belek deniz restaurant / Belek Restoranları, En İyi Belek Restoranları

Belek Deniz Restaurant

belek deniz restaurant

Belek Restoranları

Akdeniz’in en popüler tatil yerleri arasında bulunan Belek, harika manzaraya karşı farklı lezzetlerin denenebileceği çok sayıda restorana sahiptir. Her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Belek restoranlarında et ve balık ürünleri tercih edilebilmektedir.  Japon, Avrupa, Akdeniz, Lübnan ve Türk mutfağına ait lezzetler tadılabilmekte ve keyifli bir akşam geçirilebilmektedir.

En çok tercih edilen Belek restoranları; Günaydın Kebap & Steakhouse Antalya, Beyazhan Ocakbaşı & Restaurant, Belek Balık Evi, Bambum Restaurant Belek, Sushi Kok, Portakal Çiçeği Cafe, C Sur Balık Restoran Belek, Teppanyaki Hida Restoran ve Asil Restaurant’tır. 

Günaydın Kebap & Kasap Steakhouse Antalya

Günaydın Kebap & Kasap Steakhouse Antalya, İstanbul’un Bostancı ilçesinde küçük bir kasap dükkanı olarak faaliyete başlamıştır. Zaman içinde 37 şube, 1 merkez lojistik ve 1 merkez depo olmak üzere sektörün lider et restoranlarından biri haline gelmiştir. Günaydın Kebap & Kasap Steakhouse Antalya’nın menüsünde başlangıç, salata, burger ve sandviçler bulunmaktadır. Restoranın favori lezzetleri arasında ekşili rozbif tabağı, carpaccio, kasap köfte ve dana tartar yer almaktadır. Salata çeşitleri olarak ise çoban salata, karışık mevsim salatası, tulum peynirli yeşil salata ile roka parmesan salata bulunmaktadır. Burger çeşitleri olarak da oldukça zengin olan restoranda Belek misafirleri, mini burger, rokfor cheese burger, kuzu bacon burger, cheddar peynirli burger ve soğanlı hardallı burger seçeneklerini tercih edebilmektedirler. Et ürünleri olarak oldukça zengin olan restoranda etler gram olarak sipariş edilebilmektedir. Belek misafirleri tarafından katmer, çikolatalı sufle ve havuç dilim baklava gibi tatlılar da son derece beğenilmektedir. Günaydın Kebap & Kasap Steakhouse Antalya haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise ile arasındadır.

İletişim: ()

Adres: Çağlayan, Lara Cd., Muratpaşa/Antalya

Beyazhan Ocakbaşı & Restaurant

Et ve balık ürünleri ile ön plana çıkan Beyazhan Ocakbaşı & Restaurant, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile tercih sebebi olmaktadır. Beyazhan Ocakbaşı & Restaurant’ın menüsünde yer alan diğer lezzetler ise kebap çeşitleri, mıhlama, ahtapot, kalamar ve salata çeşitleridir. Restoranda alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri tercih edilebilmektedir. Beyazhan Ocakbaşı & Restaurant haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise ile arasındadır.

İletişim: 66 97

Adres: Belek, Sk., Serik/Antalya

Belek Balık Evi

Belek’te balık ürünleri tercih etmek isteyenlerin favori adreslerinden biri olan Belek Balık Evi, balık çeşitlerini misafirlerine günlük ve taze olarak sunmaktadır. Belek Balık Evi’nin menüsünde yer alan balık çeşitleri; çipura, levrek, mercan, deniz levreği, lagos, barbun, kefal, somon, turna, küpes, çinekop, lüfer, hamsi ve istavrittir. Balık çeşitleri mevsime göre değişiklik gösterebilmektedir. Balık çeşitlerinin yan sıra deniz mahsülleri ile de ön plana çıkan restoranda karides ve kalamar Belek misafirlerinin favori lezzetleri arasında bulunmaktadır. Meze çeşitleri olarak da oldukça zengin olan restoran haftanın tüm günleri ile saatleri arasında misafirlerine hizmet vermektedir.

İletişim: () 26 75

Adres: Belek, Atıf Zengin Cd. No, Serik/Antalya

Bambum Restaurant Belek

Bambum Restaurant Belek, son derece zengin yiyecek ve içecek seçeneklerini misafirlerine sunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren Bambum Restaurant Belek’te hamburger çeşitleri, limonata ve atıştırmalık lezzetler Belek misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Bambum Restaurant Belek haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise ile arasındadır. 

İletişim: () 15 35

Adres: Çamlık Mah., Karakoyunlular Cd., No:5, Belek - Serik/Serik/Antalya

Sushi Kok

Belek’te sushinin adresi olan Sushi Kok, en lezzetli sushileri misafirlerine sunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren restoranın iç ve dış dizaynı da oldukça beğenilmektedir. İç dekorasyon olarak Belek’in en gözde restoranlarından biridir. Servisi son derece hızlı olduğu için Belek misafirleri tarafından oldukça tercih edilmektedir. Sushi Kok haftanın tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Restoranın çalışma saatleri ise ile saatleri arasındadır.

Adres: Belek, Molla Fevzi Cd, Serik/Antalya

Portakal Çiçeği Cafe

Son derece sıcak kanlı ve güler yüzlü çalışanları ile hizmet veren Portakal Çiçeği Cafe, Belek misafirlerinin sıklıkla tercih ettikleri restoranlar arasında bulunmaktadır. Özellikle gözleme çeşitlerinin Belek misafirlerinin favorisi olduğu restoranda, hamburger çeşitleri de oldukça beğenilmektedir. Son derece nezih ve kaliteli bir restoran olduğu için özellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. Portakal Çiçeği Cafe haftanın tüm günleri açıktır. Çarşamba, cuma, cumartesi, pazartesi ve salı günleri 24 saat açık olan restoran, perşembe ve pazar günleri ile saatleri arasında hizmet vermektedir.

İletişim: 40 35

Adres: Belek, Belek Mahallesi, Siteler Caddesi, Sk., No:3, Serik/Antalya

C Sur Balık Restoran Belek

C Sur Balık Restoran Belek, misafirlerine Akdeniz, Avrupa ve Türk mutfaklarına ait ürünleri özenle sunmaktadır. Biftek çeşitlerinin Belek misafirlerinin favorisi olduğu restoran öğle ve akşam yemeği için tercih edilebilmektedir. C Sur Balık Restoran Belek’te tüm balık çeşitleri taze ve günlük olarak servis edilmektedir. Alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır. Meze çeşitleri ile ön plana çıkan restoranın ahtapot, kalamar ve karides gibi deniz mahsülleri de oldukça beğenilmektedir. C Sur Balık Restoran Belek haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ile saatleri arasındadır.

İletişim: 33 20

Adres: Belek, Karakoyunlular Cd., No: 6, Serik/Antalya

Teppanyaki Hida Restoran

Belek’in en nezih restoranlarından biri olan Teppanyaki Hida Restoran, Japon mutfağının birçok lezzetini misafirlerine sunmaktadır. Görkemli sunumların, ateş gösterilerinin ve mutfak eşyaları ile hokkabazlık gösterilerinin de yapıldığı restoranda alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri tercih edilebilmektedir. Egzotik tatlar denemek isteyen misafirlerin tercih sebebi olan Teppanyaki Hida Restoran, misafirlerini Akdeniz’in sıcak ikliminden Uzak Doğu’nun gizemli atmosferine götürmektedir. Son derece yetenekli şeflerin özenle hazırladığı lezzetler, Belek misafirleri tarafından denenmesi gerekenler arasında yer almaktadır. Teppanyaki Hida Restoran haftanın tüm günleri 24 saat açıktır.

İletişim: () 22 00

Adres: Belek, Sk. No, Serik/Antalya

Asil Restaurant

The Land of Legends Hotel içerisinde yer alan Asil Restaurant, son derece nezih ortamı ve şık dizaynı ile Belek’te kaliteli bir akşam yemeği keyfi isteyenlerin favori restoranıdır. Asil Restaurant özel günlerini kutlamak isteyen Belek misafirlerinin tercih nedeni olmaktadır. Misafirlerin favorileri arasında yer alan lezzetler ise; künefe, et çeşitleri, humus, Asil kebap ve salata çeşitleridir. Lübnan mutfağına ait ürünleri özenle misafirlerine sunan restoranda alkollü veya alkolsüz içecek seçenekleri tercih edilebilmektedir. Belek’te harika bir manzara ve kaliteli müzikler eşliğinde değişik lezzetler denemek isteyen misafirlerin favorisi olan Asil Restaurant, haftanın tüm günleri ile saatleri arasında hizmet vermektedir. Restorana girişlerde rezervasyon gerekmektedir. 

İletişim: 13 46

Adres: Kadriye, Atatürk Cd. , Serik/Antalya

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir