karamanın koyunu sonra çıkar oyunu türküsü / Zalımın Zulmü Varsa (Karamanın Koyunu)

Karamanın Koyunu Sonra Çıkar Oyunu Türküsü

karamanın koyunu sonra çıkar oyunu türküsü

Karaman'ın oyunu tutmadı

Haberin Devamı

İKİNCİ YARI
71'inci dakikada gelişen Bursaspor atağında topla buluşan Batalla ceza sahası içine girdi. Savunma Batalla'dan topu alarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
76'ncı dakikada Gaziantepspor'un anılan serbest vuruşta barajda bulunan Edu'nun eline çarpan topu hakem Cüneyet Çakır penaltı olarak değerlendirdi.
78'inci dakikada Cenk Tosun'un kullandığı penaltı vuruşunda top ağlarla buluştu:
80'inci dakikada Bursaspor'dan Edu Bekir Ozan'a yaptığı sert müdahale nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Karşılaşma Gaziantepspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Cüneyt Çakır (7), Bahattin Duran (7), Tarık Ongun (7)
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas (5), Şenol (5), Medunjanin (4)(Dk Traore 6), Bekir Ozan (6), Sernas (7)(dK Taşkın), Kemal (5), Serdar (5), Cenk (6), Kecojevic (6), Oktay (5), Kouemaha (4)(Dk Turgut Doğan 5)
BURSASPOR: Carson (5), Şener (5)(Dk Vederson), Serdar (6), İbrahim (6), Basser (5), Murat (5)(Dk Musa 4), Edu (6), Belluschi (6), Tuncay (7)(Dk Forsell), Batalla (7), Pinto (5)
GOLLER: Dk Sernas, Dk Cenk (p) (Gaziantepspor), Dk Batalla (Bursaspor)
SARI KARTLAR: Bekir Ozan, Sernas, Oktay (Gaziantepspor), İbrahim (Bursaspor)
KIRMIZI KART: Dk Edu (Bursaspor)

Haberin Devamı

-NOTLAR-

GAZİANTEPSPOR TARAFTARINDAN TEPKİ

Gaziantepspor taraftarları karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Hikmet Karaman'a tepki gösterdi. Gaziantepspor'da çalıştığı dönemde Bursaspor ile görüştüğünü yalanlayan Karaman sözleşmesinin kulüp tarafından feshedilmesinin ardından Bursaspor ile görüşüp anlaşmaya varmıştı. Taraftarlar maç öncesinde, "Adam olsana Hikmet Karaman" şeklinde tezahürat yaptı.

STATTA 'KARAMAN' ŞARKISI

Öte yandan maraton tribününde bulunan Gaziantepspor taraftarları üzerinde 'Satılmış' yazılı pankart açarken stat kolonlarından da, 'Karaman'ın koyunu sonra çıkar oyunu' şarkısı çalınması dikkat çekti.

54'ÜNCÜ BULUŞMA

Teknik Direktör Hikmet Karaman ile 2'de 2 yapan ve Elazığspor ile Karabükspor maçlarından 3'er puan çıkaran Bursaspor, Karaman'ın eski takımına karşı mücadele etti. Gaziantepspor'la bugüne kadar oynadığı 53 maçta 20 galibiyet, 22 mağlubiyet, 11 beraberlik alan Bursaspor oynanan karşılaşmalarda 74 gol attı, kalesinde ise 75 gol gördü. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşmada yeşil beyazlı ekip rakibiyle berabere kalmıştı.

Haberin Devamı

SAVUNMADA DEĞİŞİKLİK

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Gaziantepspor maçında savunma hattında değişiklik yaptı. Elazığspor maçında savunmanın solunda oynayan Hakan karşılaşmaya yedek kulübesinden çıkarken, bu maçta savunmanın sağında Şener solunda ise Basser görev aldı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor'un Gaziantepspor maçında yeşil beyazlı taraftarlar da takımını yalnız bırakmadı. 2 otobüsle Bursa'dan 18 saatlik yolculuğun ardından Gaziantep'e gelen taraftarlar 90 dakika boyunca takımını destekledi.

Karaman’ın koyunu sonra çıkar oyunu deyiminin anlamı

Dış görünüşüne aldanılmamalı. Bu işin altından neler çıkacak en sonunda belli olur.

Karaman’ın koyunu sonra çıkar oyunu deyiminin hikâyesi

Dış görünüş insanı her zaman aldatır. Dışı çok güzel olup da içi fitne, fesat ve kötülükle dolu insanlar vardır. Bir yazarın dediği gibi “Kitabın ve insanın dış görünüşüne aldanmamalı, iç haline bakmalıdır.” Ama zamanımızda insanlar, makama, mevkiye, paraya ve giyime yani dış güzelliğe önem veriyorlar. Para, mal ve mülk her şey değildir. Bir gün bunların yerinde yeller eser.

Anadolu’da kudretli bir beylik olan Karamanoğulları beyliği vardı. Karamanoğlu Mehmet Bey, bir daha isyan etmeyeceğine dair II. Murat’a söz verir. Buna rağmen sonradan yine bir hileye başvurur.

Karamanoğlu Mehmet Bey, karaman cinsi koyunlardan özel olarak seçilip yetiştirilmiş büyük bir koçu II. Murat’a verirken:

Bu can, bu koçta olduğu müddetçe Osmanlı Devleti’ne isyan etmeyeceğim, diye birkaç defa yemin eder.
Karamanoğlu Mehmet Bey, koçun öldüğünü haber aldıktan sonra:

İşte bu can, bu koçtan ayrıldı, ettiğim yeminin de hükmü kalmadı, diye övünecektir.
Böylece Karamanoğlu Mehmet Bey, vermiş olduğu sözden dönmüş ve kendisine güvenilmeyeceğini göstermiş olur. Bazı insanlar bol keseden atar tutarlar, yerine getirilemeyecekleri sözler verirler.

                Karaman’ın koyunu,

                Sonra çıkar oyunu.

                İsyan etme Mehmet Bey,

                Ölçerler senin boyunu.

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Grubumuza Üye olarak Tüm Gelişmelerden Haberdar Olabilirsiniz 

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir