gs akhisar kaçta / Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray - Akhisar - Aspor

Gs Akhisar Kaçta

gs akhisar kaçta

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

Haberin Devamı

Galatasaray Akhisar Belediyespor hazırlık maçı bugün oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler yeni transferlerde olacak. UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaray artık tüm çalışmalarını Süper Lig için yoğunlaştırmış durumda. Peki, Galatasaray Akhisar Belediyespor hazırlık maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano gibi yıldızlarla sezona girmeye hazırlanan Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk maçında güçlü Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Peki, Galatasaray Akhisar maçı saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak hazırlık maçı bugün saat 19.00’da başlayacak ve Smart Spor’dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

CİMBOM’DA YILDIZLAR SAHNEDE

Östersunds’a elenerek UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Galatasaray, Eskişehirspor maçından sonra Akhisar Belediyespor karşısında da kazanmak istiyor. Sarı kırmızılılarda yeni transferler Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano’nun bugünkü maçta ilk 11 oynamaları bekleniyor.

Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Akhisar Belediyespor – Galatasaray karşılaşmasının muhtemel 11’leri aşağıdaki gibidir;

Akhisar Belediyespor muhtemel 11 - Milan Lukac, Douglas Ferreira, Kadir Keleş, Ahmet Cebe, Muğdat Çelik, Custodio, Caner Osmanpaşa, Joel Nguemo, Merter Yüce, Onur Ayık, Leocisio Sami

Galatasaray muhtemel 11 - Fernando Muslera, Martin Linnes, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Olcan Adın, Ryan Donk, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Sinan Gümüş, Umut Bulut

GALATASARAY ÇEYREK FİNAL İLK MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Torku konyaspor’un evine konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrılmıştı. Ligin ardından dikkatini kupaya çeviren Sarı Kırmızılılar, 10 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek Akhisar Belediyespor karşılaşması için hazırlıklara başladı.

7 Şubat Pazar günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleşen idmana ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan Sarı Kırmızılılar, daha sonra prese dayalı top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. İdman pas çalışmasının ardından ceza sahası dışından yapılan şut çalışmasıyla sürdürülürken, sonrasında yarı sahada baskıya dayalı çift kale maç yapılarak, antrenman soğuma hareketleriyle sona erdirildi.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılılar Akhisar Belediyespor maçı öncesinde bugün de bir antrenman gerçekleştirdikten sonra İzmir’e hareket edecek ve kampa girecek.

AKHİSAR BELEDİYESPOR – GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKARILDI

Yarın gerçekleşecek olan Akhisar Belediyespor – Galatasaray karşılaşmasının biletleri de satışa çıkarıldı. Karşılaşma için Galatasaray taraftarına 3500 kişilik Gediz kale arkası ayrılırken, diğer tirübünler ise Akhisar Belediyespor için ayrıldı. Bilet fiyatları şu şekilde belirlendi;

Kale Arkası – 40 TL

Maraton – 50 TL

Kapalı Tribün – 60 TL

VIP – 80 TL

Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

ÇEYREK FİNAL İLK MAÇLARININ HAKEMLERİ BELİRLENDİ

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçlarında maçı yönetecek olan hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre çeyrek finalin ilk karşılaşmalarında düdük çalacak olan hakemler şu şekilde:

10 Şubat 2016 Çarşamba

Akhisar Belediyespor – Galatasaray : Mete Kalkavan

Beşiktaş - Torku Konyaspor : Tolga Özkalfa

11 Şubat 2016 Perşembe

Medipol Başakşehir - Çaykur Rizespor : Kutluhan Bilgiç

Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray - Akhisar

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisar Belediye ve Gençlik Spor kulüpleri arasında oynanacak TFF Süper Kupa, 5 Ağustos Pazar günü yapılacak

Futbol Haberleri Güncelleme Tarihi: 22.06.2018- 17:59

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu daha önce Konya'da oynanacağı ilan edilen TFF Süper Kupa'nın tarihini ve başlama saatini belirledi.

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisar Belediye ve Gençlik Spor kulüpleri arasında oynanacak TFF Süper Kupa, 5 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki müsabaka saat 20.45'te başlayacak.

Galatasaray - Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Süper Kupa maçı 5 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Turkuvaz Medya ekranlarından canlı olarak aktarılacak olan Süper Kupa maçına dair tüm detaylar Aspor.com.tr'de olacak...

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır