afyon simav arası kaç km / Kütahya Simav Çanakkale Arası Kaç Km Kaç Saat - Canlı izle

Afyon Simav Arası Kaç Km

afyon simav arası kaç km

Kütahya Simav ile Afyon Arası Kaç Km?

Kütahya Simav Afyon Kaç Km

Kütahya Simav ile Afyon arası kaç km? yaklaşık olarak toplam Kilometre mesafededir. Kütahya Simav Afyon arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 3 saat 10 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Kütahya Simav Afyon Km Yakıt Hesaplama

Kütahya Simav ile Afyon yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız Km mesafede 12,4 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 10,5 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺ ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Kütahya Simav Afyon Yol Tarifi

Kütahya Simav Afyon Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Kütahya Simav hava durumu veya Afyon hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Simav - Afyon Otobüs Bileti Ara

İlçe merkezinde güzel bir konumda yer alan Simav Otogarı’na Simav Adliyesi, Simav Belediyesi, Barbaros Caddesi, Simav Kaymakamlığı, Gülmar AVM ve Mevlana Camii gibi merkezi pek çok noktadan yürüyerek kısa sürede ulaşabilirsiniz. Daha uzak mesafelerdeki mahallelerden ve caddelerden veya çevre il ve ilçelerden ulaşım için ise belediye otobüsleri, minibüsler ve taksilerden faydalanabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Simav ilçe içi hizmet sunan belediye otobüslerinin Selvi Caddesi, Stadyum Caddesi, Hacı Mustafa Veral Caddesi, Ulu Camii, Hisarardı Camii ve Simav Belediyesi gibi pek çok önemli noktada ve hemen her mahallede durakları bulunuyor. Duraklarda her 15 dakikada bir otogara gidebileceğiniz belediye otobüsü bulabilir ve 15 dakika içinde otogarda olabilirsiniz.

Minibüsler

Simav ilçe içi minibüsleri, her mahallede ve hemen her caddede dudakları bulunduğu için yolcular tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Gece saat ’a kadar duraklarda bulabileceğiniz minibüslerle de her yarım saatte bir otogar ulaşmak mümkün. İlçeler arası minibüsler ise Kütahya'nın 11 ilçesinden ve bütün köylerinden yolcuların her saat otogara ulaşımını sağlıyor.

 Taksi

Simav ana caddeleri üzerinde 24 saat hizmet veren pek çok taksi durağı bulunuyor. Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren Şafak Taksi’ye 17 67, Simav Adliyesi önünde bulabileceğiniz Adliye Taksi’ye 75 75 ve yine Cumhuriyet Mahallesi üzerinde hizmet veren Birlik Taksi’ye ise 10 33 numaralı telefonla ulaşabilir ve ekonomik fiyatlarla istediğin saatte otogara gidebilirsiniz.

Kütahya Simav Afyonkarahisar Sandıklı Yol Tarifi Güzergah Haritası

Türkiye Haritası »  Kütahya »  Afyonkarahisar » Simav, Kütahya - Sandıklı, Afyonkarahisar Arası Kaç Kilometre ve Yol Tarifi Haritası

Simav, Kütahya - Sandıklı, Afyonkarahisar Arası Yol Kaç Saat Sürer2 saat 41 dakika
Simav, Kütahya - Sandıklı, Afyonkarahisar Arası Toplam Mesafe Ne Kadar, Uzaklık Kaç Km : km



Simav, Kütahya - Sandıklı, Afyonkarahisar Arası Yol Tarifi Güzergah Detayları, Geçilecek Yol Bilgileri, Otoyol Bilgileri

Bu sayfayı paylaşmak isterseniz; aşağıdaki alana tıkladıktan sonra sağ tık kopyala ile bağlantıyı alabilirsiniz


Kütahya Şehir Haritası, Kütahya İlini ve İlçelerini Uydudan Görmek İçin Tıklayınız
Afyonkarahisar Şehir Haritası, Afyonkarahisar İlini ve İlçelerini Uydudan Görmek İçin Tıklayınız

Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir