gelir kaybi destegi ne zaman yatar / Nisan Ayı Esnafa Gelir Kaybı Desteği Ne Zaman Yatacak? - Ankara Ekonomi Haberleri

Gelir Kaybi Destegi Ne Zaman Yatar

gelir kaybi destegi ne zaman yatar

&#;deme tarihi a&#;ıklandı mı? Esnafa hibe ve kira desteği ne zaman yatacak?

Koronavirüs sürecinde işleri olumsuz etkilenen esnafa kira desteği ve gelir kaybı desteği yapılacağı duyurulmuştu. Bunun ardından başlatılan başvuru süreci kısa süre önce sona erdi. Başvuru işlemlerini gerçekleştiren kişiler ödemeler için geri sayıma başladı.

ESNAFA GELİR KAYBI VE KİRA DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Gelir kaybı desteği sonuç tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konuya ilişkin Ticaret Bakanlığı'nın önümüzdeki günlerde yeni bir açıklama yapması beklenirken, başvuru sonuçları monash.pw adresinden ilan edilecek.

Başvuru süreci sonrası yapılacak değerlendirme sonrasında hak sahiplerine yapılacak ödemeler Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanacak tarihte gerçekleştirilecek. Ödemeler başvuru esnasında verilen banka hesap numaralarına otomatik aktarılacak.

Başvuruların değerlendirme sürecinin yaklaşık 2 hafta sürmesi beklenirken ocak sonunda ya da şubat başında ödemelerle ilgili yeni bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

Gelir kaybı desteği başvurusu e-devlet: gelir kaybı desteği ne kadar, başvuru şartları neler?

GELİR KAYBI DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruların e-devlet üzerinden 25 Mayıs'ta başlayacağı belirtildi. Hibe desteği, tek seferde ödenmek üzere, ekonomik faaliyet konuları Bakanlık tarafından belirlenen birinci grup için 5 bin lira ve ikinci grup için 3 bin lira olarak belirlendi.

Bu kapsamda, 5 bin lira ile desteklenecek birinci grupta aralarında kayak pistlerinin işletilmesi, sirkler, gösteri sanatları, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, spor ve eğlence amaçlı spor hizmetleri, plaj alanlarının işletilmesi, eğlence parkları, öğrenci ve işçi yurtları, pansiyonları, kara yolu şehir içi ve şehirler arası havaalanı servisleri ile yolcu taşımacılığı, kantinler, kırtasiye ürünlerinin perakende ticareti, internet kafelerin faaliyetleri, şehir içi personel ve okul servisleri, çay ocakları, kıraathaneler, kahvehaneler, kafeler gibi işletmelerin bulunduğu 35 ekonomik faaliyet yer alıyor.

Söz konusu kararlar doğrultusunda 3 bin lira hibeyle desteklenecek ikinci grupta da aralarında pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal, konser gibi yapımların sahnelenmesi, deniz ve kıyı sularında diğer yolcu taşımacılığı, reklamcılık ile ilgili fotoğrafçılık, dövme ve piercing hizmetleri, kuru temizleme hizmetleri, çilingirlik, güzellik salonları, pastaneler, tarihi alanlar ve yapılar ile benzeri turistik yerlerin işletilmesi gibi işletmelerin bulunduğu ekonomik faaliyet bulunuyor.

GELİR KAYBI DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Kira yardımı, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak, yattı mı? Gözler Mayıs ayı gelir kaybı desteği ödeme tarihlerinde!

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Kira yardımı ve gelir kaybı desteği Mayıs ayı ödemeleri için gözler gelecek açıklamaya çevrildi. Binlerce esnafın faydalandığı bu ödeneğin Mayıs ayına ait ödemelerinin başlayacağı tarih merakla beklenirken binlerce vatandaş konuya dair detayları araştırmaya başladı. Bu noktada "Kira yardımı, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak, yattı mı?" soruları yanıt arıyor. Esnafa kira yardımı ve gelir kaybı desteği Mayıs ayı ödemelerinin kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Kira yardımı, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak, yattı mı? Gözler Mayıs ayı gelir kaybı desteği ödeme tarihlerinde!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle esnafa verilen Mayıs ayı kira yardımı ve gelir kaybı desteği ödemeleri için tarih bekleniyor. Binlerce esnafın faydalandığı ödeneğin bu aya ilişkin ödemelerinin kısa süre içerisinde başlaması beklenirken binlerce vatandaş konuya dair detayları araştırmaya başladı. Bu noktada "Kira yardımı, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak, yattı mı?" soruları yanıt aramaya başladı. Esnafa kira yardımı gelir kaybı desteği geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamaya göre; 19 Mart itibarıyla ödendiği ifade edilmişti.

Şubat ayı kira yardımı ve gelir kaybı desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Bakanlık son dakika açıkladı!

GELİR KAYBI DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?
Ödemelerin ne zaman yapılacağıyla ilgili henüz Ticaret Bakanlığı tarafından açıklama gelmedi.

Gelir kaybı Hibe desteği, kira desteği ne zaman yatacak, yattı mı? Esnafa kira yardımı ve gelir kaybı desteği ödeme tarihleri

GELİR KAYBI DESTEĞİ NEDİR?

COVID salgınından olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik destek paketi 23 Aralık tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti.


Alınan bu karar gereğince; salgından etkilenen kesime aylık Türk Lirası olmak üzere toplamda Türk Lirası doğrudan gelir desteği ile üç ay boyunca büyükşehirlerde aylık Türk Lirası, diğer illerde aylık Türk Lirası kira desteği ödemesi gerçekleştirilmekteydi.

Kira yardımı, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak, yattı mı? Gözler Mayıs ayı gelir kaybı desteği ödeme tarihlerinde!
SON DAKİKA

Nisan Ayı Esnafa Gelir Kaybı Desteği Ne Zaman Yatacak?

Covid salgınının etkisi ile başlayan ekonomik krizden ve bu dönemdeki kısıtlamalardan olumsuz etkilenen esnafa yönelik verilen gelir kaybı desteği ödemelerinin bu ay hangi tarihlerde yatacağı merak konusu oldu.

Salgın sürecinde yardıma muhtaç vatandaşların yanı sıra esnafa da verilmeye başlanan kira desteği ve hibe ödemeleri vatandaşları büyük ölçüde rahatlattı. Gelir kaybı desteği için başvuru sürelerinin uzatılmasının ardından bu ay ödemelerin ne zaman yatacağı merak konusu oldu.

Nisan Ayı Esnafa Gelir Kaybı Desteği Ne Zaman Yatacak?

Ödemelerin Nisan ayının 20’si itibari ile başlaması bekleniyor.

Salgın sürecinde işçi ve işverene destek olmak amacı ile verilen kısa çalışma ve işsizlik ödeneklerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa da destek ödemelerinin yapılacağını açıklamıştı. Başta lokanta, oto tamirci, kadın ve erkek kuaförü, dolmuş, taksi şoförleri, pastaneciler gibi esnaflar olmak üzere ocak ayı itibari ile esnafa gelir kaybı destek ödemeleri yapılmaya başlanmıştı. Destek ödemesi alan esnaflar mart ayı ödeneklerinin yatacağı tarihi araştırmaya başladı.

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#gelir kaybı desteği, Gelir Kaybı Desteği son dakika, Gelir Kaybı Desteği haberleri, Gelir Kaybı Desteği 18 mart, Gelir Kaybı Desteği açıklandı mı, Gelir Kaybı Desteği ne zaman yatacak, Gelir Kaybı Desteği ne zaman yatar, Gelir Kaybı Desteği esnaf, esnaf Gelir Kaybı Desteği, Gelir Kaybı Desteği ne kadar oldu, Salgın, Nisan Ayı Esnafa Gelir Kaybı Desteği, Esnafa Gelir Kaybı Desteği Ne Zaman Yatacak, , Covid

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır