eskişehir pub mekanlar / Eskişehir Barlar Sokağı Yılbaşı Mekanları | Eskişehir Yılbaşı

Eskişehir Pub Mekanlar

eskişehir pub mekanlar

eskişehir için pub- mekan önerisi?

1. Merhaba süslü, barlar sokağını pek tavsiye etmem mekanlar genelde leş. Gelmişken bakalım derseniz. No, social ve peyote görece iyi mekanlar. Spr meşhurdur alt katta canlı müzik/dj oluyor ama tarz olarak ben pek sevmem. Onun dışında cassaba modern&#;de görece daha hoş mekanlar var, f stop, if, mary jane ve o taraflara yakın replik pub. F stop ve replik en sık gittiğim yerler. Cumartesi canlı müzikler de var hatta f stopta disko replikte de rock b tavsiye edilir.

lolori
cinsiyet:kadın
ten rengi:beyaz tenli
göz rengi:koyu kahverengi
yaş:29
cilt alt tonu:warm
saç rengi:açık kestane
İnönü Merkez, İnönü, Eskişehir, Türkiye


Eskişehir Hayal

Şehrin en eski ve eğlenceli mekanlarından birisidir. Geniş bar alanı, açık ve kapalı mekanları ve eğlenmek için sunulan farklı alternatifleri bulunmaktadır. Ücretsiz otopark, sınırsız eğlence, farklı kültürlerin bir araya gelmesi ve zengin eğlence programı ile dikkat çeken mekanlar arasında yer almaktadır.

Hayal Eskişehir’de iç mekanda oturarak ve ayakta kişilik kapasite mevcuttur. Geniş yemek menüsünün yanında farklı alkollü içecekleri de sunması talebi arttırmaktadır. 

Adres: İsmet İnönü Cad. No/a Merkez Eskişehir

Eskişehir'de kendinizi ev sıcaklığında hissedebileceğiniz uygun fiyattaki oteller Eskişehir butik otelleri sayfamızda yer almaktadır.


Kör Kamil Meyhanesi

Eskişehir’in en eski meyhanesi olan bu mekan özenli hizmeti ve kalitesi ile şehirde rakı içmek ve sakin bir muhabbet eşliğinde eğlenmek isteyenlerin tercih ettikleri mekandır. Kör Kamil lakaplı şahıs tarafından yılında kurulan meyhane günümüzde başka birisi tarafından aynı titizlikle işletilmektedir. Meyhane de adap önemli görülmektedir.

Düdük, sarı kart, kırmızı kart uygulamaları bulunan meyhanelerden birisidir. Kırmızı kart yiyen müşteri bir daha mekana giremezken, hizmetin biteceğini 23’de çalan düdük haber vermekte, ’da hesap için bir düdük daha çalınmaktadır.

Rezervasyonun zorunlu olduğu mekanda açık ve kapalı alanlar, klima ve geniş meze dolabı bulunmaktadır. 

Adres: Arifiye Mahallesi, İki Eylül Cd. No, Odunpazarı/Eskişehir


Gate 26

Canlı müzik eşliğinde eğlenilebilecek mekanlardan birisi Gate 26’dır. Mekan adını şehrin plaka numarasından almaktadır. Şehrin Fabrikalar olarak bilinen bölgesinde bulunan gece kulübünde canlı müzik, dans müzikleri eşliğinde eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürmektedir.

Şehirde yaşayanlar genelde burayı geceye son noktayı koymak için tercih etmektedir. Farklı alkol çeşitleri, geniş yemek menüsü ve atıştırmalıkları ile oldukça kaliteli bir mekandır. Her gece düzenlenen farklı partiler de oldukça dikkat çekmektedir. 

Adres: Hoşnudiye Mahallesi, İsmet İnönü-1 Blv No, Tepebaşı/Eskişehir


Çamur Şevket Meyhanesi

Çamur Şevket, Eskişehir’de farklı bir eğlence arayanların uğradıkları bir noktadır. Geniş bir bahçesi bulunan mekanda her masanın başına getirilen mangalda etinizi pişirebilir ve rakı ile birlikte güzel bir muhabbet eşliğinde bu mekanın tadını çıkarabilirsiniz. 

Her kesime hitap eden mekan uzun süredir kaliteli bir şekilde misafirlerine hizmet vermektedir. Devamlı çalan sanat müziği ile sakin ve rahatlatıcı bir zaman geçirme fırsatı sunulmaktadır. Kuzu eti özellikle mekanın vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaktadır. 

Adres: Yeniakçayır Mahallesi, Tepebaşı/Eskişehir

Hayatınızın en mutlu gününün ve bu günü taçlandıran tatilin kusursuz geçmesi için Eskişehir balayı otelleri sayfamızı kontrol etmeyi unutmayın.


Twentysix Cafe & Bar

Eskişehir’de gündüzleri kafe, geceleri bar olarak hizmet veren en gözde eğlence mekanlarından birisidir. Uygun fiyatları nedeniyle genellikle öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Porsuk Çayı kenarında yer alan işletmede, gece iç mekanda verilen konserler ile eğlenme şansınız bulunmaktadır. 

Sabah 8 gibi hizmet vermeye başlayan mekan gece 1’de kapılarını kapatmaktadır. Her gün kabalık olan işletmede birçok ünlü sanatçı konser vermektedir. Çalışanların genelde güler yüzlü ve yardımsever olması da işletmeyi öne çıkaran detaylar arasında yer almaktadır. 

Adres: Hoşnudiye Mahallesi, Porsuk Blv. No, Tepebaşı/Eskişehir


Eskişehir’in En İyi Konser Mekanları

Eskişehir’in en iyi konser mekanları hangileri merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Eskişehir, yoğun öğrenci nüfusuyla birlikte birbirinden renkli mekanları bünyesinde barındırıyor. Genç nüfusu kadar mekanlarıyla da ön plana çıkan şehirde eğlenmek isteyenleri pek çok mekan karşılıyor.

eskisehirin-en-iyi-konser-mekanlari-1

Eskişehir konser ve canlı müzik mekanları genç nüfusun eğlence anlayışının da etkisiyle birbiriyle yarışıyor desek yeridir. Bu yüzden aslında önünden geçtiğiniz her mekanın adeta sizi çağırdığını hissedebilirsiniz. Eskişehir’in öğrenci şehri olmasının bir nimeti ise fiyatların diğer büyükşehirlere göre uygun olması. Hem genç ve enerjik mekanlar hem de uygun fiyatlarıyla eğlence en üst noktalara çıkıyor.

Yoğun iş hayatından bunaldınız, yorucu bir vize haftasından çıktınız veya sadece sevdiklerinizle eğlenmek istiyorsunuz&#; Eğlenmek için elbette bir nedene ihtiyacınız yok, sadece eğlenmek istemeniz yeterli. Keyifli zaman geçirmek için ise tercihinizi Eskişehir’in konser ve canlı müzik mekanlarından yana kullanabilirsiniz.

Eskişehir’de konser ve canlı müzik denildiğinde ilk akla gelen yer elbette Eskişehir Barlar Sokağı oluyor. Burada yer alan mekanlar adeta şehirdeki eğlencenin nabzını tutuyor. Zamanla ünlü pek çok mekan açılıp kapansa hala hizmet veren canlı müzik ve konser mekanlarını sizler için listeledik.

Eskişehir Gezi Rehberi

Eskişehir Gece Hayatı

Eskişehir’de öğrenci sayısının fazlalığı sebebiyle gece hayatı oldukça renkli ve hareketli geçer. Gece hayatını tüm güzelliğini yaşayan şehirlerden biridir burası. Özellikle öğrencilerin eğlendiği çok sayıda bar ve kulüp mevcuttur. Şehir merkezinde yer alan İsmet İnönü Caddesi gece eğlencelerinin popüler mekanlarına ev sahipliği yapmaktadır. Gece kulüplerinden en popüler olanı Espark Alışveriş Merkezi'nin karşısında, İsmet İnönü Caddesi'nde bulunan 'dir. Bir gece kulübü olarak hizmet veren mekanda yıl boyunca zaman zaman konserler de düzenlenmektedir. 'nin ilerisinde aynı cadde üzerinde bulunan Gate 26, Eskişehir'de sevilen bir gece kulübüdür. Kanatlı Alışveriş Merkezi'nin yakınında, Doktorlar Caddesi'nin paralelinde bulunan Barlar Sokağı, yani Vural Sokak'ta da pek çok bar bulunmaktadır. Buradaki eğlence merkezlerinde gece 'ye kadar vakit geçirebilirsiniz. Barlar Sokağı'nda her kesime hitap eden farklı eğlence konseptleri bulunan mekânlar vardır. Ayrıca Eskişehir'in meşhur Haller Gençlik Merkezi, İstiklal Caddesi'nin pasajlarına benzemektedir ve çeşitli bar ve kafelere ev sahipliği yapmaktadır. Odunpazarı ilçesinde ise bulunan Kör Kamil Meyhanesi gibi aile gidebileceğiniz nezih mekânlar yer alır. 

Eğlence mekânlarının dışında film festivallerinden tiyatro günleri, caz ve rock konserlerine kadar pek çok etkinliğe katılarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Eskişehir bir öğrenci kenti olduğu için yıl boyunca pek çok etkinlik, konser ve festival düzenlenmektedir. Yaz-kış bu organizasyonlara denk gelerek şehrin yüksek dinamizmine tanık olabilirsiniz.

Mekan Önerileri:

Lokasyon Sayfasında Detayı Göster

Kapalı

Yazıcı Dostu Sürüm

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir