tüprag iş başvurusu / Tüprag - Ulubey

Tüprag Iş Başvurusu

tüprag iş başvurusu

Tüprag Personel Alımı Yapacak

Tüprag’da çalışmak isteyen adaylara müjde. Tüprag bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Tüprag personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

tuprag personel alımı

Tüprag’de Çalışmak

Kanadalı madencilik firması olan Eldorado Gold Corporation‘ın Türkiye’de 100% katılımıyla oluşturulmuş olan uzantısının ismi Tüprag Metal Madencilik San. ve Tic. A.Ş.’dir.

Tüprag, Türkiye’de metalik maden aramaları ve işletmeciliği yapmak için 1986 yılında kurulmuş ve bugüne kadar aldığı yüzlerce maden arama ruhsatında arama yapmıştır. Söz konusu arama çalışmaları sonucunda,Uşak-Kışladağ ve İzmir-Efemçukuru gibi önemli altın yataklarını bulmuş ve bu yatakları işletmektedir.
Şirketin Genel Müdürlüğü halen Ankara’da yer almakta ve Çanakkale’de bir numune hazırlama laboratuvarı bulunmaktadır.
2006 yılında üretime başlayan Uşak yakınlarındaki Kışladağ Altın Madenimiz , Avrupa’nın en büyük altın madeni yatağı olmakla beraber şu anda her yıl 12,5 ton altın üretim kapasitesine sahip örnek bir altın madeni olarak faaliyetine devam etmektedir. Yaklaşık 1500 kişilik bir istihdamın söz konusu olduğu işletmemizde, 650 milyon ABD dolarını aşan bir yatırım tutarıyla, ülke ekonomisine katkı sağlayan bir maden konumundadır.

Tüprag İş İlanları

Tüprag iş başvurusu yapabilmek için aşağıdaki uygun pozisyonlardan dilediğinizi seçebilir firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz. Aynı zamanda aşağıdan başvuracağınız pozisyonun gerekliliklerini öğrenebilir ve iş tanımı hakkında da detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Tüprag İş Başvurusu Formu

Tüprag iş başvurusu yapmak için firmanın web sayfasındaki insan kaynakları/kariyer/başvuru bölümünden faydalanabilirsiniz. Ayrıca önceden hazırlamış olduğunuz cv ile direk firmaya giderek yüz yüze iş başvurusu da yapabilirsiniz.

Resmi sitesinde başvuru imkânı vermeyen firmalar da bulunmaktadır. Bu firmalar genellikle diğer kariyer sitelerinden iş başvurularını almaktadır. Aşağıda Tüprag iş başvuru seçenekleri bulunuyor. Dilediğinizi kullanarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

İş başvuru formu için tıklayın.

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - Entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, işletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 25 Nisan’da başlattığı başvuru sürecini tamamladı.

Şirket açıklamasına göre, istihdamı ve üretimiyle 58 yıldır Karadeniz Ereğli'nin gelişimine önderlik eden Erdemir’in, ihtiyaç duyduğu saat ücretli pozisyonlar için açtığı toplu işe alımda başvuru süreci tamamlandı.

İki haftalık süreçte kendileri ya da birinci derecede yakınları tarafından başvuruları yapılan adaylara başvuru sürecinin devamı için gereken linkler iletildi.

İşe alım sürecinde 10 binin üzerinde başvuru gerçekleşti. Belirlenen kriterlere uyan kişiler iki sınav, sağlık kontrolü süreci ve komisyon mülakatına katılacak, ardından başarı sağlayan adaylar arasından ihtiyaç doğrultusunda işe alımlar gerçekleştirilecek.

İşe alım süreci kriterlere uygun adaylara uygulanacak genel yetenek ve teknik bilgi sınavları ile devam edecek. Sınavlarda başarılı olan ve sağlık kontrollerini geçen adaylar komisyon mülakatına alınacak, ardından başarılı değerlendirilen adaylar arasından işe alımlar yapılacak. Kriterlere uygun kişiler için ilk aşama sınavların tarihi ayrıca duyurulacak. Tüm süreci şeffaflık esasına göre yürüten Erdemir, adayları sürece dair bilgilendirecek.

Erdemir'de saat ücretli pozisyonlarda görev yapacak adaylarda meslek liselerinin Elektrik/ Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden ve/veya meslek yüksekokullarının Elektrik- Elektronik / Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden mezun olma şartı aranıyor.

Adayların ayrıca ilan tarihi itibarıyla 18- 25 yaş aralığında olmaları, tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygun olmaları ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlıklarının bulunmaması gerekiyor.

Kurulduğu günden bu yana bölge ve ülke ekonomisi için aralıksız çalışan Erdemir, 58. işletme yıldönümünü kutlamaya hazırlandığı bugünlerde, yeni çalışma arkadaşlarıyla daha da güçlenerek büyümeye ve üretmeye devam edecek.


Tüprag Metal Madencilik "Kışladağ Altın Madeni" için bu bir GENEL BAŞVURU ilanıdır.

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Arşiv / Dokümantasyon

Arşiv / Dokümantasyon

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Tüprag Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1986 yılında %100 yabancı sermayeli bir Türk şirketi olarak Ankara’da kurulmuştur. Merkezi Kanada’da bulunan Eldorado Gold Corporation adlı madencilik şirketinin bir alt kuruluşu olarak Türkiye’de faaliyetlerini sürdürmektedir.

İŞ TANIMI

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli

İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Hakkımızda

 Tüprag Metal Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Tüprag Metal Madencilik San. ve Tic. A.Ş. merkezi Kanada'da bulunan Eldorado Gold Madencilik Firmasının Türkiye'de kurulu şirketidir.(www.tuprag.com.tr)Tüprag, Türkiye'de metalik maden aramaları ve işletmeciliği yapmak için 1986 yılında kurulmuş ve bugüne kadar  aldığı yüzlerce maden arama ruhsatında arama yapmıştır.   Söz konusu arama çalışmaları sonucunda, Uşak-Kışladağ ve Menderes-Efemçukuru gibi önemli altın yataklarını bulmuştur.Tüprag, bugüne kadar 1 milyar doları aşkın yatırımı gerçekleştirilen, Uşak Kışladağ Atın Madeni'nde Mayıs 2006 tarihinden itibaren altın üretimine başlamıştır.Kışladağ Altın Madeni yıllık üretimi ile Avrupa'nın en büyük altın madeni olarak gösterilmektedir. Efemçukuru Altın Madeni ise 2012 yılında üretime başlamıştır.Tüprag bulduğu madenleri , ulusal ve uluslararası çevre standartlarına göre işletip, Türkiye'de yatırım, üretim ve istihdama katkı sağlayarak büyümeyi hedeflemektedir.          Kışladağ Altın Madeninde Ocak 2017 tarihi itibariyle yaklaşık 770 kişi çalışmaktadır. Alt işverenlerin çalışanları ile birlikte toplam istihdam edilen sayısı 1120 kişidir.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır