babam icin dogum günü sözleri / Babalara doğum günü mesajları ! Kısa ve uzun anlamlı doğum günü mesajları gönderin

Babam Icin Dogum Günü Sözleri

babam icin dogum günü sözleri

Film izlemeyi seviyorsanız seafoodplus.infoemizi forumlarla ilgileniyorsanız seafoodplus.info adresini ziyaret edebilirsiniz .

Çok sevdiğiniz babanız her zaman en iyisini hak ediyor. Doğum gününde de onu en güzel sözlerle mutlu edebilir ve gününü unutulmaz kılabilirsiniz. Babaya doğum günü mesajı seçeneklerini seafoodplus.info’daki bu yazımızda bulacaksınız!

Üzerinde Bıyık Figürü Olan Kekler

Babanız İçin Kısa Doğum Günü Mesajları

Babanız da tıpkı sizin gibi uzun cümlelerden hoşlanmıyor ve duygularını net bir şekilde ifade ediyorsan, babaya doğum günü mesajı kısa olmalıdır. Aşağıda sizin için en uygun mesajları bulacaksınız!

  • Dünyadaki en iyi çocuk olmayabilirim ama sen her zaman dünyanın en iyi babası oldun. Doğum günün kutlu olsun baba!
  • Canım babam… Seni mutlu ve güler yüzlü gördüğümde tüm dünyam aydınlanıyor. Doğum günün kutlu olsun.
  • İlk arkadaşım, akıl hocam, ilham kaynağım ve kahramanımın doğum günün kutlu olsun. Seni seviyorum baba!
  • Bir çocuk, harika bir babayı ve koşulsuz sevgiyi asla unutmaz. Benim için sen en unutulmaz varlıksın. Doğum günün kutlu olsun babacığım.
  • Bize daha iyi bir yaşam sağlamak için tüm fedakarlıkları yaptığın ve bundan bir gün bile vazgeçmediğin için teşekkürler babacığım. İyi ki doğdun!

Babanız İçin Uzun Doğum Günü Mesajları

Biricik babanızı nereden anlatmaya başlasanız az kalır. O halde sizin için babaya doğum günü mesajı uzun olmalı ve en derin duyguları yansıtmalıdır. Tıpkı aşağıdaki mesajlar gibi!

  • Sadece harika bir baba olduğun için değil, aynı zamanda mükemmel bir insan olduğun için de çok minnettarım babacığım. Senden bir parça olmak ve senin gibi bir babaya sahip olmak büyük bir lütuf. İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Seni çok seviyorum.
  • Baba, sen benim için her zaman en merhametli ve en güçlü insan oldun. Sadece iyi ve kötü zamanlarımda yanımda olduğun için değil, aynı zamanda inanılmaz sevginle ve desteğinle hayatımı güzelleştirdiğin için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun!
  • Canım babacığım… Sen benim sığınağım ve en büyük dayanağımsın. Tıpkı kocaman gövdesi ve güzel yaprakları ile bir çınar ağacı gibi… Gölgesinde hayat bulduğum canım babam, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun.
  • Babacığım, sayende ne kadar şanslıyım biliyor musun? Çünkü hayatta asla umutsuz ve yalnız hissetmiyorum. Beni her zaman desteklemek için orada olduğunu biliyorum. Doğum günün kutlu olsun! Seni çok seviyorum.
  • Her zaman benim gizli Noel Babam olduğunu biliyordum. Çünkü sen tüm dileklerimi gerçekleştirdin ve bana sevginle her zaman yol gösterdin. İyi ki varsın babacığım, doğum günün kutlu olsun! 

Kızından Babasına Doğum Günü Mesajları

Birbirine Sarılan Baba ve Kızı

Kız çocukları için babaları, hayattaki ilk aşklarıdır. Aşağıda yer alan kızdan babaya doğum günü mesajı seçenekleri sayesinde babanızı dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz!

  • Doğum günün kutlu olsun ilk aşkım, canım babam… Ne kadar büyürsem büyüyeyim, ben hala senin küçük hayranın olacağım. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun.
  • Hayatımda gördüğüm en yakışıklı ve en nazik adama mutlu yıllar! Seni sonsuza kadar seveceğim babacığım. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun!
  • Babacığım, hayatımdaki kimseyi senden daha fazla sevmeyeceğim. Çünkü sen benim ilk aşkım ve ilk kahramanımsın. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın!
  • Tüm dünyadaki en cana yakın ve en iyi babasının doğum günü kutlu olsun. Çünkü sen, bir babanın kızının en iyi arkadaşı olabileceğinin canlı kanıtısın. Seni çok seviyorum, iyi ki doğmuşsun!
  • Beni her zaman bir prenses gibi hissettirdin. Bunun için sen de benim kralımsın canım babam. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum!

Oğlundan Babasına Doğum Günü Mesajları

Babasına Sarılan Erkek

Babalar ve oğulları arasında duygusal bir ilişki kurmak zor gibi görünür. Oysa doğum gününde ileteceğiniz özel bir mesaj tüm durumu değiştirecektir. Birbirinden duygusal oğuldan babaya doğum günü mesajı çeşitleri, unutulmaz kutlamalar arasında yerini alacak!

  • Küçüklüğümden beri en büyük dileğim, bir gün senin kadar iyi ve sevgi dolu bir baba olmak… Çünkü sen benim en büyük rol modelimsin babacığım. İyi ki hayatımdasın. Doğum günün kutlu olsun.
  • Ben her zaman küçük bir prenstim, sen ise benim masal dünyamın en büyük kralı. Bana unutulmaz bir çocukluk yaşattığın için teşekkür ederim baba. Seni seviyorum, doğum günün kutlu olsun.
  • Babam… Kırdığım küçük şeyleri düzelttiğin ve büyüdükçe kendi hatalarımı nasıl düzelteceğimi gösterdiğin için teşekkür ederim. Bu hayat yolculuğunda en güvenilir yol arkadaşım hep sen oldun. Doğum günün kutlu olsun!
  • Canım  babam… Sen benim her zaman pusulam oldun. Çünkü her yanlış yaptığımda bana her zaman doğru yolu gösterdin ve bu sayede aynı hayata bir daha hiç düşmedim. Yeni yaşın sana mutluluk getirsin, iyi ki doğdun!
  • Kahramanım, idolüm ve en büyük akıl hocam. Senin sayende bugün olduğum adamım baba. Hayatıma kattığın tüm değerler için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun!

Yukarıda sizin için derlediğimiz babaya en güzel doğum günü mesajı seçenekleri arasında hem sizi hem de sevgili babanızı mutlu edecek bir mesaj mutlaka bulacaksınız! Babanızı mutlu edecek hediye çeşitlerini ÇiçekSepeti’nde, onun kalbine dokunacak babaya doğum günü mesajı çeşitlerini ise aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz! 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir