edirne vergi dairesi çalışma saatleri / Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı

Edirne Vergi Dairesi Çalışma Saatleri

edirne vergi dairesi çalışma saatleri

Vergi dairesi çalışma saatleri Vergi dairesi kaçta açılıp, kaçta kapanıyor?

Ülkemizde her şehirde ve her ilçede bulunan vergi daireleri, belirli gün ve saat aralıklarında hizmet vermeye devam ediyor. Vergi dairelerinin çalışma saatleri araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Peki, Vergi Dairesi hafta sonu açık mı? İşte vergi dairesi çalışma saatleri

VERGİ DAİRESİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Vergi dairesi, hafta içi her gün sabah saat ile akşam saat arasında çalışmaktadır. Vergi dairesi hafta sonu ise kapalıdır.

  • Pazartesi:
  • Salı:
  • Çarşamba:
  • Perşembe:
  • Cuma:
  • Hafta sonu: Kapalı

VERGİ DAİRESİ ÖĞLE ARASI NE ZAMAN?

Kurum bünyesinde çalışanları ilgilendiren öğle arası tatili genellikle ile arasında yapılıyor. Yaşanan yoğunluğa göre bu durum erkene çekilip ile arasında öğle molası da yapılabilmektedir. Bu zaman aralığında vergi dairesi işlem kabul etmiyor.

VERGİ DAİRESİ TATİL GÜNLERİ NE ZAMAN?

Vergi dairesi tatil günleri senede 15 gün izin yapabilmektedir. Dini ve Mili bayramlarda vergi daireleri hizmet vermemektedir.

Vergi Dairesi &#;alışma Saatleri (): Vergi Daireleri Ka&#;ta A&#;ılıyor, Saat Ka&#;ta Kapanıyor?

Haberin Devamı

Merkez teşkilatı

Başkanlığın merkez teşkilatı ana hizmet, danışma ve yardımcı hizmet birimlerinden oluşmaktadır.

Ana hizmet birimleri
Gelir Yönetimi Daire Başkanlığı
Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı
Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanlığı
Tahsilat ve İhtilaflı İşler Daire Başkanlığı
Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı
Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı

Danışma birimleri

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Hukuk Müşavirliği
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Yardımcı hizmet birimleri

İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı
Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı
Taşra teşkilatı

sayılı Gelir İdaresi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun uyarınca taşra teşkilatı, 29 ilde örgütlenmiş 30 Vergi Dairesi Başkanlığı ile 52 İl Defterdarlıkları bünyesinde yer alan gelir birimlerinden oluşmaktadır. Vergi Dairesi Başkanlıkları[2]; grup müdürlükleri, bunlara bağlı müdürlükler, şubeler ile vergi dairesi müdürlükleri ve komisyonlardan oluşmaktadır. Gelir İdaresi Başkanlığı, ülke genelinde Vergi Dairesi ve A kadro kariyer kadro Gelir Uzmanı ve Gelir Uzman Yardımcısı ve büro memuru, şoför, güvenlik, veznedar ve hizmetli personel çalışanı ile kayıtlı vergi mükelleflerine yüz yüze ve internet ortamında hizmet vermektedir.

Haberin Devamı

Gelir İdaresi Başkanlığı, ülke genelinde Vergi Dairesi Müdürlüğü ve merkez, taşra olmak üzere toplam çalışanı ile kayıtlı vergi mükelleflerine yüz yüze ve internet ortamında hizmet vermektedir.

VERGİ DAİRESİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Vergi daireleri, hafta içi her gün - / - saatleri arasında hizmet sunmaktadır. Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır.

Gelir İdaresi Başkanlığı, Devlet Mahallesi Merasim Caddesi No: 9/1 Çankaya / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca +90 30 00 numaralı telefon veya +90 28 numaralı faks ile de ulaşabilirsiniz.

MALİYE ÇALIŞMA SAATLERİ

Maliye Bakanlığı bünyesinde hizmet veren vergi daireleri Gelir İdaresi Başkanlığı taşra teşkilatı olarak düzenlenmiştir. Maliye çalışma saatleri bu kapsam doğrultusunda;

Mesai başlangıcı ve bitişi – –

Öğle arası – –

Vergi Dairesi Çalışma Saatleri - Vergi Dairesi Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor Ve Kaça Kadar Açık?

Gelir İdaresi Başkanlığı çatısı altında Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olan vergi daireleri hakkında en çok merak edilen konuların başında çalışma saatleri geliyor. Mükellefin belirlenmesi, vergi tarh edilmesi ve tahsil edilmesi için gerekli olan bütün işlemlerin gerçekleştirildiği bu devlet kurumunun hafta içi/hafta sonu çalışma günleri ve saatleri bilgisi, yolu buraya düşecek olan vatandaşların araştırdığı başlıklardan biri olarak öne çıkıyor. Bunun nedeni ise, öğle arası molasına denk gelmeden vergi daireleri mesai saatleri içerisinde işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde tamamlamak.

Sizler için hazırladığımız haberimizden, vergi dairesi mesai saatleri hakkında bilgi edinebilir; kurumun kaçta açılıp kaçta kapandığını ve hafta sonu ile resmi tatil günlerinde çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsiniz.

VERGİ DAİRESİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Vergi daireleri sabah 'da açılıyor ve mesaiye başlıyor.

Ülkemizin her yerinde bu saatte işleme başlanmış olsa da, yoğunluktan dolayı işlemlerin aksadığı durumlar olabiliyor. Bilindiği gibi, bazı işlemler devlet kurumlarına gitmeye gerek kalmadan E Devlet üzerinden halledilebiliyor. Yoğunluğa girmeden, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak e Devlet üzerinden de işlemlerinizin bir kısmını gerçekleştirebilirsiniz. Eğer, yapacağınız işlem e-Devlet üzerinden gerçekleşmiyorsa erkenden kuruma gitmenizi tavsiye ederiz.

E DEVLET GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

VERGİ DAİRELERİNİN ÖĞLE ARASI TATİLİ SAAT KAÇTA?

Kurum bünyesinde çalışanları ilgilendiren öğle arası tatili genellikle ile arasında yapılıyor. Yaşanan yoğunluğa göre bu durum erkene çekilip ile arasında öğle molası da yapılabilmektedir. Bu zaman aralığında vergi dairesi işlem kabul etmiyor.

VERGİ DAİRESİ KAÇTA KAPANIYOR?

Öğle tatili arasından sonra başlayan mesai, 'ye (duruma göre ) kadar sürüyor.

VERGİ DAİRELERİ HAFTA SONLARI AÇIK MI?

Devlet daireleri oldukları için hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamaktadır.

RESMİ TATİL GÜNLERİ AÇIK MI?

Vergi dairesi, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve Arefe günü gibi dini bayramlarda ve ayrıca 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir.

VERGİ DAİRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Gelir İdaresi Başkanlığı, Devlet Mahallesi Merasim Caddesi No: 9/1 Çankaya / ANKARA adresinde bulunmaktadır.

Gelir İdaresi Başkanlığı'na 0 30 00 numaralı telefon veya 0 28 numaralı faks ile ulaşabilirsiniz.

CANLI BORSA TAKİP EKRANI İÇİN TIKLAYIN!
ANLIK HİSSE SENETLERİ VERİLERİ, BORSA GRAFİK VE TEKNİK ANALİZ!

piyasalar

Vergi Dairesi Çalışma Saatleri

Türkiye’deki vergi daireleri, mükellefi tespit eden, vergi tarh eden, tahakkuk ettiren ve tahsil eden dairelerdir. Vergi hakkında tüm işlemler vergi dairelerinde halledilmektedir. İdari olarak vergi daireleri, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın taşra teşkilatı olan vergi dairesi başkanlıklarına bağlıdır. Vergi dairesi başkanlığı bulunmayan yerlerde ise defterdarlığa bağlıdır. Vergi daireleri aynı zamanda Tahsil Dairesi’dir. Günümüzde tüm vergi dairelerinin birleştirilerek tek çatı altında toplanması amaçlanmıştır ve bu doğrultuda ilk pilot il Eskişehir seçilmiştir. İleride vergi işlemlerinizi tek çatı altında halledebileceğiz. Peki vergi daireleri sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor, saat kaça kadar açık? Vergi dairesi çalışma saatleri, mesai saatleri ile çalışma günleri yani hangi günler açık, hangi günler kapalı yazımız devamında bulunmaktadır.

İçindekiler

Vergi Dairesi Çalışma Saatleri

Vergi daireleri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ) günleri sabah saat ’da açılmakta ve akşamları da saat ’da kapanmaktadır. Vergi Daireleri ayrıca saat ile saatleri arasında öğle tatili, öğle arası sebebi ile kapalı durumdadır. Fakat vergi dairelerinde vezneler daha erken kapanmaktadır. Vezneler akşam saat itibariyle kapanmaktadır.



Vergi Dairesi Hafta Sonu Açık Mı, Kapalı Mı?

Ülkemiz genelinde hizmet sunmakta olan vergi daireleri Cumartesi ve Pazar günleri yani hafta sonu hizmet vermezler. Vergi dairleri ile ilgili işlemlerinizi diğer çoğu kamu kurumunda olduğu gibi hafta içi ve mesai saatleri içerisinde halletmelisiniz.

Vergi Dairesi Bayramda Açık Mı, Çalışıyor Mu?

Vergi Daireleri; Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı) ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve ayrıca 1 Ocak (Yılbaşı), 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde kapalıdır. Arefe günlerinde ise öğleye kadar hizmet sunmaktadır.

Vermiş olduğumuz çalışma saatleri; Gaziantep, Ankara, Antalya, Avcılar, Alanya, Antakya, Aliağa, İstanbul, Bursa, İzmir, Bodrum, Bornova, Bostancı, Beylikdüzü, Beşiktaş, Bakırköy, Başkent, Bahçelievler, Bandırma, Ceyhan, Çorlu, Eskişehir, Erenköy, Edirne, Edremit, Fatih, Fethiye, Gebze, Gaziemir, Gayrettepe, Göztepe, Gaziemir, Halkalı, Isparta, İzmit, Kadıköy, Kartal, Keçiören, Kayseri, Konak, Manisa, Manavgat, Mecidiyeköy, Maslak, Marmaris, Menemen, Nilüfer, Nazilli, Nevşehir, Sincan, Sivas, Sultanbeyli, Şanlıurfa, Uşak, Yalova gibi tüm il ve ilçelerimizde geçerli olan çalışma saatleridir.

Bu yazımızda Vergi dairesi çalışma saatleri, açılış kapanış saatleri, çalışma günleri hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER VERGİ DAİRESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

seafoodplus.info, vergi dairesi konusunda tüm yeni haberleri ve duyuruları çok yakından anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk olarak bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle seafoodplus.info'un yayınladığı haberleri takip etmeniz ve hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. seafoodplus.info'dan yapılan vergi dairesi duyurularını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir