eray sünbül / Eray Sünbül Haberleri - Son Dakika Eray Sünbül Haber Başlıkları

Eray Sünbül

eray sünbül

Seray Sever kimdir? Seray Sever kaç kez evlendi, Eray Sünbül ile hangi yıl evlendi?

Seray Sever, 8 Haziran Çar&#;amba günü canl&#; olarak ekrana gelen 2. Sayfa program&#;nda Müge Da&#;&#;stanl&#; ile Gül&#;en Yüksel'in sorular&#;n&#; yan&#;tlad&#;. Ünlü oyuncul, 2. Sayfa'da yapt&#;&#;&#; aç&#;klamalar&#;n ard&#;ndan merak konusu oldu. Peki Seray Sever kimdir? Seray Sever, Eray Sünbül ile hangi y&#;l evlendi? Detaylar haberimizde

SERAY SEVER K&#;MD&#;R?

Seray Sever 27 &#;ubat y&#;l&#;nda &#;stanbul’da do&#;mu&#;tur.

Oyuncu, &#;ark&#;c&#;, sunucu ve yap&#;mc&#; olarak televizyon dünyas&#;nda birçok projede görev alm&#;&#;t&#;r. Liseyi Do&#;u&#; Kolejinde bitiren ünlü sanatç&#;, Bo&#;aziçi Üniversitesi &#;ktisadi ve &#;dari Bilimler Fakültesinden mezun olmu&#;tur.

Seyhan müzik ile y&#;l&#;nda tan&#;&#;arak &#;imdiki yerine ilk olarak &#;ark&#;c&#;l&#;k ile ba&#;lam&#;&#;t&#;r. Yeni Bir Karar adl&#; albüm ile ilk kez ad&#;n&#; duyuran Seray Sever, 5 &#;ark&#;dan olu&#;an çal&#;&#;mas&#;na video klipler çekmi&#;tir.

y&#;l&#;nda ilk TV program&#;n&#; reklamlar ile gerçekle&#;tirerek akabinde sinema prodüksiyon firmalar&#; ile anla&#;arak dizilerde rol alm&#;&#;t&#;r.

Tekin Acar markas&#; ile gerçekle&#;tirdi&#;i reklam anla&#;malar&#; sonucunda kozmetik üreticisi olan Kiehl’s markas&#;n&#; Türkiye ilk getiren isimdir.

SERAY SEVER KAÇ KEZ EVLEND&#;?

Seray Sever, 21 ya&#;&#;ndayken y&#;l&#;nda ilk evlili&#;ini U&#;ur Kozano&#;lu ile yapt&#;.

Seray Sever kimdir?

SERAY SEVER, ERAY SÜNBÜL &#;LE KAÇ YILINDA EVLEND&#;?

&#;lk evlili&#;inden y&#;llar sonra y&#;l&#;nda bir kez daha nikah masas&#;na oturan Seray Sever, Eray Sünbül ile evli. &#;kili 4 y&#;ll&#;k sevgilik süreci ard&#;ndan evlilik karar&#; ald&#;. Aralar&#;nda 10 ya&#; fark olan Seray Sever ile e&#;i Manda Yuvas&#; filmi setinde tan&#;&#;m&#;&#; ve Bodrum'da evlenmi&#;ti.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Eray S&#;nb&#;l

Eray S&#;nb&#;l

Son dakika Eray Sünbül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eray Sünbül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eray Sünbül haber sayfamızda

Daha Fazla

Eray S&#;nb&#;l

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 eray s&#;nb&#;l haberi bulunmuştur.

Seray Sever'in ikiz kızları bir yaşında

Seray Sever'in ikiz kızları bir yaşında yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak, ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çiftin kızları bir yaşına bastı. Kızlarının doğum gününü kutlayan Sever, sosyal medyadan paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Magazin

Seray Sever'in ikiz kızları bir yaşında

Seray Sever'in ikiz kızları bir yaşında yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak, ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çiftin kızları bir yaşına bastı. Kızlarının doğum gününü kutlayan Sever, sosyal medyadan paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Cadde

Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni pozlar

Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni pozlar19 Nisan tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ailesi ve minik kızlarıyla geçiyor. Zaman zaman ikizleriyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan Sever, "Benim için dünyanın en büyük nimetleri canım bebeklerim" sözleriyle bu karelere yenilerini ekledi.

Cadde

Seray Sever'den babası Tamer Sever'e: Tarifi imkansız bir boşluk her yanımda

Seray Sever'den babası Tamer Sever'e: Tarifi imkansız bir boşluk her yanımdaİkiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ailesi ve minik kızlarıyla geçiyor. Zaman zaman ikizleriyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan Sever, son olarak merhum babası Tamer Sever'in doğum gününü kutladı. Babasıyla çekilen bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, yazdığı satırlarla herkesi duygulandırdı. İşte detaylar

Cadde

Seray Sever kızlarını paylaştı! 'Keşke babam da olsaydı, b&#;yle eksik hissetmezdim'

Seray Sever kızlarını paylaştı! 'Keşke babam da olsaydı, b&#;yle eksik hissetmezdim'Üç ay önce ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ailesi ve minik kızlarıyla geçiyor. Zaman zaman ikizleriyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan Sever, son olarak eşi Eray Sünbül ve kızlarıyla objektif karşısına geçti. Doğum yapmasına kısa bir süre kala babasını kaybeden ünlü sunucu, paylaşımına düştüğü duygusal notta merhum babası Tamer Sever'i unutmadı.

Cadde

Seray Sever'den kızı Sofia ile paylaşım

Seray Sever'den kızı Sofia ile paylaşım19 Nisan tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini bebekleriyle geçiriyor. Kızlarının bakımıyla kendisi ilgilenen ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.

Cadde

Seray Sever isyan etti! 'Bakıcılar dolardan kapı a&#;ıyor'

Seray Sever isyan etti! 'Bakıcılar dolardan kapı a&#;ıyor'Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer'in, üç aylık oğulları Kurt Efe için tuttukları bakıcıya ve bebek hemşiresine ödedikleri iddia edilen ücret dikkat çekti. Ünlü çiftten dört gün sonra ikiz kızları Alya ve Sofia'yı dünyaya getiren sunucu Seray Sever, "Bir de ikizleri düşünün" diyerek, bakıcı ücreti konusunda tepkisini dile getirdi.

Cadde

Seray Sever ikizlerinin y&#;z&#;n&#; ilk kez g&#;sterdi

Seray Sever ikizlerinin y&#;z&#;n&#; ilk kez g&#;sterdiSon olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan Seray Sever, şimdilerde ilk kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Seray Sever 40 gün önce ikizlerini sağlıklı şekilde kucağına aldı. Sever ve kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül, ilk kez kızlarıyla verdikleri pozları paylaştı.

Cadde

Seray Sever: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuv&#;zde

Seray Sever: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuv&#;zdeSeray Sever-Eray Sünbül çiftinin Sofia ve Alya adını verdikleri ikizleri, geçtiğimiz hafta özel bir hastanede dünyaya geldi. Zorlu bir doğum süreci geçiren 49 yaşındaki sunucu, "Cennet gerçekten annenin ayaklarının altında" derken, yaşadıklarını anlattı.

Cadde

Seray Sever anne oldu! İkizler d&#;nyaya geldi

Seray Sever anne oldu! İkizler d&#;nyaya geldi yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikâh masasına oturan Seray Sever, bu sabah özel bir hastanede ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Ünlü oyuncu ve sunucu (49), hamilelik haberini, "Çok dua ettik, Allah da nasip etti. Bizimkisi planlı bir süreçti, Allah dualarımızı kabul etti" sözleriyle duyurmuştu.

Cadde

İkiz bebek bekleyen Seray Sever'in paylaşımına yorum yağdı!

İkiz bebek bekleyen Seray Sever'in paylaşımına yorum yağdı! yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından karnı burnunda bir videosunu yayınladı. Sever'in paylaşımına, adeta beğeni ve yorum yağdı.

Cadde

İkiz bebek bekleyen Seray Sever: Kızlarım en b&#;y&#;k motivasyonum

İkiz bebek bekleyen Seray Sever: Kızlarım en b&#;y&#;k motivasyonum yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.

Cadde

Son dakika: Seray Sever'in babası Tamer Sever toprağa verildi

Son dakika: Seray Sever'in babası Tamer Sever toprağa verildiMuğla'nın Bodrum ilçesinde koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren oyuncu ve sunucu Seray Sever'in babası Tamer Sever (74), son yolculuğuna uğurlandı. İkiz bebeklerine hamile olan ve cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Seray Sever (49), "Ateş düştüğü yeri yakıyor" dedi.

Cadde

Seray Sever’in babası Tamer Sever hayatını kaybetti

Seray Sever’in babası Tamer Sever hayatını kaybettiHamile olan ve hamilelik sürecini evde dinlenerek geçiren Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir Bodrum'da özel bir hastanede entübe olan Tamer Sever’in cenaze programı belli oldu.

Cadde

İkiz bebek bekleyen Seray Sever: Bodrum'da kendimi eve kapattım

İkiz bebek bekleyen Seray Sever: Bodrum'da kendimi eve kapattımGeçtiğimiz günlerde ikiz bebek beklediğini duyuran ve sosyal medyadan kendisine gelen tebrik mesajlarını paylaşan sunucu Seray Sever, hamilelik sürecini anlattı. 48 yaşındaki sunucu, son dönemde vaka sayılarının arttığı koronavirüs salgını nedeniyle anne adaylarına çağrıda bulundu.

Cadde

'Seray Sever ikiz bebek bekliyor' iddiası!

'Seray Sever ikiz bebek bekliyor' iddiası!Üç yıl önce kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikah masasına oturan 48 yaşındaki Seray Sever'den güzel haber geldi. Mutlu evlilikleri devam eden ünlü çift, ikiz bebekleri olacağı iddia edildi. Ünlü sunucu ve eşinden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Cadde

Seray Sever'den aşk dolu paylaşım

Seray Sever'den aşk dolu paylaşımBir süredir 'Doya Doya Moda' adlı moda programında jüri üyeliği yapan Seray Sever, kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile çekilen karelerinden yapılan kolajı sosyal medya hesabından paylaştı.

Cadde

Seray Sever eşi Eray Sünbül kaç yaşında ne iş yapıyor? Eray Sünbül mesleği

48 yaşında olan Seray Sever ikiz bebeklerini kucağına aldı. Bu güzel haberin ardından Seray Sever&#;in eşi Eray Sünbül merak konusu oldu. 38 yaşında olan ve yılından beri Seray Sever&#;in eşi olan Eray Sünbül kimdir, ne iş yapar? İşte Eray Sünbül hakkında merak edilenler

Abone ol

Son olarak TV 8'in sevilen programı Doya Doya Moda yarışmasında jüri koltuğuna oturan Seray Sever'den gelen müjdeli haber sevenlerini sevince boğdu. 48 yaşında olan oyuncu ve sunucu Seray Sever ikiz bebeklerini kucağına aldı ve 2. Sayfa'nın konuğu olacak. Seray Sever'in ekranlardan uzak tutmaya çalıştığı genç eşi merak konusu oldu. yılında Bodrum'da evlenen çift, Manda Yuvası filminin setinde tanışmış ve kısa sürede aşk yaşamaya başlamıştı. Seray Sever ve eşi Eray Sünbül arasında 10 yaş fark var, Eray Sünbül 38 yaşında. Peki Eray Sünbül ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Hamile olduğunu 3 ay herkesten sır gibi saklayan Seray Sever ikiz bebeklerini kucağına geçtiğimiz aylarda almıştı

Seray Sever kimdir, ilk eşi: Daha önce çok genç yaşta evlenen Seray Sever ilk evliliğini 21 yaşındayken yılında Uğur Kozanoğlu ile yaptı. 5 yıl süren evlilikleri aldatma iddiaları ile çatırdamaya başladı ve sonunda ayrılıkla noktalandı.

Oyuncu ve sunuculuk yapan Seray Sever 48 yaşında yılında evlendiği eşi Eray Sünbül ise 38 yaşında. Eray Sünbül ise daha önce hiç evlenmedi.

Bu aşkı eleştirilere kulak asmadan ilk duyuran isim Seray Sever olmuştu. Kendisinden 10 yaş küçük biriyle mutlu olamacağını söyleyenlere '40 yıldır aradığım adamı, aşkı buldum' diyerek ters köşe yapan Seray Sever'in kocası Eray Sünbül'ün hayatına birlikte bakalım

İşte Seray Sever'in verdiği röportajın en ilgi çeken bölümleri..

- Başından bir evlilik geçti. 3,5 yıldır da Eray'la berabersin. Evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Evet. Çocuk istiyorum. Çocuğumun hep mükemmel bir aşkın meyvesi olsun isterdim. O yüzden şimdi istiyorum. 3,5 sene oldu, ilişkimiz oturdu. Şu an çocuk için özel bir çaba sarfediyoruz.- Erkek veya kız çocuk ismi konuşmaya başladınız mı?Kız çocuğu hissetmiş Eray. İsmi de Sofya Ben fırlama bir tip olduğum için seviyorum erkek çocuğunu. Ne gelirse Allah’tan diyorum. 'Evlilik aşkı da seksi de öldürüyor! denir, katılıyor musun?Olabilir. İnsan özgür bir varlık. Tabii ki ilk heyecanı, tutkuyu korumak kolay değil. Dokunduğun zaman karşındaki kendi bedenin haline gelirse bu öyle kıymetli bir şey ki Benim geldiğim noktada büyük bir aşk var, hâlâ 'aşkım' diyorum, coşkulu konuşuyorum.

- Bu duyguları ilk defa mı yaşıyorsun?

Bu aşkı 40 yıldır bekliyordum. İlk defa birini bu kadar sahiplendiğimi, sahiplenildiğimi ve koşulsuz sevgiyi hissediyorum.

- Yaş farkınız ne kadar?

Ben 10 yaş büyüğüm. Eray 34 yaşında ama o daha ağır. Ben hiperaktifim. Beslenmeme, spora çok dikkat ederim. Makyajla yatmam, meditasyon yaparım. Huzurun olduğu yerde beden kendini yaşlandırmıyor.

Seray Sever kaç yaşında, aslen nereli: Seray Sever, 27 Şubat tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitimini Doğuş Koleji'nde tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur. yılında TRT'de "Popstop" isimli müzik eğlence programının sunuculuğunu yapmaya başladı. 3 yıl bu görevini sürdürdü. yılında Emel Müftüoğlu'nun Hovarda klibinde ve Mirkelam'ın Tavla klibinde yer aldı. yılında, Atv'de "Sabah Şekerleri"nde programını sunmaya başladı.

Daha sonra Erhan Yazıcıoğlu ile Seç Bakalım, Orhan Boran'la "Atv'de Pazar" ve Show TV'de yayınlanan "Şans Kapıyı Çalınca" adlı yarışma programında Kayra Şenocak ile birlikte görev aldı - yılları arasında yönetmenliğini Fatih Aksoy'un yaptığı "Dadı" adlı dizide Gülben Ergen, Kenan Işık, Haldun Dormen, Sinem Kobal ile birlikte oynamıştır. Aynı yıl, Show TV'de yayınlanan "Ev Hali" isimli dizi, Atv'de "Aşk Olsun" isimli program, "Dolunay Katili" isimli tiyatro oyunu ve pek çok reklam filminde oynadı.

Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik markası Kiehl's Türkiye'ye getirdi yılında "Maskeli Beşler: Kıbrıs" filminde Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz, Atilla Saruhan, Deniz Akkaya, Hakan Ural ile beraber rol aldı.Seray Sever, 21 yaşında yılında ilk evliliğini Uğur Kozanoğlu ile yaptı. 5 yıl süren evliliğinden boşandı. Daha sonra Kürşat Başar, Hakan Altun, Ömer Durak gibi isimlerle birlikte olmuştur.

eray sünbülseray sever

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır