balikesir burs veren iş adamları / BURS VEREN KURUMLAR - Burs Verenler İl İl

Balikesir Burs Veren Iş Adamları

balikesir burs veren iş adamları


Türk Eğitim Vakfı ( TEV ) Balıkesir Şubesi üyeleri dün derneğimizi ziyaret etti.

TEV Balıkesir Şubesi Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Jale BAYRAKTAR, Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Tunay KARLIDERE, Gönüllü Kadın Kolları Başkanı Sayın Yıldız ALACA ve Gönüllü Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sayın Füsun SONGUN ‘ un yapmış oldukları ziyarette yönetim kurulu üyelerimizde hazır bulundular.

TEV yönetiminin ve yönetim kurulu üyelerimizin kendilerini kısaca tanıtmalarının ardından, TEV’in genel yapısı, işleyişi ve faaliyetleri hakkında kısaca bahseden Sayın Jale BAYRAKTAR:” TEV bu yıl Yılını kutluyor. Balıkesir şubesinin ise kuruluş yılı. Yardımlaşmaya ve dayanışmaya gönül vermiş bireyler olarak çatısı altında toplandığımız TEV’in Balıkesir- Çanakkale bölgesinde bulunan bağışçıları ile çalışıyoruz. Kaynaklarımızın tamamı bağış olmak üzere genellikle; mutlu gün ve cenazelerde çelenk, özel gün kartları ve TEV adına yapılan çiçek siparişleri ile gelir sağlanmaktayız. Bunların yanında düzenlediğimiz geziler ve diğer etkinlikler ile bağışçılarımızın vasiyetleri ve hibeler genel anlamda bizim maddi kaynaklarımızı oluşturmamızda etkili rol oynamaktadır. Aile ve sosyal durumu okumasına çok fazla imkan tanımayan başarılı öğrencileri yaptığımız mülakatlar sonrasında  bursiyer olarak vakıf bünyesine alıyoruz. Onları, gezi, sinema , tiyatro vb etkinliklere götürüp , sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Lise, üniversite, doktora ve master yapan öğrencilere çeşitli miktarda burslar veriyor aynı zamanda liderlik özelliği olan, sosyal aktivitelere katılım sağlayan başarılı öğrencilerimize ise üstün başarı bursu veriyoruz. TEV, doktora ve master yapan öğrencilere burs veren tek vakıf olmasının yanı sıra aynı zamanda en yüksek fiyatla burs sağlamaktadır “ dedi.

Ziyaretlerinin nedenini Genç işadamları ile bir araya gelerek neler yapabiliriz? konusu hakkında bilgi alış verişinde bulunmak olduğunu dile getiren Sayın Jale BAYRAKTAR: “ Sizlerin üniversiteyi bitirip geri dönmesiyle  Balıkesir’ in yüzü değişti, ivme kazandı. Sizlerin destekleriyle öğrencilerimizin ufkunu açmak adına birçok şey yapılabilir. TEV Balıkesir Şubesi olarak,  siz gençlerle aynı platformda bir araya gelmeyi isteriz “ diye belirtti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sayın Rahmi KULA ise: “ TEV  bu anlamda kendini ispatlamış bir kurum. Bizler, ülkemiz ve Balıkesir’imiz için yapılacak en faydalı işlere gönül vermiş bireyleriz. Gençler adına yararlı olacak her türlü sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerde sizlerle bir arada olmayı ve birlikte hareket etmeyi çok isteriz. “ dedi.






Balıkesir Üniversitesi Vakfı Bursu

Balıkesir Üniversitesi Vakfı Bursu

Balıkesir Üniversitesi Vakfı, Balıkesir Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte ve Yüksekokullarda okuyan burs arayan öğrencilere, karşılıksızöğrenim bursu vermektedir.

  • Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olmak
  • Maddi durumu yetersiz öğrenci olmak
  • Herhangi bir disiplin cezası almamış olmak
  • Başarılı öğrenci olmak
  • Başka bir kurumdan burs almamış olmak

yılı burs miktarı açıklanmadı.

KYK Bursu Alanlar Başvurabilir mi?

Hayır.

Bizi Sosyal Medyada Takip Et
Burs Başvurusunda Dikkat Edilecekler

Burs başvuru koşullarının sağlanması.

Burs Başvurusu için Son Tarih
Ekim ayı içerisinde başvuruya açılacaktır.


Anketler

Burs başvuruları, her öğretim yılı başında yazılı olarak kayıtlı oldukları Enstitü, Fakülte veya Yüksekokul yönetimine yapılmaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır