bodrum devlet diş hastanesi / Bodrum Devlet Hastanesi doktorsuz kaldı: Geçinemediler, tayin istediler

Bodrum Devlet Diş Hastanesi

bodrum devlet diş hastanesi

Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Bodrum Şoförler Odası; Lise Kavşağı; Eski Cezaevi; Bodrum.

Otobüs:2-3

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi için yol tarifi alın.

Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bodrum konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi Ve Protez Merkezi adres: Bodrum Bodrum-Turgutreis Yolu Sokağı

Bodrum Devlet Hastanesi doktorsuz kaldı: Geçinemediler, tayin istediler

Muğla’daki Bodrum Devlet Hastanesi yenilenerek önceki gün hizmete açıldı. Ancak hayat pahalılığı ve yüksek ev kiraları nedeniyle sağlık çalışanları Bodrum’da görev yapmayı tercih etmiyor. İlçede bu nedenle doktor eksikliği var.

Muğla Tabip Odası Başkanı Cafer Şahin, “Hastanenin yatak kapasitesi artırıldı ancak doktor kadrosunda çok bir değişiklik yok. Göğüs cerrahisi, çocuk cerrahisi, göğüs hastalıkları, kardiyoloji ve beyin cerrahisinde tek doktor var. Psikiyatride ise hiç yok. Bu kadroyla turizm sezonunda nüfusu bir milyonu geçen ilçede sağlık hizmeti veremezsiniz. 

Olay hastaneyi açmakla bitmiyor. Sağlık hizmeti için yeterli sayıda sağlık çalışanı gerekiyor. Son yıllarda yoğun istifalar oldu. Başka yerlere tayin istediler. Çünkü hayat çok pahalı, kiralar 20 bin TL’ye kadar çıkıyor. Sağlık çalışanlarına lojman veya kira desteği verilebilir” dedi. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçedeki barınma sorunun kamu lojmanlarıyla çözülebileceğini belirterek “Sadece sağlık çalışanları için değil bütün kamu görevlilerinin yaşadığı bir barınma sorunu var. Kiralar bir yılda 5-10 kat arttı. Kamu personelinin aldıkları maaşlarla bu kiraları ödemeleri olanaksız. Bunun tek çözümü kamu lojmanları. Kurumlara lojman alanlarının tahsis edilmesi lazım. Ancak hükümetin lojman yapmak gibi bir politikası yok. Hatta var olan lojmanları sattılar” dedi. 

bodrum devlet hastanesi

uzman doktor

doktor eksikligi

mugla

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir