kandira gurkan otogar / Kandıra Gürkan Turizm Otobüs Bileti | seafoodplus.info

Kandira Gurkan Otogar

kandira gurkan otogar

  Gizlilik Bildirimi 

HATTI KANDIRA TERMİNAL - İZMİT TERMİNAL OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLADI

Kandıra'da hizmet veren Gürkan Tur firması, pandemi sürecinden dolayı sınırlı sayıda yolcu alabilmesi ve taşıdığı yolcuların masraflarını karşılamaması nedeniyle esnek çalışma hakkından yararlanarak seferlerini bir süre önce durdurdu.


04 KASIM , Carsamba Büyükşehir

Kandıra’da hizmet veren Gürkan Tur firması, pandemi sürecinden dolayı sınırlı sayıda yolcu alabilmesi ve taşıdığı yolcuların masraflarını karşılamaması nedeniyle esnek çalışma hakkından yararlanarak seferlerini bir süre önce durdurdu.

Bu nedenle haftalardır Kandıra Terminali’nden Ä°zmit Terminali’ne ulaşım sağlanamıyordu.

2 SAATTE BÄ°R

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Hat ’e Otogar güzergahı da ekledi. Kandıra Terminal’den hafta içi ve hafta sonları , , , , , , , saatlerinde hareket eden Hat seferlerinde ve Ä°zmit garaj depolama alanından hareket eden , , , , , , seferleri Ä°zmit Terminali’ne uğrayarak otogar 2 durağından yolcu alıp indirmeye başladı.

SABAH SAATLERİ YOĞUN

Gürkan Tur’un Kandıra’da seferlerini durdurması ile Hat ’de ciddi yoğunluklar da yaşanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark, vatandaşın yoğun talebini karşılayabilmek için ilave seferler düzenlese de sabahları Kandıra’dan Ä°zmit’e işe giden vatandaşlar Hat ’ün , ve seferlerinde ciddi bir yoğunluk yaşanmasından dert yanıyor. Vatandaşlar sabah seferlerinde 2'şer otobüsün aynı saatte kalkıp hizmet vermesini yetkililerden talep ediyor.

KANDIRA HABER INSTAGRAM



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir