avene lekeli ciltler için güneş kremi / Avene Güneş Kremi Çeşitleri ve Fiyatları | Dermoeczanem

Avene Lekeli Ciltler Için Güneş Kremi

avene lekeli ciltler için güneş kremi

... doğaya saygı gösterirken

av_spray-eau-thermale_yasmine_4134 188x128

Termal Su

av_solaire_juliet_3781-188x128

Güneşten korunma

av_tolerance_juliet_3879-1x1

Tolérance

av_cleanance_zadig_548-188x128

Cleanance

av_xeracalm-ad_bebe_2666-2-188x128

XeraCalm A.D

av_cicalfate_alyana_790-2- 188x128

Cicalfate+

av_hydrance_hydrating-emulsion_1_post_3282770208962_ld 188x128

Hydrance

av_a-oxitive_serum and oranges_eretail_hd 188x128

A-OXitive

av_essentiels_natsuko_085-2- 188x128

Les Essentiels

av_dermabsolu_dermabsolu-day_carrousel_3282770200515 188x128

DermAbsolu

AV_ Body_Moisturizing Melt - in Balm_social_post_3282770111583_HD 188x128

Body

u5wa3z31qn5sekk45xjxs3cew1zph3ibr8dswge

PhysioLift

u5wa3z31qn5sjzpqsmg67whninzph3ibr8dswge

Antirougeurs

CİLDİNİN İHTİYACINI BİLİYOR MUSUN?

CİLDİNİN İHTİYACINI BİLİYOR MUSUN?

Cildinize daha iyi bakmak için cildinizi daha iyi tanıyın. Tavsiyeler, rutinler, ipuçları... size her şeyi anlatacağız!

Cilt bakımının doğal kaynağı

 

SAĞLIKLI CİLDİN GÜVENCESİ 

30 yıldan beri devam eden

 

Avène Termal Su doğanın bir armağanıdır. 
Bu nedenle Avène-les-Bains çevresinin korunmasını
sağlamak ve karbon ayak izini azaltmak bizim için çok önemlidir. Bu yüzden, geliştirme ve üretim süreçlerimiz sürekli iyileşmektedir. Kendimizi daha da ileri götürmek için yerel paydaşlarla Avène kaynağı için sürdürülebilir bir yönetim planı başlatıyoruz ve Pur Projet ile Endonezya'daki deniz ekosistemlerinin yenilenmesine katılma taahhüdünde bulunuyoruz.

Avène-les-Bains kaynağının korunması

Deniz ekosistemlerine kendini adamış

Avene Güneş Serisi

Güneşin cilde etkileri her gecen gün artmaktadır. Vücuda olan olumlu etkileri kadar olumsuz etkilerinin olduğunu da unutmamak gerekir. Güneş vücuda D vitamini depolar, kemikleri güçlendirir. Fakat kişinin güneşte kalma süresi uzar ise bu olumlu etkiler olumsuz etkilere dönüşebilir. Cilt güneşten korunmaz ise ciltte ton farklılıkları, leke, erken yaşlılık belirtileri ve çeşitli cilt problemleri meydana gelir. Bu sebeple cildi yaz ve kış aylarında güneş kremi ile korumak gerekir. Sizde tüm ailenizi güneşin zararlı etkilerine karşı Avene Güneş Kremi ile koruyabilirsiniz. Avene güneş koruyucu sprey, losyon ve daha fazla ürün seçeneğini kategorimizden hemen inceleyebilirsiniz.

Avene Güneş Kremi

Özellikle hassas ve düşük toleranslı ciltlerin rahatlıkla kullandığı Avene Güneş Kremi yüksek koruma faktörleri ve doğal mineralli formülüyle cildi zararlı UV ışınlarına karşı korur. Avene her cilt tipi için özel güneş koruyucu ürünleri geliştirmiştir. Avene hassas cilt güneş kremi, cildi güneşe karşı korurken içeriğindeki termal su sayesinde cildi nemlendirir ve rahatlatır. Avene kuru cilt güneş koruyucu ise cildi güneşe karşı korurken nemlendirmeye ve nem seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Avene Güneş Kremi kullanan kişiler tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Avene Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi

Yağlı ciltler güneş kremini seçmeden önce cilt yapılarını mutlaka göz önünde bulundurmaları gerekir. Çünkü yağlı ciltlerin tercih ettiği ürünler ince yapılı ve yağsız olmalıdır. Özellikle güneşe fazla maruz kalınan yaz aylarında sıcağın etkisiyle cilt daha fazla yağlanabilir bu durum ise akne ve sivilce oluşumuna zemin hazırlar. Yağlı ciltlerin tercih ettiği ürünler arasında Avene Fluide Dry Touch SPF50 güneş kremi yer almaktadır.

 Avene Fluide Dry Touch SPF50

Yağlı ve akneli ciltler için geliştirilmiş Avene Fluide Dry Touch SPF50 cildi UVA UVB ışınlarına karşı korur. Formülündeki termal su sayesinde cildi nemlendirir ve hassasiyeti yatıştırır. Yağsız ince yapısı cilde hızla emilir cilde mat bir görünüm sağlar. Özel olarak tasarlanmış havasız pompa şişe tasarımı ile doğru miktarda kullanmanızı sağlayarak daha uzun ömürlü uygulama sağlar. Güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulanması gerekir. Güneşe ve suya fazla maruz kalınan durumlarda uygulamayı tekrar etmeniz tavsiye edilir.

Sizde Avene yüz güneş kremi, Avene güneş koruyucu, Avene yağlı cilt güneş koruyucu ve daha fazla ürün seçeneğini bu sayfadan inceleyebilirsiniz.

Avene Güneş Ürünleri

Avene Güneş Ürünleri

Atmosferden dünyaya süzülen UVA ve UVB ışınları ciltte birçok olumsuz duruma yol açabilir. Bu olumsuz durumlara karşı cildi korumak için nitelikli bir güneş kremi kullanmalıyız.

Avene Güneş Kremi Çeşitleri
Güneş kremleri, ciltte UVA, UVB ışınlarına karşı savunma mekanizması geliştirmeyi hedefler. Bu ışınlar ciltteki doğal yaşlanma etkisini hızlandırabilir, kırışıklık oluşumuna yol açabilir, nem miktarını düşürebilir, mat bir görüntüye ulaştırabilir.
Avene güneş kremi çeşitleri geniş ürün yelpazesine sahiptir. Cilt tiplerine, cilt sorunlarına ve cilt ihtiyaçlarına yönelik ayrı güneş ürünü geliştiriyor.
Hassas ve karma ciltler için; Fluide Teinte - Tinted Fluid geliştirilmiştir. Ürün cilt tonunun dengelenmesinde yardımcı olur. Bu ürün renklidir ve kullanıldıktan sonra cildin kendi rengini alır.
Hassas da dâhil tüm ciltler için; Avene Lait Lotion üretilmiştir. Akışkan yapısı ile güneş ışınlarına karşı yüksek performans sergiler. Avene Eau Thermale Reflexe, tüm cilt tiplerine uygundur ve güneş ışınlarına karşı cildi korur.
Avene Spf+50 Tinted Cream Renkli Güneş Kremi, yüksek koruma sağlayan formülü ile cildi etkin bir şekilde korur. Bu krem aynı zamanda cilt kusurlarını örtmeye yardımcı olur. Kat kat ürün kullanmak istemeyen kadınlar gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

Avene Güneş Kremi Fiyatları
Güneş kremi fiyatları diğer cilt bakım ürünlerine göre daha yüksek fiyatlandırılır. Dermoeczanem.com’da yer alan Avene güneş kremi ulaşılabilir fiyatlara sahiptir. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Özellikle Avene yaz bakım setleri fiyatları hem oldukça uygun hem de çoklu ürüne sahip olma şansı tanıdığından dolayı oldukça avantajlıdır.
Güneşten Korunma Seti UV ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma sağlar.
Avene Spf 50 Cream, cildi güneşe karşı etkin bir şekilde korumayı hedefler. Bu ürünler sitemizde yer alan, Avene yaz bakım setlerine örnek verilebilir.

Avene Güneş Kremi Özellikleri
Avene güneş kremi modelleri, çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Çok farklı yapılarıyla istenilen her form ve ebadı karşılar. Her cildin ihtiyacına yönelik güneş koruma sağlar. İçeriğindeki termal suyun etkisiyle güneşten korurken cildi yatıştırmayı, ferahlatmayı ve güçlendirmeyi hedefler. Markaya ait güneş koruyucularla cildinizi UVA ve UVB’den etkili bir şekilde koruyabilir ve devamında Avene nemlendirici ürünleri ile bakımınızı destekleyebilirsiniz.
Avene güneş koruyuculara dermoeczanem.com’dan ulaşabilir, avantajlı fiyatlar ve özel kampanyalarla satın alabilirsiniz.

Avene Solaire SPF 50+ Renkli Güneş Kremi 50 ml

Avene Solaire SPF 50+ Renkli Güneş Kremi 50 ml


Ürün Adı:
Avene Solaire SPF 50+ Tinted Cream 50 ml

Ürün Markası:
Avene

Ürün Boyutu:
50 ml

Özet Bilgi:
Kuru ciltler için yüksek güneş koruma faktörlü renkli güneş kremi.

Ürün Faydaları:
Kuru ciltler için yüksek güneş koruma faktörlü renkli güneş kremi.
Yüz ve boyun kullanımına uygundur.
TriAsorB ultra geniş spektrumlu güneş koruma sağlar.
Yüz ve boyunu nemlendirmeye yardımcıdır.
Cilt tonuna uyumlu renk sağlar.
Suya dayanıklıdır.
Renkli bir anti-mavi ışın güneş filtresi içerir.

Kullanım Şekli:
Güneşe maruz kalmadan önce ürünü bol miktarda uygulayın ve korumanın devam etmesi için ürünü sık sık tekrarlayın.

Ürün Bileşimi:
AVENE AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE, AQUA, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CI 77891, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, MYRISTYL ALCOHOL, ORYZA SATIVA STARCH, STEARYL ALCOHOL, ISONONYL ISONONANOATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, ALUMINA, BENZOIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, GLYCERYL BEHENATE, GLYCERYL DIBEHENATE, CI 77492, CI 77491, CI 77499, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, MYRISTYL GLUCOSIDE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, PROPYLENE CARBONATE, STEARALKONIUM HECTORITE, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, TRIBEHENIN, XANTHAN GUM.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır