yeji dohoda restaurant polonezköy / Yeji Dohoda Yorumları ve Şikayetleri | bifikir.com

Yeji Dohoda Restaurant Polonezköy

yeji dohoda restaurant polonezköy

Polonezköy’ün Beykoz Caddesi üzerinde yer alan Yeji Dohoda, 18 dönümlük yemyeşil bir alana kurulmuş olması sayesinde İstanbul’un gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşarak doğaya sığınmak isteyenler için oldukça cazip bir adres. Bahçe kısmı salıncaklarla ve hamaklarla donatılmış. Ayrıca, mini çocuk parkı ve oyun alanı da unutulmamış. İşletme sınırları içinde mescit ve otopark da yer alıyor. İç mekanda oturmak isterseniz sizi şömineli ve çok keyifli bir restoran karşılıyor.

Yeji Dohoda’nın serpme kahvaltısının içine beş çeşit peynir, iki çeşit zeytin, zeytin ezmesi, bal kaymak, tereyağı, söğüş tabağı, tahin pekmez, reçel çeşitleri, sosis, sigara böreği, patates kızartması ve omlet dahil. Serpme kahvaltıya hafta sonu geldiğiniz takdirde, bu lezzetlerin içine pişi de dahil oluyor. Kahvaltı saatleri boyunca sınırsız çay ücretsiz. Dilerseniz, ekstra ücret karşılığında kahvaltınıza sucuk, menemen ya da sucuklu yumurta da ilave edebiliyorsunuz. Havanın güzel olduğu günlerde kahvaltıyı mekanın yemyeşil bahçesinde yapmak, bir yandan kuş seslerine ve yaprakların hışırtılarına kulak vermek gerçek bir keyif.

Yeji Dohoda’nın size sunduğu tek lezzet yalnızca mükellef bir kahvaltıdan ibaret değil. İşletmenin kapsamlı bir et ve mangal menüsü de bulunuyor. Etleri işletmeden tedarik ettikten sonra arzu ederseniz işletme yetkililerinin sizin için yakıp masanıza getirdiği mangalda pişirebiliyor ya da sizin için pişirilmesini isteyebiliyorsunuz. Meze çeşitleri de her damak zevkine hitap edebilecek kadar bol seçenek sunuyor.

İstanbul Beykoz mekanları arasında yer alan Yeji Dohoda Restaurant, adresi, yorumları, resimleri ve menüsü ile mekan.com'da. İstediğiniz gün ve saat için rezervasyon yapın

Mekan Tipi
Lokanta, Restoran

Ek İmkanlar
Bahçe, Otopark

İçin En İyi
Aile, Evlilik Teklifi, İş Yemeği, Romantik Akşam Yemeği
  • PazartesiKapalı
  • SalıKapalı
  • ÇarşambaKapalı
  • PerşembeKapalı
  • CumaKapalı
  • CumartesiKapalı
  • PazarKapalı

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır