sadakatsiz 21 / Sadakatsiz Bölüm Full İzle | Kanal D yeni bölüm İzle video

Sadakatsiz 21

sadakatsiz 21

Sadakatsiz bölüm özet. Asya'nın Sinan'la resimleri gazeteye düşüyor


Kanal d de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Selçuk'un Derin'in mağaza açılışında Haluk Güçlü'nün oğlu olduğunu açıklamasının ardından aile karışır. Ancak Gönül Güçlü ertesi gün gazetelerde kötü haber çıkmasını engellemiş olarak ayaktadır. Haluk'u olası bir evlatlık davasına karşı adamı mallarını kendi çocuklarının üzerine geçirmek için zorlar. 

Cavidan da diğerleri de Selçuk'un annesinin kim olduğunu merak etmektedir. Hatta Nil'i sıkıştırıp ona sorular sorarlar. Gönül; Selçuk ile konuşup ona para teklif eder ama genç adam parayı almamakta da gitmemekte de kararlıdır 

Haluk Hicran'la oğullarının bu hareketiyle ilgili konuşur. Hicran sonrasında Nil ile konuşmaya gider. Onlar konuşurken duyan Selçuk; annesinin pankreas kanseri olduğunu ve ileri seviye olduğunu öğrenir. Hemen soluğu Asya da alıp hastalıkla ilgili sorular sorar. Nil de uğrayıp tetkikleri gösterir

Sinan İstanbul'a dönerken Asya'ya ayaküstü uğradığında vedalaşırken birbirine sarılırken birisi resimlerini çeker. Sonrada Gönül hanımın yönlendirmesiyle "Asya Yılmaz'ın özel hayatında neler oluyor" diye başlık atarlar. Asya gazeteyi arar ama ulaşamaz. Ardından Volkan hastanede olay çıkarır. Terapi için gittikleri yerde de tartışırlar. 

Ali daha önce defalarca kez kendisiyle dalga geçen Demir'e destek olur. Annesinin haberi çıkınca sınıfta arkadaşları Ali'nin üzerine gidince demir de ona destek olur.  Ali annesine inandığını söyler. 

Asya bölüm sonunda Gönül'e gidip Volkan'ın ona mutfağında söylediklerinin olduğu videoyu gönderip "Bunu gazetelere göndermemi istemiyorsanız benimle uğraşmayı bırakacaksınız" der

Bahar; Mert'ten boşandığını annesine söylemek için gider ama destek görmez

Sadakatsiz b&#;l&#;m fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz yeni b&#;l&#;mde neler olacak?

Sadakatsiz dizisinin 10 Mart akşamı bölümü ekrana gelecek. İzleyiciler Selçuk'un Haluk'un oğlu olduğunu herkese duyurmasından sonra yeni bölümde neler olacağını araştırıyor. Peki ama Sadakatsiz bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyorHaberin devamı

Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Selçuk, Derin'in markasının tanıtımına katıldı. Herkes Selçuk'un neden bu tanıtıma katıldığını merak etti. İzleyiciler bölümün sonunda Selçuk'un itirafıyla karşılaştı. Selçuk tanıtıma gelen herkesin içinde Haluk'un reddettiği oğlu olarak kendisini tanıttı. Peki ama Sadakatsiz bölümünde neler olacak?

Sadakatsiz bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin her çarşamba yayınlanan sevilen dizisi Sadakatsiz'in bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

Sıradaki haberSıradaki haber
Sıradaki haberSıradaki haber

Sadakatsiz bölüm fragmanı izle, Sadakatsiz fragman

Sadakatsiz bölüm fragmanı izle, Sadakatsiz fragman

Televizyon izleyicilerinin favori dizisi Sadakatsiz izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sadakatsiz bölüm fragmanı izle, Sadakatsiz yeni bölüm araştırmaları sürüyor. Yeni dizi Sadakatsiz'in bölüm sorgulamaları başladı. Sadakatsiz bölüm fragmanı burada.

SADAKATSİZ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

SADAKATSİZ  BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya'nın geçmişten gelen sürpriz misafiri tüm dengeleri değiştiriyor. Volkan’ın Asya karşısında sergilediği zaaf onu duygusal olarak büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Hicran’ın gelişiyle ortaya çıkan gerçekler herkesi derinden sarsıyor. Derin Volkan’la olan ilişkisini yoluna koyabilmek için elinden geleni yapıyor. Asya’nın geçmişinden gelen sürpriz ise Volkan’ı çileden çıkarıyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde yapılmaktadır.

#Sadakatsiz bölüm fragmanı izle, Sadakatsiz bölüm, Sadakatsiz bölüm fragmanı, Sadakatsiz fragman

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir