meşot mersin şehirlerarasi otobüs terminali / Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali - Meşot | Toroslar Mersin

Meşot Mersin Şehirlerarasi Otobüs Terminali

meşot mersin şehirlerarasi otobüs terminali

Mersin Otogarı
MEŞOT
Şehirlerarası Otobüs Terminali


Mersin konum haritası

Mersin Otogar&#x; Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon Numarası0 () 16 48
Otogar AdresiÇiftçiler Mahallesi
İl AdıMersin
İlçe AdıToroslar
PostaKodu
Kuruluş Yılı

Mersin İl ve İlçelerinde Bulunan
DiÄŸer Otogarlar


Mersin Merkezli Otobüs Firmaları


Mersin'e Giden Otobüs Firmaları

Hangi ilden Mersin'e gitmek istiyorsunuz?
Aşağıdaki listeden bulunduğunuz ili seçerek otobüs firmasi listesini daraltabilir ya da seçtiğiniz ilden Mersin iline doğrudan sefer yapan otobüs firması olup olmadığını görebilirsiniz.



Mersin'den Hangi İllere Doğrudan Otobüs Seferi Bulunmaktadır?

Aşağıdaki listeden gitmek istediğiniz ili seçerek Mersin'den gideceğiniz ile hangi otobüs firmalarının doğrudan seferi bulunduğunu görüntüleyebilirsiniz.
Listede sadece Mersin'den doğrudan otobüs seferi olan iller listelenmektedir.



ÖNEMLİ NOT: Sayfamızda yer alan otobüs sefer bilgileri İl Merkez otogarlarına göre düzenlenmiştir. Otobüs firmalarının ilçe otogarlarına uğrayıp uğramadığı veya bu ilçelere doğrudan bilet kesip kesmedikleri firma web sitelerinden teyit edilmelidir. Bazı firmaların doğrudan ilçelere kadar seferi varken bazı firmalarda ise seferler il merkez otogarlarına kadar düzenlenmekte ve buradan ilçelere servis yapılmaktadır.

Öte yandan pandemi koşulları sebebiyle veya zaman içerisinde sayfamızda yer alan güzergah listelerinde değişiklik meydana gelmiş olabilir. Bu sebeple seyahat planı yaparken ilgili otobüs firmasının web sitesinden veya çağrı merkezinden kesin durum hakkında bilgi almanız önerilir. Web sitemizin ilgili firmalarla doğrudan bir bağı bulunmamaktadır. Web sitemiz internet üzerindeki açık kaynaklardan elde ettiği verilerle ziyaretçilerimize genel bir bilgi vermekte olup meydana gelecek aksaklıklar konusunda sorumluluk kabul etmemektedir.

Şiddet, ötekileştirme veya çeşitli nedenlerle yaşadıkları şehirden ayrılmak zorunda kalan kadınların ilk durak noktası, gittikleri kentin otogarları oluyor. Mersin’de bir yardım eline ihtiyaç duydukları noktada ise onları, otogarda açılması nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Otogar Kadın Danışma Merkezi karşılıyor.

Kadınlara psikolojik, sosyal, yönlendirici hukuk ve bilgilendirme destekleri sunan Otogar Kadın Danışma Merkezi; ayrıca acil ihtiyaç durumlarında ücretsiz olarak çocuklara mama, iç çamaşırı, bebek bezi ile kadınlara iç çamaşırı ve hijyenik ped desteği de sağlıyor.

“BU GÜNE KADAR VATANDAŞIMIZA HİZMET VERDİK”

Kadın ve Aile Hizmetleri’nde psikolog olarak görev yapan Buket Çankaya, “Mersin’de Otogar Kadın Danışma Merkezi, Türkiye’de ilk kez Ocak de Başkanımızın destek ve onayı ile açıldı. Mersin’e gelen kadınların şiddet, ötekileştirme veya herhangi bir sorunda öncelikle ihtiyaç analizlerini tespit ettikten sonra psikolojik, hukuki ve sosyal destek sağlayarak gerekli yönlendirmeleri yapıyoruz. Aynı zamanda otogara acil gelip zaruri ihtiyaçları olan kadın ve çocuklar için çocuk maması, kadın ve çocuk iç çamaşırı, çocuk bezi ve hijyenik ped bulundurmaktayız” sözlerini kullandı.

Çankaya, bu güne kadar toplamda vatandaşa hizmet verdiklerini ve bunların 18’ini Sığınma Evi’ne, 13’ünü de ailelerinin yanına yönlendirdiklerini sözlerine ekleyerek, “Otogar içerisinde bulunan polis noktası, idari bölüm ya da esnafımızla her daim işbirliği içerisindeyiz. Şiddete maruz kalan, evden kaçan kadının yolu bir şekilde otogardan geçiyor. Burada otogarda kadın danışma merkezinin olması, onları daha güvende hissettiriyor. Bu açıdan çok önemli bir yer olduğunu düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir