Otomatik folluk kurulumu

Otomatik Folluk Kurulumu

otomatik folluk kurulumu

Well Being Yer Sistemi

 

Bu Sistemin Temel Avantajları:


Otomatik Folluk Avian Mechanics, Otomatik Folluk Sistemi, hayvanlar için maksimum refahı hedefler. Bu sisteme dahil olan tüm unsurlar, yemlik, suluk, yumurta toplama sistemleri vb. hayvanların ergonomisi, refahı ve maksimum verimlilik hedeflenerek tasarlanmıştır. İyi düşünülmüş bu yüksek konfor alanı sayesinde ise yumurtlama döneminden en yüksek verim alınmaktadır.

Avian Mechanics, Otomatik Folluk Sistemi, yapımında kullanılan dayanıklı ve sağlam malzemeler sayesinde uzun ömürlüdür ayrıca bakım gereksinimi minimum seviyededir. Folluk temizliği hızlı ve basit bir şekilde yapılabilmektedir. Kuşların yuvaya kolayca girip çıkabilmeleri, yumurtaların hasar almadan toplanması, maksimum hijyen sağlanması gibi faktörler oldukça önemlidir. Folluk içerisinde, yumurtaların kırılmasını önleyen, tavukların ayak fizyolojilerini koruyan ve folluğun içerisine herhangi bir zararlının girmesini engelleyen özel tasarımlı paspaslar kullanılmaktadır.

Hareket edebilen folluk tabanı sayesinde tavuk yumurtlama süresince kendini doğal ortamında ve güvende hisseder, yumurtlama bittiğinde ise folluktan temiz ve hijyenik bir şekilde tahliyesi sağlanır. Follukta kullanılan plastik altlıklar kolayca temizlenebilmektedir bu şekilde optimum hijyen sağlanmıştır. Yine bu plastik altlıklar sayesinde hasarlı yumurta oranları minimum düzeyde tutulmaktadır.

Su Sistemleri

Avian Mechanics, su sistemlerinde paslanmaz çelik nipeller kullanılmaktadır. Her nipelin altında ise hayvanların su içmesini engellemeden suyun sıçramasını önleyen damlalıklar bulunur. Suluk hatları folluğun tam önünde yer almaktadır böylece kuşlar zorlanmadan taze ve temiz suya ulaşabilirler. Su hattının boyu programlanabilmektedir böylece kuşlar için kullanılabilir alan arttırılır. Eğer su hattı askıya alınmışsa üzerine tüneme önleyici tel yerleştirilir.

AviFit Yem Sistemleri

Avian Mechanics, Well Being Yer Sistemlerinde AviFit yemlikler kullanılmaktadır. Bu yemlikler canlıların tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. AviFit yem haznesi ° dönebilmektedir, ayrıca ayarlanabilir yem seviyesi sayesinde kuşlar büyüdükçe yemlikler kaldırılır ve yem seviyesi düşürülür böylece yem sarfiyatı önlenmiş olmaktadır. AviFit üzerinde bulunan 14 adet penceresi sayesinde ilk günlük civcivler bile kolayca yeme ulaşabilir. Ayrıca bu ayarlama ekstra iş gücü gerektirmemektedir.

AviFit Yem Sistemi boyunun programlanabilir olması sayesinde, yem saati dışında bu sistemler kaldırılabilir böylece kullanılabilir alan kazanılmış olur. Kuşlar taze ve temiz yeme kolayca ulaşabilirler, böylece her kuş eşit şekilde beslenir ve birbiriyle eşit gelişmiş kuşlar elde edilir. AviFit tasarımında V şeklinde taban altlığın altına yerleştirilmiştir böylece ilk günlük kuşlar için bile uygun bir sistemdir.

AviFit Yem Sisteminin, kurulumu oldukça kolaydır, iyi düşünülmüş tasarımı ve kaliteli malzemeden üretilmiş olduğu için bakım gereksinimi minimum düzeydedir. Oldukça kullanım dostu olan bu sistemin çalışma ömrü uzundur.

Tünek Sistemi

Avian Mechanics, tünek tasarımını yeniden düzenleyip, yumuşak PVC kaplı yüzeye sahip tünek borusu olarak dizayn etmiştir Bu yeni tasarım tünek borusu Well Being Yer Sistemine isteğe bağlı olarak eklenebilmektedir. Bu tasarım sayesinde hayvanların fizyolojisinde meydana gelen bazı bozuklukların ve refah sorunlarının en aza indirilmesi hedeflenmiştir. Yine bu özel tasarım sayesinde tavukların tünemesi teşvik edilmiştir.

Pop Hole Doors – Otomatik Kapılar

Avian Mechanics, Pop Hole Doors Otomatik Kapılar soğuğu dışarıda, sıcağı ise içeride tutmaya yardımcı olan sistemlerdir. İsteğe bağlı olarak farklı boyutlarda üretilebilir, böylece çiftçilerin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Avian Mechanics, otomatik kapılar üç katlı iç ve dış katmanlara sahiptir. Bu katmanlar hayvanlar için gerekli havalandırmaya sahiptir ve enerji tasarrufu için çift sızdırmazlık sistemiyle çalışır. Bu otomatik kapılar sağlamdır ve hava akımı geçirmez, 25 veya 35 mm kalınlığında poliüretan panelden yapılmıştır ve bu nedenle maksimum yalıtım sağlamaktadır. Avian Mechanics, Otomatik Kapıların üretiminde, 15 mm plywood ile birlikte 10 – 20 mm EPDM köpük kullanılmıştır.

 

Yumurta Folluğu 10 Gözlü Plastik Sepetli Otomatik

Açıklama

GEZEN ÇADIR VE HAYVANCILIKTAN, KANATLI KÜMES EKİPMANLARI

Güncel fiyat teyidi için 50 30’u arayabilirsiniz. Bölgenize özel indirimlerden yararlanmak için lütfen iletişime geçiniz.

10 GÖZLÜ PLASTİK SEPETLİ OTOMATİK TAVUK YUMURTA FOLLUĞU

DEMONTE SİSTEM ADET TAVUK İÇİN 1 ADET 10 GÖZLÜ FOLLUK ÖNERİLİR

-TÜM TÜRKİYE&#;YE GÖNDERİLİR- De-demonte gönderilir. Kurulum esnasında matkap ve el aletleri gereklidir.

-ÜCRETSİZ KARGO (ŞUBE TESLİM)

KAMPANYA ADRESİNİZE EN YAKIN ŞUBEDEN TESLİMDİR. ADRESİNİZE TAM TESLİM İSTERSENİZ KARGO FİRMASI TARAFINDAN + HİZMET ÜCRETİ YANSITILACAKTIR.

KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİMİZ MEVCUTTUR. -MAİLORDER- 

FOLLUK YANINDA DİĞER ÜRÜNLERİ DE ALABİLİRSİNİZ KARGO VE DETAYLAR İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ.

-ÖDEDİĞİNİZ FOLLUK BEDELİNİ KIRILAN, KİRLENEN YUMURTALARDAN 4 AYDA GERİ TELAFİ EDEBİLİRSİNİZ. TOPLU ALIMLARDA AMBAR SEÇENEĞİ DEĞERLENDİRİLİR BÖLGENİZE GELEN EN UYGUN TUTARLA GÖNDERİM SAĞLANIR.

PLASTİK PARÇALARDA KULLANILAN HAM MADDE  1. KALİTEDİR. TIRNAKLI PİMLİ DEĞİL AYNI ESKİ KAMYON OYUNCAK TEKERLERİNİN GEÇMESİ GİBİ SAĞLAM SİSTEMDİR ELLE KIRILMAZ, TAVUK KAFASIYLA YERİNDEN ÇIKARTAMAZ&#;(PLASTİK SEPETLERDEN TOPTAN SATIŞIMIZ MEVCUTTUR ADET VE ÜZERİ İÇİN ÖZEL FİYAT TALEP EDEBİLİRSİNİZ.)

  -FOLLUĞUMUZUN ARKASINDA SEPETLERİN GELDİĞİ ÜST KISIM KAPALIDIR. DİĞER YERLER ÜST ÜSTE TAVUKLAR BİRİKİNCE HAVASIZLIKTAN ÖLMEMESİ İÇİN AÇIK BIRAKILMIŞTIR.

   -KAPAKLAR 1. KALİTE PLASTİKTENDİR TAVUK İSTEDİĞİ KADAR TÜNEYEBİLİR.

   -ÖN BRANDA OLMASININ SEBEBİ FOLLUK İÇİNİN KARANLIK OLMASINI SAĞLAMAK TAVUKLAR KARANLIKTA YUMURTLAMA İHTİYACI DUYAR.

  -FOLLUK GÖZLERİNİN ARASININ AÇIK OLMASININ SEBEBİ KANATLI HAYVANLARIN BİR GÖZE 7 &#; 8 TANESİ AYNI ANDA HÜCUM ETMESİNDEN KAYNAKLI BOĞULMA, ÖLÜM VB DURUMLARIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ          DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR KAPALI SİSTEMLER DEMODE OLMASININ BAŞLICA SEBEBİDİR (ÖLÜM OLMASA BİLE ALTTA KALAN HAYVANLAR STERESE GİREREK YUMURTA VERİMİ DÜŞMEKTEDİR.)

  -FOLLUK SAÇLARIMIZ TAMAMI GALVANİZLİ VE ÖZEL DİJİTAL CNC KESİM VE BÜKÜMLE ÜRETİLMİŞTİR, YERİNE KOYMASI ÇIKARMASI KOLAYDIR TAMAMI SOMUNLU VİDA İLE BİRBİRİNE BAĞLANMAKTADIR.

&#; FOLLUKLAR ÖNE DOĞRU EĞİMLİDİR YUMURTALAR ÖNDE TOPLANIR KAPAĞIN ALTINDA.

-KAPAKLAR TEK TEK AÇILMALIDIR SEPETİ TOPLARKEN DİĞER SEPETTEKİ YUMURTALARA TAVUK PİSLEMEMELİDİR. O YÜZDEN TEK AÇILIR DÜZENEĞİNDE MEVCUTTUR. 

-IZGARALAR DİLİMİ ŞEKLİNDE VE ÖZEL TASARIMDIR ÜSTTEKİ DIŞKILAR ALTTA TERS EĞİMLİ ARA BÖLMEYE DÜŞER ALTTAKİ SEPETE DEĞİL.

&#; YUMURTA TASARRUFU İÇİN KAPAĞIN ALTINDA TOPLANIR TAVUKLAR GURK OLMASI ÖNLENİR, YUMURTA KİRLENMESİ ÖNLENİR ASIL AMAÇ YUMURTA TASARRUFUDUR..

&#; KURULUMU BASİTTİR DE-MONTE GÖNDERİLİR, VİDEO VE AÇIKLAYICI ŞEMA MEVCUTTUR. (Matkap ve el aletleri gerektirir)

Kargo taşımacılığı sırasında zarar gören ürünler için lütfen kargo tutanağı tutunuz. Tuttuğunuz tutanak sayesinde kırılan ve bükülen parçaların değişimi ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecektir.

 TOPTAN SATIŞIMIZ VARDIR, TOPTAN FİYATLARIMIZ İÇİN TELEFON İLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

Marka

Gezen Çadır

Gezen Çadır Kendi ürünlerini üretip pazarlayan ve yerinde kurulum yapan bir firmanın markasıdır.

Ek bilgi

Ağırlık20 kg
Boyutlar × × 55 cm

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

GELİŞİM TAVUKÇULUK 10 Gözlü Derin Hazneli, Geniş Sepetli Otomatik Folluk FOLLUK10

GELİŞİM TAVUKÇULUK 10 Gözlü Derin Hazneli, Geniş Sepetli Otomatik Folluk

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : GELİŞİMTAV

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün GELİŞİMTAV tarafından gönderilecektir.
  • *FOLLUĞUMUZ 10 GÖZLÜ VE OTOMATİKTİR. *ÖNDEN İÇİ KAPAKLI YUMURTA HAZNESİ MEVCUTTUR, TAVUK YUMURTLADIĞI GİBİ YUMURTA YUVARLANIP KAPAKLI HAZNEYE DÜŞER, BU SAYEDE TAVUKLAR YUMURTALARA ULAŞAMAZ, KIRIP YİYEMEZ VE PİSLETEMEZ. *ÜRÜNÜNÜN İÇERİSİNDE ZEMİNİ IZGARA ÖZEL ÜRETİM GENİŞ KAPAKLI VE DERİN FOLLUK SEPETİ VARDIR, DİLEDİĞİNİZ ZAMAN ÇIKARTIP YIKAYARAK DA TEMİZLEYEBİLİRSİNİZ, ÜST KATTAN ALT KATA PİSLİK DÖKÜLMEMESİ İÇİN ARADA İLAVE GALVANİZ VARDIR, ARKADA İLAVE GALVANİZ VARDIR *ÜRÜNÜMÜZÜN YUMURTA BÖLÜMLERİ GELİŞİMTAV'A ÖZELDİR PİYASADAKİ HİÇ BİR MODELE BENZEMEZ. *ÖZEL ÜRETİLEN FOLLUK SEPETLERİ OLDUKÇA GENİŞTİR VE HER BİR GÖZ 12 YUMURTA ALMAKTADIR, KAPAĞA GEÇİRİLEN PİMLER KIRILMAZDIR 1. SINIF KALİTEDE PLASTİKTEN ÜRETİLMEKTEDİR. *KULLANILAN GALVANİZ 'DİR *ÖLÇÜLERİ=*0,50*H *10 GÖZLÜ FOLLUĞUMUZ 70 TAVUK İÇİN İDEALDIR. ANLAŞMALI KARGOMUZLA GÖNDERİ SAĞLANIR. TOPTAN SATIŞIMIZ MEVCUTTUR. DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ..
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

GELİŞİM TAVUKÇULUK 10 Gözlü Derin Hazneli, Geniş Sepetli Otomatik Folluk

  • *FOLLUĞUMUZ 10 GÖZLÜ VE OTOMATİKTİR. *ÖNDEN İÇİ KAPAKLI YUMURTA HAZNESİ MEVCUTTUR, TAVUK YUMURTLADIĞI GİBİ YUMURTA YUVARLANIP KAPAKLI HAZNEYE DÜŞER, BU SAYEDE TAVUKLAR YUMURTALARA ULAŞAMAZ, KIRIP YİYEMEZ VE PİSLETEMEZ. *ÜRÜNÜNÜN İÇERİSİNDE ZEMİNİ IZGARA ÖZEL ÜRETİM GENİŞ KAPAKLI VE DERİN FOLLUK SEPETİ VARDIR, DİLEDİĞİNİZ ZAMAN ÇIKARTIP YIKAYARAK DA TEMİZLEYEBİLİRSİNİZ, ÜST KATTAN ALT KATA PİSLİK DÖKÜLMEMESİ İÇİN ARADA İLAVE GALVANİZ VARDIR, ARKADA İLAVE GALVANİZ VARDIR *ÜRÜNÜMÜZÜN YUMURTA BÖLÜMLERİ GELİŞİMTAV'A ÖZELDİR PİYASADAKİ HİÇ BİR MODELE BENZEMEZ. *ÖZEL ÜRETİLEN FOLLUK SEPETLERİ OLDUKÇA GENİŞTİR VE HER BİR GÖZ 12 YUMURTA ALMAKTADIR, KAPAĞA GEÇİRİLEN PİMLER KIRILMAZDIR 1. SINIF KALİTEDE PLASTİKTEN ÜRETİLMEKTEDİR. *KULLANILAN GALVANİZ 'DİR *ÖLÇÜLERİ=*0,50*H *10 GÖZLÜ FOLLUĞUMUZ 70 TAVUK İÇİN İDEALDIR. ANLAŞMALI KARGOMUZLA GÖNDERİ SAĞLANIR. TOPTAN SATIŞIMIZ MEVCUTTUR. DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ..
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

nest...

gelişim planı örnekleri 2022 doğum borçlanmasi ne kadar uzaktaki birini kendine aşık etme duası 2021 hac son dakika allahümme salli allahümme barik duası caycuma hava durumu elle kuyu açma burgusu dinimizde sünnet düğünü nasil olmali başak ikizler aşk uyumu yht öğrenci bilet fiyatları antalya inşaat mühendisliği puanları malta adası haritada nerede