sancaktepe yenidoğan taksi tel / seafoodplus.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Sancaktepe Yenidoğan Taksi Tel

sancaktepe yenidoğan taksi tel

Yenidogan Merkez Taksi adresi, iletişim bilgileri

Yenidogan Merkez Taksi

"Yenidoğan merkez taksi durağı"

Adres: Safa Mahallesi, Atatürk Cd. No, Sancaktepe/İstanbul, Türkiye

Telefon:() 44 21

İnternet Sayfası



Çalışma Saatleri

Pazartesi: 24 saat açık
Salı: 24 saat açık
Çarşamba: 24 saat açık
Perşembe: 24 saat açık
Cuma: 24 saat açık
Cumartesi: 24 saat açık
Pazar: 24 saat açık

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: yenidoğan merkez taksi küçükçekmece/istanbul, sarıgazi taksi, yenidogan merkez taksi istanbul, safa mahallesi, sancaktepe/istanbul, yenidoğan taksi izmit, yenidoğan taksi halkalı, samandıra taksi, sancaktepe taksi duraklari, sancaktepe merkez taksi sancaktepe/istanbul

Yorumlar

Her arayışımda taksi yok denmesi işinizi rast gitmesin inşseafoodplus.info aradıgımda taksi durağında dolu müşteri varmış ufak atin be sabahin köründe okadar insan taksimi seafoodplus.info sırf taksi gelirse bekletmemek için hazır halde beklerken benim kadar düşünceli bile değseafoodplus.infoşallah onca insana muhtaç olursunuz almamak neymiş anlarsınıseafoodplus.infoımı helal etmiyorum

Bu taksi durağını ne zaman arasam nereye gideceksiniz diye soruyor kardeşim sana ne benim nereye gidecegimden bu ve bunun gibi duraklara ceza kesilmesi lazım denetlenmesi lazım

Gidilecek yeri sorup ta yakın mesafe diye araç yollanmaması enteresan acil durumumuza paramızla yardımcı olunmuyo

Üslup , sevgi ,saygı givenelilr bir yolculuk yapmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz gönül rahatlığıyla

Bu ay içinde 5 şinci arayişim 1 kere bile taksi var demediler hiç bir zaman taksi yok

Çok kaba yönetim çok geç geliyorlar kısa mesafeye dikakate alıp Gelmiyolar nezaket sıfır

3 aydır taksi çağırıyorum 2 kez geldi büyük başarı

1 defa aradım taksi vardı ve tesadüfen aradım sürücü de gayet Güler yüzlüydü

Herzaman taksileri yok fuzuli bir durak kaldırılmalı bence NET.

Yoğun bir durak sabahları taksi çok zor bulunuyor

Taksi Durakları Yenidoğan Merkez Taksi

Yenidoğan Merkez Taksi Taksi Durakları İletişim Bilgileri

Taksi Durakları Yenidoğan Merkez Taksi için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Taksi Durakları Yenidoğan Merkez Taksi ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Taksi Durakları İstanbul

Adres Bilgisi : Merve Mah. Atatürk Cad. No: /1 Yenidoğan-Sancaktepe

İlçe-Semt / İl : Sancaktepe / İstanbul

Çalışma Saatleri: -

Taksi Durakları Yenidoğan Merkez Taksi'nin adresiMerve Mah. Atatürk Cad. No: /1 Yenidoğan-Sancaktepe'dir. Yenidoğan Merkez Taksi İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunmaktadır.Yenidoğan Merkez Taksi çalışma saatleri - arasındadır.

Bu sayfa kez ziyaret edilmiştir.


Yenidoğan taksi

Yenidoğan taksi, Yenidoğan taksi ilçesinde Taksi Durağı hizmeti sunan bir firmadır.

Yenidoğan taksi
FirmaYenidoğan taksi
AdresYenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul
ŞehirSancaktepe / İstanbul
Telefon
KategoriTaksi Durağı
WebWeb Site
HakkındaYenidoğan taksi

Yenidoğan taksi Nerede?

Yenidoğan taksi firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Yenidoğan taksi Nerede, Yenidoğan taksi firmasını arıyorsanız Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Yenidoğan taksi firmasına ulaşabilirsiniz. Yenidoğan taksi adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Taksi Durağı hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Yenidoğan taksi firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Yenidoğan taksi firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Yenidoğan taksi firması Taksi Durağı hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Taksi Durağı üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Yenidoğan taksi İletişim

Aradığınız Yenidoğan taksi iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Yenidoğan taksi telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Taksi Durağı üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Yenidoğan taksi telefon numarası ya da Yenidoğan taksi iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Yenidoğan taksi iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Taksi Durağı hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yenidoğan taksi Telefonu

Yenidoğan taksi telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Yenidoğan taksi adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Yenidoğan taksi telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Yenidoğan taksi mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Taksi Durağı hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Taksi Durağı hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Taksi Durağı hizmetleri arasında yer alan Yenidoğan taksi firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Yenidoğan taksi Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Yenidoğan taksi fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Yenidoğan taksi fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Yenidoğan taksi sahibi tarafınca buraya Yenidoğan taksi fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Yenidoğan taksi fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Yenidoğan taksi görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Yenidoğan taksi ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Yenidoğan taksi Nasıl Giderim

Yenidoğan taksi ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Yenidoğan taksi nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Yenidoğan taksi haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Yenidoğan taksi ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Yenidoğan taksi yürüyerek kaç dakika ya da Yenidoğan taksi firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Yenidoğan taksi adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Yenidoğan taksi firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Yenidoğan taksi adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Yenidoğan taksi ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Yenidoğan taksi arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Taksi Durağı bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Yenidoğan taksi Yol Tarifi

Yenidoğan taksi firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Yenidoğan taksi adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Yenidoğan taksi yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Taksi Durağı hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Yenidoğan taksi adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Yenidoğan taksi ulaşım bilgilerine Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul üzerinden erişebilirsiniz. Yenidoğan taksi adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Yenidoğan taksi Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Yenidoğan taksi mesai saatleri, Yenidoğan taksi mesai bitiş saatleri, Yenidoğan taksi mesai başlangıç saatleri ya da Yenidoğan taksi hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Yenidoğan taksi mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Yenidoğan taksi adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Yenidoğan taksi hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Yenidoğan taksi firması Taksi Durağı kategorisinde yer almakta ve Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul adresindedir. Bumaps ile Yenidoğan taksi tatil günleri ya da Yenidoğan taksi izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Yenidoğan taksi Sanal Tur

Yenidoğan taksi dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Yenidoğan taksi sanal tur bilgilerine erişebilir, Yenidoğan taksi fotoğraflarını inceleyebilir ya da Yenidoğan taksi görüntüleyebilirsiniz.

Yenidoğan taksi Haritada Nerede

Aradığınız Yenidoğan taksi ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Yenidoğan taksi adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yenidoğan taksi adresine ulaşmak için, Yenidoğan taksi haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Yenidoğan taksi firmasına ulaşabilirsiniz. Yenidoğan taksi haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Yenidoğan taksi firmasının Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Taksi Durağı kategoride hizmet veren diğer firmalara da Taksi Durağı kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yenidoğan taksi Mail Bilgisi

Yenidoğan taksi firması Taksi Durağı kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Yenidoğan taksi mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Yenidoğan taksi mail bilgisini paylaşmaktadır. Yenidoğan taksi irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Yenidoğan taksi e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Taksi Durağı kategorisi üzerinde yer alan aynı Taksi Durağı firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yenidoğan taksi Fax Numarası

Yenidoğan taksi ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Yenidoğan taksi fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Yenidoğan taksi fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Taksi Durağı kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Yenidoğan taksi fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Yenidoğan taksi Hangi Şehirde

Yenidoğan taksi hizmet verdiği Taksi Durağı hizmet biriminin Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul bölgesinde yer almaktadır. Yenidoğan taksi firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Yenidoğan taksi firmasını ziyaret için Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul adresine gidebilirsiniz. Yenidoğan taksi hangi şehirde ya da Yenidoğan taksi hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Yenidoğan taksi Web Sitesi

Yenidoğan taksi yaygın aranan firmalardan birisidir. Yenidoğan taksi web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Yenidoğan taksi firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Yenidoğan taksi internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Taksi Durağı kategorisi üzerinde yer alan Yenidoğan taksi firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Yenidoğan taksi Hakkında

Yenidoğan taksi firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul adresin yer almaktadır. Yenidoğan taksi firması Taksi Durağı kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul adresi üzerinden ulaşabilir ya da Yenidoğan, Bahçelievler Cd. no 2 D:aire 28, Sancaktepe/İstanbul konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Yenidoğan taksi firma hakkında bilgi edinmek için Taksi Durağı kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir