bu kaç&#x;nc&#x; rolün, en son hangi filmde yard&#x;mc&#x; oyuncu oldun
Çok kirli geldim dünyaya, temiz ç&#x;kar m&#x;y&#x;m bilmem.
Daha dünyaya gelmeden kirlenir mi insan? Kirleniyormuş demek ki, kan&#x;t&#x; benim. Bembeyaz çarşafta vişne lekesi değildim. Zaten ortada bembeyaz bir çarşaf bile yok. Olsa olsa çarşaf gridir, üzerindeki ise kan lekesi. Benden ancak kan lekesi olur. Dünyan&#x;n pisliği aras&#x;nda benim kirim ne kadar yer edinebilir? Çamaş&#x;r suyu işe yaramaz m&#x;, o kadar m&#x; kötü durumum? Peki ya yağmur, o da temizlemez mi dünyay&#x;, belki arada kaynar&#x;m. Hadi kar ile anlaşal&#x;m belki her yer bembeyaz olunca temiz san&#x;r&#x;m dünyay&#x;, unuturum kendimi.
Hikâyeme kendimi tan&#x;tmakla başlamam gerekiyormuş, bir büyüğüm öyle söyledi. Asl&#x;nda kendimi tan&#x;tmay&#x; hiç istemezdim, bunu yapmam gerekmeseydi. &#x;lk annemden
bahsetmek istiyorum size. Söz, çok uzatmadan sözü kendime getireceğim ya da o bana kendiliğinden gelir.
Düzce'de Cami Kebir mahallesinde yaş&#x;yorlarm&#x;ş. Gerçek bir Roman mahallesi, s&#x;cakt&#x;r insanlar&#x;. Biz de Roman say&#x;l&#x;r&#x;z, sizin tabirinizle Çingene. Dedem Erzurum Horasan'dan göçmüş ama y&#x;llard&#x;r Romanlar&#x;n içindeyiz. Bundan gocunmuyorum. Bana göre insanl&#x;ğ&#x;n türü yoktur. Bir topluluğu Çerkez, Kürt, Türk diye ay&#x;rt etmek haks&#x;zl&#x;k. Ama insanlar&#x; daha farkl&#x; ay&#x;rt edebiliriz y&#x;lan, çakal, aslan, fare gibi.
Annemin pek de iç aç&#x;c&#x; bir hikâyesi yok. San&#x;r&#x;m bu yüzden yazma gereği duyuyorum. Güzel hikâyeler pek yaz&#x;lmaz genelde yaşan&#x;l&#x;r. O yüzden mutsuz sonla biten filmlerin veya kitaplar&#x;n oran&#x; mutlu sonla k&#x;yasland&#x;ğ&#x;nda oldukça yüksektir.
Köy hayat&#x; ve bir de garibanl&#x;k söz konusu. Bir kap yemeği alt&#x; kardeş paylaş&#x;yorsa yoksulluktand&#x;r. Zaten fark&#x;ndaysan&#x;z zenginler 6 çocuk yapmaz, en fazla üç olur. Onlar da CV'si yüksek yabanc&#x; uyruklu dad&#x;lar&#x;ndan çatal b&#x;çak eğitimi almadan masaya oturamazlar. Hatta iki üç yaş&#x;ndan itibaren yabanc&#x; dil olarak &#x;ngilizceyi öğretirler onlara. Garezim yok zenginlere, yanl&#x;ş anlamay&#x;n ancak Allah daha çok versin de diyemeyeceğim. Çünkü Allah'&#x;n olmayanlara vermesini daha çok istiyorum.
Çocukluğu boyunca yoksullukla s&#x;nanm&#x;ş kad&#x;n. Yoktan var olmuş kendisi. &#x;lkokul birinci s&#x;n&#x;f&#x; zor bitirmiş, eksikmiş her şeyi. Ayakkab&#x;lar&#x; y&#x;rt&#x;k, çantas&#x;nda ekmeği dahi olmadan gidermiş okula; evrenin kocaman bir haks&#x;zl&#x;ğ&#x;yla yetişmiş. Zorluk üstüne zorluk binmiş. Yan&#x;nda olup okumas&#x; için destekleyebilecek hiç kimsesi olmam&#x;ş.

Göğsündeki Uykumu Bölme

Yazarın deyimi ile;İnsanlar mutlu olduğumu sanacak kadar tanıyor mutsuzluğumu görecek kadar değilÇocukluğunuzu yorganın altında kulaklarınız kapalı bırakmayın. Sakın büyümeyin çünkü küçülemeyeceksiniz! Eğer büyüyorsanız da hayallerinizi küçükgörenleri küçültecek kadar büyüyüseafoodplus.infoârenk umutlar saklayınkırılan saç tellerinizin ardından lâkin onları kırmayın.Öyle bir sevin ki kalbini kışlıkların arasınakaldıran insanları utandırıseafoodplus.info düzeltmek için değil gerekirseberaber bozulmak için seafoodplus.info albümlerin kurcalanmaya ihtiyacı seafoodplus.infoç paketlik acınız varsa söndürmeden yakıseafoodplus.infoçbir şey değil hep bir şey olsun.

Basım Yılı
Baskı1
Cilt DurumuKarton Kapak
DilTürkçe
Ebat13,5 x 21
ISBN
Kağıt TürüKitap Kağıdı
Sayfa Sayısı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir