bayi toplantısı süresi / PRO-LAB Bayi Toplantısı Gerçekleşti - Haberler

Bayi Toplantısı Süresi

bayi toplantısı süresi

Bayi toplantısı vs. olup olmadığını kontrol edin

Papillon Zeugma Relaxury yorumu

Yorum Zamanı: 2 Mayıs

Farklı konseptler bir araya gelince ( iş toplantısı ile aile tatili ) açıkcası bu otelin keyfini çıkaramadık. Tamamı olmazsa da birkaç servis görevlisi haddini aşan konuşmalara girişti gerçi cevabını da aldı ama sıralamalarda ilk üç olan bir otelde olmaması gereken birşeydi. Çalışanların orada olma sebepleri biz müşteriler olduğu sanırım bazı mutsuz servis görevlilerinin beyinlerinde yer etmemiş. İşini zevkle yapan yanında, davranışlarıyla zevk almayan odukça bariz belli ediyor kendilerini. Tek yaptıkları iş yarım kalan tabağını bazen sormadan toplamak bardakları çatal kaşıkları bir an önce bulaşık arabasına doldurmak. Sen birşey talep etmeden soran yok! Akşamları barlarda içecek talepleri çok geç geliyor. Ya sayı yetersiz ya da servis yavaş. Full sezonda bu kadroyla işleri çok zor. Tek olumlu tarafı animasyon ekibi, gün boyu oldukça başarılı programlar sunuyorlar. Çocuk klübü de benzer şekilde ilgili. Ama bunun sebebi de kişilerin yaptıkları işi sevmesi ve bunun yüzlerine yansıması.
SPA merkezi tam bir fiyasko. Özel birileri tarafından işletiliyormuş İyide konseptte hamam sauna ücretsiz. Ücretli hizmet almayanlara davranışları çok terbiyesizce Tatil döneminde olan 2 firmanın erkek ağırlıklı toplantılarının da etkisi olmuyor değil.
Kesinlikle böyle bir konsept içinde gideceğim bir otel değseafoodplus.infoı

Daha az göster

Konaklama tarihi: Nisan

  • Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti

yorumun hepsine bakın

Bayi Toplantıları

Sorunsuz ve eksiksiz bayi toplantıları ile verimli sonuçlar elde edin

Bayi Toplantısı Nedir?

Bayilik sistemi ile çalışan kurumların dönemsel şekilde tüm bayileri bir araya getirmesine bayi toplantıları denir. İlişkileri güçlendirmek, geçmiş ve gelecek dönemle ilgili değerlendirme ve hedeflemenin konuşulduğu özel toplantılardır.

Performans Değerlendirilmesi

Bayiler, bulundukları alanda şirket temsilciliği görevindedir. Bu sebeple bayilerin dönemsel olarak performans ve satış değerlendirmesi yapılması gerekir. Bununla birlikte bayiler de durum ve işleyiş hakkında birbirlerinden haberdar olurlar, ilişkilerini güçlendirirler.

Netport bayi toplantılarının sorunsuz ve eksiksiz geçmesini sağlar, çalışan motivasyonunun yükselmesini hedefler.

Bayi toplantılarınızı profesyonelce gerçekleştirme için bizim irtibata geçin.

Bayi Toplantısı bu akşam hangi kanalda saat kaçta? Bayi Toplantısı filmi konusu ve oyuncuları!

Tv’de bu akşam neler var günün en çok araştırılan konularından biri. Birbirinden iddialı dizilerin yer aldığı 10 Mayıs Salı akşamı televizyonda çok sevilen diziler, yarışma ve programlar yer alıyor. Tercihini filmlerden yana kullanmak isteyenler için de bu akşam ekranda yerli bir komedi filmi var. Bayi Toplantısı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Bayi Toplantısı filmi konusu ve oyuncuları…

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ KONUSU

yapımı Bayi Toplantısı filmi komedi severler için bu akşam televizyon ekranlarından izlenebilecek. Filmin konusu şöyle;

Namık, Adem ve Sadık, birbirini tanımayan esnaflardır. Katıldıkları bir bayi toplantısında yolları kesişir. Üç adam da hayatlarında zor bir dönemden geçmektedir. Başlarına gelen olaylarla macera dolu bir planın içine düşmeleri bir olur. Bu ekip şimdi bayilerini kurtarmaya çalışacaktır. Artık birbirlerine güvenmekten başka çareleri yoktur.

BAYİ TOPLANTISI OYUNCULARI

21 Şubat tarihinde vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Necati Akpınar'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı Bayi Toplantısı oyuncuları arasında kimler yer alıyor. En başarılı isimler ve ünlü komedyenlerin kadrosunda barındıran Bayi Toplantısı filmi oyuncuları

Doğu Demirkol, İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Büşra Pekin, Çağla Demir, Deniz Hamzaoğlu, Safa Sarı, Gamze Karaduman, Tuğçe Karabayır, Müfit Kayacan, Uğur Bilgin.

BU AKŞAM STAR TV’DE

10 Mayıs tv yayın akışı programında bu akşam Star TV’de yerli bir film var. Bayi Toplantısı filmi bu akşam saat 'de Star TV'de ekrana gelecek.

#bayi toplantısı oyuncuları, bayi toplantısı, tv&#;de bu akşam, 10 mayıs tv yayın akışı, bayi toplantısı filmi, bayi toplantısı konusu

Labmedya - Laboratuvar ve Sağlık Gazetesi

 Pro-lab’ın, Türkiye çapındaki bayilerinin katıldığı toplantı Antalya, Royal Holiday Palace otelde yapıldı. Toplantı sonunda Pro-lab Satış ve Pazarlama Müdürü Naim Tuncer sorularımızı yanıtladı. Bayilerle fikir alışverişi yapmak ve kaynaşmak için bu tarz toplantıları sık sık yapmanın önemini vurgulayan Tuncer “Gerçekleştirdiğimiz bu toplantı bize kesinlikle toplantıların her yıl tekrarlanması gerektiğini göstermiştir. Tabii bir de bayilerimizden gelen eğitim istekleri ve bayilerimizle pazar eksikleri yönünde fikir alışverişi yapmak adına bu tarz toplantıları yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Bayi toplantısının amacı nedir?

Toplantının amacı, hem katılan bayileri geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar, pazara sunulan ürünler ve gerçekleştirilen hedeflerle ilgili bilgilendirmek hem de yılının yeniliklerini ve satış hedeflerini paylaşarak motive etmekti. Ayrıca bayilere kendilerini ifade edecekleri ortamı sağlayarak iletişimi kuvvetlendirmekte bir diğer amacımızdı.  Bu kapsamda Türkiye temsilcisi olduğumuz Liebherr, VWR INTERNATIONAL, HITACHI, BINDER ve BIOHIT ürünleri hakkında da detaylı bir eğitimi katılımcı bayilerimizle paylaşmış olduk.

Bu toplantıdan nasıl sonuçlar çıkardınız? Bayileriniz için yeterli oldu mu?

Günümüzde sektörde yer alan firmalar arası rekabet şekil değiştirdi. Rekabet artık ürün kalitesi, çeşidi ve teslim süresi yerine dağıtım ağları arasında yaşanmakta. İthal edilen ürünün çeşit ve kalitesini geliştirmek başarılı olmak için tek başına yeterli değil. Dağıtım ağınızın gücü yani bayi ve satış noktalarınızın düzenli işleyişi pazardaki yarışta kimin kazanacağını belirliyor. Yeni model rekabette her nokta kendi üzerine düşen görevi doğru zamanda doğru şekilde yaparsa başarı ortaya çıkar. Müşteri ve saha bilgileri herkesin başarısını doğrudan etkilemekte. Bu sistemi doğru yöneten ağ başarılı, güçlü ve kalıcı olur kanısındayım. Toplantının eğitim verilen ürün grupları hakkında yeterli olduğu kanısındayım, ancak portföyümüzdeki ürün ve ürün grupları konusunda yenilerinin yapılması kaçınılmaz. Bilgi paylaşımı ve pazar isteklerinin bir arada tartışılıp değerlendirilmesi başarının anahtarı olacağı düşüncesindeyim.

Labmedya olarak bizi de davet ettiniz teşekkür ederiz, yayınımız hakkındaki fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

LabMedya ile tanışmamız eskiye dayanmakta, sizinle yaptığımız çalışmalar sonrasında özellikle ulaşamadığımız müşteri kitlelerine ulaşmak bize ayrı bir ivme ve hız kazandırdı. Çalışmalarınızdaki hassasiyet, doğru müşteri kitlesi ve hedeflerine ulaşan dağıtım ağınız bizi sizinle uzun yıllar süreceğine inandığımız bir yolda hızla ilerletmekte. 

Ben de katılımlarınız ve yaptığınız bu röportaj için firmam adına teşekkür ederim. Başarılı çalışmalarınızın da devamını dilerim.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir