karne hediyesi ayakkabı randevusu nasıl alınır / 3 En İyi Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Uygulaması - Teknoloji

Karne Hediyesi Ayakkabı Randevusu Nasıl Alınır

karne hediyesi ayakkabı randevusu nasıl alınır

İhlas Haber Ajansı


Şahinbey Belediyesi'nin 24 noktada gerçekleştireceği spor ayakkabısı dağıtımı korona virüsü nedeniyle randevulu yapılacak. Yaz döneminde Ortaokul, lise, güz döneminde ise üniversite öğrencilerine verilecek olan spor ayakkabısını alacak olan öğrenciler, öncelikle seafoodplus.info adresinden bilgilerini girerek randevu alacaklar. Daha sonra öğrenciler en yakın sosyal tesis veya gençlik merkezinden kendilerine belirtilen gün ve saatte ayakkabılarını alabilecekler.


Korana tedbirleri uygulanacak


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere hediye edilecek olan spor ayakkabısı dağıtımında korona virüsüne karşı alınan tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanacağını belirterek, “Öğrencilerimiz bizim için değerli onların başarısı için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl bin adet ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize spor ayakkabısı hediye edeceğiz. Ancak korona virüsü nedeniyle öğrencilerimize spor ayakkabısı dağıtımını 24 ayrı nokta da randevu sistemiyle gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimiz Şahinbey Belediyemizin internet sitesi üzerinden randevu alarak kendilerine belirtilen zamanda ve saatte ayakkabılarını alabilecekler. Dağıtımlar uygulanacak tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilecektir” dedi.

Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı dağıtımı başvuru nasıl yapılır?

Şahinbey Belediyesi tarafından öğrencileri ödüllendirmek adına her yıl geleneksel olarak tertip edilen spor ayakkabı dağıtımı başvurusu bu yıl korona salgını yüzünden randevu sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

Şahinbey Belediyesi tarafından 24 ayrı noktada gerçekleştirilecek olan spor ayakkabısı dağıtımı korona virüsü nedeniyle randevu sistemine tabi tutulacak. Yaz döneminde Ortaokul, lise, güz döneminde ise üniversite öğrencilerine verilecek olan spor ayakkabısını alacak olan öğrenciler öncelikle seafoodplus.info adresinden bilgilerini girerek randevu alacaklar ve daha sonra da en yakın sosyal tesis veya gençlik merkezinden kendilerine belirtilen gün ve saatte ayakkabılarını alabilecekler.

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere hediye edilecek olan spor ayakkabısı dağıtımında korna virüsüne karşı alınan tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanacağını belirterek, “Öğrencilerimiz bizim için değerli onların başarısı için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl adet ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize spor ayakkabısı hediye edeceğiz. Ancak korona virüsü nedeniyle öğrencilerimize spor ayakkabısı dağıtımını 24 ayrı nokta da randevu sistemiyle gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimiz Şahinbey Belediyemizin internet sitesi üzerinden randevu alarak kendilerine belirtilen zamanda ve saatte ayakkabılarını alabilecekler. Dağıtımlar uygulanacak tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilecektir ”dedi.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Şahinbey Belediyesi spor ayakkabı dağıtımı başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler başvuruŞahinbey Belediyesispor ayakkabı

Şahinbey Belediyesi Ayakkabı Randevu Nasıl Alınır? Şahinbey Belediyesi Spor Ayakkabı Randevu Alma Ekranı

GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ AYAKKABI RANDEVUSU 

Şahinbey Belediyesi Ayakkabı Randevu Nasıl Alınır sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için hemen belirtelim ki 5 yıldır öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtan Şahinbey Belediyesi, yılında da uygulamaya devam ediyor. Toplam bin adet spor ayakkabısı hediye edecek olan belediyeden ayakkabı almak isteyen kişiler, seafoodplus.infointernet sitesi üzerinden randevularını oluşturacak. 

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ AYAKKABI RANDEVUSU AL

Şahinbey Belediyesi Spor Ayakkabı Randevu Alma Ekranı Her zaman öğrencilerin yanında olduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak beş yıldan bu yana gençlerimize karne hediyesi olarak spor ayakkabısı vermeye devam ediyoruz. Bu yılda yine karne hediyesi olarak verdiğimiz spor ayakkabısı dağıtımına başladık. Ayakkabılarımız son derece kaliteli. Öğrencilerimize numara ve renk seçme imkânı sunuyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak sadece spor ayakkabısı değil eşofman takımı, forma, bisiklet, futbol, basketbol, voleybol topları hediye ediyoruz" açıklamasını yaptı. 

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ AYAKKABI DAĞITIM NOKTALARI 

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nin yanı sıra Akkent Spor Köyü, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Kurban Baba Gençlik Merkezi, Karataş Kültür Merkezi, Selçuklu Gençlik Merkezi, Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi, Şahinbey Spor ve Eğitim Merkezi, Beydili Hatice Belgin Sosyal Tesisi, Selahaddin Eyyubi Sosyal Tesisi, Boyacı Sosyal Tesisi, Binevler Sosyal Tesisi, Dumlu Pınar Sosyal Tesisi, Yunus Emre Sosyal Tesisi, Bozoklar Sosyal Tesisi, Mehmet Akif Sosyal Tesisi, Şehit Polis Taner Cinpolat Sosyal Tesisi, Aydınbaba Sosyal Tesisi, Adil Özberk Sosyal Tesisi, Akkent Spor Köyü, Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisi, Mimar Sinan Gençlik Merkezi, Özgecan Hanımlar Kültür Merkezi ve Burç Sosyal Tesisi’nde de ayakkabı dağıtımı yapacak.

GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ AYAKKABI RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

#Şahinbey Belediyesi Ayakkabı Randevu Nasıl Alınır, Şahinbey Belediyesi Spor Ayakkabı Randevu Alma, Şahinbey Belediyesi Ayakkabı Randevu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir