baldi korkunç öğretmen / Baldi Oyunu Oyna - OYUN SKOR

Baldi Korkunç Öğretmen

baldi korkunç öğretmen

Kötü Öğretmen Baldi

&#; + Terör ve korku oyunları çevrimiçi


Freddy' nin 3'ünde Beş GeceFreddy' nin 3'ünde Beş Gece
Pac-Man klasik atari oyunuPac-Man klasik atari oyunu
Mahjong FNAFMahjong FNAF
Freddy' nin Yerinde Beş Gece: Kardeş KonumuFreddy' nin Yerinde Beş Gece: Kardeş Konumu
Momo Korku HikayesiMomo Korku Hikayesi
Bulmacalar: Yandere ve SenpaiBulmacalar: Yandere ve Senpai
Zoolax Geceleri: Kötü PalyaçolarZoolax Geceleri: Kötü Palyaçolar
Pacman FPS AtıcıPacman FPS Atıcı
Freddy' nin AR' sinde Beş Gece: Özel TeslimatFreddy' nin AR' sinde Beş Gece: Özel Teslimat
Evil Granny EviEvil Granny Evi
Freddy' s' de Beş Gece: Nihai Özel GeceFreddy' s' de Beş Gece: Nihai Özel Gece
FNF Rainbow Friends Dört Yönlü Kırılmayı SöylüyorFNF Rainbow Friends Dört Yönlü Kırılmayı Söylüyor
Beş harf Freddy'ın en GeceBeş harf Freddy'ın en Gece
Bebek sarıBebek sarı

Daha fazla oyun yükle


Daha fazla alakalı terör ve korku oyunları keşfedin



TerörFive nights at freddysKorkuAnimatronikFnafKorkuturKorkutucuFreddyAnimatronicKaçmakBilmecelerBulmak

Baldi's Basics Classic

Bu oyun hakkında

Bu oyun göründüğü gibi değil

90'lı yılların ürpertici / kötü eğitici oyunlarından esinlenen Baldi'nin Temelleri, gerçek bir eğitim değeri bulunmayan, gerçekten garip bir meta korku oyunudur. Oyunun amacı yedi not defteri toplamak ve sonra okuldan kaçmak, fakat bunu yapmaktan daha kolay! Kazanma stratejisini geliştirmek ve Baldi tarafından yakalanmaktan kaçınmak için oyunun tüm içeriklerini öğrenmelisin. Baldi'nin arkadaşlarını nasıl kullanabileceğini öğrenmek, okulda bulunan eşyaları akıllıca yönetmek ve Baldi'nin okul düzenini ezberlemek başarının anahtarıdır!


Bu oyun iki mod, hikaye ve sonsuz var!

• Hikaye modu, 7 not defteri toplamanızı ve sonra kazanmak için okuldan kaçmanızı gerektirir. Topladığınız defter sayısı arttıkça, Baldi daha hızlı olacak! Basit, ama çok zor.

• Sonsuz mod, Baldi tarafından yakalanmadan önce kaç tane not defteri toplayabileceğinizi görmek için bir zorluktur. Zamanla Baldi hızlanacak, ancak bir not defterindeki sorunları başarıyla çözdüğünüzde yavaşlayacaktır. Hızını ne kadar düşük tutabilirseniz, o kadar fazla defter toplayabilirsiniz!


Bu dokunmatik ekran kontrolleri ve kontrolör desteği ile orijinal oyunun resmi bir liman! Bu özellikleri istediğiniz gibi ayarlamak için seçenekler menüsüne göz atın!

Güncellenme tarihi

16 Ara

baldi’s basics oyunu oyna

Baldi’s Basics Oyunu Nasıl Oynanır?

Baldi’s Basics oyunu oyna. Baldi’nin Eğitim ve Öğrenmedeki Temelleri, göründüğü gibi olmayan komik ve kaçık bir oyundur. 90’ların ürpertici eğitici oyunlarından esinlenildi. Oyun, nostaljik bir eski okul etkileşimli öğrenme programında başlar, burada oyuncunun çeşitli şeyleri öğrenmesi ve bir dizi problemi çözmesi gereken öğrencidir. Mükemmel bir puan alamazsanız, Baldi&#;yi kızdıracaksınız. Baldi&#;yi çok kızdırırsanız, oyun aniden Baldi&#;nin sizi avlayacağı ve bir cetvelle öldürmeye çalışacağı bir korku oyununa dönüşür. Dikkatli olun, bu oyun bazı rahatsız edici olaylar, atlayışlar ve birçok ürpertici sahne sunuyor. Micah McGonigal tarafından oynanan oyun Test uzmanları: Kullanılan araçlar: Her zaman olduğu gibi, iyi şanslar ve iyi eğlenceler. İndirme zip dosyasını çıkartın ve seafoodplus.info dosyasını açın. WASD tuşlarını kullanarak hareket etmek için fareyi, açmak için fareyi kullanın.
Kapıları açmak ve öğeleri almak için sol tıklayın.
Seçili öğeyi kullanmak için sağ tıklayın. seçili öğeyi değiştirmek için tekerleği kaydırın.
Koşmak için düğmeyi basılı tutun (Dayanıklılık çubuğuna dikkat edin!) ve hızla arkanıza bakmak için boşluk çubuğuna basın. Duraklatmak için kaçış kullanılabilir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir