ehliyetsiz elektrikli araba / ELEKTRİKLİ OTOMOBİL - RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin

Ehliyetsiz Elektrikli Araba

ehliyetsiz elektrikli araba

Ana Sayfa

My Citroën uygulaması ve Youtube üzerinde bulunan eğitim videoları sayesinde Ami'nin kullanımına ve ve özelliklerine dair bilgi sahibi olun.

Partagez votre Ami avec nous sur les réseaux sociaux en mentionnant @citroënfr et #amifanphoto

0 5 yıldız veren kullanıcılar

0 4 yıldız veren kullanıcılar

0 3 yıldız veren kullanıcılar

0 2 yıldız veren kullanıcılar

DENEYİMİNİ PAYLAŞAN İLK KİŞİ SİZ OLUN

TÜM YORUMLARI İNCELE

MÜŞTERİ YORUMLARI

ŞİKAYET EDİN

UYGUNSUZ YORUM BİLDİR/KULLANIM KOŞULLARINA AYKIRI YORUM

A volta elektrikli araba için ehliyet gerekli mi? 18 yaşından küçükler sürücü belgesi olmadan kullanılır mı?

Geçtiğimiz dönemde tekne ve karavan satışlarıyla adından söz ettiren A bu kez Volta marka elektrikli otomobil ile gündeme geldi. Normal satış fiaytının çok altında kampanya ile satışa sunulan araç kısa sürede internet sitesinde tükendi. A resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre Volta elektrikli arabanın satış fiyatı bin TL olarak açıklandı. Taksit ile de aracı almak mümkün. 9 taksit ile aracı almak isteyenler ayllık 14 bin TL ödeyecek. Araca ilgi gösterenler A volta elektrikli araba için ehliyet gerekli mi? Sürücü belgesi olmadan kullanılır mı? MTV, sigorta yaptırılır mı? sorusunu gündeme getiriyor.

A volta elektrikli araba için ehliyet gerekli mi?

Ehliyet olmadan elektrkli araçları kullanmak mümkün değil. Aracın sınıfına ve türüne göre belirlenen ehliyet (sürücü belgesi) zorunludur.

Sürücü belgesi olmadan kullanılır mı?

Sürücü belgesi olmaden elektrkli otomobil kullanmak mümkün değildir, bunun suç olduğunu ve cezası olduğunu hatırlatmak isteriz.

B1 ehliyet nedir?

En sık kullanılan sınıf olan B sınıfı ehliyet, otomobil ve kamyonet için geçerli olurken B1 dört tekerlekli motosiklet kullanmaya uygundur.

M Sınıfı ehliyet nedir?

M sınıfı sürücü belgesi alma yaşı 16 dır. 16 yaşını doldurmuş vatandaşlarımız sürücü belgesi almak için başvuruda bulunabilir. M Sınıfı sürücü belgesi hangi arçalar kullanılabilir? İki, üç ve dört tekerlekli motorlu bisikletleri (moped) kullanacaklara verilir.

Volta elektrkli araba özellikleri?

Volta EV1, gelişmiş yol tutuşu ile güvenli bir sürüş sunuyor. Optimal tasarımı ile park yeri bulma ve park etme gibi sorunları ortadan kaldırır, geri görüş kamerası ve sesli uyarı sistemi ile kusursuz park etmenizi sağlar. Açılır tavanı, açılabilir arka camı ve ısıtma sistemi ile yolculuklarınızı keyifli hale getiren Volta EV1, size evinizin konforunu yaşatıyor.

Volta EV1, 72V 58 AH olan VRLA Jel aküsü ile tek şarjda 63 km menzil imkânı sunar. Ortalama şarj süresi saat olan EV1 aracınızı dilerseniz ev tipi prizlerinizde(V), dilerseniz halka açık şarj istasyonlarında şarj edebilirsiniz. Maksimum 45 km/sa hıza ulaşan Volta EV1, şehir içi ulaşımda gideceğiniz yere en kısa sürede ulaşmanızı sağlar.

Kategori: L6e-BP Hafif Dört Tekerlekli Motorlu Araç

Azami Hız: 45 KM/H

Motor Gücü: KW

Motor Torku: NM

Uzunluk: MM

Genişlik: MM

Yükseklik: MM

Kütle: KG

Azami Taşıma Kapasitesi: KG

Yokuş-Kalkış Kabiliyeti: 15%

Batarya Tipi: VRLA JEL BATARYA

Batarya Kapasitesi: 72V 58 AH

Şarj Cihazı Kapasitesi: V ± A

Şarj Süresi: H

Aktarma Tipi: DİFERANSİYEL MOTOR

Enerji Tüketimi: 68 WH/KM

Menzil: 63 KM

Fren Sistemi

Ön: DİSK

Arka: DİSK

Volta elektrikli araba Çin malı mı?

Volta EV1 elektrikli araç hakkında A'in sitesinde yer alan bilgiye göre aracın üretim yeri Çin.

 

Türkiye'ye geldi: 6 bin euroya sıfır otomobil! Ehliyete gerek yok

Ulaşıma alternatif çözümler üretmeyi amaçlayan otomotiv firmalarına bir yenisi eklendi. Citroen'den şehir iç ulaşım için tasarlanmış 2 kişilik elektrikli aracını Türkiye'ye getirdi.

Citroen'den şehir iç ulaşım için tasarlanmış 2 kişilik elektrikli aracını Türk otomobil severlerle buluşturdu.

Fransızca 'Arkadaş' anlamına gelen Ami, kompakt yapısıyla motosikletlere alternatif 4 tekerlekli bir çözüm olarak sunuluyor. 

Fransa'da B sınıfı ehliyet gerektirmeyen araç için 14 yaşını doldurmuş olmak yetiyor.  Diğer Avrupa ülkelerinde bu yaş 16'ya çıkıyor.  Türkiye'de ise kullanım için ehliyet şartı aranıp aranmayacağı ise bilinmiyor.

Yüzde yüz elektrikli olan Ami'nin azami hızı 50 kilometre/saat. 

İç mekanı oldukça sade ve basit tasarlanan Ami, rahat ve kolay bir kullanım amaçlıyor.  kWh kapasiteli lityum iyon bataryasıyla menzili 70 kilometre. Ami, ev tipi prizlerde yalnızca 3 saatte şarj olabiliyor. Ami'nin Avrupa satış fiyatı ise 6 bin Euro seviyesinde.

Türkiye'ye gelen ilk parti Ami'lerin görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı. Araçların plaka tescillerinin yapıldığı görülürken bu araçların ilk etapta özeli bir projede kullanılacağı iddia edildi. Sınırlı sayıdaki elektrikli Ami'ler büyük ihtimalle araç paylaşım modelinde hizmet verecek.

Elektrikli otomobil ehliyetsiz/elektrikli araç aküsü/4 kişilik çocuklar için elektrikli araba

 

1. LCL siparişi ve FCL siparişi hakkında ne dersiniz?

 

LCL, siparişin miktarı tam bir 20ft konteynere ulaşamadığı anlamına gelir. Sipariş süresi EX-works (EXW), satıcı sadece sipariş olarak ürünler sunmak, ancak ticaret başka bir süreç için sorumlu değildir.

 

 2. Fiyatları görüşebilir miyim?

 

Evet, karışık malların çoklu konteyner yükü veya bireysel ürünlerin toplu siparişleri için indirimleri düşünebiliriz.

 

Lütfen satış ekibimizle iletişime geçin ve referans için kataloğu alın!

 

 3. minimum sipariş gereksinimi nedir?

 

Fiyat listesinde her bir ürün için minimum sipariş miktarı belirtik. Ancak numune ve LCL (parça yük) siparişleri de alıyoruz. Bir ürünün miktarı minimum miktara ulaşmazsa, numune fiyatı temin edilir.

 

 

4. Peki ödeme?

 

L/C, T/TMoney Gram, ESCROW ve kredi kartı ödeme koşullarını kabul ediyoruz

 

 

5. Siparişimi yerine getirmek ne kadar sürer?

 

 

 

Bu siparişin miktarına ve karmaşıklığına göre değişir. Bir üretim takvimi önerebilmemiz için lütfen öğelerin miktarını ve kodlarını bize bildirin.

 

 

6. Stoğunuzda ürün var mı?

 

 

 

Üzgünüm, her zaman stok rezerve etmiyoruz. Herhangi bir stok varsa, sorgunuzun cevabında ayrıntıları size bildireceğiz.

 

 

7. Kargo ücreti ne kadar olur?

 

 

 

Bu, gönderinizin büyüklüğüne ve nakliye yöntemine bağlıdır. Nakliye ücretleri hakkında bilgi alırken, kodlar ve miktar, tercih ettiğiniz nakliye yöntemi (hava veya deniz yoluyla) gibi ayrıntılı bilgileri bize bildirmenizi umuyoruz. ve belirlenen liman veya havaalanı. Biz minnettar eğer yedek olabilir bize bazı dakika için bize yardımcı olacaktır çünkü dayalı maliyet değerlendirmek bize sağlar verilen bilgiler.

 

 

 8. Ürünlerinizin garantisini verebilir misiniz?

 

 

 

Evet, tüm ürünlerde % % memnuniyet garantisi veriyoruz. Ürünlerimizin kalitesinden veya hizmetinden memnun değilseniz lütfen hemen geri bildirim yapmaktan çekinmeyin. Yurtdışı siparişler için, biz çoğu aksesuarları garanti. Bununla birlikte, gönderim ücreti yüksek olduğundan lamba ürünleri iade edilmemelidir. Sağlanan e-postalar resimler dahil olmak üzere detaylarla birlikte, gelen siparişlerde lambaları onarmak veya yenilerini telafi etmek için maliyetimize değişim göndereceğiz.

Name card

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir