türk ilaç serum hisse / TRILC Hisse Senedi - 19 Haziran TURK ILAC SERUM Hisse

Türk Ilaç Serum Hisse

türk ilaç serum hisse

TRILC

Yasal Uyarı Notu

© BİST Verileri Foreks tarafından 15 dakika gecikmeli sağlanmaktadır.

BİST piyasalarında oluşan tüm verilere ait telif hakları tamamen BİST'e ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BİST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir.

Veri Sağlayıcı Uyarı Notu

*(Veriler FOREKS Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır)

Foreks tarafından sağlanan Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BİST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir. BİST isim ve logosu Koruma Marka Belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm belgelerin telif hakları tamamen BİST'ye ait olup, tekrar yayınlanamaz. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki perfomansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve / veya Kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.

TURK İLAÇ VE SERUM SANAYİ A.Ş.

Merkez Adresi

Büğdüz Mahallesi Enverpaşa Caddesi No:8 AKYURT/ANKARA

Elektronik Posta Adresi

[email protected]

İnternet Adresi

monash.pw

Bağımsız Denetim Kuruluşu

DENEYİM BAĞIMSIZ DENETİM VE DANIŞMANLIK A.Ş.

Şirketin Dahil Olduğu Endeksler

BIST KATILIM / BIST KATILIM TUM / BIST KİMYA, PETROL, PLASTİK / BIST ANKARA / BIST YILDIZ / BIST TÜM / BIST TÜM / BIST HALKA ARZ / BIST SINAİ

Şirketin Sektörü

İMALAT / KİMYA İLAÇ PETROL LASTİK VE PLASTİK ÜRÜNLER

Sermaye Piyasası Aracının İşlem Gördüğü Pazar

YILDIZ PAZAR

Turk Ilac Serum (TRILC)

Turk Ilac Serum (TRILC) Hakkında

TRILC Hisse Fiyatı Bugün Ne Kadar? 18 Haziran Bugün TRILC Kaç TL? (Anlık Turk Ilac Serum Hissesi Ne Kadar?) TRILC hisse fiyatı bugün TL olarak kaydedildi. Son 24 saatlik işlem hacmi ,00 TL olarak gerçekleşti. Turk Ilac Serum hissesi fiyatı bugün yüzde düşüş kaydederken, haftalık kayıp yüzde ’e aylık kazanç ise yüzde ’ye oranında Yıllık verilerde ise son 1 yılda Turk Ilac Serum hisseleri yatırımcısına yüzde yatırımcısına yüzde kazandırdı. Turk Ilac Serum son açıklanan bilanço rakamlarında ,00 TL kar açıkladı. TRILC hissesinin piyasa/defter değeri 2,66 olarak görülürken, fiili dolaşım oranı 60,08 ve fiyat kazanç oranı ise 7,51 seviyesinde bulunuyor. Hissede RSI endeksi, şu anda 54,23 seviyesinde bulunuyor.

Turk Ilac Serum (TRILC) Hisse Fiyatı Kaç TL? Turk Ilac Serum (TRILC) hisse fiyatları 9,27 TL’den işlem görmektedir. Turk Ilac Serum (TRILC) Hisseleri Yılında En Yüksek Kaç TL Oldu? Turk Ilac Serum (TRILC)hisseleri yılında en fazla en yüksek hisse değeri 14,44 TL’ye ulaştı.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır