bolu istanbul arası köfteci yusuf / En Yakın Köfteci Yusuf Şubesi Nerede, Hangi Şehirlerde Var? Köfteci Yusuf Şubeleri ve Adresleri

Bolu Istanbul Arası Köfteci Yusuf

bolu istanbul arası köfteci yusuf

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (2. sayfa)

  • Yarbay
    Mesaj
    &#;nceki konu materyal olarak ger&#;ekten zengindi. Fakat İsmail'in Yeri mesajları y&#;z&#;nden kilitlendiğini zannediyorum. Sahibi FET&#;'c&#;yd&#;. Bu arada İstanbul-Bolu otobanında Bolu T&#;nelini bir iki km ge&#;ince High Way var. Oranın işletmecisi de Fet&#;'den g&#;zaltına alındı. S&#;yleyeyim. Fakat serbest bırakılıp bırakılmadığı konusunda bir fikrim yok.

    Konuya gelirsek: G&#;ncellenmesi iyi olur. Yeni yerler a&#;ılmış olabilir. Yeni tadlar keşfedilebilir. Bu arada Afyon'da ekmek sucuk yemek istedim. Sabah vakti orya varmıştım. Sabahleyin ekmek sucuk yapılmıyormuş. Yiyemedim. Yemek isterseniz buna dikkat edin.
  • Yarbay
    Mesaj
    Fazlaca uzun yok deneyimim olmadı birka&#; tane ama ağır tonajlı ara&#;ların durduğu yerlerde durmayı tercih ettim yemeğin normal fiyatını &#;derim dinlenme tesisi adında soygunculuk yapan işletmelere g&#;re daha iyi tabi aileyle gitme durumu olunca tesislere girmen isteniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susurluk: Yasa veya Y&#;rsan tesisleri
    Orhangazi: K&#;fteci Yusuf
    Bursa merkez: &#;zdilek eski fabrikanın olduğu tesis
    Selimpaşa TEM: Metro tesisleri Sam Simit
    Akhisar: Bp yanındaki Ramiz ve Bp tarafındaki tost&#;u
    İzmir Sel&#;uk otoban: Burger King (ticket ge&#;tiği i&#;in kullandım)
    Marmaris Muğla yolu &#;etibeli &#;ağlayan tesisleri kahvaltı ve sac kavurma i&#;in ideal

    &#;ine:&#;ine k&#;ftesi yemeyin hi&#; beğenmedim.
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    arfcmra kullanıcısına yanıt
    Yahu &#;ok duydum bu k&#;fteci yusufu bu sefer istanbula gidişte uğrayacağım bu k&#;fteciye bayağı merak ettim her kes &#;v&#;yor demekki adamlar işinin hakkını veriyor.
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    İstanbul-İzmir arası kahvaltımı feribotta yapıyorum ondan sonra Susurlukta Ulusoyun tesisinde durup d&#;ner vs. seafoodplus.infou tercih etmemin en b&#;y&#;k sebebi tuvaletlerinin temizliği, pırıl pırıl seafoodplus.info dışında K&#;fteci Yusufu &#;nerebilirim, Y&#;rsan da g&#;zel ona da gittim bir iki kere.
  • Valla k&#;fteci yusuf bilmem ne anlamam. Ama yol &#;zerinde değilde k&#;&#;&#;k il&#;elerin anayol kıyısında bulunan sanayii esnafının yemeği her zaman kaliteli olur. &#;&#;nk&#; sabit m&#;şteri memnuniyeti &#;ok &#;nemlidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: arfcmr

    6 yada 7 kere gittim bir seferinde bile yemek icecek icin 5 dakikadan fazla beklediğimi hatırlamıyorum. gitiğim yere hazır k&#;ftede alırım d&#;n&#;şte de kendim i&#;in.
    lezzet olarak tamamen dana eti değil dana kuzu karışık yapıyorlar bildiğim kadayırla.
    kış ortasında gitmedim fakat haziran eyl&#;l aylarında gittim %70 doluluk vardı.
    yine b&#;yle bi konu a&#;ılmıştı orda da yazmıştık :)

    Ya hocam kendi kendimle dalga ge&#;meye başladıseafoodplus.info izmirdeyim ge&#;en hafta Bal&#;ova tarafına gittim seafoodplus.info sellway diye bir yer seafoodplus.info outlet mağazalar ve yeme i&#;me sekt&#;r&#;de mevcut. Sana cevap mesajından sonra bir bakayım dedim madem bu adam bu kadar ş&#;hretli İzmirde mutlaka şubesi vardır seafoodplus.infoım o sellway dediğim yerde var ve o g&#;n arabayı park edip iki kezde y&#;r&#;yerek &#;n&#;nden ge&#;mişim Perşembe g&#;n&#; o tarafta işimn var giderken uğrayıp tadına bakacağım inşallah.




  • Yarbay
    Mesaj
    K&#;fteci yusuf harika
    1 porsiyon k&#;fte 12 TL 5 tane k&#;fte var
    1lt kola 4 TL

    3 farklı yere gittim hepside g&#;zeldi

    gittiğim şubeler
    Yalova Yolu &#;zerindeki Yenik&#;y Kavşağı'nda
    Yeni Yalova Yolu &#;zdilek AVM karşısında bulunan Bursa da
    diğerini hatırlamıyorum biraz oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 5 Nisan ; >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    K&#;fteci Yusuf (Selway) orta kalitede hizmet veren mekan , pek temiz olduğunu s&#;yleyemem ama doluluk oranı y&#;ksek. Ben genelde &#;ine de şehir i&#;inde (Enişte) k&#;fte yiyorum, fiyat makul ve temiz. Tatil sezonu a&#;ılıyor, Dalaman DAC (Dalaman A&#;ık Cezaevi )Kefe ve restoran ger&#;ekten lezzet ve fiyat y&#;n&#;nden &#;ok iyi. Her gittiğimde uğruyorum, &#;zellikle ciğer şiş &#;ok iyi. &#;reten de , hazırlayan da sunan da mahkum arkadaşlar. Burası da &#;ok yoğun masa i&#;in ayakta bekliyorsunuz.
  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Evet bu konu vardı daha &#;nce ancak kitlendi.
    Sağolsun konuyu a&#;an arkadaş başıma bişey gelir d&#;ş&#;ncesi ile İsmailin yeri ge&#;iyor diye ortalığı yangın yerine &#;evirip Adminler konuyu silin vs yazdı. Yoksa insanların aklına bile gelmezdi.

    Bu arada K&#;fteci Yusuf harici yerleri de yazın arkadaşlar :D
  • Binbaşı
    Mesaj
    k&#;fteci yusuf i&#;in gittiğim tek mekan susurluktaki. diğer şubeler i&#;in yorum yapamam tek eksi y&#;n&#; k&#;fte 5 dakikada gelirken &#;ay 10 dakikada geliyo :)
    bu arada tatlı arabası s&#;rekli masalar arasında geziyor onun servis hızı s&#;per :)
  • Yarbay
    Mesaj
    Orayı biliyorum. Ara&#; kameramda var. Ankara'dan İstanbul'a doğru giderken sağda. Fakat durup yemedim. G&#;zelse denerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 5 Nisan ; >
  • Denizli'den Muğla y&#;n&#;ne gidiyorsanız Tavas il&#;esinden ge&#;eceksiniz. Sakın Denizli'deki lokantalara kebap&#;ılara y&#;z vermeyin. Tavas il&#;esinde ana yol &#;zerinde &#;ineli Kebap Salonuna mutlaka uğrayın. İsmi sizi yanıltmasın, pide ve kebap dışında y&#;resel lezzetler mevcut. Yanık yoğurt, tandır kebabı, &#;&#;kelekli pide, tahinli pide nefisti. &#;n&#;m&#;zdeki yıl Dat&#;a yolculuğunu heyecanla bekliyorum.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    D&#;n iş dolayısı ile Ankara - Adana - Mersin yolunu katettik. Yolda kahvaltı i&#;in Ağa&#;lı da durduk. Doğru d&#;zg&#;n bir şey bulamadık. Tesiste bir boşvermişlik var, neredeyse kimse de durmamıştı. Buralarda &#;ok metettiler ama d&#;zg&#;n bir kahvaltısı dahi yoktu. Ama i&#;erisinde mado gibi yerler var belki oralar denenebilir.

    Ankara'dan İstanbul'a giderken Dorukkaya Tesisleri var. Aynı zamanda Cankurtaran tarafında kalıyor (zirve noktası) burada a&#;ık b&#;fe kahvaltı vardı ve i&#;eriği baya zengindi. Manzarası da ger&#;ekten g&#;zel bir seafoodplus.infoe edilir

    &#;orba i&#;meyi sevenler i&#;in, Ankara'dan Afyon Eskişehir Bursa İzmir istikametlerine gidiyorsanız. Polatlının girişinde Shell Benzinlik i&#;inde Polatlı &#;orbacısı var. Her daim g&#;zel &#;orbalar ve &#;ok g&#;zel ikramlar (ispir fas&#;lyesi, zeytinyağlı sarma, tatlılar vb) oluyor. &#;orba severlerin dikkatine Kahvaltı &#;eşitleri Izgara vb de var

    Akla geldik&#;e yazmaya seafoodplus.info ilgi seafoodplus.infoılarınızı bekliyoruz :)




  • &#;ok zorda kalmadığım s&#;rece otoban &#;st&#;nden bir şey yemem de almam da. İstanbul-Ankara arasında kocaeli'ye girip gaz alıyorum &#;ok acıkırsam da bolu d&#;rtdivan'a giriyorum il&#;e i&#;inde &#;ok g&#;zel mekanlar var ve &#;ok uygun. Bolu highway de olduk&#;a iyi, klasik avm ama hi&#; değilse yolunacak kaz olarak g&#;rm&#;yorlar ve uygun. Tavsişyem otoban &#;st&#;nde hi&#;bir şey almayın, otobanda duracağınıza il&#;e veya il i&#;ine girin hi&#; değilse g&#;zel şeyleri uygun fiyata yersiniz.
  • Yarbay
    Mesaj
    paralı otobandaki tesisleri mecbur kalmadık&#;a bende tercih etmiyorum, yine il&#;e i&#;lerini girip yemek mantıklı ama yolda telaşede buna da pek imkan kalmıyor &#;oğu zaman, yol kenarında kendi gittiğim yerlerden tavsiye verecek olursam;
    -Yasa (susurluk): bunu &#;oğu kişi yazmış zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 8 Ağustos ; >
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Departman

Teknikerlik

Teknikerlik

Başvuru Sayısı

başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Avrupa Yakası' nda hizmet veren şubelerimizde görev almak üzere,

  • Üniversitelerin Gıda Teknolojileri bölümlerinden mezun,
  • Raporlama ve analiz becerileri gelişmiş, sonuç odaklı,
  • Planlama ve organizasyon becerisine sahip, iletişim ve ekip yönetimi konusunda deneyimli,
  • Yiyecek içecek alanlarındaki denetim kontrol ve raporlamaları günlük olarak yapacak,
  • Tercihen Gıda sektöründe en az 1 yıl deneyimli,
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İstanbul' da ikamet eden/edebilecek
takım arkadaşları arıyoruz.

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

B sınıfı

Hakkımızda

HAKKIMIZDA “Taze lezzetleri, esnaf ilgisiyle hızlı ve hesaplı sunarak müşterimizi mutlu etmek”misyonuyla yola çıkan Köfteci Yusuf A.Ş, yılında Bursa, İznik’te kurulmuştur. Gıda ve restoran sektöründe hizmet verenve Türkiye’nin en taze ve lezzetli köftelerini ve etlerini sunan firmanın Bursa Yenişehir’de bulunan tesisleri Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Üretim Tesisi ünvanına sahiptir. Burada veteriner ve gıda mühendisleri denetiminde hazırlanan taze ve lezzetli etler ve köfteler Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerin yanında birçok diğer ilde de Köfteci Yusuf restoranlarına gelen misafirlere sunulmaya devam etmektedir.DÖNERY, HESAPLI KASAP, EKMEK ARASI Y, YUSUF BURGER ve DÜRÜM Ymarkalarını bünyesinde barındıran Köfteci Yusuf A.Ş. güncel olarak 'den fazla şube ile hizmet vermektedir.Köfteci Yusuf restoranları, Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde seçilen ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci seçilerek, Türkiye’nin en güvenilir restoran markası olmuştur. “’da İznik’te başlayan esnaflığımızdan ödün vermeden;Türkiye et ve restoran sektörünün lider firması olmak, yurt dışında da şubeleşerek dünyanın önde gelen restoran markalarından biri olup memleketimize kazanç getirmek.” vizyonuyla hareket eden Köfteci Yusuf A.Ş., yılına kadar yurtdışında en az 3 farklı ülkede şube açmayı planlamaktadır.Müşteri Odaklılık, Bireylere Saygı, Rekabetçi Düşünce ve Eylem olmak üzere üç ana kategoride benimsediği ve çok önem verdiği değerlerini takip ederek yolculuğuna devam eden firma, işini tutkuyla yapan, evrensel değerlere saygılı ’i aşkın çalışandan olan güçlü bir ailedir. İNSAN KAYNAKLARI YAKLAŞIMIMIZ 23 yıldır Türkiye’nin en taze ve lezzetli köftelerini ve etleriniservis eden bir firma olarak çalışanlarımızla fark yarattığımızı biliyor ve bu anlayışla çalışanlarımızın mutlu, huzurlu, güvenli bir ortamda çalışmaları için çabalıyoruz. Bu doğrultuda çalışanlarımızı dinleyerek önerileri doğrultusunda geliştirmeler yapmaya, çeşitli aktivite ve uygulamalarla motivasyonlarını artırmaya, onların başarılarını izlemeye ve ödüllendirmeye çalışıyoruz. Ayrıca kurumsal akademimizle çalışanların gelişimine sürekli destek vermeye gayret ediyor, gelişimleriyle öne çıkan çalışanlarımızı Yöneticilik Okulu programımıza dahil ederek yükselmesine destek seafoodplus.infoĞERLENDİRME VE İŞE ALIM SÜRECİ Firmamızda işe alım süreci, pozisyonlar için belirlenmiş olan teknik ve davranışsal yetkinlikler göz önünde bulundurularak yapılmaktadır.Tüm başvurular gizlilik prensipleri çerçevesinde değerlendirilmektedir. Pozisyona göre değişiklik gösteren değerlendirme süreci genel olarak aşağıdaki adımlardan oluşmaktadır.·Özgeçmiş İncelemesi,·Kişilik Envanteri (gerekli görülen pozisyonlar için),·Genel Yetenek Sınavı (gerekli görülen pozisyonlar için),·Yetkinlik Temelli Mülakat·İş Teklifi Bugüne dek önümüzdeki hedeflere çalışanlarımız sayesinde ulaşabildik, 23 yıldır mükemmel müşteri memnuniyetini çalışanlarımızın gayretleriyle başardık, çok önem verdiğimiz kalite standardını personelimizin titiz çalışmasıyla sağladık, ailemizdeki huzur ortamını çalışanlarımızın iyi bir ekip üyesi olmasıyla yaratabildik. Bugün yine geleceğe ilişkin önemli hedeflerimizi, çalışanlarımızdan aldığımız destekten ve cesaretten dolayı önümüze seafoodplus.infoerimize koşarken sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağız. Bu tutkuya ortak olmak isterseniz BİZE KATILIN!

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

KöfteciYusuf, yılında Bursa&#;nın İznik İlçesi&#;nde kurulmuş bir restoran.

Köfteci Yusuf, yılında Bursa'nın İznik İlçesi'nde kurulmuş bir restoran.

Kısa bir süre içinde pek çok ilde şube açan Köfteci Yusuf: Bursa’da 42, İstanbul’da 65, Ankara’da 16, İzmir’de 25, Balıkesir’de 12, Samsun&#;da 7, Antalya&#;da, 9 Muğla, Konya, Aydın, Sakarya ve Eskişehir&#;de 5, Kocaeli, ve Afyonkarahisar’da 4, Yalova, Denizli’de 3, Bilecik, Kırklareli, Ordu, Kırıkkale, Manisa, Isparta, Tekirdağ, Çankırı ve Kayseri&#;de 2, Çanakkale, Çorum, Kütahya, Amasya, Burdur, Düzce, Edirne, Zonguldak, Aksaray, Uşak, Nevşehir ve Kırşehir&#;de 1’er tane olmak üzere toplam noktada hizmet vermektedir.

Kısa bir süre içinde pek çok ilde şube açan Köfteci Yusuf: Bursa’da 42, İstanbul’da 65, Ankara’da 16, İzmir’de 25, Balıkesir’de 12, Samsun'da 7, Antalya'da, 9 Muğla, Konya, Aydın, Sakarya ve Eskişehir'de 5, Kocaeli, ve Afyonkarahisar’da 4, Yalova, Denizli’de 3, Bilecik, Kırklareli, Ordu, Kırıkkale, Manisa, Isparta, Tekirdağ, Çankırı ve Kayseri'de 2, Çanakkale, Çorum, Kütahya, Amasya, Burdur, Düzce, Edirne, Zonguldak, Aksaray, Uşak, Nevşehir ve Kırşehir'de 1’er tane olmak üzere toplam noktada hizmet vermektedir.

Aynı zamanda Köfteci Yusuf, Türkiye&#;nin en büyük köfte fabrikası unvanına sahiptir.

Aynı zamanda Köfteci Yusuf, Türkiye'nin en büyük köfte fabrikası unvanına sahiptir.

Bu kadar büyük bir işletmenin Doğu&#;da hiç restoran açmaması ise sosyal medyada &#;Kürt düşmanlığı&#; olarak tanımlandı. İşte tartışmayı başlatan o tweet;

Bu kadar büyük bir işletmenin Doğu'da hiç restoran açmaması ise sosyal medyada "Kürt düşmanlığı" olarak tanımlandı. İşte tartışmayı başlatan o tweet 👇

Ve bu tweet&#;e gelen yorumlar 
Ve bu tweet'e gelen yorumlar 👇
Doğu'da artık etin ucuz olmadığı aşikar, lezzet açısından yapılan yorumlar ise doğru 👇
Hayvancılığın en çok yapıldığı bölgemizde gelişen et ağırlıklı yemek kültüründe elbette etin en iyi versiyonlarını yemek mümkün:

Irk düşmanlığı yapılmıyor da ticaret yapılıyor diye düşünebiliriz 👇

+1

Köfteci Yusuf'un kullandığı etin ne olduğu tartışması uzun süre devam etmişti. 👇

😂😂😂
Saha araştırmasının sonuçları gelmiş 😂
😂😂😂

Küfür etsen daha az aşağılanırdın

😂😂😂

Köfteci Yusuf'un iyi bir ticaret stratejisi varmış diyebiliriz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir