garanti müşteri şifresi / Müşteri İletişim Merkezi | İşim İçin | Garanti BBVA

Garanti Müşteri Şifresi

garanti müşteri şifresi

Kredi Kartı Şifrenizi Nasıl Alırsınız?

Miles&Smiles Kartlar

Kartınız güvenliğiniz nedeni ile kullanıma kapalı gönderilmiştir. Kartınızı teslim aldığınıza dair bilgi kuryeden tarafımıza iletildiğinde kartınız otomatik olarak kullanıma açılacaktır. Kartınızı hemen kullanıma açmak için;

  • Kart numaranız değiştiyse veya şifreniz belirlenmemişse; kartınıza şifre almanız gerekmektedir. Şifrenizi Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, Müşteri İletişim Merkezi / 444 0 333'ü arayıp “Kart şifresi almak istiyorum” diyerek veya SIFRE yazıp, kartınızın son 6 hanesi ve kartınızın arkasındaki güvenlik kodunun ilk 2 hanesini aralarında boşluk bırakıp 3340'a göndererek şifrenizi belirleyebilirsiniz. Belirlenen şifreniz ilk alışveriş işleminde kartınıza yüklenecektir.
  • Eğer bankamızdan başka bir kredi kartınız varsa, kartınızın şifresinin mevcut kartlarınızdan hangisinin şifresi ile eşitlendiğini limit bilgilerinizin olduğu bölümün altında görebilirsiniz.
  • BonusFlaş'tan "Yeni Kart Şifresi Al" butonuna basarak alabilirsiniz. Belirlenen şifreniz ilk alışveriş işleminde kartınıza yüklenecektir.
  • Kartınız aynı numara ile yenilendiyse mevcut şifreniz geçerlidir. Bu durumlarda ilk şifreli alışverişinizde kartınız kullanıma açılacaktır.
  • Kartınız ile şifreniz olmadan işlem yapamazsınız.
  • Kartınızla alışveriş yaparken, şifrenizin girişini onaylamadan önce bilgileri kontrol ediniz.
  • Kart şifrenizi sizin için hatırlaması kolay, üçüncü kişiler için tahmin edilmesi zor rakamlardan seçiniz.
  • Rastgele seçilmiş rakam kombinasyonları, tahmin edilmesi en zor, dolayısıyla en iyi şifre seçenekleridir.
  • Kartınızı ve şifre bilgilerini güvenli bir şekilde koruyunuz ve bu bilgilerin başkaları tarafından kullanılmasına engel olacak önlemleri alınız. Şifrenizi kimseye söylemeyiniz. Şifrenizi hiçbir yere, özellikle kartınızın üzerine yazmayınız. Şifrenizi girerken eliniz ve vücudunuzla gizleyiniz.
  • Kartınız yenilendiyse eski şifreniz geçerlidir. Kayıp/Çalıntı nedeniyle kart yenilemelerinde şifrenizi değiştirmelisiniz.
  • Şifre almak için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,33 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı

Kayıtlı E-Posta Nedir?

Kayıtlı e-Posta (KEP), günlük kullandığınız kişisel e-postadan farklı olarak, gönderilerinizin alıcı ve gönderi kimliklerinin hukuken inkar edilemez şekilde belirli olduğu özel bir elektronik posta sistemidir.

Kayıtlı e-Posta (KEP) sisteminde gönderim, teslim ve okunma zamanı değiştirilemez. Böylece e-posta trafiğindeki içerik bütünlüğü korunur ve uyuşmazlık durumunda hukuken geçerlilik söz konusudur. KEP sisteminde gönderinin, alıcı tarafından bir sonraki iş günü okunduğu kabul edilir. Tebligat Kanunu’nda yapılan yeni düzenleme ile 19.01.2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, anonim, limited ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlere yetkili mercilerce yapılacak resmi tebligatlar elektronik tebligat yoluyla bir başka deyişle yani kayıtlı elektronik posta sistemi kullanılarak yapılacaktır. Bu sebeple anılan şirketlerin Kayıtlı e-Posta (KEP) sahibi olmaları yasal olarak zorunludur. Yetkili mercilerden tebligat alma amacı dışında, ticari veya şahsi yazışmalarınızda kullanılmak üzere de KEP adresi edinebilirsiniz.

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan KEP Başvurusunu Nasıl Yapabilirsiniz?

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı içerisinde Başvurular menüsünden TNBKEP ve TÜRKKEP firmaları aracılığıyla KEP başvurunuzu yapabilirsiniz.

Size özel KEP yıllık kullanım ücretinde %20 indirim avantajı Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve Garanti BBVA şubelerimizde!

Hangi durumlarda Kayıtlı E-Posta sistemini kullanmalısınız?

  • Karşı tarafa ulaştığından emin olmak istediğiniz,
  • İçerik bütünlüğünün korunması gereken,
  • Gönderilme/alınma zamanı tespiti kritik olan.

Kayıtlı e-posta (KEP), mevcut durumda Garanti BBVA ile müşterileri arasında olan yazışmalar için kullanılamayacaktır. Türk Ticaret Kanunu kapsamında yürüttüğünüz ticari ilişkileriniz sırasında yapmak istediğiniz yazışmalarınızı (teklif, sözleşme, fesih, sipariş formu, ihtar, fatura, geciken ödeme, iptal bildirimleri, sözleşme gibi) Kayıtlı e-Posta ile yapabilir ve Tebligat Kanunu kapsamında kamu kurumları gibi yetkili merciler tarafından size iletilecek tebligatlarınızı elektronik olarak alabilirsiniz.

Kayıtlı E-Posta hizmeti sunan firmalar nelerdir?

KEP adresi başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra TNB KEP müşteri temsilcisi tarafından sizinle iletişime geçilecektir. TNB KEP başvuruları ile ilgili konular için [email protected] mail adresine mail atarak veya 444 6 537 numaralı Müşteri Destek hattı üzerinden bilgi alabilirsiniz.

TNB KEP ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

KEP adresi başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra TÜRKKEP müşteri temsilcisi tarafından sizinle iletişime geçilecektir. TÜRKKEP başvuruları ile ilgili konular için [email protected] adresine mail atarak veya 444 8 537 numaralı Müşteri Destek hattı üzerinden bilgi alabilirsiniz.

TÜRKKEP ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır